2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar sivasta kuzenim ecelle pençeleşiyor asansör boşluğna düşmüş beyin kanaması hala geçmedi sizlerden ayetel kürsi ve dua bekliyorum cuma günü bugün neolur dualarınızı eksik etmeyin (((((((((((((((((((((

gunaydınkızlar bebişler nasıl benmkı artk cok rahatsz edıyo ya uyuyrm ama zor dönüyrm kalkyrm oturym her yerm agrıyo hayırlısıyla gelsnler artk

hosbulduk zizagcımmnasılsın bu sabah bugun cuma bıtırdık haftayı

cumanın etkisi ile dahada iyiyim şükür sen nasılsın canımcım
bitti çok şükür hafta yarın ben oğluşumu görücem deli gibi önüme gelen herkese söylüyorum artık doktor 2 haftada 1 e düşsede özlem azalsa

canım Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun, okudum Allah kabul etsin, inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsınız

benim de sütüm gelmedi. bu önemli değil canını sıkma. bebeklerimizin midesi küçücük olduğundan 1-2 çay kaşığı süt bile onları doyuruyormuş. bol sıvı tükettikçe doğumdan sonra süt yapar. kafanı buna takıp kendini huzursuz etme.

kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr

Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah. kızlar bu arada idrar yolları iltahabı da erken doğumu tetikliyormuş sanırım. bir yerde okumuştum.

Herkese hayırlı cumalar diliyorum,Allah dualarımızı kabul eder inşallah..Elifnil ben de namazdan sonra okuyacağım,Allah acil şifalar versin..

aminn canım Allah razı olsunnn

Şu mübarek Cuma saatinde Rabbim kuzenine sağlık şifa versin inşAllah.. Duaları okudum, Allah kabul etsin..

Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..

Ben de 33. haftamın sonlarındayım,benzer durumlar oluyor çünkü bebeklerimiz artık eskisi gibi küçücük değiller,malesef yer darlaştığından iyice kıvrılmaya başladılar..Rabbim korur endişe etme,O na emanet..

Doğru diyorsun Allah a emanet, ama ben şu endişeden kurtulamadım bi türlü Allah herkesin evladını korusun bizimkileride korusun inşAllah.

Eki Görüntüle 784082

işte taze taze göbüşüm 30+4 günlük
ohh ne guzel canım ben daha carsamba gordum dktor 1 ay sonra gel dedı nasıl gececek 1 ay dıye dusunuyorum

masallahbuyuttuk gobukerı artıkben her sabah kalktıgımda bıraz daha buyumus gıbı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…