öyle valla cnm..inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza..
bende mide bulantısı oluyo arada yea..:26:
hım anlaşılmıştır...
Selamlar,nasılsınız? Buraya yazmadan ağustos annelerinin doğum hikayelerini okudum ama hep normal doğumdan sezeryana geçmişler,bu da bana moral bozukluğu yaptı..Ya kordon dolanmasından ya da bebeğin aşağı inmemesinden dolayı sezerya olmuşlar..Ama anladığım kadarıyla her ne kadar sezeryan rahat gibi gözükse de sonrasında kendine zor gelmek ve erken toparlanamamak açısından akılları normal doğumda kalmış..Ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısını diliyorum Allahtan..o anda ne olacağını bilemeyiz,Allah yardımcımız olsun..Belki o anlar,saatler en zor saatlerdir ama bebğimizi görünce hepsini unutuvereceğimizden eminim..
hayırlısı dıyorum canım bende hep normal ıstıyorum korkuyorumda bı yandan
Aşılama tüp bebek olayları doğum şeklini ne kadar belirliyor fikrim yok ama bence zor olsa da en güzeli normal doğum..Yine de en hayırlısını diliyorum..En sonki randevumda doktorumla biraz konuştum,ben normal doğum istiyorum dedim,sizin de önce beni normal doğuma yinlendirmenizi isterim dedim o da önceliğimiz tabii ki normal doğum ama tehlike söz konusuysa sezeryan dedi..Ayrıntılı konuşmaları önümüzdeki ayki kontrolde konuşacağız,12 eylül gibi inş..:26:
kız sapık supuk şeyler düşünmee
ben file aldım canım en rahatı o dediler, bakalım deneyip görcez
Kızlar bugünkü gazeteden bir yazı.
Belki işe yarar diye paylaşmak istedim, güzel bilgiler var..
Alyorsa byle sakinletirin - Hrriyet SALIK -YAAM
ptesi benim haftalık iznim, salı günü söylerim yarın rapor alcam diye çarşamba da raporumu alır teslim ederim diye dedim. ctesi de çalışıyoruz biz o yoruyo beni çok resmi tatilde de gelme demicekler biliyorum
cullum şeytan dürtüyo çok fenaaa sen de bu ay sonu çıkıcaksın di mi izne?
hayırlısı canım herkes için, benim doktor normal isteyeni normal doğurtuyorum ben ama hem korkuyorum hem istiyorum diyene ısrar etmiyorum çünkü insanın kafasında herşey, yapacağına inanan yapıyo, inanmayan mecbur sezaryene dönüyo dedi, ya bebiş inmiyomuş, yada anne ıkınmayı beceremiyomuş falan o nedenle herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinSelamlar,nasılsınız? Buraya yazmadan ağustos annelerinin doğum hikayelerini okudum ama hep normal doğumdan sezeryana geçmişler,bu da bana moral bozukluğu yaptı..Ya kordon dolanmasından ya da bebeğin aşağı inmemesinden dolayı sezerya olmuşlar..Ama anladığım kadarıyla her ne kadar sezeryan rahat gibi gözükse de sonrasında kendine zor gelmek ve erken toparlanamamak açısından akılları normal doğumda kalmış..Ben de normal doğum istiyorum ama hayırlısını diliyorum Allahtan..o anda ne olacağını bilemeyiz,Allah yardımcımız olsun..Belki o anlar,saatler en zor saatlerdir ama bebğimizi görünce hepsini unutuvereceğimizden eminim..
ya bende istiyorum kime sorduysam yaptır diyo, yaptıranlar çok memnunlar, göbekle beraber oda iyileşiyomuş ve hiç zorluğu yok dediler bebişte huzursuzluk yapmıyomuş acı hissetmediği için, bakalım o zaman ne göstercek ama hep aklımda var bu iş benimbir yaşına basmadan bende yaptırmayı düşünüyorum bez kullanırken daha çabuk iyileşiyormuş..ama yenidoğana cesaret edemiyorum..
hiç de sapuk supuk şeyler aklıma gelmemişti...bennnn hiç öyle şeyler düşünmem...
sünneti hemen mi yaptıracaksınız ki... ben yaptırmayayım diyorum ya...
ya bende istiyorum kime sorduysam yaptır diyo, yaptıranlar çok memnunlar, göbekle beraber oda iyileşiyomuş ve hiç zorluğu yok dediler bebişte huzursuzluk yapmıyomuş acı hissetmediği için, bakalım o zaman ne göstercek ama hep aklımda var bu iş benim
yok canım yumuşak olması önemli sadece bebiş yattığı zaman üstünde sırtına yumuşak gelsin yeter, zaten ıslancak o dahada yumuşucak bide sevi bebe iyidir merak etmebenimde arkadaşım getirmiş üzerinde sevi bebe yazıyor marka çok önemli değil heralde
ayy dimi canımm sende 18lik genç kızsın yaaa hiç bilmezsin böyle şeyleriiii
ptesi benim haftalık iznim, salı günü söylerim yarın rapor alcam diye çarşamba da raporumu alır teslim ederim diye dedim. ctesi de çalışıyoruz biz o yoruyo beni çok resmi tatilde de gelme demicekler biliyorum
ben de dün akşam ütüledim ayaklarım davul gib iolmuş hiç farketmedim ama ddğerrr evin her yeri mis gibi bebek kokuyohele odası süper kokuyo nevresimlerini de yıkadım
neler kaynattınız kızzz anlat çabuk
ben yaptırmak istiyorum ama belki göbeği düşünce 1 haftalık olunca benim için daha kolay olur
bende bu hafta sonu yıkayıp ütülemek mis gibi yerleştirmek istiyorum bakalım yapabilecekmıyım. evin işlerine ble kociş yaparkençok haklısın bende bayram tatilinde yapabilmiştim bu işleri çalışınca çok zor bu işler, şimdi bak elimi süremiyom işlere az bişi kaldı akşamları pestilim çıkmış oluyom hafta sonuda hangi birine yetişeyim off offff
oh süper maaşallah canım, ne güzel
ben de dün akşam ütüledim ayaklarım davul gib iolmuş hiç farketmedim ama ddğerrr evin her yeri mis gibi bebek kokuyohele odası süper kokuyo nevresimlerini de yıkadım
bilmiyorum kuzu ama canı acımaz mı...garibim zaten yeni bir dünya ile tanışmış oluyo...birde sünnet işini düşünemiyorum..ama kırkı çıktıktan sonra yaptırablirim...
yeni doğanlarda acı hissi olmuomuş canım o yüzden yaptırıyolar zaten, çünkü his olmuomuş ve hiçbişi hissetmiyomuş, yoksa soraya doğru acı hissini kazandıkça dahada zor olur diyolar, 1 yaşında falan narkozla yapıolar çünkü ama yenidoğanlarda narkoz kullanmıolar
yok canım yumuşak olması önemli sadece bebiş yattığı zaman üstünde sırtına yumuşak gelsin yeter, zaten ıslancak o dahada yumuşucak bide sevi bebe iyidir merak etme
lütfen ne 18liği ben 15liğim daha...tabi geceleri saymazsak...
bende kırkı çıkınca yaptırayım diyorum..
seni kart karı 30luk oldun
işte öyle ilk zamanlar yaptırnca çok fazla uyuşturmaya gerek kalmıyormuş diye duydum
bende kırkı çıkınca yaptırayım diyorum..
hayırlısı canımcım, bebiş işi olunca insanın içine bi heves geliyo, yaparken ben baya bi enerjiktim vala ki ondan önceki gün bayramlaşmaya bile gitmedim halsizlikten ama bebişin işi olunca bi cin kesiliverdim belki sende öle olursunbende bu hafta sonu yıkayıp ütülemek mis gibi yerleştirmek istiyorum bakalım yapabilecekmıyım. evin işlerine ble kociş yaparken
hımmm şimdi anlaşıldı. evet cumartesı calısmak cok yorar yaa sıkıcı olur.:26:benimde haftaya çarsamba iki hafta doluyo. bi bakmıssın perşembe raporu almışımişte ertesi gün zaten tatil yaa ondan sonrakı haftada carsambaya kadar calıssam 3 hafta atmıs oluyom bakalım dayanabilicmmi
anaaammmm diri diri mi yapıyolarmışyeni doğanlarda acı hissi olmuomuş canım o yüzden yaptırıyolar zaten, çünkü his olmuomuş ve hiçbişi hissetmiyomuş, yoksa soraya doğru acı hissini kazandıkça dahada zor olur diyolar, 1 yaşında falan narkozla yapıolar çünkü ama yenidoğanlarda narkoz kullanmıolar
beni bu tuvalete gitme işi iyice sıkıntıya sokmaya başladı ben dayanamıcam sanırım o kadaryok canım benim izin eylül 17de başlıcak kısmetse 37 haftayı doldurmuş olcam ozaman
ee bizim miniklerin düğününden bahsettiniz mioğlumuzun eğitim hayatının planını yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?