2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızz seroo testi görünce eski günlerimiz geldi aklımaaa

baksana benim testimeee

canım aldık bu başka marka 2. test ama birazdan 3.ve 4. testide almaya gidebiliriz bu heyecanla :)

kızz seroo testi görünce eski günlerimiz geldi aklımaaa Eki Görüntüle 783656

baksana benim testimeee
kız testide mi sakladınız helal olsun

oyle canım oyle bende bu zamana kadar bebısım ıcın bıseyı takmadım ozellıkle bı dusuk yapınca bunda hıc kımseyı hıc bıseyı duymayacm takmayacam dedım ınsanın damarına basııyorlar bende onların bı tarafına basarımm ama

yok kız ben hamileliğin başından beri burdayım ya öbür topikte kızlarla paylaşmışım resmi kayıtlı kalmışşş

selam kızlar nasılsınız ben dün gece hiç uyuyamadım kızım hiç durmadı hep gezindi tam dalıyorum uykuya bir tepik atıyor beni uyandırıyor.hiç daha önce böyle olmamıştı sabaha kadr gezdi durdu vurdu durdu eşimin kolu eli karnıma falan değiyor yatarken eşim bile kaç kez uyandı hissetinmi sende dedim evet dedi niye böyle yaptı acaba kızım.ama gündüzleri varmı yokmu belli değil hiç hareketli değil akşamalrı hareketli düngecede hep hareket halindeydi tamam şikayet değil ama acaba rahatsızmı oldu diye bebğimi merak ettim.sabah yazmakiçin girdim siteye ay allahım oku oku hep yabancı isimler diyorum biizim kızlar nerde o gene başka ekim annelerinin topiğine girmişim

banada öyle gelıyo kuzum bizim kıyafetlerı ütülemem beklesin onunkileri yıkar ütüler yerleştiririm valla

kızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
hamişşşşşşşş benim testimde böyleydi bende saklıyorum nasıl ağlamıştım yavvv ikinci çzgiyi görüncee

hoşgeldin canımcımm sabah bende aynı şeyi yaptım okuyom okuyom baska sonra baktım 2011 ekim anneleri benim oğlanda bugun coştu vurup vurup duruyo karnım acıdı yaa ayağını batırıyo dönüyo oturacak şekil bulmakta zorlanıyorum. eve gıtsemde yatsam. iş yerınde karnım hop hop hopluyoo

yok kız ben hamileliğin başından beri burdayım ya öbür topikte kızlarla paylaşmışım resmi kayıtlı kalmışşş

vala ben saklamıştım 3 testide, iki hafta önceye kadar duruyodu evi elden geçirirkeneeee şimdi bebişle beraber eve giren çıkan çok olur çekmecelerede el atarlar diye attım, hatta eşim büyüyünce juniora göstercem ben onu bak sen daha ortada yokken biz senin gelceni burdan örendik dicekmiş hay allam yaa, bide erkek çocuğusuna sölicek bunu sora dedim anlatırsın bebek nası yapılıyo, bu çizgi nası iki oluyo, koptu gülmekten o tarafıda var bunun dimi yok ozaman biz atalım bunları dedi ve attık

klübe hoşgeldin canımmm vala bundan sora bunlar pek bir sık olacak hazırlıklı ol, senin haftan ilerde diye daha yeni tanıştın bu hareketlerle, ben yaklaşık 2 aydır çekiyorum belki daha fazla, hiç uyumadığım geceler oluyo, bölük pörçük uyuduğum zamanlarda kendimi şanslı hissediyorum artık ancaaaaakkkkkkkkkk bebişinin hareketli olması rahatsız olması anlamına gelmiyo canım rahat ol, bebişinin enerjisi fazla artık

evet ya bende oraya girmişim diyorum bunlar kim ne diyolar anlamıyorum bayağıda okudum bi kaç sayfa sonra dikkat ettim bizim sayfa değil güldüm durdum kendime kızım gene hareketlendi acaba büyüdükçe böylemi olacak ya herket değil pıt pıt atıyo karnım sanki tık tık yapar gibi anlamıyorum neoluyor.yemek yedim ondaanmı desem ama hep oluyor böyle pıt pıt hafif hafif..sanırım artık kızım büyüdü ondan bu kadar hareketli ama doğduğu zamanda sabaha kadar uyanık olursa gezer dururuz odaları evet bende bazen kasığımda hissediyoırum ayağını öyle bi baskı yapıyorki kzıım

hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bence çıkın hemen kan testine gidin en yakın hastaneyeee

hamile şekerimmm gözünüz aydın hem nesi sili k bariz belli ikinci çizgi. ama yine de en garantisi kan testi tabii ki

oyyyyyy yesinler tepikiniiii serap pipili pilav yemeye çağırcan di mi bizi de

pavli kuzenine söyle canım sabah idrarıyla yapsın ben adet günümden 3 gün önce sabah idrarıyla öğrenmiştim

sağolun kızlar yaa valla çok heyecanlandık ben kendi testime böyle heyecanlanmamıştım :):) kan testi için yarın hastanedeyiz öğleden sonra sonucu söylerim dua edelim hamile duası kabul olur çünkü kuzenim bi müddettir çocuk için uğraşıyor

canım 30 haftalığım ben ve dün gece ilk kez kızım hep hareket halindeydi bende endişelendim acaba rahatsızmı oldu diye.demek artık böle olacak ne yapalım sağlıklı olsunda hareketli olsun kız bu bebişler ne istiyorda bu kadar hareketlilerki canlarımı sıkılıyor acaba ufacık yerde de hep geziyolar can sıkıntısından

ay böyle testi görünce benimde test yaptığım gün aklıma geldi ben hala saklıyorum
valla ben hamile olduğumu yüzde yüz emindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…