2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hallolurda erken doğum korkusu var bende yaa herşeyim hazır olsun itiyom nolur noolmaz
. yada beni korkuttular hazırla diye

çevrende söylenilenlere kulaklarını tıka kuzu...iyi düşün ki iyi olsun...bu arada annem dün diyo ki son üç haftada bizlerde bir enerjiklik durumu olurmuş ağrımız falan olmazmış eskiye nazaran...sakın bu durumuna aldanıpta kalkıp iş falan yapayım deme dedi...

günaydın kızlar nasılsınız? oğlum iki gündür az hareket ediyor buda canımı sıkmaya yetiyor bütün gün.drmu aradım önemli olan azda olsa hareketlerini hissetmen dedi ama bunu kendime anlatamıyorum kontrolüme 10 gün var inş o zamana kadar sabrederim yoksa vakit dolmadan yine dr.kapısını çalmış olucam

kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr

bizim minnaklar akıllı teyzeleri önceden pırtlayıp gelmezler zamanını bekleyecekler...ama daha çok küçükmüş...Rabbim kkorusun minnakı da annesini de...

kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
ayyyy allahım yardımcısı olsun.. şu erken doğum konusu hepimizi iyice daralttı yav, rabbim zamanında ve sağlıcakla göndersin inşallah.. :18:

canım stres yapma son haftalarda yerleri daraldığı için hareket alanları da hareketleri de kısıtlanıyo..napsın kuzular içeirde iki büklüm yaşamaya çalışıyolar...stres yapıp onları da iyice strese sokmayalım...

inşallah gösteriri kuzum...bende pazartesiye aldım saat 9 da randevum bakalım görecek miyim minnakımı ne kadar oldu çok merak ediyorum 20 günde kaç gram aldı...pazartesi bayağı yoğun olacağım ben ya...
hımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann

yap canım yap, kafan rahatlasın en azından o korkutanların ben ...... neyse şimdik cuma cuma ağzımı bozmıyım, millet böle kızım iyi bişi sölemez hep kötü hep kötü, sen yap hazırlığını tabi en azından için rahat eder

Bilmiyorum ki canım kesin bişey belirlemedik zaten normalde olur ama benim fikrim sezaryen olursa daha iyi olur gibi dedi.son duruma göre değerlendirecek eylülün 2sinde kontrolüm var sanırım net bişey söyler artık.hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım istediğimiz şekilde gerçekleşir doğumlarımız[/QUOTE]
benim doktorumda aşılama ve tüp bebeklerde sezaryen yapıyoruz riske atmamak için demişti ordan biliorum canım, yani zor şartlarda olduğu için bebişi riske atmak istemiyorlar, sezaryen doğum bebiş açısından iyi o nedenle

gününü tamamlasın sonra gelsin kuzular...erken merken gelmesinler...
evet evet sakın haaa oturun oturduğunuz yerde ne eksiğiniz var ekmek elden su gölden

ay kıyamammm, kız paylaşma bu haberleri okumada baksana başladık endişe etmeye erken olurmu diye, duymayın böle şeyleri görmezden gelin, bizimkiler zamanında gelecekler o kadar

günaydınn hosgeldinn kıscem.. dün gebelik haftalarını okurken gördüğüm kadarıyla 32. haftadan sonra bebisin hareketlerinde değişme başlıyomuş. 34den sonrada azalma hissedilir derecede oluyomuş. senin haftana göre normal bence. doktorunun dediği gibi az biraz hiseetmen yeterli oluyomuş.

bizim minnaklar akıllı teyzeleri önceden pırtlayıp gelmezler zamanını bekleyecekler...ama daha çok küçükmüş...Rabbim kkorusun minnakı da annesini de...

evt maşallah ekim bebişleri uslu

ayyyy allahım yardımcısı olsun.. şu erken doğum konusu hepimizi iyice daralttı yav, rabbim zamanında ve sağlıcakla göndersin inşallah.. :18:

amin canım aminn allah korktuğumuza uğratmasın

benimki de sağa dönüp yattım mı hemen sola dön diyo bak çocuk rahatsız olur...rahat ettir diyo...hııı dedim sabah kalktım ki resmen kulağım uyuşmuş..
ben de suçlu hissediyorum kendimi sağa yatınca adam haklı

ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de ctesi çalışılmayan bi iş istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk yeterrr

gerçekten miiii neden erken gelmiş ki bebişi

aynen görcez bakalım nasıl enerji patlaması olurmuş...

şarkıyı dinlemiym ben o zaman....

ayyy serom yaa, sende paşa anası olcan kız sende kendin için dinle, hemen şöle düzeltiyorum o zaman olayı, kız anneleri kızları için erkek anneleride paşa dünyaya getirceğinden dolayı kendileri için dinlesinler hehehe nası güzel toparladımmı olayı

hımm uğrayamam diyon buralara yani, olsun kız bebişi görcen işte daha ne olsun, böyle yoğunluğa can kurbann
evet evet sakın haaa oturun oturduğunuz yerde ne eksiğiniz var ekmek elden su gölden

yok yok uğrarım uğramadan olur mu...özletmem kendimi merak etmeyin sizlere...

rapor işi var okula falan uğrayacağım...ay ne bilem birde eksikleri çıkartayım diyorum hazır dışarı çıkmışken...
ay nefesim kesiliyo ya...sıpa baskı yapınca...

"belki istediğimiz okulu kazanamadık yada aile baskısı yıldırdı bizi belkide sırf aile yüzünden kocaya kaçtık kurtuluruz diye umarken daha kötü bir hayata takılıp kaldık belki " işte herşeyin özeti.çok güzel anlatmışsın hayatı.umarım umutlarımız gerçekleşir.

ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de ctesi çalışılmayan bi iş istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk yeterrr

evet bizimkide uyarıyo beni hep, gece bile farkedince uyku arası soluna yat bitanem diyo
ozaman canım sen şimdi hamişsin, hamişlerin duası tutar ya, başlıyosun dua etmeye cumartesi olmayan bir iş için, Allah inşallah gönlüne göre versin, yeni bebişle yeni bir iş olur belki belli mi olur?
kız tamam kapatın şu erken muhabbetini merak etmeyin sormayın soruşturmayın işte, örenip napçan daha çok kuruntu yapçan kendine, olmuş öle olcağı varmış, Allah hayırlısını nasib etsin hepimiz için bebişler zamanında gelsinler inşallah

benim doktorumda aşılama ve tüp bebeklerde sezaryen yapıyoruz riske atmamak için demişti ordan biliorum canım, yani zor şartlarda olduğu için bebişi riske atmak istemiyorlar, sezaryen doğum bebiş açısından iyi o nedenle

ay kıyamammm, kız paylaşma bu haberleri okumada baksana başladık endişe etmeye erken olurmu diye, duymayın böle şeyleri görmezden gelin, bizimkiler zamanında gelecekler o kadar

[/QUOTE]

allah ne yazdıysa o canım okumakla yada okumamak farketmez ben hiç panige kapılmıyorum ve kendimi çok dinlemiyorum allaha emanet benim bebişimmmm

ayyy gerçektenmiiiii çok küçük doğmuş yaaaa.

allah korusun bebişlerimizi

[/QUOTE]

evet yaa benim riskimde yok zaten çok şükür herşey yolunda. neymiş biri benim haftamda doğum yapmısmıs herşeyimi hazırlamalıymışım. allahım yaa

bilmiyorum ki kuzum bizim kasım annelerinden biri var irem o söyledi

Kızlar bi yazı okudum demin, belki sizde okumuşsunuzdur daha önce ama hoşuma gittiği için paylaşmak istedim..

Bizim dilimizde "doğum sancıları" veya "doğum ağrıları" olarak ifade edilen olayın ingilizcesi "labor" yani "iş", fransızcası ise "travaille" yani yine "iş", veya daha başka bir deyişle "eylem". Dikkat ettiyseniz bu kelimelerin içinde ağrıyı çağrıştıran birşey yok, doğum sonuca ulaştıracak bir eylem olarak tarif edilmiş. Bizim toplumuzda doğum eylemi "sancı" veya "ağrı" olarak ifade edildiği sürece anne adaylarının ağrı çekmemesi mümkün görünmüyor. NLP'nin kuramlarından biri de "dünya üzerinde herhangi bir şeyi bir kişi bile yapabilmişse, bunu herkes yapabilir!" şeklindedir. Dünya üzerinde birçok anne adayı az miktarda rahatsızlık duyarak bebeklerini dünyaya getirebilmektedir. Bunun anlamı, bunu sizin de yapabileceğinizdir. Elbette bunun için NLP öğrenmeniz uzun zaman alır, ancak olaya bakış açınızı olumsuzdan olumluya çevirerek bunu başarabilir duruma gelebilirsiniz.
Şu andan itibaren size doğum sancısı veya doğum ağrısı tanımlamalarını "çöpe atmanızı" ve yerine doğru olan "doğum eylemi" tanımlamasını kullanmanızı öneriyoruz.
(alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…