olmaz olurmu canım oluyo arada, bazen gece yatınca bile oluyo, bide konuşurken yürürsem hahahakızlar sızınde arada kalp carpıntılarınız oluyormubugun cok keyıfsızım
olsun canım hareket iyidir, nerde hareket orda bereket, hareket varsa bebiş sağlıklı demektir demekki gün içinde yoruluyosun sen ve akşam dinlenirken bebiş canlanıyoevet ya bende oraya girmişim diyorum bunlar kim ne diyolar anlamıyorum bayağıda okudum bi kaç sayfa sonra dikkat ettim bizim sayfa değil güldüm durdum kendimekızım gene hareketlendi acaba büyüdükçe böylemi olacak ya herket değil pıt pıt atıyo karnım sanki tık tık yapar gibi anlamıyorum neoluyor.yemek yedim ondaanmı desem ama hep oluyor böyle pıt pıt hafif hafif..sanırım artık kızım büyüdü ondan bu kadar hareketli ama doğduğu zamanda sabaha kadar uyanık olursa gezer dururuz odaları evet bende bazen kasığımda hissediyoırum ayağını öyle bi baskı yapıyorki kzıım
hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, tamamını getirsin, artık dikkat etmeye başlasın şimdiden hareketlerini yavaşlatsın
sağolun kızlar yaa valla çok heyecanlandık ben kendi testime böyle heyecanlanmamıştım :):) kan testi için yarın hastanedeyiz öğleden sonra sonucu söylerim dua edelim hamile duası kabul olur çünkü kuzenim bi müddettir çocuk için uğraşıyor
canım 30 haftalığım ben ve dün gece ilk kez kızım hep hareket halindeydi bende endişelendim acaba rahatsızmı oldu diye.demek artık böle olacak ne yapalım sağlıklı olsunda hareketli olsunkız bu bebişler ne istiyorda bu kadar hareketlilerki canlarımı sıkılıyor acaba ufacık yerde de hep geziyolar can sıkıntısından
ay evet yaa şimdi hatırlıyorumda o anı ne değişik bi duygu ağlamakla gülmek bir arada bide şaşkınlık, bende rüyamda görmüştüm bide hiç uçuk çıkmayan bende uçuk çıkmıştı göğüslerim şişmişti, hissediyodum bişilerin olduğunu ve test yapınca çıkmıştı ortaya ay ne heycanlı yaaaay böyle testi görünce benimde test yaptığım gün aklıma geldi ben hala saklıyorum
valla ben hamile olduğumu yüzde yüz emindim
benim zeynebim çok nazlı teyzesi çook cinsiyetinide öğreneli pek olmadı göstermedi kendisini kızım hep kapattı eliyle yada şeklini değiştirdi göremedi doktor teyzesi.hıçkırık olabilirmi ki eşime dedim ben hıçkırıyor galiba diye saçmalama dedi bana hıh inanmadı bana demekki hıçkırıyor benim kızım ama tepik atmıyor kızım hıçkırınca senin oğluşun gibi nede olsa kız daha nazlı oluyor nazik oluyorolmaz olurmu canım oluyo arada, bazen gece yatınca bile oluyo, bide konuşurken yürürsem hahaha80 lik nene gibi olduk lennnn
olsun canım hareket iyidir, nerde hareket orda bereket, hareket varsa bebiş sağlıklı demektir demekki gün içinde yoruluyosun sen ve akşam dinlenirken bebiş canlanıyoo minik pıt pıt lar hıçkırık olmasın sakın, artık bu zamanlar bol bol hıçkırıolar çünkü böle ritmik pıt pıt şeklindeyse kesin hıçkırık ama senin kız pek bir nazik, benim oğluşum bi hıçkırığa iki tepik atıyo hahaha
hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, tamamını getirsin, artık dikkat etmeye başlasın şimdiden hareketlerini yavaşlatsın
kaslarını geliştiriyolarmış canım, benim doktor öle söledi, gerine gerine kas geliştircekler daha şiddetli ve zamansız olcak dedi ve öylede oluyo zaten, ama bir müddet sora gece yaptığı hareketleri gündüzde yapmaya başlıyo haberin olaşuanda en çok hareketli oldukları dönem 36-37 e kadar böyle olcakmış sora azalcakmış malum biraz daha büyümüş olcaklar çünkü, bide nası ikiye katladığına inanamıcaksın hareket ve kilonun, 30 dan sorası uçuyo resmen
ay evet yaa şimdi hatırlıyorumda o anı ne değişik bi duygu ağlamakla gülmek bir arada bide şaşkınlık, bende rüyamda görmüştüm bide hiç uçuk çıkmayan bende uçuk çıkmıştı göğüslerim şişmişti, hissediyodum bişilerin olduğunu ve test yapınca çıkmıştı ortaya ay ne heycanlı yaaa
kızz seroo testi görünce eski günlerimiz geldi aklımaaa Eki Görüntüle 783656
baksana benim testimeee
sen iremin kızını alcan kocuna benim gelinimden uzak dur bebeğimmm
doktordan doktora değişiyo işte canım boşver takarsa taksın kilona iştahın açıksada yapçak bişi yok hamişiz biz napalım canım aaa, yiyerek mutlu oluyosak yicez tabi sinirlendirmesinler insanıaa benim doktorum hiç bana öyle şeyler söylemiyor kadın kiloma taktıazönce toptancım geldi eşiyle aramızda 1 hafta var o benden sonra doğum yapacak 16 kilo almış dedim doktoru bişey demiyormu kilo alamsına yoo bişey demedi sadece kilo fala aldın ama bünyen kilo almaya müsait dedi dedi.dedim yasaklama yapmadımı yediklerine yo hayır dedi ay iyice delirdim burda dyuynca aman napayım bebeğim sağlıklı olsun hareketli olsun ben onu düşündüm acaba rahatsızmı oldu diye meğer kaslarını geliştiryormuş kızım benim ya evet bugün gündüzde hareketli ya birgecede aniden atağa geçti kızçem benim demiştir yatmakla olmaz çıkışa hazırlanmak lazım
evet ya bende oraya girmişim diyorum bunlar kim ne diyolar anlamıyorum bayağıda okudum bi kaç sayfa sonra dikkat ettim bizim sayfa değil güldüm durdum kendimekızım gene hareketlendi acaba büyüdükçe böylemi olacak ya herket değil pıt pıt atıyo karnım sanki tık tık yapar gibi anlamıyorum neoluyor.yemek yedim ondaanmı desem ama hep oluyor böyle pıt pıt hafif hafif..sanırım artık kızım büyüdü ondan bu kadar hareketli ama doğduğu zamanda sabaha kadar uyanık olursa gezer dururuz odaları evet bende bazen kasığımda hissediyoırum ayağını öyle bi baskı yapıyorki kzıım
kuzu bence kan vermeye gidin...değer mutlaka çıkacaktır...canım aldık bu başka marka 2. test ama birazdan 3.ve 4. testide almaya gidebiliriz bu heyecanla :)
oyyyyyy yesinler tepikiniiiiserap pipili pilav yemeye çağırcan di mi bizi de
pavli kuzenine söyle canım sabah idrarıyla yapsın ben adet günümden 3 gün önce sabah idrarıyla öğrenmiştim
oyle canım oyle bende bu zamana kadar bebısım ıcın bıseyı takmadım ozellıkle bı dusuk yapınca bunda hıc kımseyı hıc bıseyı duymayacm takmayacam dedım ınsanın damarına basııyorlar bende onların bı tarafına basarımm ama
oyyyyyy yesinler tepikiniiiiserap pipili pilav yemeye çağırcan di mi bizi de
pavli kuzenine söyle canım sabah idrarıyla yapsın ben adet günümden 3 gün önce sabah idrarıyla öğrenmiştim
kız adige midemi kaldırdın ikidir ne o öyle şeyli pilav filan..öggg :2:
doktordan doktora değişiyo işte canım boşver takarsa taksın kilona iştahın açıksada yapçak bişi yok hamişiz biz napalım canım aaa, yiyerek mutlu oluyosak yicez tabi sinirlendirmesinler insanı, takılma sen ona benim kuzenin eşi 30kg aldı vala hiçte bişi demedi doktoru, şimdi ikinciye hamile benimle arasında 3 hafta var o benden geride bu sefer henüz 10kg almış ama yine doktorunun bişi dememesine rağmen şimdide kendi almıcam bu sefer diyo hahaha , bidakine doktora gidince sen kiloyu bırakta başka şeyler anlat bu kas gelişmesinden bahset de geriniolar artık canım içerde, o nedenle daha şiddetli hissediyoruz, gerinirkende kas geliştiriyolar, evet artık atağa geçmiş senin zilli bundan sora tutabilene aşkolsun ozaman
TAMAM o zaman sana iki tabak ayırırızkız adige midemi kaldırdın ikidir ne o öyle şeyli pilav filan..öggg :2:
doktordan doktora değişiyo işte canım boşver takarsa taksın kilona iştahın açıksada yapçak bişi yok hamişiz biz napalım canım aaa, yiyerek mutlu oluyosak yicez tabi sinirlendirmesinler insanı, takılma sen ona benim kuzenin eşi 30kg aldı vala hiçte bişi demedi doktoru, şimdi ikinciye hamile benimle arasında 3 hafta var o benden geride bu sefer henüz 10kg almış ama yine doktorunun bişi dememesine rağmen şimdide kendi almıcam bu sefer diyo hahaha , bidakine doktora gidince sen kiloyu bırakta başka şeyler anlat bu kas gelişmesinden bahset de geriniolar artık canım içerde, o nedenle daha şiddetli hissediyoruz, gerinirkende kas geliştiriyolar, evet artık atağa geçmiş senin zilli bundan sora tutabilene aşkolsun ozaman
kuzu aynen..benim 16 haftalık bir gebeliğim sonlandı...2-3 hafta önce ölüyo ve ben karnımda taşıyorum haftalarca...o yüzden hiç takmıyorum..hamilelik boyunca da bir kere tartıştık eşimle...açık bir şekilde de söyledim umrumda değilsin diye eşime...takmıyorum...diğer kişilere de aynısı geçerli...
ben boy boy aldım ama ilk giyecegi kıyafetler çogunluktabenm de çoğu 0-3..baştan beri almayalım diorum ama almışız..aneanne 2 hastane çıkışı babaanne 1 hastane çıkışı anası 1 hastane çıkışı ufak tefek badi tulum derken dünya olmuş..ama artık dedim yeter 3-6 yada 6-9 alın gaari die..
aman sakin kuzum hayırdıröyle doluyum öyle doluyum ki patlamaya yer arıyorum:84::84:
sayın cullu hanımbenim kaburgamda hissettiğim totosu m u yoksa ayakları mı kız...göbek deliğim yakında pırtlayacak baskıdan...
hıçkırık cnm o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?