hoşbulduk canım....nasılsın bugün..
hoşgeldinizzzz. bende dıyom serap nerde. sen bugun kahvaltıya davetliydin dimi kız
valla benımde sebebım oldu iyi oldu
ne sen sor ne ben sölüyüm canım oglum iyide çok şükür. sabah beri yakınıyorum burda her tarafım agrıo gripmi olucam ne??
siz nasılsınız canım kahvaltı faslı nasıl geçti??
hoşbulduk kuzu evet yedik mamişlerimizi...kahvemizi de içtik...accık da oturduk sonra evimize geldik...
ohh afiyet olsun yarasın kuzumaaa
sen en öndesın canım benmde takvımde 4 ekım gözüküyo ama ayrıntılı ultrasonda 2 ekım cıktı belkı aynı gun dogururz benm artk asagıya baskı olmaya basladı zorluyo benı dun carsıya gıttm korktm ınankı hıc bukadar baskı yapmamıstı senınde oluyomu
cnm bu kasılmalar beni psikolojikmen bitirdi..
kuzu ağrısız günümüz yok ki...alışmamız lazım artık..doğumdan sonra döncez inşallah eski halimize...
kahvaltımız güzeldi..değişiklik oldu benim için de lak lak şak şak boldu anlayacağınız...
sağol kuzum sen nasılsın ?minnak nasıl?
inşallah canım valla hayrlısıyla bi alsaydık kucaklarımıza saglıkla
bugün burda hacışakirin sabun tozunu bulursam bebişin çantasını hazırlıcam o hazır olsunda digerleri nasıl olsa hazırlanır kendi valizimide hazırlıcam dursun köşede ne olur ne olmaz korkmaya başladım stresi sardı şimdiden. çok panik oluyorum artık
oh canım ne güzel olmuş sana
uykuluyum ben gün bitsin diye bekliyorum oğluşumm iyiyim beni sıkıştırıyor
alıcaz kuzum alıcaz merak etme..accık sabırlı olsunlar yeterki bizim minnaklar... bende dalinin sabun tozunu aldım..onunla yıkayacağım ama haftaya kaldı benim yıkama işi...yormayayım dedim kendimi haftaya eşimin işleri hafif beraber hallederiz dedi..
hoşbulduk canım evet kahvaltıdaydık arkadaşlarla yeni geldim eve bi bakınayım dedim sizlere...ne var ne yok..çok kaynatmış mısınız diye..
ben ebebekten 22.5 a aldıydım dalinn bebek deterjanını..sonra başka yerde 20 e gördüm üzüldüm..sonra migrosta 17.5 a gördük hem de bebek için yüzey temizleyici hediyeydi..bi tane daha aldık..sabun tozu iz bırakabiliyo diolar..renklilere de sıvı deterjana geçtim ben normal tozla hep üstlerinde beyaz tozlar kalıyodu:26:ama siz bilürsünüz çok bilmiş anneler
ohh afiyet olsun cnmbende şekerlerle uğrasıyorum sabahtan beri. oğlumun şekerlerini sipariş ediyorum
ben daha yıkamadım canım ama yıkayan arkadaşlar var iz kaldı falan demediler...
sana bişi diyem mi bende dalininkini kilerden 14.5 aldım...
sıvı deterjan kullanma dedi annem bana...
ben ebebekten 22.5 a aldıydım dalinn bebek deterjanını..sonra başka yerde 20 e gördüm üzüldüm..sonra migrosta 17.5 a gördük hem de bebek için yüzey temizleyici hediyeydi..bi tane daha aldık..sabun tozu iz bırakabiliyo diolar..renklilere de sıvı deterjana geçtim ben normal tozla hep üstlerinde beyaz tozlar kalıyodu:26:ama siz bilürsünüz çok bilmiş anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?