ben file aldım canım en rahatı o dediler, bakalım deneyip görcezkızlar kuvet için ben fılede kopuk almadım normal bebetotnun fılesını aldım alanlar sız nasıl aldınız
ben köpük aldım canım bakalım nasıl kullanışlımı olacakkızlar kuvet için ben fılede kopuk almadım normal bebetotnun fılesını aldım alanlar sız nasıl aldınız
Merhaba kızlar, ben pek uğrayamadim bugun. Simdi de gene çıkacağım.
Herkes iyidir insallah.
Dayımın gelini bugun dogum yapmış. 37+1 ken. Normal dogum olmus. Ve cok da rahat olmus. Kızımız 2650 gr doğmuş. Ama bize uzak oldugu icin göremeyeceğim. Gece sancı başlamış, hastaneye gitmişler, gittiklerinde 8cm açılmış bile rahim.
Bizimde insallah bu kadar rahat olur doğumlarımız.
Bu gece de hastanede kalıp çıkacaklarmis insallah.
Bende cok heyecanlandim bizlerinde az kaldı :))
tavuklumakarna,senınle aynıyız ya biz :)
aynen yaa..şimdi aradım da 40 dk doğumun ayrıntılı planını yaptık..ilginçtir yenidoğan sünnetini hiç duymamış annem şaşırdı nie o kadar küçük yaptırcaksınız die..:26:ben de izah ettim hıı ii o zaman dedi.
ptesi benim haftalık iznim, salı günü söylerim yarın rapor alcam diye çarşamba da raporumu alır teslim ederim diye dedim. ctesi de çalışıyoruz biz o yoruyo beni çok resmi tatilde de gelme demicekler biliyorumyavas yavas baslamak lazım cnm bence
çarşamba rapor alıp pazartesı nasıl izinli oluyon kız
cullum şeytan dürtüyo çok fenaaa sen de bu ay sonu çıkıcaksın di mi izne?canım bizim haftalar biraz önde senden oyüzden yıkamalara başladık, ben 34 e girdim artık ve böyle devam ederse yani tombikliği doktor erken gelir bu bebek dedi bize 38 de gibi o nedenle bişi kalmadı, biz o yüzden başladık yıka ütüle işine, senin daha var acele etme
ah canım benim kimse onu düşünmez vala, sen kendin söle, ben yarın gelemeyebilirim kendimi pek iyi hissetmiyorum de gitme 30 undabizim resmi tatil allahtan yoksa ben gelmezdim vala
al gitsin kız raporu ne beklicen boşver
ben de dün akşam ütüledim ayaklarım davul gib iolmuş hiç farketmedim ama ddğerrr evin her yeri mis gibi bebek kokuyoakşam eşimle utuluyoruz adiloşş eşim diyoki bebek kokuyo bunlar demekkı o bebek kokosu dğil hacışakir kokusuymuş bızım bebeklerı kokladıgımızutuldıkçe buram buram koktu bugunde kırmızılar utulenecek bızde
neler kaynattınız kızzz anlat çabukyok bu sefer eşimle sohbete daldıkk
Herkes iyidir insallah.
Dayımın gelini bugun dogum yapmış. 37+1 ken. Normal dogum olmus. Ve cok da rahat olmus. Kızımız 2650 gr doğmuş. Ama bize uzak oldugu icin göremeyeceğim. Gece sancı başlamış, hastaneye gitmişler, gittiklerinde 8cm açılmış bile rahim.
sünneti hemen mi yaptıracaksınız ki... ben yaptırmayayım diyorum ya...
sünneti hemen mi yaptıracaksınız ki... ben yaptırmayayım diyorum ya...
evet cnm hadi bakalım iii doğumlar ikimize de..
tskler.dogum 1 ekımı bulmaz eylul sonlarına dogru dedı dr.senın bellımı
Herkes iyidir insallah.
Selamlar,nasılsınız? Buraya yazmadan ağustos annelerinin doğum hikayelerini okudum ama hep normal doğumdan sezeryana geçmişler,bu da bana moral bozukluğu yaptı..Ya kordon dolanmasından ya da bebeğin aşağı inmemesinden dolayı sezerya olmuşlar..Ama anladığım kadarıyla her ne kadar sezeryan rahat gibi gözükse de sonrasında kendine zor gelmek ve erken toparlanamamak açısından akılları normal doğumda kalmış..Ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısını diliyorum Allahtan..o anda ne olacağını bilemeyiz,Allah yardımcımız olsun..Belki o anlar,saatler en zor saatlerdir ama bebğimizi görünce hepsini unutuvereceğimizden eminim..
ya kızlar ben daha hiçbir şey yıkamadım bebekle ilgili daha erken değilmi
Selamlar,nasılsınız? Buraya yazmadan ağustos annelerinin doğum hikayelerini okudum ama hep normal doğumdan sezeryana geçmişler,bu da bana moral bozukluğu yaptı..Ya kordon dolanmasından ya da bebeğin aşağı inmemesinden dolayı sezerya olmuşlar..Ama anladığım kadarıyla her ne kadar sezeryan rahat gibi gözükse de sonrasında kendine zor gelmek ve erken toparlanamamak açısından akılları normal doğumda kalmış..Ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısını diliyorum Allahtan..o anda ne olacağını bilemeyiz,Allah yardımcımız olsun..Belki o anlar,saatler en zor saatlerdir ama bebğimizi görünce hepsini unutuvereceğimizden eminim..
bende düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim
gerçi herkes yaptır diyor :26:
Herkes iyidir insallah.
Aşılama tüp bebek olayları doğum şeklini ne kadar belirliyor fikrim yok ama bence zor olsa da en güzeli normal doğum..Yine de en hayırlısını diliyorum..En sonki randevumda doktorumla biraz konuştum,ben normal doğum istiyorum dedim,sizin de önce beni normal doğuma yinlendirmenizi isterim dedim o da önceliğimiz tabii ki normal doğum ama tehlike söz konusuysa sezeryan dedi..Ayrıntılı konuşmaları önümüzdeki ayki kontrolde konuşacağız,12 eylül gibi inş..:26:selam cnm iyiyiz sen nasılsın? bende normal istiyordum bu zamana dek ama çevremdeki düşüncesiz insanlar beni çok korkuttu anlatma dediğim halde kötü anılarından bahsettiler.eylülün 2sinde kontrolüm var o zaman 36.haftamızda olucaz inş bakalım doktorum ne önerecek gerçi büyük ihtimal sezaryen diyecek bi ara normal doğum lafını açtım istersen olabilir dedi ama aşılama yoluyla olduğu için bence sezaryen demişti bakalım bu gittiğimde neticeye bağlanır sanırım.sen doktorunla görüştünmü doğum şeklini
çocuk dr una sorcaz cnm hastanede ama 1 yaştan önce olcak inşallah..herkes çok tavsiye ediyo çocuk yürümeye başlamadan olunca dha kolay iyileşiyo diolar..hatta yenidoğanken daha da kolaymış ama bi yenidoğan uzmanı dr un onay vermesi gerekmiş vs..ondan ben de braz tırstım 40 ı çıktıktan sonra bi ara yaptıralım istiorum inşalah..korku yok bişi yok daha hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?