2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar kuvet için ben fılede kopuk almadım normal bebetotnun fılesını aldım alanlar sız nasıl aldınız
ben köpük aldım canım bakalım nasıl kullanışlımı olacak

iyi diyelim iyi olalım jasmincim ne güzel bizde bi avazda dogururuz inşallah
Allah hayırlı evlat etsin kızınızı inşallah

sünneti hemen mi yaptıracaksınız ki... ben yaptırmayayım diyorum ya...

yavas yavas baslamak lazım cnm bence

çarşamba rapor alıp pazartesı nasıl izinli oluyon kız
ptesi benim haftalık iznim, salı günü söylerim yarın rapor alcam diye çarşamba da raporumu alır teslim ederim diye dedim. ctesi de çalışıyoruz biz o yoruyo beni çok resmi tatilde de gelme demicekler biliyorum

cullum şeytan dürtüyo çok fenaaa sen de bu ay sonu çıkıcaksın di mi izne?

ben de dün akşam ütüledim ayaklarım davul gib iolmuş hiç farketmedim ama ddğerrr evin her yeri mis gibi bebek kokuyo hele odası süper kokuyo nevresimlerini de yıkadım

yok bu sefer eşimle sohbete daldıkk
neler kaynattınız kızzz anlat çabuk

Merhaba canım
Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip eylesin.ne güzel sağlıkla kucağına almış darısı bizim başımıza.

sünneti hemen mi yaptıracaksınız ki... ben yaptırmayayım diyorum ya...

çocuk dr una sorcaz cnm hastanede ama 1 yaştan önce olcak inşallah..herkes çok tavsiye ediyo çocuk yürümeye başlamadan olunca dha kolay iyileşiyo diolar..hatta yenidoğanken daha da kolaymış ama bi yenidoğan uzmanı dr un onay vermesi gerekmiş vs..ondan ben de braz tırstım 40 ı çıktıktan sonra bi ara yaptıralım istiorum inşalah..korku yok bişi yok daha hem..

Selamlar,nasılsınız? Buraya yazmadan ağustos annelerinin doğum hikayelerini okudum ama hep normal doğumdan sezeryana geçmişler,bu da bana moral bozukluğu yaptı..Ya kordon dolanmasından ya da bebeğin aşağı inmemesinden dolayı sezerya olmuşlar..Ama anladığım kadarıyla her ne kadar sezeryan rahat gibi gözükse de sonrasında kendine zor gelmek ve erken toparlanamamak açısından akılları normal doğumda kalmış..Ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısını diliyorum Allahtan..o anda ne olacağını bilemeyiz,Allah yardımcımız olsun..Belki o anlar,saatler en zor saatlerdir ama bebğimizi görünce hepsini unutuvereceğimizden eminim..

ay maşallah hem anneye hem bebeğe:) hayırlısıyla bize de öyle kolay doğum nasip etsin Allah.

selam cnm iyiyiz sen nasılsın? bende normal istiyordum bu zamana dek ama çevremdeki düşüncesiz insanlar beni çok korkuttu anlatma dediğim halde kötü anılarından bahsettiler.eylülün 2sinde kontrolüm var o zaman 36.haftamızda olucaz inş bakalım doktorum ne önerecek gerçi büyük ihtimal sezaryen diyecek bi ara normal doğum lafını açtım istersen olabilir dedi ama aşılama yoluyla olduğu için bence sezaryen demişti bakalım bu gittiğimde neticeye bağlanır sanırım.sen doktorunla görüştünmü doğum şeklini

ya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi

fhnacım kızlar bizden öndeler ekim başında olanlar için erken değil benimde alışveriş daha bitmedi ama bizimde 2-3 hafta içinde hazırlamamız lazım allah korusun erken doğum durumu olursa sıkıntı

hayırlısı dıyorum canım bende hep normal ıstıyorum korkuyorumda bı yandan

bende düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim
gerçi herkes yaptır diyor :26:

bir yaşı dolmadan yaptırırım ama yeni doğan bebeğe korkuyorum göbeği düşmemiş olacak sancısı olur mu olmaz mı kuzum birde sünnet işi eklenirse acısı fazla olur diye düşünüyorum ben...

ne guzel bızede Allaım kolay dogum nasıp etsın ınş bende öyle ıstıyom hastaneye gıdeyım dogum başladı desınler pırt cıksın

Aşılama tüp bebek olayları doğum şeklini ne kadar belirliyor fikrim yok ama bence zor olsa da en güzeli normal doğum..Yine de en hayırlısını diliyorum..En sonki randevumda doktorumla biraz konuştum,ben normal doğum istiyorum dedim,sizin de önce beni normal doğuma yinlendirmenizi isterim dedim o da önceliğimiz tabii ki normal doğum ama tehlike söz konusuysa sezeryan dedi..Ayrıntılı konuşmaları önümüzdeki ayki kontrolde konuşacağız,12 eylül gibi inş..:26:

bir yaşına basmadan bende yaptırmayı düşünüyorum bez kullanırken daha çabuk iyileşiyormuş..ama yenidoğana cesaret edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…