2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar sızınde arada kalp carpıntılarınız oluyormu bugun cok keyıfsızım
olmaz olurmu canım oluyo arada, bazen gece yatınca bile oluyo, bide konuşurken yürürsem hahaha 80 lik nene gibi olduk lennnn

olsun canım hareket iyidir, nerde hareket orda bereket, hareket varsa bebiş sağlıklı demektir demekki gün içinde yoruluyosun sen ve akşam dinlenirken bebiş canlanıyo o minik pıt pıt lar hıçkırık olmasın sakın, artık bu zamanlar bol bol hıçkırıolar çünkü böle ritmik pıt pıt şeklindeyse kesin hıçkırık ama senin kız pek bir nazik, benim oğluşum bi hıçkırığa iki tepik atıyo hahaha

hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin inşallah, tamamını getirsin, artık dikkat etmeye başlasın şimdiden hareketlerini yavaşlatsın

kaslarını geliştiriyolarmış canım, benim doktor öle söledi, gerine gerine kas geliştircekler daha şiddetli ve zamansız olcak dedi ve öylede oluyo zaten, ama bir müddet sora gece yaptığı hareketleri gündüzde yapmaya başlıyo haberin ola şuanda en çok hareketli oldukları dönem 36-37 e kadar böyle olcakmış sora azalcakmış malum biraz daha büyümüş olcaklar çünkü, bide nası ikiye katladığına inanamıcaksın hareket ve kilonun, 30 dan sorası uçuyo resmen
ay böyle testi görünce benimde test yaptığım gün aklıma geldi ben hala saklıyorum
valla ben hamile olduğumu yüzde yüz emindim
ay evet yaa şimdi hatırlıyorumda o anı ne değişik bi duygu ağlamakla gülmek bir arada bide şaşkınlık, bende rüyamda görmüştüm bide hiç uçuk çıkmayan bende uçuk çıkmıştı göğüslerim şişmişti, hissediyodum bişilerin olduğunu ve test yapınca çıkmıştı ortaya ay ne heycanlı yaaa

benim zeynebim çok nazlı teyzesi çook cinsiyetinide öğreneli pek olmadı göstermedi kendisini kızım hep kapattı eliyle yada şeklini değiştirdi göremedi doktor teyzesi.hıçkırık olabilirmi ki eşime dedim ben hıçkırıyor galiba diye saçmalama dedi bana hıh inanmadı bana demekki hıçkırıyor benim kızım ama tepik atmıyor kızım hıçkırınca senin oğluşun gibi nede olsa kız daha nazlı oluyor nazik oluyor evet çok yoruluyorum dükkanımızın çalıştığım yer binanın alt katı günde on kere inip biniyom o merdivenleri artık akşamları eve resmen merdiven demirlerine tutunarak çıkıyorum sürünüyorum.ben uzanıyorum kızım hareketleniyor.

aa benim doktorum hiç bana öyle şeyler söylemiyor kadın kiloma taktı azönce toptancım geldi eşiyle aramızda 1 hafta var o benden sonra doğum yapacak 16 kilo almış dedim doktoru bişey demiyormu kilo alamsına yoo bişey demedi sadece kilo fala aldın ama bünyen kilo almaya müsait dedi dedi.dedim yasaklama yapmadımı yediklerine yo hayır dedi ay iyice delirdim burda dyuynca aman napayım bebeğim sağlıklı olsun hareketli olsun ben onu düşündüm acaba rahatsızmı oldu diye meğer kaslarını geliştiryormuş kızım benim ya evet bugün gündüzde hareketli ya birgecede aniden atağa geçti kızçem benim demiştir yatmakla olmaz çıkışa hazırlanmak lazım

doktordan doktora değişiyo işte canım boşver takarsa taksın kilona iştahın açıksada yapçak bişi yok hamişiz biz napalım canım aaa, yiyerek mutlu oluyosak yicez tabi sinirlendirmesinler insanı, takılma sen ona benim kuzenin eşi 30kg aldı vala hiçte bişi demedi doktoru, şimdi ikinciye hamile benimle arasında 3 hafta var o benden geride bu sefer henüz 10kg almış ama yine doktorunun bişi dememesine rağmen şimdide kendi almıcam bu sefer diyo hahaha , bidakine doktora gidince sen kiloyu bırakta başka şeyler anlat bu kas gelişmesinden bahset de geriniolar artık canım içerde, o nedenle daha şiddetli hissediyoruz, gerinirkende kas geliştiriyolar, evet artık atağa geçmiş senin zilli bundan sora tutabilene aşkolsun ozaman

hıçkırık cnm o

kuzu aynen..benim 16 haftalık bir gebeliğim sonlandı...2-3 hafta önce ölüyo ve ben karnımda taşıyorum haftalarca...o yüzden hiç takmıyorum..hamilelik boyunca da bir kere tartıştık eşimle...açık bir şekilde de söyledim umrumda değilsin diye eşime...takmıyorum...diğer kişilere de aynısı geçerli...

oyyyyyy yesinler tepikiniiii serap pipili pilav yemeye çağırcan di mi bizi de

pavli kuzenine söyle canım sabah idrarıyla yapsın ben adet günümden 3 gün önce sabah idrarıyla öğrenmiştim

bol pipili olacak kuzum senin ki...bugün bir değişik kuzum bir rahat durmuyo ya...kaburgama baskı yapıyo...birde göbük deliğimi göremiyorum artık ben ya...

sayın cullu hanım
benim kaburgamda hissettiğim totosu mu yoksa ayakları mı kız...göbek deliğim yakında pırtlayacak baskıdan...

valla kızım şimdiye kadar çok sakindi ama dün gece nolduysa birden atağa geçti bende şaşırdım o yüzden noluyoo diye.ah benim kızım çok uslu diyordum nazar değdirdim çocuğa bak ben ya ah canım doktoruma da pek bi hevesle başlamıştım çok memnundum onlada aram bozuldu ben çok mu nazar ediom ne 30 kilo alsam kim neler der bana ya enee 13 kiloda böyle sölendi valla.hiç kas gelişimi falan anlatmıyor ya bakıyor şu kolu şu bacağı şu bilmem neyi ölçüyor falan sonra çok sağlıklı kızımız diyor sağlıklı bir kız bebek diyor. o kaa.. ama kızımda hep hareketsiz ultrasonda.salonda sıra beklerken kıpır kıpır salona uzandım mı ultrasonda sakince kıpırdamadan duruyor.anasına yapıyor o yaramazlığını zaten fena olsun fenaa hakkımızdan gelsin bunca sene naz yaptım gelmedim hep çağırdınız beniistediniz alın size bebk desin

benımde 4 haftalıkmıs canım 4 haftada ben tasımısım baska baska seylerı sıkıntı yapmaktan hıc onu dusunmedım hala aklıma gelınce benım sucummu dıye dusunmeden edemıyorum...ben en bastan dedım kımse benım umrumda deıl senınde coocugunu tasıyorum sakın bebegım ve ben harıc baskalrını benım evımde konu etme artık dedım bızde hıc tartısma olmadı ama ufak tefek gergınlıkler oluyor son zamanlara geldıgımız ıcınde ufak tefek ne varsa kadıramıyorum artık

ben boy boy aldım ama ilk giyecegi kıyafetler çogunlukta
öyle doluyum öyle doluyum ki patlamaya yer arıyorum:84::84:
aman sakin kuzum hayırdır

sayın cullu hanım
benim kaburgamda hissettiğim totosu m u yoksa ayakları mı kız...göbek deliğim yakında pırtlayacak baskıdan...

totosudur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…