mrhb kızlar nasılsınız bı kac gundur gorusemıyoruz ıyısınızdır umarım
Bu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
Galiba benim hormonlar tavan çok sinirlendim ağladım bugün.
Benim normalde bi drla randevum vardı. Doktorun bulunduğu hastane öyle ahım şahım değil ama ben şu aşamada idareten gidiyordum yani bi sonraki kontrolümde daha iyi birine geçecektim zaten. Neyse eşim illa tutturdu ona gitmeyelim diye. Sonra eskiden tanıdığımız birine gittik. gitmez olaydım.
daha geçen ayki reglimden 10 gün bile geçmemiş ne kesesiymiş şimdi kese mi görülürmüş zaten hep böyle drlar yüzünden biz böyle oluyormuşuz masanın üstünde olmayan kalem var olurmuymuş ki kese daha yokken varolsunmuş ay neler neler
bide çıkışta benimki halen ordan randevu olacak sırf özel hastane diye
çıktım bağırmaya başladım tabi bu sırada ağlıyrum da özeline başlarım dedim bunlar daha insan olamamış işte benim gittiğim yerde hiç olmazsa karşımda adam var kibar kibar acaba karşımdaki incinir mi diye konuşuyor
neymiş adam kasapmış
banane ya zamanında millet kürtajını adama yaptırdılarsa
arz talep meselesi istedilerki yaptı
ama ne
bindim arabaya benimki başladı eş dost aramaya kadın doğumcu diye Allahtan büyükşehirde oturuyorum küçük şehirde olsaydık halim niceydi herhalde
ben de dedim gitmicem bi yere zaten progestanı içmişim yarı sarhoşum götür eve
ağlaya ağlaya uyumuşum :S
ne kese ne bişey üstüne azar yedim geldim:'(
Bu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
Benim normalde bi drla randevum vardı. Doktorun bulunduğu hastane öyle ahım şahım değil ama ben şu aşamada idareten gidiyordum yani bi sonraki kontrolümde daha iyi birine geçecektim zaten. Neyse eşim illa tutturdu ona gitmeyelim diye. Sonra eskiden tanıdığımız birine gittik. gitmez olaydım.
daha geçen ayki reglimden 10 gün bile geçmemiş ne kesesiymiş şimdi kese mi görülürmüş zaten hep böyle drlar yüzünden biz böyle oluyormuşuz masanın üstünde olmayan kalem var olurmuymuş ki kese daha yokken varolsunmuş ay neler neler
çıktım bağırmaya başladım tabi bu sırada ağlıyrum da özeline başlarım dedim bunlar daha insan olamamış işte benim gittiğim yerde hiç olmazsa karşımda adam var kibar kibar acaba karşımdaki incinir mi diye konuşuyor
neymiş adam kasapmış
ama ne
bindim arabaya benimki başladı eş dost aramaya kadın doğumcu diye Allahtan büyükşehirde oturuyorum küçük şehirde olsaydık halim niceydi herhalde
nurberram canım çook sağol tavsiyelerin için... vee evet bugün nihayet bebeğimin pıtpıtlarını duydumAllah ım bu nasıl bir duygu böyle.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi içim daha rahat.. zaten doktor da dedi sağın solun lafına bakıpta kendini de bebeğini de üzme dedi.. kendin üzüldüğünde bebeğinin de üzüldüğünü düşün ve rahat ol dedi.. iyi düşün iyi olsun dedi.. çok şükür bi sıkıntı yok.. doktor da dedi yaa şükret mide bulantım olmuyo dye olanların halini bi görsen dedi.. o kadar rahatladım ki anlatamamm.. sizin telkinleriniz olmasa bu kadar rahatlayamazdımm. iyi ki varsınız
Ben geldim kizlarlistemi yapiyoruzz :26:
canım cok gecmiş olsun ilk hamilelikte böyle heyecanlı oluyor insan hemen gideyim gööreyim filanBu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
neymiş adam kasapmış
ama ne
mide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...
iyi diyelim iyi olsun işte sancılar bulantılar, kasılmalar, heyecan, bekleyiş, kendimizi dinleyiş şeklinde bir süreç...ya önceden haftalar günler ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor sanki... sizede öle geliyormu...
bu arada iyi akşamlar ..keseleri görenler pıtpıtları duyanlara kocaman
yaa kızlar bişe sorcamm benim sat a göre 7+3 günlük hamileyim. ama bugün bebeğimizin kalp atışlarını görmeye gittiğimizde doktor 6+5 günlük hamilesin dedi.. ama eğer doktorun dediğine göre ise ben adetimin son günü falan hamile kalmış olmam gerekiyo ama ben adetim bitene kadar ilişki yaşamadım.. acaba bu ultrason tarihlerinde değişiklik olabiliyormu.. kafama takıldı... doktordan geldiğimden beri deli gibi hesap yapıyorum.. işin içinden çıkamadım. bu ultrason döllenme tarihini vermiyo mu bize.. YARDIIIMMM
canm dr lar usg de bebeğin veya kesenin boyutuna göre söylüyolar kafana bişey takılmasın ama ilerleyen zamanlarla bu süre arasındaki farklar 1 hafta10 günü geçerse bebek gelişmediğini gösteriyo şimdilik bişey yok yani canmyaa kızlar bişe sorcamm benim sat a göre 7+3 günlük hamileyim. ama bugün bebeğimizin kalp atışlarını görmeye gittiğimizde doktor 6+5 günlük hamilesin dedi.. ama eğer doktorun dediğine göre ise ben adetimin son günü falan hamile kalmış olmam gerekiyo ama ben adetim bitene kadar ilişki yaşamadım.. acaba bu ultrason tarihlerinde değişiklik olabiliyormu.. kafama takıldı... doktordan geldiğimden beri deli gibi hesap yapıyorum.. işin içinden çıkamadım. bu ultrason döllenme tarihini vermiyo mu bize.. YARDIIIMMM
biz bugun 5+4 olduk :)cnm nekadarlık senin
hakliymissiniz korkulcak hicbise yokmus, bahar hanima gittik guleryuzlu ve iyi bi bayandi :)Selam canım,
öncelikle gözün aydın. Vajinal muayene anlattıkları gibi tehlikeli ve sıkıntılı değilmiş dimi ? Zaten insanlar neden bu kadar abarttılar onu da anlamış değilim. Bak ne güzel bebeğinin kesesini gördün Öteki türlü şüphe olacaktı içinde. 1 martta gittiğinde de hazırlıklı ol yine alttan bakacaktır kalp atışlarını net duymak için :) Doktoruna güven. Bebeğe zarar verecek birşey yapmazlar.
Medikal de ahmet bey e mi gittiniz canım?
ay massallah insallah pitpitlari da duyariz keselerimiz ayni boyuttateyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
ay cok guzel yaaa insallah kucaginada alirsin darisi bizemerhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
ay ne guzel yaa gelsin 1maaarrrtttt kediler gibi marti bekler oldumkızlar doktordan geldim bebişimi gördüm kalp pıtpıt larını duydum allahım şu mübarek cuma günü bana bu sevinci yaşattın buradaki herkesede yaşat yarabbim o mutlu günü
içimdeki mucizenin sesini duydum kızlar çok güzeldi...:)))))
o ne bicim doktormus oyle sikayet etseydin keske !!Bu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
neymiş adam kasapmış
ama ne
nurberram canım çook sağol tavsiyelerin için... vee evet bugün nihayet bebeğimin pıtpıtlarını duydumAllah ım bu nasıl bir duygu böyle.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. şimdi içim daha rahat.. zaten doktor da dedi sağın solun lafına bakıpta kendini de bebeğini de üzme dedi.. kendin üzüldüğünde bebeğinin de üzüldüğünü düşün ve rahat ol dedi.. iyi düşün iyi olsun dedi.. çok şükür bi sıkıntı yok.. doktor da dedi yaa şükret mide bulantım olmuyo dye olanların halini bi görsen dedi.. o kadar rahatladım ki anlatamamm.. sizin telkinleriniz olmasa bu kadar rahatlayamazdımm. iyi ki varsınız
mide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...
suanda kasıklarımda okadar agrı varki herhalde birazdan adet olucakmışım gibi
neyseki kaan kocatepe acıklamasını dinlemiştim bu tip agrılar normalmiş
cnm bn dün akşam çıktım hastaneden bir gece yattım 8 tane serum yedim....ama bu gün iyiyim çok şükür ve bebişimin kalp atışını gördüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?