Tamam canım ben 28 subatta yada 1 martta gıdıcem kontrole sen ne zaman gıdeceksın ?
Kızlar benim kanamalarım çok şiddetlendi.Ped koyacak kadar hatta 2 kere günlük ped değiştim.Birazdan doktoruma gideceğim.Bana dua edin kızlar lütfen((
hoş bulduk canm nasılsın iyimisin...Canım hoşgeldinnnn ....
geçmiş olsun canm yinede hayırlı haberlerle dönersin inş.. dualarım seninle canm..Kızlar benim kanamalarım çok şiddetlendi.Ped koyacak kadar hatta 2 kere günlük ped değiştim.Birazdan doktoruma gideceğim.Bana dua edin kızlar lütfen((
cnm gittinmi doktora noldu
hoş bulduk canm nasılsın iyimisin...
geçmiş olsun canm yinede hayırlı haberlerle dönersin inş.. dualarım seninle canm..
Kızlar benim kanamalarım çok şiddetlendi.Ped koyacak kadar hatta 2 kere günlük ped değiştim.Birazdan doktoruma gideceğim.Bana dua edin kızlar lütfen((
Henüz çıkmadım canım eşimi bekliyorum.5-10 dk'ya çıkarım.Düşük mü oluyor acaba diye korkuyorum.Ağrısız sızısız düşük olur muki.İnşaAllah sorun yoktur((
evet gerinince kramp giriyo... annelerimiz derya yükseğe uzanma, abanma diye gerinmekte aynı şey... komşu teyzemiz anlattı yatakta geriniyomuş birden kanaması başlamış acile kaldırmışlar... bünye olarak şu mayışık halimiz gitsin diye devamlı uyku hali varya gerinme ihtiyacı hissediyoruz ben onu şöyle buldum ilk önce bir bacağımı geriyorum ama karnım kasıklarımı etkilemeyecek şekilde sonra diğerini kollarımıda göğsüme kadar olan kısmı gerip kasıp bırakıyorum yoksa fena ağrı oluyo birde öyle dene
Canım dualarımız seninle müsait olunca haberle bizi olur mu? Lütfen rapor al ve dinlen . Stres yapmamaya çalış olur mu
Henüz çıkmadım canım eşimi bekliyorum.5-10 dk'ya çıkarım.Düşük mü oluyor acaba diye korkuyorum.Ağrısız sızısız düşük olur muki.İnşaAllah sorun yoktur((
Allah cc razı olsun canım.Hamilelerin duları kabul olur derler.Kızlar bana dua edin.
Kızlar merhaba,biz geldik,tahlil sonuclarımızı aldık,Rabbime sükürler olsunki bisorun cıkmadı...idrarda enfeksiyondan korkuyodum ama temiz cıktı,bunu da bol su içmeye borcluyum galiba... Su cok önemli kızlar,tekrar tekrar söylüyorum ama mutlaka bol su için... 5 haftalık 10,3mm kese göründü...1martta kalp atısı için çağırdı,simdi o günü iple çekiyoruz...
Selam arkadaşlar bende rabbim nasip ederse ekim ayı annesi olacağım bebek şimdi 3 haftalık tahmini doğum ekim sonu olur sanırım.İlk çocuk olduğu için çok heyacanlıyım gerçekten.Birde bende ekim 26 doğumluyum bebeğimde bu tarihte doğarsa benden mutlusu olmaz sanırım.Sonbaharı seviyorum sessiz ve sakin oluyor.Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip eylesin.
slm kızlar,
bende aranıza yeni katıldım . 3 şubat itibarı ile hamile olduğumu öğrendim,kan testiyle.
8 aylık evliyim . suan 6+ 3 günlük hamileyimhenüz kalp atışı yada kese görmedik.bir kez doktora gittim geçtiğimiz salı günü.
kan değerlerime baktı doktorum suan alttan da karından da göremeyiz haftaya gel bakalım dedi.beklemedeyizzz:44::44:
yükseğe uzanmak valla ister istemez oluyor. hergün oluyor nerdeyse benim. geçen eşime dedim mutfağın yukarıda küçük penceresi açıktı orayı kapatır mısın dedim. hani eşim de varken zorlanmayım elimde de iş vardı. eşim de şöyle bir baktı ayaklarıma falan.. yetişemiyormusun der gibi baktı...
az önce ben de parça parça yapmıştım.. korktum sabahtan dolayı..
kahverengi lekeleden yine olmuş. ben iyisi dr dediğini yapıyorum. 1 hafta progestan iç demişti. ben de geçti diye bir gün içtim. sersemlik yapıyormuş:) zaten uykuluyum bir de onu içersem herhalde akşama kadar iş yerinde uyuyorum:)))
bir de arkadaşlar dr ne yapmam ne yapmamam lazımları söylerken ayakkabı düz olmasın dei ayakkabıma baktı dedi ki tam böyle yani dolgu topuk ya da yarım topuk gibi birşey dedi.
size birşey dediler mi. hani genelde düz giyilir.
Günaydınlar... Biz sabah dr.amcamıza gittik ve kesemizi gördük,hersey yolundaymıs Rabbime cok sükür... İlk gebeligim suyum bittiği için sonlandırılmıstı,o yüzden gerekli bütün tetkikler istendi,5tüp kan verdim birde idrar testi.saat 3te sonuc alıcam kısmetse... İnsallah hersey yolunda giderde bu sefer yavruma kavusurum... Aminnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?