2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

allah ne yazdıysa o canım okumakla yada okumamak farketmez ben hiç panige kapılmıyorum ve kendimi çok dinlemiyorum allaha emanet benim bebişimmmm

allah korusun bebişlerimizi[/QUOTE]
aminnnnnn

yap yap dışarı çıkmışken eksiklerde çıksın aradan, zaten zor hareket ediyoz artık

evet yaa benim riskimde yok zaten çok şükür herşey yolunda. neymiş biri benim haftamda doğum yapmısmıs herşeyimi hazırlamalıymışım. allahım yaa[/QUOTE]
aman dinleme sen onları, herkes bi bilmiş, bi uzman doktor olmuş zaten, sen kendin için rahat etsin diye yap hazırlığını kafan rahat olsun hem stres yapmazsın kendine

tamam kendim için dinleyeyim..iyi toparladın ama...

allah ne yazdıysa o canım okumakla yada okumamak farketmez ben hiç panige kapılmıyorum ve kendimi çok dinlemiyorum allaha emanet benim bebişimmmm

allah korusun bebişlerimizi
aminnnnnn

yap yap dışarı çıkmışken eksiklerde çıksın aradan, zaten zor hareket ediyoz artık

evet yaa benim riskimde yok zaten çok şükür herşey yolunda. neymiş biri benim haftamda doğum yapmısmıs herşeyimi hazırlamalıymışım. allahım yaa[/QUOTE]
aman dinleme sen onları, herkes bi bilmiş, bi uzman doktor olmuş zaten, sen kendin için rahat etsin diye yap hazırlığını kafan rahat olsun hem stres yapmazsın kendine

[/QUOTE]

aynen öyle yapıcammm. içim rahat etsın sonrada izinde vur kelleyi yat. buralara uğramam artık dermişim

günaydınnn cnmmm git bakalım dinle minakkının pıt pıtını keyfin yerine gelsin

günaydın tatlım. iyiyiz şükür biraz uykumuz var gözler kıpkırmızı uyandık
ya hemşirem yoktu oglumun pıtpıtlarını duyamadım başka hemşireyede görünmek istemedim kan verip geldik
canım ben kaburga agrılarını bi aydan beri çekiorum hele mide yanması felaket dayancaz artık bundan sonrası zor zaten dogumdan sonra unutucaz Allahın izniyle

benide gören karnın aşagı inmiş deyip durdu bugünde saglık ocagında bi kadında dogum yakın galiba dedi yok daha 1 buçuk ay var dedim karnın aşagıdada dedi ondan dedim dedi
yok aman dursun ekime kadar erken falan gelmeye kalkmasın bizim paşa

Kızlar biz kaçtık, annemler dısardaydı gelmek üzereler. benimde oturdukca uykum geldi. kalkıp bi dolanıyım. kendinize ve bebişlerimize iyi bakın

2 saat kaybolduk sayfalar ilerlemiş gitmiş okuyamadım uyku bastırdı biraz uyusammıki bilemedim

amn canım yaa inş. bulurum öyle bi iş ama iş değiştirmek de zor geliyo tekrar yıllık izin hak et yeni düzene gir falan. neyse hayırlısı olsun

günaydın hanımlar..akşama yemeğe misafir var sonra da hep birlikte gezmeye gitcez..
günaydın canım
biz de lunaparka giddicez bu akşaaammm misafirlerimiz var hanımlar lunapark istiyolar illa

oyy bursamın lunaparkı çocukluğumda az gitmezdik babamla kültürparka yürüyerek giderdik

günaydın hanımlar..akşama yemeğe misafir var sonra da hep birlikte gezmeye gitcez..
Günaydın canım, misafir ağırlayacan yani bugün, vallahi bravo maaşşallah sana, ağırlamadan gezmeye gitseniz olmuyomuuuuuuuu

terlemekten nefret ediyorum..sanki kovayla üzerime su döküyolar...
aynen hiç hoşlanmam, çok kötü bişi, Allah kolaylık versin canım az kaldı bi eylüle geleydik, gerçi şimdide son yüzyılın en sıcak eylülü olcak diyolar heryerde korkuyom vala ya bizemi yapıyo bu sıcaklığı bu sene seneye yapaydııı:44:

2 saat kaybolduk sayfalar ilerlemiş gitmiş okuyamadım uyku bastırdı biraz uyusammıki bilemedim
bişi yok hoşbeş sohbet ediyoz uçan sayfalara bakma yorma kendiniyat kız uykun geldiyse, sora arıcakmışız bu zamanları, devir kendini uyu biraz

kısmet canım ne diyim, çalışıyoz ya buna şükür alla alla hatunlara bak lunapark istiyolarmış baksen şunlara çocuklar istese neyse diyecem

oyy bursamın lunaparkı çocukluğumda az gitmezdik babamla kültürparka yürüyerek giderdik
gel gidelim dattlımmm evet kültürparka gitcez planımız öyle şimdilik.
geçen sene eşimin yegenine eşlik edeyim diye bindim ve böbrek taşım varmış öğrendim o gece Allahım kabus gibiydi meğer taş kıpırdamış o sarsıntıda bu sene de bebişten dolayı sadece seyirciyim

ben kaçtım kızlar tuhaf oldum nedense..tansiyonum mu düştü ne anlamadım...kafam bi milyon şu an...

evt bazen benimde içim gidiyo kartinge lunaparka filan ama karnımdaki sıpa kendime getiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…