kızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
bir tepik attı benim kuzum...kıskandı galiba....
bayağı belirgin ikinci çizgi..ama yine başka marka bir testle yenileyin derim..ama 6 gün geçmiş..büyük bir ihtimal kuzenin gebedir canım...
anlıyorum kuzu ama söz konusu minnaklar olunca gerisni ben düşünemiyorum..
kız testide mi sakladınız helal olsunkızz seroo testi görünce eski günlerimiz geldi aklımaaa Eki Görüntüle 783656
baksana benim testimeee
bayağı belirgin ikinci çizgi..ama yine başka marka bir testle yenileyin derim..ama 6 gün geçmiş..büyük bir ihtimal kuzenin gebedir canım...
anlıyorum kuzu ama söz konusu minnaklar olunca gerisni ben düşünemiyorum..
canım aldık bu başka marka 2. test ama birazdan 3.ve 4. testide almaya gidebiliriz bu heyecanla :)
kız testide mi sakladınız helal olsun
oyle canım oyle bende bu zamana kadar bebısım ıcın bıseyı takmadım ozellıkle bı dusuk yapınca bunda hıc kımseyı hıc bıseyı duymayacm takmayacam dedım ınsanın damarına basııyorlar bende onların bı tarafına basarımm ama
banada öyle gelıyo kuzum bizim kıyafetlerı ütülemem beklesin onunkileri yıkar ütüler yerleştiririm vallabu linki okuyun orda uzman doktor bilgi vermiş detaylıca anlatmış olayı iyi bi yazı http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/yenidogan-sunnetini-7-gunden-once-yaptirmayin-/bebegiminmutfagi/haberdetay/06.06.2012/1550152/default.htm
hayırlısı canımcım, bebiş işi olunca insanın içine bi heves geliyo, yaparken ben baya bi enerjiktim vala ki ondan önceki gün bayramlaşmaya bile gitmedim halsizlikten ama bebişin işi olunca bi cin kesiliverdim belki sende öle olursunaz kaldı izinlerimiz içinde allah dayanma gücü versin hepimize
hamişşşşşşşşkızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
selam kızlar nasılsınız ben dün gece hiç uyuyamadım kızım hiç durmadı hep gezindi tam dalıyorum uykuya bir tepik atıyor beni uyandırıyor.hiç daha önce böyle olmamıştı sabaha kadr gezdi durdu vurdu durdu eşimin kolu eli karnıma falan değiyor yatarken eşim bile kaç kez uyandı hissetinmi sende dedim evet dedi niye böyle yaptı acaba kızım.ama gündüzleri varmı yokmu belli değil hiç hareketli değil akşamalrı hareketli düngecede hep hareket halindeydi tamam şikayet değil ama acaba rahatsızmı oldu diye bebğimi merak ettim.sabah yazmakiçin girdim siteye ay allahım oku oku hep yabancı isimler diyorum biizim kızlar nerde o gene başka ekim annelerinin topiğine girmişim
hamile şekerimmm gözünüz aydın hem nesi sili k bariz belli ikinci çizgi. ama yine de en garantisi kan testi tabii kikızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
hee bende sakladım sandımdı bende keske saklasaydım dıye dusundum hatta gercı ben saklasaydm elden ele gezerdı bende ıfrıt olurdumyok kız ben hamileliğin başından beri burdayım ya öbür topikte kızlarla paylaşmışım resmi kayıtlı kalmışşş
kızlar kuzenime gebelik testi yaptık adeti 6 gün gecikti test biraz silik gibi ama heyecanlandık bi bakar mısınız??Eki Görüntüle 783640
yok kız ben hamileliğin başından beri burdayım ya öbür topikte kızlarla paylaşmışım resmi kayıtlı kalmışşş
klübe hoşgeldin canımmmselam kızlar nasılsınız ben dün gece hiç uyuyamadım kızım hiç durmadı hep gezindi tam dalıyorum uykuya bir tepik atıyor beni uyandırıyor.hiç daha önce böyle olmamıştı sabaha kadr gezdi durdu vurdu durdu eşimin kolu eli karnıma falan değiyor yatarken eşim bile kaç kez uyandı hissetinmi sende dedim evet dedi niye böyle yaptı acaba kızım.ama gündüzleri varmı yokmu belli değil hiç hareketli değil akşamalrı hareketli düngecede hep hareket halindeydi tamam şikayet değil ama acaba rahatsızmı oldu diye bebğimi merak ettim.sabah yazmakiçin girdim siteye ay allahım oku oku hep yabancı isimler diyorum biizim kızlar nerde o gene başka ekim annelerinin topiğine girmişim
hoşgeldin canımcımm sabah bende aynı şeyi yaptım okuyom okuyom baska sonra baktım 2011 ekim anneleribenim oğlanda bugun coştu vurup vurup duruyo karnım acıdı yaa ayağını batırıyo dönüyo oturacak şekil bulmakta zorlanıyorum. eve gıtsemde yatsam. iş yerınde karnım hop hop hopluyoo
oyyyyyy yesinler tepikiniiiibir tepik attı benim kuzum...kıskandı galiba....
hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bence çıkın hemen kan testine gidin en yakın hastaneyeee
hamile şekerimmm gözünüz aydın hem nesi sili k bariz belli ikinci çizgi. ama yine de en garantisi kan testi tabii ki
oyyyyyy yesinler tepikiniiiiserap pipili pilav yemeye çağırcan di mi bizi de
pavli kuzenine söyle canım sabah idrarıyla yapsın ben adet günümden 3 gün önce sabah idrarıyla öğrenmiştim
vala ben saklamıştım 3 testide, iki hafta önceye kadar duruyodu evi elden geçirirkeneeee şimdi bebişle beraber eve giren çıkan çok olur çekmecelerede el atarlar diye attım, hatta eşim büyüyünce juniora göstercem ben onu bak sen daha ortada yokken biz senin gelceni burdan örendik dicekmiş hay allam yaa, bide erkek çocuğusuna sölicek bunu sora dedim anlatırsın bebek nası yapılıyo, bu çizgi nası iki oluyo, koptu gülmekten o tarafıda var bunun dimi yok ozaman biz atalım bunları dedi ve attık
klübe hoşgeldin canımmmvala bundan sora bunlar pek bir sık olacak hazırlıklı ol, senin haftan ilerde diye daha yeni tanıştın bu hareketlerle, ben yaklaşık 2 aydır çekiyorum belki daha fazla, hiç uyumadığım geceler oluyo, bölük pörçük uyuduğum zamanlarda kendimi şanslı hissediyorum artık ancaaaaakkkkkkkkkk bebişinin hareketli olması rahatsız olması anlamına gelmiyo canım rahat ol, bebişinin enerjisi fazla artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?