canım bende haftaya bırakacaktım normaldede korku sardı içimi hiç degilse dedim çantaları hazırlıyım dursun.dışarı çıkmam lazım hem deterjan için poşet alıyım poşetleyip koyuyum çantaya hemde saglık ocagına ugruyum diyorum ignem az kaldı onları yazdırıyımalıcaz kuzum alıcaz merak etme..accık sabırlı olsunlar yeterki bizim minnaklar... bende dalinin sabun tozunu aldım..onunla yıkayacağım ama haftaya kaldı benim yıkama işi...yormayayım dedim kendimi haftaya eşimin işleri hafif beraber hallederiz dedi..
oh oh maşallah canımmm40 gün kalmış..9.aya girdik hadi Bismillah..
=adig_e;31622411]naber sıkıntılı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok görüşmeyeli???
ya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi
ah canım benim kimse onu düşünmez vala, sen kendin söle, ben yarın gelemeyebilirim kendimi pek iyi hissetmiyorum de gitme 30 undaben de sanki bana gelme diceklermiş gibi 30unu bekliyorum oysa tabii ki bu kadın hamile hem mesai vermiyoruz hem de gelmesin bari demicekler. yok yaa bak yine gaza geldim ptesi izinliyim çarşamba alırım raporumu ben arkadaş36. haftaya giricem zaten o zaman
40 gün kalmış..9.aya girdik hadi Bismillah..
ben 34.haftamdayım hala yıkamadım çalıştığım için gözümde büyüyor işler
çok haklısın bende bayram tatilinde yapabilmiştim bu işleri çalışınca çok zor bu işler, şimdi bak elimi süremiyom işlere az bişi kaldı akşamları pestilim çıkmış oluyom hafta sonuda hangi birine yetişeyim off offffben 34.haftamdayım hala yıkamadım çalıştığım için gözümde büyüyor işler
oh süper maaşallah canım, ne güzelmerhaba kızlar alışverişten geldık bızde kızımla kuvetını aldık bır kaç esıgıızı halledıp geldik 10 da çıkmıştım daha yenı gırdım dun gece cok guzellll uyumuşummm o yuzdn bugun baya enerjım yuksek
davuklummm üzgünüm ama ben de 14,5 a aldım granül sabununu
serapcımmmm bi yıka bak nasıl bebek kokuyo evin her yeri
geç mi yattın yoksa paşa mı yatırmadı seni bakim...
Ben de daha hiçbi şeyini yıkamadım minnoşumun. Bir iki hafta içinde halletmeyi düşünüyorum inşallah.
çok haklısın bende bayram tatilinde yapabilmiştim bu işleri çalışınca çok zor bu işler, şimdi bak elimi süremiyom işlere az bişi kaldı akşamları pestilim çıkmış oluyom hafta sonuda hangi birine yetişeyim off offff
oh süper maaşallah canım, ne güzel
Selam kızlar, gene yoğundum bu aralar pek gelemedim. Geçmişi de okuyamadım henüz.. Var mı süpriz yapıp doğuran?
sağol canım açıkçası bende çok korkuyordum normal doğumdan ve üzerimde normal yap normal yap diye yoğun baskı var k.v tarafından bu benim için kurtarıcı oldu her şerde bir hayır varmış demek ki :)
sağol canım valla evi üstten bi süpürdüm balkonu yıkadım yemek işinide eşime bıraktım o yapıcak artık yatılı misafirin en zor yanıda ertesi gün bir ton çarşaf nevresim yıkamak
kız tavuklu senle aramızda 28 gün var sen eylül anası gibisin ben de kasım anası gibiyimmm
bendede son iki gündür başladı canım kuyruk sokumu agrısı aynen dedigin gibi ne oturtturuyo ne kaldırıoBen de daha hiçbi şeyini yıkamadım minnoşumun. Bir iki hafta içinde halletmeyi düşünüyorum inşallah.
Kızlar daha önce yazmıştım kuyruk sokumu ağrısı vardı bi ara geçmişti ne güzel ama şimdi yine geldi kör olasıca ağrıdoğru düzgün oturamıyorum, kalkamıyorum
Selam kızlar, gene yoğundum bu aralar pek gelemedim. Geçmişi de okuyamadım henüz.. Var mı süpriz yapıp doğuran?
ben alışveriş gecen hafta yaptm 2 gunde hallettk ertesı gunde meraktan hemen yıkayıp ütüledm zaten cok kıyafet almdm 3aydan sonra olmck bayramda olck olusm bayramlık alcz ona ya
iyiyiz cnm sen nasılsınnnnn
şöyle yazıyo cnm .../../2013 biz doldurucazdoğumdan sonra uğraşamam ben o telaşta. hazır olsun dedim. kapı süsüde sipariş ettim
40 gün kalmış..9.aya girdik hadi Bismillah..
aynen şuraya uzanma şunu yapma...yumuşatıcı kullanma sıvı deterjan kullanma...sonra da fazla da pimpirikli olma diyo...sanki kendisi ne ise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?