2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrhb kızlar nasılsınız bı kac gundur gorusemıyoruz ıyısınızdır umarım

iyi diyelim iyi olsun işte sancılar bulantılar, kasılmalar, heyecan, bekleyiş, kendimizi dinleyiş şeklinde bir süreç...ya önceden haftalar günler ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor sanki... sizede öle geliyormu...

öncelikle geçmiş olsun canm geç olsunda güç olmasın belki bidaha gittiğinde pıtpıtlarıda duyarsında gelirsin..öncelikle kuzum senin tanıdıgın biri madem sana dahada destek olması gerekiyor o köstek olursa sende ona köstek olup orası madem özel hastane hasta haklarına gidip şikayet edecektinki görsün bakalım öyle konuşmak ne oluyomus....

canım yaa kıyamamm acele etme 5.hafta doktor benimkinide görememişti sıkma canını erken daha iyi düşün iyi olsun ...

mide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...

canım cok gecmiş olsun ilk hamilelikte böyle heyecanlı oluyor insan hemen gideyim gööreyim filan
bence cok erken gitmişsin
ama doktorun tatlı dille anlatması var birde bunlar gibi suratsızları..
ilk hamilelegimde bende biraz erken gitmiştim kese görünmüyor gebelik yok dedi kadın ..
demiyoda erken gelmişsiniz..kan tahlili yaptırdık ve alttan baktıda gördü hıı burdaymış dedi
keseyi haftaya görebilirsin 5+ larda inşllh
biraz daha sabredersen 6+ kalp atısıda görülebilir
ben ozamanı bekliyorum
anlıyorum seni,ben,mki ikinci oldugu halde gitmek için sabırsızlanıyorum
üzme tatlı canını

mide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...

cok gecmiş olsun bende dün kötüydüm ama bugun iyiyim çok şüküür

aynen günler hiç gecmezmi yaa 4+ dan bi kurtulamadım daha

yaa kızlar bişe sorcamm benim sat a göre 7+3 günlük hamileyim. ama bugün bebeğimizin kalp atışlarını görmeye gittiğimizde doktor 6+5 günlük hamilesin dedi.. ama eğer doktorun dediğine göre ise ben adetimin son günü falan hamile kalmış olmam gerekiyo ama ben adetim bitene kadar ilişki yaşamadım.. acaba bu ultrason tarihlerinde değişiklik olabiliyormu.. kafama takıldı... doktordan geldiğimden beri deli gibi hesap yapıyorum.. işin içinden çıkamadım. bu ultrason döllenme tarihini vermiyo mu bize.. YARDIIIMMM

canım ilk başlarda vajınal yada üstten bakılıyo tamda görünmüyo benim aynı dk içinde faklı bakış acısıyla farklı günler cıktıgı cok olöuştur.ilk başlarda böyle şeylere takılma bebek büyüdükce dogru gözlem yapabilir doktorun

canm dr lar usg de bebeğin veya kesenin boyutuna göre söylüyolar kafana bişey takılmasın ama ilerleyen zamanlarla bu süre arasındaki farklar 1 hafta10 günü geçerse bebek gelişmediğini gösteriyo şimdilik bişey yok yani canm

cnm nekadarlık senin
biz bugun 5+4 olduk :)
hakliymissiniz korkulcak hicbise yokmus, bahar hanima gittik guleryuzlu ve iyi bi bayandi :)
ay massallah insallah pitpitlari da duyariz keselerimiz ayni boyutta
ay cok guzel yaaa insallah kucaginada alirsin darisi bize
ay ne guzel yaa gelsin 1maaarrrtttt kediler gibi marti bekler oldum
o ne bicim doktormus oyle sikayet etseydin keske !!

ayy benimde bulantim yok kayinvalideminde olmamis sukret diyo

cnm bn dün akşam çıktım hastaneden bir gece yattım 8 tane serum yedim....ama bu gün iyiyim çok şükür ve bebişimin kalp atışını gördüm:))

suanda kasıklarımda okadar agrı varki herhalde birazdan adet olucakmışım gibi
neyseki kaan kocatepe acıklamasını dinlemiştim bu tip agrılar normalmiş

suanda kasıklarımda okadar agrı varki herhalde birazdan adet olucakmışım gibi
neyseki kaan kocatepe acıklamasını dinlemiştim bu tip agrılar normalmiş

bende o doktoru genelde dinliyorum bugun drumada sordum kaslar geriliyo ve rahim buyuyo normal dedi Annelik olsa gerek

cnm bn dün akşam çıktım hastaneden bir gece yattım 8 tane serum yedim....ama bu gün iyiyim çok şükür ve bebişimin kalp atışını gördüm:))

geçmiş olsun canım ALLAH yardımcımız olsun ...bende küp küp'lerini duydum bebişimin beni görünce çok heyecanlandı :) küp küp küp attı minicik kalbiii :)

Kızlar bende geldim...dün öğrendim hamiş olduğumu..bugün kan verdim 1467 çıktı değerim...
keseyi kaçıncı haftada hangi değerde gördünüz..ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum...alttan muayene olmak istemiyorum karnımdn ne zaman görünür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…