2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben daha yıkamadım canım ama yıkayan arkadaşlar var iz kaldı falan demediler...

sana bişi diyem mi bende dalininkini kilerden 14.5 aldım...

sıvı deterjan kullanma dedi annem bana...
davuklummm üzgünüm ama ben de 14,5 a aldım granül sabununu
serapcımmmm bi yıka bak nasıl bebek kokuyo evin her yeri

naber sıkıntılı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok görüşmeyeli???
iyiyiz cnm sen nasılsınnnnn

şöyle yazıyo cnm .../../2013 biz doldurucaz doğumdan sonra uğraşamam ben o telaşta. hazır olsun dedim. kapı süsüde sipariş ettim

aynen cnm ben de yıkadım görümcem de ütülemiş saolsun ben yokken

yerleştiriverdim ben de..

oyy ben oğluşumu çok severim yeaaa...(babası duymasın)

ben alışveriş gecen hafta yaptm 2 gunde hallettk ertesı gunde meraktan hemen yıkayıp ütüledm zaten cok kıyafet almdm 3aydan sonra olmck bayramda olck olusm bayramlık alcz ona ya

bende hacışakirin sabun tozunu ve dalinin yumuşatıcısını aldım. ama fiyatlarını bilmiyorum toplu alısverıs yaparken aldıkbu hafta sonu yıkıycam ütülüycem inş

iyiyiz cnm sen nasılsınnnnn

şöyle yazıyo cnm .../../2013 biz doldurucaz doğumdan sonra uğraşamam ben o telaşta. hazır olsun dedim. kapı süsüde sipariş ettim
iyiym canım izne çık adige yeter diyo içimdeki ses sürekli
bileklerimde ki şişler ve kasık ağrılarım da onaylıyo resmen ama diren adige diyorum bakalım ay sonunu çıkarabilcek myiim sen nasılsın? senin ne zmn izin?

bende iki hafta daha idare etmeye calısıyorum çalışabilir raporu alalı bir hafta oldu daha. benımde şişlerim arttı kramplar giriyo.30 agustos tatılya onu yemek ıstemıyorum.o zamana kadar izin almıcam güya bakalım

Ne yapıyorsunuz
Buğün cok güzel uyudum
İlk defa rahat bir uyku çektim
Ne kadar iyi geldi anlatamam
Göbeğimde kocaman oldu eğilmek yürümek
Zorlaştı neyse kızıma değer bende kızımın kıyafetlerine
Bakıp duruyorum nerdeyse bütün gün kızımın minik eşyalarına
Bakıp sabırsızlanıyorum zaten sabırsız biriyim
Kızlar ben hiç yemek yemiyorum ama süt ürünleri yumurta
Balık tavuk yiyorum o da haftada bir sizce bir sakınca olur mu esim yemek yemiyorum
Diye kızıyor

ben de sanki bana gelme diceklermiş gibi 30unu bekliyorum oysa tabii ki bu kadın hamile hem mesai vermiyoruz hem de gelmesin bari demicekler. yok yaa bak yine gaza geldim ptesi izinliyim çarşamba alırım raporumu ben arkadaş 36. haftaya giricem zaten o zaman

ya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi
yavas yavas baslamak lazım cnm bence

çarşamba rapor alıp pazartesı nasıl izinli oluyon kız

merhaba kızlar alışverişten geldık bızde kızımla kuvetını aldık bır kaç esıgıızı halledıp geldik 10 da çıkmıştım daha yenı gırdım dun gece cok guzellll uyumuşummm o yuzdn bugun baya enerjım yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…