Mrb canım bende sana bakınıyordum her sabah görünce..bu sabah baktım yoksun merak etmiştim..günler geçtikçe ağırlaşıyoruz artık canım bende dün geceden beri kötüydüm sabahtanda oğlumun kıpırtısı yoktu az önce kıpırdanmaya başladıda içim rahatladı.halsizlik,mutsuzluk,kasılma,ağrı ne ararsan var bendede Rabbim yardımcımız olsun.kahvaltı yapabilirsen belki biraz daha kendini toparlarsın canım
arkadaslar gunaydın.cok halsızım ben bugun(((
walla bızde bır haftadır aılecek sayıyoruz bayramdan once almsıtık 15 gun dedıller 1 ay oldu kavga etmeyınce anlamıyorlar canımıyı yapmıssın bende gelmedı dıye sıze yazdım kapı caldı bızım fırcalar ıse yaramıscanım çok çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
benimde mobilyalarım dün gelecekti gelmedi bende sinir oldumdiyorlar perş. getirirz dedim istemez işteyim ben. evde kimse yok söz verdiğiniz gün getirsediniz. C.tesi gelin dedim. C.tesi çalışmıyorlarmış. Açtım ağzımı yumdum gözümü. C.tesi geliyor
slmlar kızlar bugün öyle kötü kalktımki artık dayanamıyorum psikoloji falan kalamadı vücut desen hergün sanki pestilim çıkmış gibi uyanıyorum el parmaklarımda uyuşmaya başladı kahvaltı yapmaya bile halim yok
kızma annesi kızına oda ne yapsın sıkılmıştır
şu ekim gelsinde artık kucaklarımıza alalım saglıklı sıhatli
Allah yardımcımız olsun ama çok zorlanıyorum artık sabah kalkma hali olmasa iyide sabah öle kalkınca bütün günüm zehir oluyowalla bızde bır haftadır aılecek sayıyoruz bayramdan once almsıtık 15 gun dedıller 1 ay oldu kavga etmeyınce anlamıyorlar canımıyı yapmıssın bende gelmedı dıye sıze yazdım kapı caldı bızım fırcalar ıse yaramıs
ezınecımm canım sık dısını az kaldı canım hepımız oyleyız gece uyuyamıyourz sabahta dayak yemıs gıbı kalkıyoruz ama ne yapalım sonunda bebıslerımz var ınsallah onlar ıcın canım bıraz daha sabredıcez
napıym ya toplattm kı dagıttklarını tamm oda kucuk 6 yasında ama benmde kendıme halım yok zar zor yapıym tam bıttı işler dıyom azcık oturym onu oraya tasıyo bunu buraya tasıyo bi temiz duzenlı durmuyoo evım
günaydınn bugün herkes halsiz ya bende baş ağrısından ölüyorum kolumu kaldırasım yok balkon yıkayıp markete gidicem yemekli yatılı misafir geliyo off naasıl kötü hissediyorum kendimi bugünen kötüsüde evde yalnızken askılı elbise falan giyiyorum ama misafir gelince uzun giyinmek bu sıcakta
Allah yardımcımız olsun ama çok zorlanıyorum artık sabah kalkma hali olmasa iyide sabah öle kalkınca bütün günüm zehir oluyo
evde çocuk var canım yapacak bişe yok çocuklu ev öyle olur takma sende fazla kafana
aaa çok geçmiş olsun cnm yaaakızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
cnm benimde o bölgede varis çıktı yaa doktor seni zorlar normal doğumda dedi. bende sezeryan olucam büyük ihtimalle. ama inan hiçde üzülmüyorum normal doğuma cesaretım yok çünkü. doğumdn sonra gecer inşsağol canım genital siğilhamilelikle birlikte bağışıklık sistemi düşünce aktif oldu normal yolla bebek doğarsa bebeğe bulaşma ihtimali olduğu için bu durumlarda normal doğum yapılmıyormuş
gördüm cnmm çok sağolcanım sana özel mesaj attımm
aaa çok geçmiş olsun cnm yaaaRabbim acil şifalar versin
cnm benimde o bölgede varis çıktı yaa doktor seni zorlar normal doğumda dedi. bende sezeryan olucam büyük ihtimalle. ama inan hiçde üzülmüyorum normal doğuma cesaretım yok çünkü. doğumdn sonra gecer inş
gördüm cnmm çok sağol
sağol canım açıkçası bende çok korkuyordum normal doğumdan ve üzerimde normal yap normal yap diye yoğun baskı var k.v tarafından bu benim için kurtarıcı oldu her şerde bir hayır varmış demek ki :)aaa çok geçmiş olsun cnm yaaaRabbim acil şifalar versin
cnm benimde o bölgede varis çıktı yaa doktor seni zorlar normal doğumda dedi. bende sezeryan olucam büyük ihtimalle. ama inan hiçde üzülmüyorum normal doğuma cesaretım yok çünkü. doğumdn sonra gecer inş
gördüm cnmm çok sağol
sağol canım valla evi üstten bi süpürdüm balkonu yıkadım yemek işinide eşime bıraktım o yapıcak artık yatılı misafirin en zor yanıda ertesi gün bir ton çarşaf nevresim yıkamakallah kolaylık versn canım cok yorma kendını hamılesın senn kusuruna bakmazlar evet yatılı en evolması zor bıde rahat gıyınememek ben evde eşşimn tsörtlernı gıyom bol rahat oluyo
hoşgeldin canımcımm yedin mi mamişlerrr
slm kızlar bizde geldik ...ama biz bu ara pek kötüyüz boğazxımız durmuyo sürekli yiyoruz sonrada sığamıyoruz bir yere
gece uykularım gitti uyuyabildiğim akşam şükrediyorum ve çok rüya görüyorum sizdede böylemi
inşallah canım inşallahnapıym istyrm her yer düzenlı temız yaptgm gıbı kalsn susuym sabredym ama bı zamn patlıym işte ama banada günah koltuk sılıym bır gun sonra meyve suyu döküyo digerıne tutun kolanya haydı bastan sıl onunda canı sıklıyo artk arkadasıda yok butun gun benmle okulumu özledm dıyo açılsada bende oda rahat etse okulda oluncada özluym ama ne bıleym bu sıcaklar hamıleleık istedgmz gıbı hareket edemyz bunaldk artk hayırlısıylA alalım bebişlerımızı kucagımıza rahatlıcz
hoşgeldin serapcımBizde geldik
slm kızlar bizde geldik ...ama biz bu ara pek kötüyüz boğazxımız durmuyo sürekli yiyoruz sonrada sığamıyoruz bir yere
gece uykularım gitti uyuyabildiğim akşam şükrediyorum ve çok rüya görüyorum sizdede böylemi
sağol canım açıkçası bende çok korkuyordum normal doğumdan ve üzerimde normal yap normal yap diye yoğun baskı var k.v tarafından bu benim için kurtarıcı oldu her şerde bir hayır varmış demek ki :)
sağol canım valla evi üstten bi süpürdüm balkonu yıkadım yemek işinide eşime bıraktım o yapıcak artık yatılı misafirin en zor yanıda ertesi gün bir ton çarşaf nevresim yıkamak
hoşgeldinizzzz. bende dıyom serap nerde. sen bugun kahvaltıya davetliydin dimi kızBizde geldik
valla benımde sebebım oldu iyi oldusağol canım açıkçası bende çok korkuyordum normal doğumdan ve üzerimde normal yap normal yap diye yoğun baskı var k.v tarafından bu benim için kurtarıcı oldu her şerde bir hayır varmış demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?