- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
hallolurda erken doğum korkusu var bende yaa herşeyim hazır olsun itiyom nolur noolmaz
. yada beni korkuttular hazırla diye
kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
ayyyykızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
bakalım görcezzzz
kenanın şarkısı kız sana hayranı dinleyin gününüz güzel geçsin çok güzel bi şarkı kızı olcekler için gelsin bu şarkı
günaydın kızlar nasılsınız? oğlum iki gündür az hareket ediyor buda canımı sıkmaya yetiyor bütün gün.drmu aradım önemli olan azda olsa hareketlerini hissetmen dedi ama bunu kendime anlatamıyorum kontrolüme 10 gün var inş o zamana kadar sabrederim yoksa vakit dolmadan yine dr.kapısını çalmış olucam
hımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann
inşallah gösteriri kuzum...bende pazartesiye aldım saat 9 da randevum bakalım görecek miyim minnakımı ne kadar oldu çok merak ediyorum 20 günde kaç gram aldı...pazartesi bayağı yoğun olacağım ben ya...
yap canım yap, kafan rahatlasın en azından o korkutanların ben ...... neyse şimdik cuma cuma ağzımı bozmıyım, millet böle kızım iyi bişi sölemez hep kötü hep kötü, sen yap hazırlığını tabi en azından için rahat edergünaydınnn hoşgeldin tatlişşşş.bende ısırıcam poposunu ayaklarınıbi doğsaydılar sağ salim..
hallolurda erken doğum korkusu var bende yaa herşeyim hazır olsun itiyom nolur noolmaz
. yada beni korkuttular hazırla diye
hafta sonu eşimle beraber yapıyoruz kuzum napıyım gücüm azaldı artık iyice
bir an önce yerleşsin yerıne istiyorum yaa. bu hafta sonu yapıcam inşallah
Aşılama olmasının normal doguma engel diye birsey yok ki canım. Neden sezeryan dedi. Daha kıymetli bizimkiler diye mı. Her bebek kıymetli. Drlarin da kolayına mı geliyor ne.
Benim de tup bebek ama normal istiyorum. Dr'um da eğer donerse ve sorunlu birsey olmazsa normal olur tabii dedi.
evet evet sakın haaa oturun oturduğunuz yerde ne eksiğiniz var ekmek elden su göldengününü tamamlasın sonra gelsin kuzular...erken merken gelmesinler...
ay kıyamammm, kız paylaşma bu haberleri okumadakızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
günaydınn hosgeldinn kıscem.. dün gebelik haftalarını okurken gördüğüm kadarıyla 32. haftadan sonra bebisin hareketlerinde değişme başlıyomuş. 34den sonrada azalma hissedilir derecede oluyomuş. senin haftana göre normal bence. doktorunun dediği gibi az biraz hiseetmen yeterli oluyomuş.günaydın kızlar nasılsınız? oğlum iki gündür az hareket ediyor buda canımı sıkmaya yetiyor bütün gün.drmu aradım önemli olan azda olsa hareketlerini hissetmen dedi ama bunu kendime anlatamıyorum kontrolüme 10 gün var inş o zamana kadar sabrederim yoksa vakit dolmadan yine dr.kapısını çalmış olucam
ayyy gerçektenmiiiiikızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
bizim minnaklar akıllı teyzeleri önceden pırtlayıp gelmezler zamanını bekleyecekler...ama daha çok küçükmüş...Rabbim kkorusun minnakı da annesini de...
ayyyyallahım yardımcısı olsun.. şu erken doğum konusu hepimizi iyice daralttı yav, rabbim zamanında ve sağlıcakla göndersin inşallah.. :18:
ben de suçlu hissediyorum kendimi sağa yatınca adam haklı
benimki de sağa dönüp yattım mı hemen sola dön diyo bak çocuk rahatsız olur...rahat ettir diyo...hııı dedim sabah kalktım ki resmen kulağım uyuşmuş..
ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de ctesi çalışılmayan bi iş istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk yeterrrhoşbuldum canım, aynen öyle işte o zaman erken çıkmaya kalkmasınlarda, son haftalar önemli stres yapmamamız lazım bizim, bebiş annenin stresinden dolayıda erken çıkmaya çalışabiliyomuş bizim bi arkadaş öle oldu 8 aylıkken çıktı prenses ama şükür ne küvez ne destek hiçbişeye gerek kalmadı şimdi de topaç gibin
hemde nasıllll, sabah uyandım bugün perşembe miydi cumamıydı derken cuma olduğunu anladığım anda bi enerjik kalktım yataktan
kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
aynen görcez bakalım nasıl enerji patlaması olurmuş...
şarkıyı dinlemiym ben o zaman....
hımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann
evet evet sakın haaa oturun oturduğunuz yerde ne eksiğiniz var ekmek elden su gölden
Sıkma canını arkadaşım. Ben de 8 yıldır gurbette yaşıyorum tek varlığım eşim annemi babamı yılda 2-3 defa görebiliyorum. eskiye dair bir tane arkadaşım var onunlada en son 4 yıl önce düğünümde görüşmüştük gerisini sen düşün.. Ama herşeye rağmen mutluyum, hayata dair hedeflerim var, hayallerim var.. Hayat kabullerden ibarettir kendini bu şekilde motive et yoksa mutlu olamazsın. hayat zaten yeterince zor, yaşamak zor, bir de böyle şeyler düşünüp hayatı daha da zorlaştırma... Hayata hep olumlu yönlerinden bakmaya çalış,sağlıklı olduğun için eşin yanında olduğu için bebeğin olacağı için şükret,mutlu olmaya çalış.. unutmaki irade çok önemlidir ve herşey senin elinde. Aynı sigarayı bırakmak gibi ben 7 yıl aralıksız sigara içtim ve bir günde sigarayı bıraktım yeter ki iste..
Üzüntüler, acılar, dertler, kederler... Ne kadar zormuş diyorsun değil mi hayat? Bir bakıyorsun ki yaşaman için bile, belki hiç bir sebebin yok... Herşey üstüste geliyor. Hayatın aslında dertlerden örülmüş gibi geliyor bazen. Kapana kısılmışsın, kaçamıyormuş gibisin ya da...
Oysa böyle değil. Bu kadar zor değil hiç bir şey. İnan ki. Bir durup düşünsene... Bir bak hayata. Ama öylesine değil, gerçekten.
Bir düşün. Yürüyebiliyorsun. Bu yüzden istediğin her yere gidebilirsin. Arkadaşlarınla vakit geçirebilir, yalnız olmadığını hissedersin. İşlerini yapar, alışverişe çıkar, yürüyüş yapar, istersen dünyayı keşfe çıkabilirsin.
Yürümene yarayacak bacakların mı yok? Kolların var ya. Sevdiklerini sarabilir, bir kitap okuyabilir ya da yaprak dolması sarabilirsin.
Ya onlar da yoksa? Gözlerin var ya. Yaratılmış her türlü güzelliği görebilen... Gözlerin. Belki bu hayatta bize verilen en güzel hediyelerden....
Belki gözlerin de yok. Sen doğuştan kör olarak doğmuş ya da sonradan gözlerini kaybetmiş birisin. Düşüncelerin var ya. Nefes alabiliyorsun ya. En güzeli, hislerin var ya....
Aslında ne kadar büyük olan hazinelere sahibiz. Biraz düşünsene... Sığ bakma hayata.
Evet, belki ülke kaos içinde. Belki dünya hiç olmadığı kadar kötüye gidiyor. Yapabildiğimiz bir şeyler yok diye üzülüyoruz belki. Elimizden geldiği kadarını yapıyoruz ama yetmiyor...
Eşimizle anlaşamıyoruz diye kızıyoruz belki. Çocuklarımızla başedemiyoruz, bıkmanın sınırına gelmişiz ya da. Belki akrabalarımız, arkadaşlarımız bize sırtını döndü. Haksızlıklar diz boyu, anlatamıyoruz derdimizi...
Olur ya belki istediğimiz okulu kazanamadık. Ya da aile baskısı yıldırdı bizi. Belki de sırf aile yüzünden kocaya kaçtık. Kurtuluruz diye umarken daha kötü bir hayata takılıp kaldık belki...
Belki sevdiklerimizden haber alamıyoruz ya da yitirdik onları. Belki de başkalarına muhtacız, muhtaç olmak bize çok ağır gelse de...
Hayat zor... Elbette kolay değil.
Ama duran bir şey yok. Bu dünya mücadele yeri. Mücadeleye devam etmeli, sıkışan hayatlarımıza bir ışık getirmek için çabalayabiliriz.
Çünkü umut bitmez. Umut da yaradanın bize verdiği en büyük mucizelerden. Doğabiliriz yeniden. Kül haline gelmiş olsak bile, yeniden yeşerebiliriz. Hiç bir şey zor değil ki...
Şükretmek lazım biraz. Görmeli hayatın anlamını, hissedebilmeli. Biraz şükretsene... Hiç bir şeyim yok deme. Her şeyin var ya işte...
Mucize sensin. Mucize senin ışığının yansımasıdır. Biraz farketsene...
ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de ctesi çalışılmayan bi iş istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk yeterrr
gerçekten miiii neden erken gelmiş ki bebişi
benim doktorumda aşılama ve tüp bebeklerde sezaryen yapıyoruz riske atmamak için demişti ordan biliorum canım, yani zor şartlarda olduğu için bebişi riske atmak istemiyorlar, sezaryen doğum bebiş açısından iyi o nedenlehımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann
yap canım yap, kafan rahatlasın en azından o korkutanların ben ...... neyse şimdik cuma cuma ağzımı bozmıyım, millet böle kızım iyi bişi sölemez hep kötü hep kötü, sen yap hazırlığını tabi en azından için rahat eder
Bilmiyorum ki canım kesin bişey belirlemedik zaten normalde olur ama benim fikrim sezaryen olursa daha iyi olur gibi dedi.son duruma göre değerlendirecek eylülün 2sinde kontrolüm var sanırım net bişey söyler artık.hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım istediğimiz şekilde gerçekleşir doğumlarımız
ayyy gerçektenmiiiiiçok küçük doğmuş yaaaa.
çevrende söylenilenlere kulaklarını tıka kuzu...iyi düşün ki iyi olsun...bu arada annem dün diyo ki son üç haftada bizlerde bir enerjiklik durumu olurmuş ağrımız falan olmazmış eskiye nazaran...sakın bu durumuna aldanıpta kalkıp iş falan yapayım deme dedi...
benim doktorumda aşılama ve tüp bebeklerde sezaryen yapıyoruz riske atmamak için demişti ordan biliorum canım, yani zor şartlarda olduğu için bebişi riske atmak istemiyorlar, sezaryen doğum bebiş açısından iyi o nedenlehımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann
yap canım yap, kafan rahatlasın en azından o korkutanların ben ...... neyse şimdik cuma cuma ağzımı bozmıyım, millet böle kızım iyi bişi sölemez hep kötü hep kötü, sen yap hazırlığını tabi en azından için rahat eder
Bilmiyorum ki canım kesin bişey belirlemedik zaten normalde olur ama benim fikrim sezaryen olursa daha iyi olur gibi dedi.son duruma göre değerlendirecek eylülün 2sinde kontrolüm var sanırım net bişey söyler artık.hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım istediğimiz şekilde gerçekleşir doğumlarımız
ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de ctesi çalışılmayan bi iş istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk yeterrr
gerçekten miiii neden erken gelmiş ki bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?