Kızlar merhaba,biz geldik,tahlil sonuclarımızı aldık,Rabbime sükürler olsunki bisorun cıkmadı...idrarda enfeksiyondan korkuyodum ama temiz cıktı,bunu da bol su içmeye borcluyum galiba... Su cok önemli kızlar,tekrar tekrar söylüyorum ama mutlaka bol su için... 5 haftalık 10,3mm kese göründü...1martta kalp atısı için çağırdı,simdi o günü iple çekiyoruz...
Canım Allah cc razı olsun.Biraz endişem var ama herşey Rabbimden diyip avunuyorum.
Ben şimdi çıkıyorum kızlar.Dualarınızı esirgemeyin bizden.Hayırlı,güzel haberlerle dönerim inşaAllah.
çok güzel haber.. haklısın bol su içmek lazım.. içiyorum.. içmeyi unutmayalım diye de her sabah yazıyorum:)) ama tabi bardakla içtiğim için ne kadar içiyorum bilmiyorum. hafta sonu alacaktım cam şişe en iyisi akşam alıyım:)))Kızlar merhaba,biz geldik,tahlil sonuclarımızı aldık,Rabbime sükürler olsunki bisorun cıkmadı...idrarda enfeksiyondan korkuyodum ama temiz cıktı,bunu da bol su içmeye borcluyum galiba... Su cok önemli kızlar,tekrar tekrar söylüyorum ama mutlaka bol su için... 5 haftalık 10,3mm kese göründü...1martta kalp atısı için çağırdı,simdi o günü iple çekiyoruz...
Selam arkadaşlar bende rabbim nasip ederse ekim ayı annesi olacağım bebek şimdi 3 haftalık tahmini doğum ekim sonu olur sanırım.İlk çocuk olduğu için çok heyacanlıyım gerçekten.Birde bende ekim 26 doğumluyum bebeğimde bu tarihte doğarsa benden mutlusu olmaz sanırım.Sonbaharı seviyorum sessiz ve sakin oluyor.Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip eylesin.
cnm ben gitmiştim kesegörülmedi salı tekrar gidicem ne tarafta oldugunu söledimi
hadi gözün aydın canım sevindim senin adına evham yapma demiştim ama
yok cnm söylemedi ama ben solda hissediyorum.. İnsallah senin de salı görünür...
kızlar doktordan geldim bebişimi gördüm kalp pıtpıt larını duydum allahım şu mübarek cuma günü bana bu sevinci yaşattın buradaki herkesede yaşat yarabbim o mutlu günü
içimdeki mucizenin sesini duydum kızlar çok güzeldi...:)))))
evet cnm haklısın ama iste stres yaptm biraz,cok sükür sonuclar olumlu...
Gözün aydın canım.ne güzel herkesten hayırlı haberler geliyor. Bundan sonra darısı kalp atışlarını duymayan arkadaşların başına olsun inşallah . Sonrada gelişimlerini konuşacağız.
kızlar doktordan geldim bebişimi gördüm kalp pıtpıt larını duydum allahım şu mübarek cuma günü bana bu sevinci yaşattın buradaki herkesede yaşat yarabbim o mutlu günü
içimdeki mucizenin sesini duydum kızlar çok güzeldi...:)))))
yükseğe uzanmak valla ister istemez oluyor. hergün oluyor nerdeyse benim. geçen eşime dedim mutfağın yukarıda küçük penceresi açıktı orayı kapatır mısın dedim. hani eşim de varken zorlanmayım elimde de iş vardı. eşim de şöyle bir baktı ayaklarıma falan.. yetişemiyormusun der gibi baktı...
az önce ben de parça parça yapmıştım.. korktum sabahtan dolayı..
kahverengi lekeleden yine olmuş. ben iyisi dr dediğini yapıyorum. 1 hafta progestan iç demişti. ben de geçti diye bir gün içtim. sersemlik yapıyormuş:) zaten uykuluyum bir de onu içersem herhalde akşama kadar iş yerinde uyuyorum:)))
bir de arkadaşlar dr ne yapmam ne yapmamam lazımları söylerken ayakkabı düz olmasın dei ayakkabıma baktı dedi ki tam böyle yani dolgu topuk ya da yarım topuk gibi birşey dedi.
size birşey dediler mi. hani genelde düz giyilir.
bende salı gidicem cnm
Herkesteki belirtiler farklı oluyor. Kimsenin kimseye benzemiyor. Ara ara kasık ağrın oluyormu sızlar gibi?
bu arad boş gebelikte olsa mutlaka kendisini belli ederdi. Biraz daha sabır et doktora ne zaman gideceksin?
[TABLE="class: grid, width: 100%, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:125:
[/TD]
[TD]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]CİNSİYETİ
[/TD]
[TD]DÜŞÜNÜLEN İSİM
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] şansımçok
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]14.01.2013
[/TD]
[TD]62-63 163cm boy
[/TD]
[TD]22.10.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]ADANA
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm hoşgeldin aramıza öncelikle senle 2 gün var aramızda:) bende 7+0ım bugün inş
bu ikinci bebeğim olcak Allah nasip ederse
aslında şuanki durumun için ileri aylarda ohh ne rahatmışım diceksin iiki midem bulanmamış diceksin çünkü bulantı çok zor oluyo ilk gebeliğimde bnmde hiç bulantım olmamıştı ve özeniyodum resmen bulanmasını istiyodum bir hafta yaşadım ve şükrettim iiki olmamış diye:) içini ferah tut bebişinin pıtpıtlarını duyucaksın kontrole gidince inş kasık ağrısının geçmesi normal haftan ilerlemiş demekki bebiş güzelce yerleşti arada olucaktır ama 9 ay boyunca kasık ağrısı
kızlar aklınıza takılan bişi olursa yaşadıklarımdan paylaşırım sizlerle doğum konusunda da ileride inş:) normali çok isteyip zorunlu sezeryan olanlardanım:) inş sağlıkla o günleride görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?