2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

arkadaslar gunaydın.cok halsızım ben bugun (((

günaydınn bugün herkes halsiz ya bende baş ağrısından ölüyorum kolumu kaldırasım yok balkon yıkayıp markete gidicem yemekli yatılı misafir geliyo off naasıl kötü hissediyorum kendimi bugün en kötüsüde evde yalnızken askılı elbise falan giyiyorum ama misafir gelince uzun giyinmek bu sıcakta

walla bızde bır haftadır aılecek sayıyoruz bayramdan once almsıtık 15 gun dedıller 1 ay oldu kavga etmeyınce anlamıyorlar canımıyı yapmıssın bende gelmedı dıye sıze yazdım kapı caldı bızım fırcalar ıse yaramıs

ezınecımm canım sık dısını az kaldı canım hepımız oyleyız gece uyuyamıyourz sabahta dayak yemıs gıbı kalkıyoruz ama ne yapalım sonunda bebıslerımz var ınsallah onlar ıcın canım bıraz daha sabredıcez

kızma annesi kızına oda ne yapsın sıkılmıştır
şu ekim gelsinde artık kucaklarımıza alalım saglıklı sıhatli

napıym ya toplattm kı dagıttklarını tamm oda kucuk 6 yasında ama benmde kendıme halım yok zar zor yapıym tam bıttı işler dıyom azcık oturym onu oraya tasıyo bunu buraya tasıyo bi temiz duzenlı durmuyoo evım

Allah yardımcımız olsun ama çok zorlanıyorum artık sabah kalkma hali olmasa iyide sabah öle kalkınca bütün günüm zehir oluyo

evde çocuk var canım yapacak bişe yok çocuklu ev öyle olur takma sende fazla kafana

allah kolaylık versn canım cok yorma kendını hamılesın senn kusuruna bakmazlar evet yatılı en evolması zor bıde rahat gıyınememek ben evde eşşimn tsörtlernı gıyom bol rahat oluyo

napıym istyrm her yer düzenlı temız yaptgm gıbı kalsn susuym sabredym ama bı zamn patlıym işte ama banada günah koltuk sılıym bır gun sonra meyve suyu döküyo digerıne tutun kolanya haydı bastan sıl onunda canı sıklıyo artk arkadasıda yok butun gun benmle okulumu özledm dıyo açılsada bende oda rahat etse okulda oluncada özluym ama ne bıleym bu sıcaklar hamıleleık istedgmz gıbı hareket edemyz bunaldk artk hayırlısıylA alalım bebişlerımızı kucagımıza rahatlıcz

kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
aaa çok geçmiş olsun cnm yaaa Rabbim acil şifalar versin

cnm benimde o bölgede varis çıktı yaa doktor seni zorlar normal doğumda dedi. bende sezeryan olucam büyük ihtimalle. ama inan hiçde üzülmüyorum normal doğuma cesaretım yok çünkü. doğumdn sonra gecer inş

canım sana özel mesaj attımm
gördüm cnmm çok sağol

sızn dogumlar belllı ne güzel benm ılkı normal buda öyle gözüküyo ılk dogum dan sonra panık atak oldm ben bu dok sordm normal yaparsn dıyo ama korkuym panık yaparm nefesm daralır dıye allahm yardımcı olsn

slm kızlar bizde geldik ...ama biz bu ara pek kötüyüz boğazxımız durmuyo sürekli yiyoruz sonrada sığamıyoruz bir yere
gece uykularım gitti uyuyabildiğim akşam şükrediyorum ve çok rüya görüyorum sizdede böylemi

sağol canım açıkçası bende çok korkuyordum normal doğumdan ve üzerimde normal yap normal yap diye yoğun baskı var k.v tarafından bu benim için kurtarıcı oldu her şerde bir hayır varmış demek ki :)
allah kolaylık versn canım cok yorma kendını hamılesın senn kusuruna bakmazlar evet yatılı en evolması zor bıde rahat gıyınememek ben evde eşşimn tsörtlernı gıyom bol rahat oluyo
sağol canım valla evi üstten bi süpürdüm balkonu yıkadım yemek işinide eşime bıraktım o yapıcak artık yatılı misafirin en zor yanıda ertesi gün bir ton çarşaf nevresim yıkamak

Benimde ilk dogumum kendi istegimle sezeryandi. Epidural yaptirdim ama panikten tansiyonum dustu genel yaptilar. Yinede sezeryan rahatti. Ikinci normal yapabiliyorum4 . 5 yil ara oldugu icin ama heyecanim simdiden basladi yine sezeryan yolu gozukuyor galiba :)

ben aynıym hep atısmalarla durym karnım acıknca meyve yogurt hep atıstryrm oturp yemek yapıp yemek zor gelıyo kahvaltı ve aksam yemegı duzenlı yıym ama öglen atıstrym kendı odam sıcak oluyo salonda uyuyz orası serın anca orda uyuym bende

inşallah canım inşallah
hoşgeldin serapcım

um uyudugum süre zarfında ama ne uyku kaldı ne dinlenmek kaldı her tarafım tutulmuş kalkıyorum ve hala geçmedi

valla bende o nıyetle sordm doktora ama yapabılrsn deyınce kaldm esımde nıye bosuna kestrcen kendını dıyo oda yanasmıyo napıym bende mecbur en son ana kadar bişey cıkmazsa normal hayırlısı olsn

hoşgeldinizzzz. bende dıyom serap nerde. sen bugun kahvaltıya davetliydin dimi kız

valla benımde sebebım oldu iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…