- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ohh afiyet olsun cnmbende şekerlerle uğrasıyorum sabahtan beri. oğlumun şekerlerini sipariş ediyorum
naber sıkıntılı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok görüşmeyeli???
canm bende 20ye aldm sıvı detarjnı yumusatıcıosınıda 5 e aldm dalın ama yıkadım ütüledm esyaları mis gıbı kokuyo
hadi yaa
yaw bizim analar da çok biliyo napcaz bilmem bebek doğunca..benmki de öyle
davuklummm üzgünüm ama ben de 14,5 a aldım granül sabununu
ben daha yıkamadım canım ama yıkayan arkadaşlar var iz kaldı falan demediler...
sana bişi diyem mi bende dalininkini kilerden 14.5 aldım...
sıvı deterjan kullanma dedi annem bana...
davuklummm üzgünüm ama ben de 14,5 a aldım granül sabununu
serapcımmmm bi yıka bak nasıl bebek kokuyo evin her yeri
iyiyiz cnm sen nasılsınnnnnnaber sıkıntılı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok görüşmeyeli???
şöyle yazıyo cnm .../../2013 biz doldurucazii de cnm doğum tarihini ne yazdırıyosun..ay mı yazılcak yoksa..benm 1 Ekim ya ay da yazamıyorum.. doğduktan sonra sipariş ederiz gelir die düşünüorum bakalım..ilk gelenler olursa da yabancı olmaz zaten çikolata veririz sonra şekerini de saklarız..
minicik çorapları çıldırttı beni en çokay kokusunu boş ver kuzu görüntüsü yeter..yerim ben onları...
aynen cnm ben de yıkadım görümcem de ütülemiş saolsun ben yokken
yerleştiriverdim ben de..
oyy ben oğluşumu çok severim yeaaa...(babası duymasın )
iyiym canım izne çık adige yeter diyo içimdeki ses sürekliiyiyiz cnm sen nasılsınnnnn
şöyle yazıyo cnm .../../2013 biz doldurucazdoğumdan sonra uğraşamam ben o telaşta. hazır olsun dedim. kapı süsüde sipariş ettim
minicik çorapları çıldırttı beni en çokona giricek ayakları yemeden nasıl durcam beennn
iyiym canım izne çık adige yeter diyo içimdeki ses sürekli
bileklerimde ki şişler ve kasık ağrılarım da onaylıyo resmen ama diren adige diyorum bakalım ay sonunu çıkarabilcek myiimsen nasılsın? senin ne zmn izin?
bende hacışakirin sabun tozunu ve dalinin yumuşatıcısını aldım. ama fiyatlarını bilmiyorum toplu alısverıs yaparken aldıkbu hafta sonu yıkıycam ütülüycem inş
ben de sanki bana gelme diceklermiş gibi 30unu bekliyorum oysa tabii ki bu kadın hamile hem mesai vermiyoruz hem de gelmesin bari demicekler. yok yaa bak yine gaza geldim ptesi izinliyim çarşamba alırım raporumu ben arkadaşbende iki hafta daha idare etmeye calısıyorum çalışabilir raporu alalı bir hafta oldu daha. benımde şişlerim arttı kramplar giriyo.30 agustos tatılya onu yemek ıstemıyorum.o zamana kadar izin almıcam güya bakalım
yavas yavas baslamak lazım cnm benceya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi
ben de sanki bana gelme diceklermiş gibi 30unu bekliyorum oysa tabii ki bu kadın hamile hem mesai vermiyoruz hem de gelmesin bari demicekler. yok yaa bak yine gaza geldim ptesi izinliyim çarşamba alırım raporumu ben arkadaş36. haftaya giricem zaten o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?