2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunaydınn canım afıyet olsun masallah oglusunada

amın canım

bu arada dun mobılyalarımız gelmedı cok sınır oldum bugun gelecekmıs bakalım

bekleyip gelmeyince geriliyoruz haliyle umarım bi aksilik çıkmazda bugün teslim ederler.odası geldikten sonra sürekli gidip bakarsın odasına ben öyle yapıyorum

sezeryan mı olcaksın sen bana bebek yoluna dönmüş herşey normal normal doğum yaparsın dedi ama bebek beklemez o kadar dedi

benimde bebek dönmüş herşey yolunda birde vücut yapım normal doğuma çok uygunmuş çatım falan genişmiş ama benim hastalığımdan dolayı sezeryan olmak zorundayım

kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
canım çok çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
gunaydınn canım afıyet olsun masallah oglusunada

amın canım

bu arada dun mobılyalarımız gelmedı cok sınır oldum bugun gelecekmıs bakalım

benimde mobilyalarım dün gelecekti gelmedi bende sinir oldum diyorlar perş. getirirz dedim istemez işteyim ben. evde kimse yok söz verdiğiniz gün getirsediniz. C.tesi gelin dedim. C.tesi çalışmıyorlarmış. Açtım ağzımı yumdum gözümü. C.tesi geliyor

slmlar kızlar bugün öyle kötü kalktımki artık dayanamıyorum psikoloji falan kalamadı vücut desen hergün sanki pestilim çıkmış gibi uyanıyorum el parmaklarımda uyuşmaya başladı kahvaltı yapmaya bile halim yok

anladım canım gecmiş olsn genede olsun saglıklı alalımda bebişlerimizi kucagımıza normal sezaryan hıc önemli degıl

sabah kalktığımda el parmaklarım benim de uyuşuyor kıvıramıyorum bile

kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum

Cok cok gecmis olsun canim tabiiki dualarim seninle rabbim yardimciniz olsun sen ama fazla üzülme bebisini düsün ve bol bol dua et

Ahh ezinecimm biraz daha sabir az kaldi sonra seni bebisin uyandiracak o günleri düsün

Mrb canım bende sana bakınıyordum her sabah görünce..bu sabah baktım yoksun merak etmiştim..günler geçtikçe ağırlaşıyoruz artık canım bende dün geceden beri kötüydüm sabahtanda oğlumun kıpırtısı yoktu az önce kıpırdanmaya başladıda içim rahatladı.halsizlik,mutsuzluk,kasılma,ağrı ne ararsan var bendede Rabbim yardımcımız olsun.kahvaltı yapabilirsen belki biraz daha kendini toparlarsın canım

bizde aynıyz canım merak etme benm esım 8de gıdıyo işe hepberaber kahvaltı yapıyz sonra ben yattm bıraz kızmda cızgı fılm izlıyo sakın dagıtma evı dedım bır kalktm odası içersi herseyı tasımıs heryer oyuncak toka logo sinirime oturdm agladım zaten zor yapıyrm

sabah kalktığımda el parmaklarım benim de uyuşuyor kıvıramıyorum bile
okadar süt yogurt nereye gidio anlamıyorum artık
Cok cok gecmis olsun canim tabiiki dualarim seninle rabbim yardimciniz olsun sen ama fazla üzülme bebisini düsün ve bol bol dua et

Ahh ezinecimm biraz daha sabir az kaldi sonra seni bebisin uyandiracak o günleri düsün
az kaldı ewet ne sıkıntılar atlattım ama artık çok fenayım yaa

amin canım rabbim bebişlere saglık versinde mecbur dayanıyoruz eşim gelecekmiş ögle yemegine onunla yaparım artık kahvaltıyı

kızma annesi kızına oda ne yapsın sıkılmıştır
şu ekim gelsinde artık kucaklarımıza alalım saglıklı sıhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…