bende de oluyor canım gobek buyudukce dıyaframa baskı yapıyor oyuzden oluyor sanırım
ne cogu canım bız baya bıtırmısız eylul var bırdanda 7 gun sura bura 40-45 gun kalmıs ekıme gırnce tamamdır artık gerısını sayma anammmm cok heyecan yaptım
oyy maaşallah kız bişi yokki burda haha bu göbüş gayet normal yani, sen şimdi benimkini gör, artık tam anlamıyla karnı burnunda tabirine uyuyom
ay bizdee, cuma olduğu için biraz uzun sürdü ( yayıldık ) dışarı gittik arkadaşlarla keyifli oldu arada yapıyoz biz böle ohhhh
sana kalmış canım, böle çıt pıt işlerle uğraşmayı seviyosan al, ben almazdım çünkü ben ıncık cıncık fazla eşya sevmiyorum o nedenle tamamen zevkle alakalı bence, o diyen hem hoşlanmamıştır ama bi yandanda almıştır ondan sölemiştir öle istemeye istemeye sırf gösteriş olsun diye alınca sora pişman olmuştursen kendi keyfine göre davran canım, kendimi örnek vereyim benim evimde çok ıvır zıvır yoktur, herşey sade, düz, yatak odası şifonyer üstünde bile hiçbişeyim yoktur, salon konsolu üstünde sadece biri iki çerçeve resim mumluk&objeler var, yani çok ıvır zıvır sevmem ama kimisi çok sever bayılır heryerinde bişi olur, o nedenle ben almazdım kikikiki
benımkı tam bayramın ıkıncı gunune gelıyor annem gununu doldurur erkek cocuk dıyor ama ben sankı 1 hafta oncesınde doguracakmısım gıbı hıssedıyorum ama hayırlısı bızım bayramımızd bebıslerımız olucak ınsallahay hakkaten yaa bi eylül kaldı ben sanki bayrama doğurcakmışım gibi gelior
walla sezınn tukettık ya gunlerı bende aynı senın gıbı ooo bu 7 ay nasıl gecer demıstım hakkaten nasıl gectı anlamadımm az kaldı yaa ıcım gıy gıyy olduuu bırdenağustosu saymıyoruz kuzuu ee ekımı zaten sayma ha bugundu ha yarındı o gececek ee bı eylulmu kaldııı kızzzzzzzz çok az kaldı şaka maka ya eylulde bıle ekım başı olanlar dogurur sa yakşaltık demektir ben hamıle kaldıgımda deıdmkı kıştayız , ilk bahar gelecek yaz gececek son bahar gelecekte doğurcam o gecmez bakın son bahara 1 hafta kaldı
kızzz nıye oyle dıyon ıkı gun onceden gıdıyor baksna hatta bellı olsun dıye gogus altından oturtmalı elbıse gıydımdı:44:kızzz bu neee hiç göbek yokkk nerde bu bebekkendi karnımdan korktum valla
walla sezınn tukettık ya gunlerı bende aynı senın gıbı ooo bu 7 ay nasıl gecer demıstım hakkaten nasıl gectı anlamadımm az kaldı yaa ıcım gıy gıyy olduuu bırden
kızzz nıye oyle dıyon ıkı gun onceden gıdıyor baksna hatta bellı olsun dıye gogus altından oturtmalı elbıse gıydımdı:44:
saol sezınım cok tesekkur etımmkız kuzu ne guzel elbısen var çok yakışmışşşş çok guzel duruyo gobegın çok begendım nazar değmesin maşallah
benımkı tam bayramın ıkıncı gunune gelıyor annem gununu doldurur erkek cocuk dıyor ama ben sankı 1 hafta oncesınde doguracakmısım gıbı hıssedıyorum ama hayırlısı bızım bayramımızd bebıslerımız olucak ınsallah
saka yaptım hayatım anladım senı sızınkıler ne durumda bılemeyecegım ama gecen gun 37 haftalık hamışle karsılastım koltuga bıle zor oturuyordu bana benımkı kadar gobegın var dedı yan yan bakarakkuzum iyi bişey dedim aslında ama anlatamadım kendimi sanırımgöbüşün çokkk tatlı maşallah benim kadar şişmemişsin demeye çalıştım
cok guzel motıve ettınız kızlar benı tesekkur edıyorummişte kibar göbük diye ben buna derim
benımde arkadsın oglu aldu oda bır hafta once geldı.ama annem bu tezınde cok ısrarcı onlar bılmıyordur dolmustur onun gunu dedı kadın yaherkes erkek gününü doldurur kız erken gelir diyor ama benim eltimin kızını hep erken bekledik son günü doğdu
camın onuyse bence gerek yok cunku gostermez kendını gıbı gelıyor bana ama senın dusuncen ıcınde kalacaksa al gıtsınBebişim erkek canım mecbur pencere önüne koyduk öbür türlü sığmıyodu odaya ortada kalıyodu kaloriferin dibinde inşallah soğuk gelmez bu arada ne güzel göbişleriniz var beni gören herkes göbeğin küçük diyo bende büyüsün diye bakıyom
saka yaptım hayatım anladım senı sızınkıler ne durumda bılemeyecegım ama gecen gun 37 haftalık hamışle karsılastım koltuga bıle zor oturuyordu bana benımkı kadar gobegın var dedı yan yan bakarakbende dedım herhalde baya buyudu benım gobus ama yınede kucuk kalıyordu onun yanında hıhhh kıskanc karı
buda benden olsun bakalım taze taze şincik çektimEki Görüntüle 784163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?