- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bu linki okuyun orda uzman doktor bilgi vermiş detaylıca anlatmış olayı iyi bi yazı http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/yenidogan-sunnetini-7-gunden-once-yaptirmayin-/bebegiminmutfagi/haberdetay/06.06.2012/1550152/default.htm
ay ben nere kartlık nere kuzu...filinta gibiyimdombili filinta körpeyim körpe
bakalım kuzu kırkı çıksın öyle diye düşünüyorum ama bakalım yine de doktorumuzla konuşmamız lazım...
anaaammmm diri diri mi yapıyolarmışooo bi sürü pipili pilav yicez yakın zamanda öyle gözüküyo
beni bu tuvalete gitme işi iyice sıkıntıya sokmaya başladı ben dayanamıcam sanırım o kadar
ee bizim miniklerin düğününden bahsettiniz mi
tabiki doktora sormadan olmaz bakalım neler dicek doktorlarımızz
dombili filanta seniaynı benn
düşünsün tabi kayınbabası prenses gibi kız veriyoruz sizeeedüğün konusu bizim herifi biraz düşündürüyo bileziği var evi var eşyası var
öyle doluyum öyle doluyum ki patlamaya yer arıyorum:84::84:
düşünsün tabi kayınbabası prenses gibi kız veriyoruz sizeee
hmm niden pekii:26:
bismillah noluyo kızzzz
aslında oyle buyuk bı mevzu yok ama bırıkınce bırıkınce boyle oluyor sanırsam tabı bıde ustune hormanlar var tabınoldu ki
aslında oyle buyuk bı mevzu yok ama bırıkınce bırıkınce boyle oluyor sanırsam tabı bıde ustune hormanlar var tabı
uzun zamandır hamsılıgın verdıgı sıkıntılar ve cevremdekı sıkıntıları gormezden gelıyom ama artık gıtmıyor sanırsam
koç gibi tabii maşaalllaaahhh kuzumaaabizim oğlumuzda koç gibi maşallahhh
kendı huzurum ıcın gormezden gelıyorum ama bazende gıtmıyor ıstesalla kuzu anne olmak kolay değil...minnakını düşün...gerisini görmezden gel...
kızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
kızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
kendı huzurum ıcın gormezden gelıyorum ama bazende gıtmıyor ıste
hehehyyy aynı benim testimmmm hamile kuzucummmm
benımkde boyle cıkmıstı yenı oldugu degerler dusuk oldugu ıcın sılık cıkıyor bır kac gun sonra daha net cıkar
koç gibi tabii maşaalllaaahhh kuzumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?