gunaydınn canım afıyet olsun masallah oglusunada
amın canım
bu arada dun mobılyalarımız gelmedı cok sınır oldumbugun gelecekmıs bakalım
sezeryan mı olcaksın sen bana bebek yoluna dönmüş herşey normal normal doğum yaparsın dedi ama bebek beklemez o kadar dedi
canım çok çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
gunaydınn canım afıyet olsun masallah oglusunada
amın canım
bu arada dun mobılyalarımız gelmedı cok sınır oldumbugun gelecekmıs bakalım
Günaydın annislerrr nasilsiniz. Biz kahvalti hazirlicazz oglusumda cok hareketli:)
günaydınn canım hemşeriyiz sanırım (54)
benimde bebek dönmüş herşey yolunda birde vücut yapım normal doğuma çok uygunmuş çatım falan genişmiş ama benim hastalığımdan dolayı sezeryan olmak zorundayım
evet canım ben izmitlıym sakaryaya evlıym
ne rahatszlıgn var canım gecmış olsn
hımm yakınmış yinede şanslısın.bende sakaryalıyım ankaraya evlendim
sağol canım genital siğilhamilelikle birlikte bağışıklık sistemi düşünce aktif oldu normal yolla bebek doğarsa bebeğe bulaşma ihtimali olduğu için bu durumlarda normal doğum yapılmıyormuş
evet yakınm canm ama genede bazen ayda bır gıdıym
slmlar kızlar bugün öyle kötü kalktımki artık dayanamıyorum psikoloji falan kalamadı vücut desen hergün sanki pestilim çıkmış gibi uyanıyorum el parmaklarımda uyuşmaya başladı kahvaltı yapmaya bile halim yok
kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
slmlar kızlar bugün öyle kötü kalktımki artık dayanamıyorum psikoloji falan kalamadı vücut desen hergün sanki pestilim çıkmış gibi uyanıyorum el parmaklarımda uyuşmaya başladı kahvaltı yapmaya bile halim yok
anladım canım gecmiş olsn genede olsun saglıklı alalımda bebişlerimizi kucagımıza normal sezaryan hıc önemli degıl
okadar süt yogurt nereye gidio anlamıyorum artıksabah kalktığımda el parmaklarım benim de uyuşuyor kıvıramıyorum bile
az kaldı ewet ne sıkıntılar atlattım ama artık çok fenayım yaaCok cok gecmis olsun canim tabiiki dualarim seninle rabbim yardimciniz olsun sen ama fazla üzülme bebisini düsün ve bol bol dua et
Ahh ezinecimm biraz daha sabir az kaldi sonra seni bebisin uyandiracak o günleri düsün
Mrb canım bende sana bakınıyordum her sabah görünce..bu sabah baktım yoksun merak etmiştim..günler geçtikçe ağırlaşıyoruz artık canım bende dün geceden beri kötüydüm sabahtanda oğlumun kıpırtısı yoktu az önce kıpırdanmaya başladıda içim rahatladı.halsizlik,mutsuzluk,kasılma,ağrı ne ararsan var bendede Rabbim yardımcımız olsun.kahvaltı yapabilirsen belki biraz daha kendini toparlarsın canım
bizde aynıyz canım merak etme benm esım 8de gıdıyo işe hepberaber kahvaltı yapıyz sonra ben yattm bıraz kızmda cızgı fılm izlıyo sakın dagıtma evı dedım bır kalktm odası içersi herseyı tasımıs heryer oyuncak toka logo sinirime oturdm agladım zaten zor yapıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?