2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hiç olumsuz hikayelerle moralini bozma. inşallah Allah gönlüne göre verir ve de normal doğum yaparsın hayırlısıyla. biraz da sezeryan planlı olduğundan sanırım bazı dr'ların işine geliyor.

hayırlısı dıyorum canım bende hep normal ıstıyorum korkuyorumda bı yandan

gözünde büyüttükçe insan kendi kendini sabote ediyor. olumlu düşün. çok korkulacak bişey değil. kimler neler doğuruyor.

hakkımızda hayırlısı olsun canm

Kızlar bugünkü gazeteden bir yazı.
Belki işe yarar diye paylaşmak istedim, güzel bilgiler var..

Alyorsa byle sakinletirin - Hrriyet SALIK -YAAM

yok canım benim izin eylül 17de başlıcak kısmetse 37 haftayı doldurmuş olcam ozaman

hayırlısı canım herkes için, benim doktor normal isteyeni normal doğurtuyorum ben ama hem korkuyorum hem istiyorum diyene ısrar etmiyorum çünkü insanın kafasında herşey, yapacağına inanan yapıyo, inanmayan mecbur sezaryene dönüyo dedi, ya bebiş inmiyomuş, yada anne ıkınmayı beceremiyomuş falan o nedenle herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

bir yaşına basmadan bende yaptırmayı düşünüyorum bez kullanırken daha çabuk iyileşiyormuş..ama yenidoğana cesaret edemiyorum..
ya bende istiyorum kime sorduysam yaptır diyo, yaptıranlar çok memnunlar, göbekle beraber oda iyileşiyomuş ve hiç zorluğu yok dediler bebişte huzursuzluk yapmıyomuş acı hissetmediği için, bakalım o zaman ne göstercek ama hep aklımda var bu iş benim

bilmiyorum kuzu ama canı acımaz mı...garibim zaten yeni bir dünya ile tanışmış oluyo...birde sünnet işini düşünemiyorum..ama kırkı çıktıktan sonra yaptırablirim...

benimde arkadaşım getirmiş üzerinde sevi bebe yazıyor marka çok önemli değil heralde
yok canım yumuşak olması önemli sadece bebiş yattığı zaman üstünde sırtına yumuşak gelsin yeter, zaten ıslancak o dahada yumuşucak bide sevi bebe iyidir merak etme

oğlumuzun eğitim hayatının planını yaptık

bende bu hafta sonu yıkayıp ütülemek mis gibi yerleştirmek istiyorum bakalım yapabilecekmıyım. evin işlerine ble kociş yaparken

hımmm şimdi anlaşıldı. evet cumartesı calısmak cok yorar yaa sıkıcı olur.:26:benimde haftaya çarsamba iki hafta doluyo. bi bakmıssın perşembe raporu almışım işte ertesi gün zaten tatil yaa ondan sonrakı haftada carsambaya kadar calıssam 3 hafta atmıs oluyom bakalım dayanabilicmmi

bilmiyorum kuzu ama canı acımaz mı...garibim zaten yeni bir dünya ile tanışmış oluyo...birde sünnet işini düşünemiyorum..ama kırkı çıktıktan sonra yaptırablirim...

yeni doğanlarda acı hissi olmuomuş canım o yüzden yaptırıyolar zaten, çünkü his olmuomuş ve hiçbişi hissetmiyomuş, yoksa soraya doğru acı hissini kazandıkça dahada zor olur diyolar, 1 yaşında falan narkozla yapıolar çünkü ama yenidoğanlarda narkoz kullanmıolar

ay bilmiyorum ki canım ama bakımı önemliymiş biliyon mu...öyle dediler yaptıranlar...doktorumuza danışmak lazım..o önerirse yaptırırız..

yok canım yumuşak olması önemli sadece bebiş yattığı zaman üstünde sırtına yumuşak gelsin yeter, zaten ıslancak o dahada yumuşucak bide sevi bebe iyidir merak etme

evt canım önemli olan bebişlerin konforu hiç olmadı sırtlarına ince tülbent bez yayarızz canları acımasın

lütfen ne 18liği ben 15liğim daha...tabi geceleri saymazsak...

seni kart karı 30luk oldun

bende kırkı çıkınca yaptırayım diyorum..

işte öyle ilk zamanlar yaptırnca çok fazla uyuşturmaya gerek kalmıyormuş diye duydum

seni kart karı 30luk oldun

işte öyle ilk zamanlar yaptırnca çok fazla uyuşturmaya gerek kalmıyormuş diye duydum

ay ben nere kartlık nere kuzu...filinta gibiyimdombili filinta körpeyim körpe

bakalım kuzu kırkı çıksın öyle diye düşünüyorum ama bakalım yine de doktorumuzla konuşmamız lazım...

bende kırkı çıkınca yaptırayım diyorum..

bu linki okuyun orda uzman doktor bilgi vermiş detaylıca anlatmış olayı iyi bi yazı http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/yenidogan-sunnetini-7-gunden-once-yaptirmayin-/bebegiminmutfagi/haberdetay/06.06.2012/1550152/default.htm

hayırlısı canımcım, bebiş işi olunca insanın içine bi heves geliyo, yaparken ben baya bi enerjiktim vala ki ondan önceki gün bayramlaşmaya bile gitmedim halsizlikten ama bebişin işi olunca bi cin kesiliverdim belki sende öle olursun az kaldı izinlerimiz içinde allah dayanma gücü versin hepimize

anaaammmm diri diri mi yapıyolarmış ooo bi sürü pipili pilav yicez yakın zamanda öyle gözüküyo
yok canım benim izin eylül 17de başlıcak kısmetse 37 haftayı doldurmuş olcam ozaman

beni bu tuvalete gitme işi iyice sıkıntıya sokmaya başladı ben dayanamıcam sanırım o kadar

oğlumuzun eğitim hayatının planını yaptık
ee bizim miniklerin düğününden bahsettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…