2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kuzu minnak ama anası hiç öyle değil dimi

sen benim göbükü görmediğin için öyle diyon kuzum...

yemeğimizi yedik geldikkkkk
afiyet olsun kuzu...bende acıktım ama canım sıcaktan hiç bişi istemiyor..nefret etmeye başlayacağım şu şehirden...salata yaptım yedim bende...

senin zevkine kalmış canım..istiyorsan al ama bana sorarsan ben almazdım...

ay hakkaten yaa bi eylül kaldı ben sanki bayrama doğurcakmışım gibi gelior

kız sus sen bayrama mayrama doğurma sen bayrama doğurursan ben o zaman okulda doğururum...

buda beneden göbükkyokmu artırann
Eki Görüntüle 784148

maşallah kuzu sana da göbükündekine de...

selam kızlar
size bir şey sorucam
hani biz sata göre tahmini doğum tarihine bakıyoruz ya..orda benim 7 ekim görünüyr sata göre..şimdi b süre 40 haftayı mı kapsıyor 38 haftayı mı?
sezeryanda erken alınıyor ya bebek..
ben doktora sordum 40 hafta dedi..o zaman benim eylül sonu 20 si gibi bi şey çıkacak..
daha kendi doktoruma gitmedim.haftaya gideceğim inşallah..

maşallah canım yaa sizi gördkçe şoka giriyom ben bumu karnı burnunda sen beni gör

keske etıketleseydın buda gobukum dıye cunku hıc bellı olmuyor masallah
hakkatmı yaaa bende baktıkça ne kaa büyük deyip duruyom, bide oturunca sanki pek bi nazik çıkmış bu göbek hahaha
kız koyda bi resim görim bakim seninkini, hamişlik psikolojisiyle abartıyor olmayasın

7 ekim görünüyosa sat 31 Aralık olmalı, yanlış mıyım? benim öyle çünkü tarihlerim o nedenle bu şekilde düşündüm, sezaryeni 38de yapıolar canım yani buda 23 eylül haftası oluyo yani 23 ünde 38+0 oluyosun. doktorunda buna yakın bişi dicektir büyük ihtimal, tarihlerimiz aynı gözüktüğü için eminim ben çünkü benim doktor bu şekilde söyledi eğer sezaryen olursa

Herkesciklere selamlar arkadaşlar geçiyordum selam vereyim dedim 2013 eylül annesiyim doğumuma 15 gün kaldı bizde doğumlar başladı 6-7 kişi bebişlerini aldı kucağına sıra benim gibi gün sayan arkadaşlara geldi en yakın zamanda sizlere de gelsin hayırlısıyla inşallah hepinize sevgiler...

saol canımcım sızıde gormek ısterız serap hanımm

ne iyi yaptın, allah sana hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah, heyacan doruktadır şimdi sende, ne güzel kavuşmana iki hafta kalmış, son zamanlarını iyi geçirmeni dilerim, inşallah herşey istediğin gibi olur, mutluluk ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına

neyse biz göbüşle ilgilenelim bacak popo filan gerek yok bunlara
benim kaynanamda çok emindi kız erken gelecek diyip duruyordu ama yanıldı çok erken doğmasınlarda 1-2 hafta önce kabulümüzz

buda benden olsun bakalım taze taze şincik çektimEki Görüntüle 784163

maşallah maşallahh minnak göbek tabi birazda herkesin fiziğine göre göbüşü oluyor heralde cullucuğum ince yapılı bir hatunsun sanırım

ayy ne içime bayram doğuyor tamam tamam sustum herkes zamanında doğursunn

günaydın kızlar dün kuzenimin idrar testi fotosunu yayınlamıştım ya bugün doktora gittik kesemiz gözüktü :):):) çok şükür bide kalp atışlarını duyalım o zaman iyice rahatlıcaz :) dün akşam misafirerim vardı gece 2 buçukta gittiler o kadar yoruldum ki yatağa yattım karnım inanılmaz kasıldı ve şiddetli sancı çok ağladım bi daha doğurana kadar misafir almıcam dedim çok korktum neyseki uyuyunca geçti bugün iyiyim çok şükür.bu arada göbüşlerinize bayıldım bende şimdi çekmeyi denicem :) maşallah çok güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz hiç fazla kilo yok maşallah :)

ohh maşallahhh kızzz süper biz demiştik hamiş dedik ama hayırlısı ise doğsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…