kızz o kadar oldun mu ben sadece ayaklarımı göremiyorumbol pipili olacak kuzum senin ki...bugün bir değişik kuzum bir rahat durmuyo ya...kaburgama baskı yapıyo...birde göbük deliğimi göremiyorum artık ben ya...
ögg:2::2::2:
benımde 4 haftalıkmıs canım 4 haftada ben tasımısım baska baska seylerı sıkıntı yapmaktan hıc onu dusunmedım hala aklıma gelınce benım sucummu dıye dusunmeden edemıyorum...ben en bastan dedım kımse benım umrumda deıl senınde coocugunu tasıyorum sakın bebegım ve ben harıc baskalrını benım evımde konu etme artık dedım bızde hıc tartısma olmadı ama ufak tefek gergınlıkler oluyor son zamanlara geldıgımız ıcınde ufak tefek ne varsa kadıramıyorum artık
totosudur canım
kızz o kadar oldun mu ben sadece ayaklarımı göremiyorum
sabret canım az kaldıkızlar çok sıkılıyorum evde
gezmek te yasak off
sikintidan patlayacagim
totosu mu ayaklarımı pazartesi çıkcak meydana..ama merak ediyorum o baskıyo totosuyla nasıl yapıyo...
benim de göbek deliğim çıktı biraz dışarı dar giyince belli oluyo en sevmediğim görüntüşimdi inceledim de...şişiriyo göbek deliğimi dışarı çıkmış accık..dışarı çıkan kısmını kafamı ileri götürünce görüyom...birde bizde ki şu çizgi vardı ya sanki biraz daha yukarı çıkmış...
sabret canım az kaldı
totoları tam ortada yanlardada ayakları oluyo canım benimki öyle duruyo bende paniğimden çarşamba gidicem doktora yoksa eylül başı gitcektim
benim de göbek deliğim çıktı biraz dışarı dar giyince belli oluyo en sevmediğim görüntü
evet canım çizgi ilerledi tabii ne kaldı şurda zaten
serapcım ben onu teyit ettirdim doktora son gittiğimde karnımın sol tarafında bi sertlik var neresi dedim ultrasonla baktı poposu dedi. ee sağda da yumurta gibi bi yükselti geziyo arada dedim gerinirken oluyordur ayakları dedi. kafası aşağıda dedio zaman sağda hiissettiğim dalgalanmaları yapanda bizim bıcırın ayakları...
bizde bir kere oldu ama şiddetli oldu bayağı bir...hatta gidiyodum anamgillere...ama anladı yaptığı hatayı..şimdi tam bir melaike... mevlam bozmasın..anladı ailedeki huzurun başka bir yerde olmadığını...şimdi de tam tersi ne dersem tamam diyo...o yüzden şu son bir ayım çok rahat geçti diyebilirim...
sabret canım az kaldı
totoları tam ortada yanlardada ayakları oluyo canım benimki öyle duruyo bende paniğimden çarşamba gidicem doktora yoksa eylül başı gitcektim
serapcım ben onu teyit ettirdim doktora son gittiğimde karnımın sol tarafında bi sertlik var neresi dedim ultrasonla baktı poposu dedi. ee sağda da yumurta gibi bi yükselti geziyo arada dedim gerinirken oluyordur ayakları dedi. kafası aşağıda dedidemiştim ya kocam başı diye poposunu seviyomuş meğer
aman canım allah bozmasın aslında su ıkınıcı ucuncu sahıslar olmasa evlılıler daha guzel olacak ama herkes lımon omaya cok meraklı
benim göbüşte belli oluyo son iki haftadırbenim de göbek deliğim çıktı biraz dışarı dar giyince belli oluyo en sevmediğim görüntü
evet canım çizgi ilerledi tabii ne kaldı şurda zaten
ewet canım öyledir pazartesi daha net ögrenirsino zaman sağda hiissettiğim dalgalanmaları yapanda bizim bıcırın ayakları...
az kaldı ama zaman geçmiyor ki ezinecigim
ablamida çok özledim
inşallah doğuma gelir ablam yoksa yalnız başıma
ne yaparım :18:zaten bebisim de minik olacak
hatirliyorumda benim yeğenim 3,5 kilo dogmustu ben yegenime
dokunamamistim o kadar mini güzel oluyorlar kiay muhtemelen
benim bebis daha küçük olacak ben nasıl bakicam kuzuma
kesin heyecandan bayılırım:18:
benim göbüşte belli oluyo son iki haftadır
ewet canım öyledir pazartesi daha net ögrenirsin
ablandan başka kimse yokmu canım ablan gelene kadar yanında duracak
bir tek ablam var Cnm
o yüzden bir an önce ablam
gelsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?