yap yap dışarı çıkmışken eksiklerde çıksın aradan, zaten zor hareket ediyoz artık
yok yok uğrarım uğramadan olur mu...özletmem kendimi merak etmeyin sizlere...
rapor işi var okula falan uğrayacağım...ay ne bilem birde eksikleri çıkartayım diyorum hazır dışarı çıkmışken...
ay nefesim kesiliyo ya...sıpa baskı yapınca...
bende hissediyom zaten hissetmeme kalmıyo tepiği yiyorum...ben de suçlu hissediyorum kendimi sağa yatınca adam haklı
ayyy serom yaa, sende paşa anası olcan kız sende kendin için dinle, hemen şöle düzeltiyorum o zaman olayı, kız anneleri kızları için erkek anneleride paşa dünyaya getirceğinden dolayı kendileri için dinlesinler hehehenası güzel toparladımmı olayı
aminnnnnnallah ne yazdıysa o canım okumakla yada okumamak farketmez ben hiç panige kapılmıyorum ve kendimi çok dinlemiyorum allaha emanet benim bebişimmmm
allah korusun bebişlerimizi
yap yap dışarı çıkmışken eksiklerde çıksın aradan, zaten zor hareket ediyoz artık
ya hemşirem yoktu oglumun pıtpıtlarını duyamadım başka hemşireyede görünmek istemedim kan verip geldikgünaydınnn cnmmm git bakalım dinle minakkının pıt pıtını keyfin yerine gelsin
günaydın tatlım. iyiyiz şükür biraz uykumuz var gözler kıpkırmızı uyandık
canım ben kaburga agrılarını bi aydan beri çekiorum hele mide yanması felaket dayancaz artık bundan sonrası zor zaten dogumdan sonra unutucaz Allahın izniyleKızlar bu mide şikayetleri geri geldi sanırımmm, sabah beri midem ve kaburgalarımın altı resmen yanıyooo.. napıcağımı şaşırdım gözümü açar açmaz başlayınca.. annem en kötü zamanlardasın diyo kaburga ağrıların da başlıcak iyice diyo. amanınnn hayırlısıyla bi geçseydi vakit
cnm benim oğlanda dün hiç durmadı çok canımı yaktı heryerini batırıyo oturacak şekil bulamıyorum artık.bide karnım aşağı iniyo sanki benim yaa. daha erken değilmi:26:yada bana öyle geliyo. gecede uykum gelmedi geç yattım şimdi gözler kıpkırmızı ayılmaya çalışıyorum hiç bişeyı kafam götürmüyo artık sadece oğlumla ve onun hazırlıklarıyla ilgilenmek istiyorum. perşembe de ben alıcam izni sanırım. benim eşimde seninki gibi çalışma bırak diyo.
amn canım yaa inş. bulurum öyle bi iş ama iş değiştirmek de zor geliyo tekrar yıllık izin hak et yeni düzene gir falan. neyse hayırlısı olsunevet bizimkide uyarıyo beni hep, gece bile farkedince uyku arası soluna yat bitanem diyo
ozaman canım sen şimdi hamişsin, hamişlerin duası tutar ya, başlıyosun dua etmeye cumartesi olmayan bir iş için, Allah inşallah gönlüne göre versin, yeni bebişle yeni bir iş olur belki belli mi olur?
kız tamam kapatın şu erken muhabbetini merak etmeyin sormayın soruşturmayın işte, örenip napçan daha çok kuruntu yapçan kendine, olmuş öle olcağı varmış, Allah hayırlısını nasib etsin hepimiz için bebişler zamanında gelsinler inşallah
günaydın canımgünaydın hanımlar..akşama yemeğe misafir var sonra da hep birlikte gezmeye gitcez..
amn canım yaa inş. bulurum öyle bi iş ama iş değiştirmek de zor geliyo tekrar yıllık izin hak et yeni düzene gir falan. neyse hayırlısı olsun
günaydın canım
biz de lunaparka giddicez bu akşaaammmmisafirlerimiz var hanımlar lunapark istiyolar illa
Günaydın canım, misafir ağırlayacan yani bugün, vallahi bravo maaşşallah sana, ağırlamadan gezmeye gitseniz olmuyomuuuuuuuugünaydın hanımlar..akşama yemeğe misafir var sonra da hep birlikte gezmeye gitcez..
aynen hiç hoşlanmam, çok kötü bişi, Allah kolaylık versin canım az kaldı bi eylüle geleydik, gerçi şimdide son yüzyılın en sıcak eylülü olcak diyolar heryerde korkuyom vala ya bizemi yapıyo bu sıcaklığı bu sene seneye yapaydııı:44:terlemekten nefret ediyorum..sanki kovayla üzerime su döküyolar...
bişi yok hoşbeş sohbet ediyoz uçan sayfalara bakma yorma kendini2 saat kaybolduk sayfalar ilerlemiş gitmiş okuyamadım uyku bastırdı biraz uyusammıki bilemedim
kısmet canım ne diyim, çalışıyoz ya buna şüküramn canım yaa inş. bulurum öyle bi iş ama iş değiştirmek de zor geliyo tekrar yıllık izin hak et yeni düzene gir falan. neyse hayırlısı olsun
günaydın canım
biz de lunaparka giddicez bu akşaaammmmisafirlerimiz var hanımlar lunapark istiyolar illa
gel gidelim dattlımmmoyy bursamın lunaparkı çocukluğumda az gitmezdik babamla kültürparka yürüyerek giderdik
gel gidelim dattlımmmevet kültürparka gitcez planımız öyle şimdilik.
geçen sene eşimin yegenine eşlik edeyim diye bindim ve böbrek taşım varmış öğrendim o geceAllahım kabus gibiydi meğer taş kıpırdamış o sarsıntıda bu sene de bebişten dolayı sadece seyirciyim
gunaydınnn bız geldıkk:87::87::111::111:
hosbulduk zizagcımmhoşgeldin kuzu sultann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?