hosbulduk zizagcımmnasılsın bu sabah bugun cuma bıtırdık haftayı
canım Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun, okudum Allah kabul etsin, inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsınızkızlar sivasta kuzenim ecelle pençeleşiyor asansör boşluğna düşmüş beyin kanaması hala geçmedi sizlerden ayetel kürsi ve dua bekliyorum cuma günü bugün neolur dualarınızı eksik etmeyin(((((((((((((((((((((
canım Allah acil şifalar versin, yardımcısı olsun, okudum Allah kabul etsin, inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsınız
Selam hanımlar ve tatlı melekleri..
Benim gibi aşırı terleyenler var mı aramızda. bazı anlar resmen su döküyorum yaa her gün duş alıyorum ama hiç fayda etmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir de bişey soracam benim henüz göğüslerimden her hangibir sıvı bişey gelmedi. Benim gibi gelmeyen var mı acaba? Bugünlerde bu konuya çok takıldım acaba sütüm olmicak mı emziremicek miyim diye çok kaygılıyım
kızlar kasım annelerinden biri doğurmuş 27+5 günlükmüş çok küçükmüş küveze koymuşlarr
aminn canım Allah razı olsunnn
kızlar sivasta kuzenim ecelle pençeleşiyor asansör boşluğna düşmüş beyin kanaması hala geçmedi sizlerden ayetel kürsi ve dua bekliyorum cuma günü bugün neolur dualarınızı eksik etmeyin(((((((((((((((((((((
aminn canım Allah razı olsunnn
Ben de 33. haftamın sonlarındayım,benzer durumlar oluyor çünkü bebeklerimiz artık eskisi gibi küçücük değiller,malesef yer darlaştığından iyice kıvrılmaya başladılar..Rabbim korur endişe etme,O na emanet..Şu mübarek Cuma saatinde Rabbim kuzenine sağlık şifa versin inşAllah.. Duaları okudum, Allah kabul etsin..
Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..
gel gel göbüke gel...maşallah kuzu sana da minnak paşaya da...
yemeğimizi yedik geldikkkkk
Ben de 33. haftamın sonlarındayım,benzer durumlar oluyor çünkü bebeklerimiz artık eskisi gibi küçücük değiller,malesef yer darlaştığından iyice kıvrılmaya başladılar..Rabbim korur endişe etme,O na emanet..
cumanın etkisi ile dahada iyiyim şükür sen nasılsın canımcım
bitti çok şükür hafta yarın ben oğluşumu görücemdeli gibi önüme gelen herkese söylüyorum artık doktor 2 haftada 1 e düşsede özlem azalsa
ohh ne guzel canım ben daha carsamba gordum dktor 1 ay sonra gel dedı nasıl gececek 1 ay dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?