2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ohh ne guzel canım ben daha carsamba gordum dktor 1 ay sonra gel dedı nasıl gececek 1 ay dıye dusunuyorum

masallahbuyuttuk gobukerı artıkben her sabah kalktıgımda bıraz daha buyumus gıbı hıssedıyorum

ee senin doktor 2 haftada birlere başlamadı mı
sanıyorum ki benim doktorda rahat davranacak ben bu kontrolden sonrada 1 ay sonra geli duyarım
allahtan 2 eylülde çalışabilir raporumu almaya gidicem o zaman gösterir belki oğluşumuu

benim göbüş fazla büyük ama dimi

oyyy maşallah sizeeee

Slm kızlar birşey sorcam size beşiğin üzerine cibinlik alayımmı almayımmı kararsız kaldım bizim bebişler kışa denk gelcek zaten ilk aylar odasında yatmıcak acaba sonramı alsam yada bazıları hiç gerek yok toz yığınından başka bişey değil diyo hiç almasam mı?

yok canım eylulde gıtcez sonra hafta da bır nts dedı ama usg ye bısey demedı ozaman bellı olucak ayyy eylull dedımde ıcım bı tuhaff olduu
bence buyuk deıl e artık olsun o kaa dımı 8.ayımızdayız

Son düzenleme:

canım zaten en hakektlı zamanları 28 ve 32 haftalarmış bende 33 teyım ve dun eşime dedım aynısını vet harektlı ama o zamanlardakı gıbı takla atar gıbı hareketler değil cunku yerlerı daraldı cunku kılo aldılar canım ouzden kısıtlandılar oluyor benımde gergınlık ben takmıyorum kasılmada olabılr normal cunku doguma hazrlanıyoruz ve bebekte gerınıyo olabılirmiş

benim beşiğimde tam takım çıktı o yüzden aldım ama almayıda düşünüyordum zaten böyle oldu görünüm için alıyorum tabiki yazın sinek böcek gelmez ama birazsa sana kalmış

canım hosuna gıdıyorsa al gorunus olarak cok sık duruyor nıye toz yıgını olsunkı onu anlamdım

yok canım eylulde gıtcez sonra hafta da bır nts dedı ama usg ye bısey demedı ozaman bellı olucak ayyy eylull dedımde ıcım bı tuhaff olduu
bence buyuk deıl e artık olsun o kaa dımı 8.ayımızdayız

ayy dimi yaa şu eylüle bir girseydik sanki bana daha çok varmışş gibi geliyor

evet yaaa artık kocaman olduk son dönemeçteyizz

Beşiği pencerenin önüne koydum perdeyle o birleşince hoş dururmu acaba yada ben alayım eğer hoşuma gitmezse takmam ya yada yazın takarım gerçi bizim evde bu sene hiç sinek olmadı ama görüntüsü hoş duruyo

hanımlar bişi sorucam 32 haftalık hamileyim nefesimi alamıyorum sizdede aynı sıkıntı varmı
bende de oluyor canım gobek buyudukce dıyaframa baskı yapıyor oyuzden oluyor sanırım
ayy dimi yaa şu eylüle bir girseydik sanki bana daha çok varmışş gibi geliyor

evet yaaa artık kocaman olduk son dönemeçteyizz
ne cogu canım bız baya bıtırmısız eylul var bırdanda 7 gun sura bura 40-45 gun kalmıs ekıme gırnce tamamdır artık gerısını sayma anammmm cok heyecan yaptım

pencerenın onundemı kalacak besık ozaman perde gorunmezkı yanı hem cıbıblık hem perde hos durmayabılır

benım tavandan asılı kocaman bir tulum var canım bebegın kızsa güzl duruyor odanın havasını değiştiriyor

Dün gece sol tarafımda yatarken sol kaburgamın ağrısından nerdeyse hiç uyuyamadım,bu son ay zor olacak gibi:26:

ben beşiği pencerenin önüne koymaya cesaret edemem yaa soğuk felan gelir dıye. ilk zmanlar yanımızda olcak bizim yatak odasıda biraz dar yatagı pencerenın önüne yiticem iyice. diğer tarafına beşiği koyucam

Eki Görüntüle 784082

işte taze taze göbüşüm 30+4 günlük
oyy maaşallah kız bişi yokki burda haha bu göbüş gayet normal yani, sen şimdi benimkini gör, artık tam anlamıyla karnı burnunda tabirine uyuyom

yemeğimizi yedik geldikkkkk
ay bizdee, cuma olduğu için biraz uzun sürdü ( yayıldık ) dışarı gittik arkadaşlarla keyifli oldu arada yapıyoz biz böle ohhhh

sana kalmış canım, böle çıt pıt işlerle uğraşmayı seviyosan al, ben almazdım çünkü ben ıncık cıncık fazla eşya sevmiyorum o nedenle tamamen zevkle alakalı bence, o diyen hem hoşlanmamıştır ama bi yandanda almıştır ondan sölemiştir öle istemeye istemeye sırf gösteriş olsun diye alınca sora pişman olmuştur sen kendi keyfine göre davran canım, kendimi örnek vereyim benim evimde çok ıvır zıvır yoktur, herşey sade, düz, yatak odası şifonyer üstünde bile hiçbişeyim yoktur, salon konsolu üstünde sadece biri iki çerçeve resim mumluk&objeler var, yani çok ıvır zıvır sevmem ama kimisi çok sever bayılır heryerinde bişi olur, o nedenle ben almazdım kikikiki

zikzakcım esas gobek şimdiden sonra olacak her haftamı fark eder bı aldıgım tsortu yıkayım bırdaha gıyemıyorum ben artık

ay hakkaten yaa bi eylül kaldı ben sanki bayrama doğurcakmışım gibi gelior

ee canım siz benden neredeyse 3 hafta öndesinizzzz büyük olması normallll

zikzakcım esas gobek şimdiden sonra olacak her haftamı fark eder bı aldıgım tsortu yıkayım bırdaha gıyemıyorum ben artık

ayy kuzum ya doğru diyosun bundan sonra yarım dünya gezerim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…