ohh ne guzel canım ben daha carsamba gordum dktor 1 ay sonra gel dedı nasıl gececek 1 ay dıye dusunuyorum
masallahbuyuttuk gobukerı artık ben her sabah kalktıgımda bıraz daha buyumus gıbı hıssedıyorum
oyyy maşallah sizeeee
yok canım eylulde gıtcez sonra hafta da bır nts dedı ama usg ye bısey demedı ozaman bellı olucak ayyy eylull dedımde ıcım bı tuhaff olduuee senin doktor 2 haftada birlere başlamadı mı
sanıyorum ki benim doktorda rahat davranacak ben bu kontrolden sonrada 1 ay sonra geli duyarım
allahtan 2 eylülde çalışabilir raporumu almaya gidicem o zaman gösterir belki oğluşumuu
benim göbüş fazla büyük ama dimi
Şu mübarek Cuma saatinde Rabbim kuzenine sağlık şifa versin inşAllah.. Duaları okudum, Allah kabul etsin..
Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..
Slm kızlar birşey sorcam size beşiğin üzerine cibinlik alayımmı almayımmı kararsız kaldım bizim bebişler kışa denk gelcek zaten ilk aylar odasında yatmıcak acaba sonramı alsam yada bazıları hiç gerek yok toz yığınından başka bişey değil diyo hiç almasam mı?
Slm kızlar birşey sorcam size beşiğin üzerine cibinlik alayımmı almayımmı kararsız kaldım bizim bebişler kışa denk gelcek zaten ilk aylar odasında yatmıcak acaba sonramı alsam yada bazıları hiç gerek yok toz yığınından başka bişey değil diyo hiç almasam mı?
yok canım eylulde gıtcez sonra hafta da bır nts dedı ama usg ye bısey demedı ozaman bellı olucak ayyy eylull dedımde ıcım bı tuhaff olduu
bence buyuk deıl e artık olsun o kaa dımı 8.ayımızdayız
bende de oluyor canım gobek buyudukce dıyaframa baskı yapıyor oyuzden oluyor sanırımhanımlar bişi sorucam 32 haftalık hamileyim nefesimi alamıyorum sizdede aynı sıkıntı varmı
ne cogu canım bız baya bıtırmısız eylul var bırdanda 7 gun sura bura 40-45 gun kalmıs ekıme gırnce tamamdır artık gerısını sayma anammmm cok heyecan yaptımayy dimi yaa şu eylüle bir girseydik sanki bana daha çok varmışş gibi geliyor
evet yaaa artık kocaman olduk son dönemeçteyizz
Beşiği pencerenin önüne koydum perdeyle o birleşince hoş dururmu acaba yada ben alayım eğer hoşuma gitmezse takmam ya yada yazın takarım gerçi bizim evde bu sene hiç sinek olmadı ama görüntüsü hoş duruyo
hanımlar bişi sorucam 32 haftalık hamileyim nefesimi alamıyorum sizdede aynı sıkıntı varmı
Beşiği pencerenin önüne koydum perdeyle o birleşince hoş dururmu acaba yada ben alayım eğer hoşuma gitmezse takmam ya yada yazın takarım gerçi bizim evde bu sene hiç sinek olmadı ama görüntüsü hoş duruyo
oyy maaşallah kız bişi yokki burda haha bu göbüş gayet normal yani, sen şimdi benimkini gör, artık tam anlamıyla karnı burnunda tabirine uyuyom
ay bizdee, cuma olduğu için biraz uzun sürdü ( yayıldık ) dışarı gittik arkadaşlarla keyifli oldu arada yapıyoz biz böle ohhhhyemeğimizi yedik geldikkkkk
bende de oluyor canım gobek buyudukce dıyaframa baskı yapıyor oyuzden oluyor sanırım
ne cogu canım bız baya bıtırmısız eylul var bırdanda 7 gun sura bura 40-45 gun kalmıs ekıme gırnce tamamdır artık gerısını sayma anammmm cok heyecan yaptım
oyy maaşallah kız bişi yokki burda haha bu göbüş gayet normal yani, sen şimdi benimkini gör, artık tam anlamıyla karnı burnunda tabirine uyuyom
ay bizdee, cuma olduğu için biraz uzun sürdü ( yayıldık ) dışarı gittik arkadaşlarla keyifli oldu arada yapıyoz biz böle ohhhh
sana kalmış canım, böle çıt pıt işlerle uğraşmayı seviyosan al, ben almazdım çünkü ben ıncık cıncık fazla eşya sevmiyorum o nedenle tamamen zevkle alakalı bence, o diyen hem hoşlanmamıştır ama bi yandanda almıştır ondan sölemiştir öle istemeye istemeye sırf gösteriş olsun diye alınca sora pişman olmuştursen kendi keyfine göre davran canım, kendimi örnek vereyim benim evimde çok ıvır zıvır yoktur, herşey sade, düz, yatak odası şifonyer üstünde bile hiçbişeyim yoktur, salon konsolu üstünde sadece biri iki çerçeve resim mumluk&objeler var, yani çok ıvır zıvır sevmem ama kimisi çok sever bayılır heryerinde bişi olur, o nedenle ben almazdım kikikiki
zikzakcım esas gobek şimdiden sonra olacakher haftamı fark eder bı aldıgım tsortu yıkayım bırdaha gıyemıyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?