2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım bende haftaya bırakacaktım normaldede korku sardı içimi hiç degilse dedim çantaları hazırlıyım dursun.dışarı çıkmam lazım hem deterjan için poşet alıyım poşetleyip koyuyum çantaya hemde saglık ocagına ugruyum diyorum ignem az kaldı onları yazdırıyım

bebeklerin çantalarını yıkamaya gerek varmı????
40 gün kalmış..9.aya girdik hadi Bismillah..
oh oh maşallah canımmm

=adig_e;31622411]naber sıkıntılı hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok görüşmeyeli???

sorunlu hamişler olduk canım ne yapalım

ya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi

canım bizim haftalar biraz önde senden oyüzden yıkamalara başladık, ben 34 e girdim artık ve böyle devam ederse yani tombikliği doktor erken gelir bu bebek dedi bize 38 de gibi o nedenle bişi kalmadı, biz o yüzden başladık yıka ütüle işine, senin daha var acele etme
ah canım benim kimse onu düşünmez vala, sen kendin söle, ben yarın gelemeyebilirim kendimi pek iyi hissetmiyorum de gitme 30 unda bizim resmi tatil allahtan yoksa ben gelmezdim vala
al gitsin kız raporu ne beklicen boşver

ben 34.haftamdayım hala yıkamadım çalıştığım için gözümde büyüyor işler

Ben de daha hiçbi şeyini yıkamadım minnoşumun. Bir iki hafta içinde halletmeyi düşünüyorum inşallah.

Kızlar daha önce yazmıştım kuyruk sokumu ağrısı vardı bi ara geçmişti ne güzel ama şimdi yine geldi kör olasıca ağrı doğru düzgün oturamıyorum, kalkamıyorum

ben 34.haftamdayım hala yıkamadım çalıştığım için gözümde büyüyor işler
çok haklısın bende bayram tatilinde yapabilmiştim bu işleri çalışınca çok zor bu işler, şimdi bak elimi süremiyom işlere az bişi kaldı akşamları pestilim çıkmış oluyom hafta sonuda hangi birine yetişeyim off offff

oh süper maaşallah canım, ne güzel

davuklummm üzgünüm ama ben de 14,5 a aldım granül sabununu
serapcımmmm bi yıka bak nasıl bebek kokuyo evin her yeri

akşam eşimle utuluyoruz adiloşş eşim diyoki bebek kokuyo bunlar demekkı o bebek kokosu dğil hacışakir kokusuymuş bızım bebeklerı kokladıgımız utuldıkçe buram buram koktu bugunde kırmızılar utulenecek bızde

Ben de daha hiçbi şeyini yıkamadım minnoşumun. Bir iki hafta içinde halletmeyi düşünüyorum inşallah.

bende hep bu hafta bu hafta diye diye bugunlere geldim

aynen akşam eve gelince sanki 15 kişi dövmüş de bi köşeye atmışlar gibi oluyorum ne hayır gelir benden

kızlar kuvet için ben fılede kopuk almadım normal bebetotnun fılesını aldım alanlar sız nasıl aldınız

bu konuda sana katılıyorum carsaf konusunda allah yardımcın olsun bu halde yatılı mısafır almak cok zor

Merhaba kızlar, ben pek uğrayamadim bugun. Simdi de gene çıkacağım.
Herkes iyidir insallah.
Dayımın gelini bugun dogum yapmış. 37+1 ken. Normal dogum olmus. Ve cok da rahat olmus. Kızımız 2650 gr doğmuş. Ama bize uzak oldugu icin göremeyeceğim. Gece sancı başlamış, hastaneye gitmişler, gittiklerinde 8cm açılmış bile rahim.
Bizimde insallah bu kadar rahat olur doğumlarımız.
Bu gece de hastanede kalıp çıkacaklarmis insallah.
Bende cok heyecanlandim bizlerinde az kaldı :))

bendede son iki gündür başladı canım kuyruk sokumu agrısı aynen dedigin gibi ne oturtturuyo ne kaldırıo

Selam kızlar, gene yoğundum bu aralar pek gelemedim. Geçmişi de okuyamadım henüz.. Var mı süpriz yapıp doğuran?

aman dur canım daha var bildiklerimiz arasında yok dogum yapan

ben alışveriş gecen hafta yaptm 2 gunde hallettk ertesı gunde meraktan hemen yıkayıp ütüledm zaten cok kıyafet almdm 3aydan sonra olmck bayramda olck olusm bayramlık alcz ona ya

benm de çoğu 0-3..baştan beri almayalım diorum ama almışız..aneanne 2 hastane çıkışı babaanne 1 hastane çıkışı anası 1 hastane çıkışı ufak tefek badi tulum derken dünya olmuş..ama artık dedim yeter 3-6 yada 6-9 alın gaari die..

aynen şuraya uzanma şunu yapma...yumuşatıcı kullanma sıvı deterjan kullanma...sonra da fazla da pimpirikli olma diyo...sanki kendisi ne ise...

aynen yaa..şimdi aradım da 40 dk doğumun ayrıntılı planını yaptık..ilginçtir yenidoğan sünnetini hiç duymamış annem şaşırdı nie o kadar küçük yaptırcaksınız die..:26:ben de izah ettim hıı ii o zaman dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…