2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hadi gözün aydın canım sevindim senin adına evham yapma demiştim ama

çok güzel haber.. haklısın bol su içmek lazım.. içiyorum.. içmeyi unutmayalım diye de her sabah yazıyorum:)) ama tabi bardakla içtiğim için ne kadar içiyorum bilmiyorum. hafta sonu alacaktım cam şişe en iyisi akşam alıyım:)))

hoşgeldin.. benim de ilk.. inşallah canım herşey yolunda gider ve bebeğimizi kucağımıza sağlıcakla mutlulukla alırız..

kızlar doktordan geldim bebişimi gördüm kalp pıtpıt larını duydum allahım şu mübarek cuma günü bana bu sevinci yaşattın buradaki herkesede yaşat yarabbim o mutlu günü
içimdeki mucizenin sesini duydum kızlar çok güzeldi...:)))))

Gözün aydın canım. ne güzel herkesten hayırlı haberler geliyor. Bundan sonra darısı kalp atışlarını duymayan arkadaşların başına olsun inşallah . Sonrada gelişimlerini konuşacağız.

evet cnm haklısın ama iste stres yaptm biraz,cok sükür sonuclar olumlu...

Bundan sonra hep bir mutluluk olsun hepimizin yüzünde . insallah bushra_84 de hayırlı haberlerle gelsin. Ayy valla sevincimiz de üzüntümüzde heyecanımızda hepimizin bir :)

Heyecanlı güzel anneler iyi akşamalr :) Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. mutlu kalın sağlıcakla kalın

Gözün aydın canım. ne güzel herkesten hayırlı haberler geliyor. Bundan sonra darısı kalp atışlarını duymayan arkadaşların başına olsun inşallah . Sonrada gelişimlerini konuşacağız.

sağolasın cnm darısı herkeslerin başına evet dediğin gibi gelişimlerini konuşçaz,cinsiyetlerini yazcaz aramızdan hiç kimse ayrılmasın rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah.

Kızlarr hepinize maşallahhh keseleri görmeye başlamışsınız bulantılarınız başlar yakında onu atlatınca en keyifli günleriniz ohhh gelsin cinsiyetlerr başlasınn hazırlıklarr cicilerrr 2012 Ekim anneleri arasıra uğrarız sizee tekrar maşallahh maşallahhh yavrularınıza

çok güzel canım.. sağol canım. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur..

bu arada evet aklımız bushra_84 de inşallah güzel haberle gelir. dr gitti az önce.. bir de tabi inatçımız da iyileşir o da oldukça hastaydı..

hani kızlar duamız sizlerle... hayırlısıyla güzel haberleri getirirler..

canım progestanı fitil olarak kullan diğer türlü mide bulantısı uyku gibi bir çok şikayete neden olur fitil olarak rahat oluyor benim günde 3 tane bide sıkıntı yaratmıyor

Bu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
Galiba benim hormonlar tavan çok sinirlendim ağladım bugün.

Benim normalde bi drla randevum vardı. Doktorun bulunduğu hastane öyle ahım şahım değil ama ben şu aşamada idareten gidiyordum yani bi sonraki kontrolümde daha iyi birine geçecektim zaten. Neyse eşim illa tutturdu ona gitmeyelim diye. Sonra eskiden tanıdığımız birine gittik. gitmez olaydım.

daha geçen ayki reglimden 10 gün bile geçmemiş ne kesesiymiş şimdi kese mi görülürmüş zaten hep böyle drlar yüzünden biz böyle oluyormuşuz masanın üstünde olmayan kalem var olurmuymuş ki kese daha yokken varolsunmuş ay neler neler

bide çıkışta benimki halen ordan randevu olacak sırf özel hastane diye
çıktım bağırmaya başladım tabi bu sırada ağlıyrum da özeline başlarım dedim bunlar daha insan olamamış işte benim gittiğim yerde hiç olmazsa karşımda adam var kibar kibar acaba karşımdaki incinir mi diye konuşuyor
neymiş adam kasapmış
banane ya zamanında millet kürtajını adama yaptırdılarsa
arz talep meselesi istedilerki yaptı
ama ne
bindim arabaya benimki başladı eş dost aramaya kadın doğumcu diye Allahtan büyükşehirde oturuyorum küçük şehirde olsaydık halim niceydi herhalde

ben de dedim gitmicem bi yere zaten progestanı içmişim yarı sarhoşum götür eve
ağlaya ağlaya uyumuşum :S

ne kese ne bişey üstüne azar yedim geldim :'(

Herkesteki belirtiler farklı oluyor. Kimsenin kimseye benzemiyor. Ara ara kasık ağrın oluyormu sızlar gibi?
bu arad boş gebelikte olsa mutlaka kendisini belli ederdi. Biraz daha sabır et doktora ne zaman gideceksin?

kasık ağrım oluyor.. adet sancısı gibi.. bugün doktora gittim kalp atışını gördüm.. doktor da kızdı. bu dönem çok hassas dedi herşeyi kendine stres yapma dedi.. iyi düşün iyi olsun dedi.. çok şükür kalp atışlarını gördüm ya rahatladım canım benim çok teşekkürler

Bu da bilgilerim. İnatçıkeçi şimdiden ellerine sağlık.

nurberram canım çook sağol tavsiyelerin için... vee evet bugün nihayet bebeğimin pıtpıtlarını duydum Allah ım bu nasıl bir duygu böyle.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi içim daha rahat.. zaten doktor da dedi sağın solun lafına bakıpta kendini de bebeğini de üzme dedi.. kendin üzüldüğünde bebeğinin de üzüldüğünü düşün ve rahat ol dedi.. iyi düşün iyi olsun dedi.. çok şükür bi sıkıntı yok.. doktor da dedi yaa şükret mide bulantım olmuyo dye olanların halini bi görsen dedi.. o kadar rahatladım ki anlatamamm.. sizin telkinleriniz olmasa bu kadar rahatlayamazdımm. iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…