buda benden olsun bakalım taze taze şincik çektimEki Görüntüle 784163
kuzu minnak ama anası hiç öyle değil dimi
afiyet olsun kuzu...bende acıktım ama canım sıcaktan hiç bişi istemiyor..nefret etmeye başlayacağım şu şehirden...salata yaptım yedim bende...yemeğimizi yedik geldikkkkk
Slm kızlar birşey sorcam size beşiğin üzerine cibinlik alayımmı almayımmı kararsız kaldım bizim bebişler kışa denk gelcek zaten ilk aylar odasında yatmıcak acaba sonramı alsam yada bazıları hiç gerek yok toz yığınından başka bişey değil diyo hiç almasam mı?
ay hakkaten yaa bi eylül kaldı ben sanki bayrama doğurcakmışım gibi gelior
saol canımhııı o kıskançlığından demiştir ölee. hiç bilem vala benim 5 aylık halim gibisin maşallah
maşallah canım yaa sizi gördkçe şoka giriyom ben bumu karnı burnunda sen beni gör
hakkatmı yaaakeske etıketleseydınbuda gobukum dıye cunku hıc bellı olmuyor masallah
selam kızlar
size bir şey sorucam
hani biz sata göre tahmini doğum tarihine bakıyoruz ya..orda benim 7 ekim görünüyr sata göre..şimdi b süre 40 haftayı mı kapsıyor 38 haftayı mı?
sezeryanda erken alınıyor ya bebek..
ben doktora sordum 40 hafta dedi..o zaman benim eylül sonu 20 si gibi bi şey çıkacak..
daha kendi doktoruma gitmedim.haftaya gideceğim inşallah..
aynen canım tazecik, 15 dk ya oldu ya olmadı heheheyeni fırından çıktı diyosun...maşallah kuzu...sizlerde o kadar göbek yok yaw...
sen benim göbükü görmediğin için öyle diyon kuzum...
afiyet olsun kuzu...bende acıktım ama canım sıcaktan hiç bişi istemiyor..nefret etmeye başlayacağım şu şehirden...salata yaptım yedim bende...
senin zevkine kalmış canım..istiyorsan al ama bana sorarsan ben almazdım...
kız sus sen bayrama mayrama doğurma sen bayrama doğurursan ben o zaman okulda doğururum...
maşallah kuzu sana da göbükündekine de...
aynen canım tazecik, 15 dk ya oldu ya olmadı heheheöle diyosan demekki ben baya bi hamişlik psikolojisine girmişim, bakıp bakıp dev bi göbek görüyom aynada
Herkesciklere selamlar arkadaşlar geçiyordum selam vereyim dedim 2013 eylül annesiyim doğumuma 15 gün kaldı bizde doğumlar başladı 6-7 kişi bebişlerini aldı kucağına sıra benim gibi gün sayan arkadaşlara geldi en yakın zamanda sizlere de gelsin hayırlısıyla inşallah hepinize sevgiler...
saol canımcım sızıde gormek ısterız serap hanımm
sen ayna da bakıp dev gibi göbük görüyosan benim göbük dev oğlu dev gibi bişi oluyo...
cok guzel motıve ettınız kızlar benı tesekkur edıyorummbılsem daha onceden koyardım bu resmı ama bu resmın bıde bacak kısmı var oralar hıc kıbat deıl zızagcımm
benımde arkadsın oglu aldu oda bır hafta once geldı.ama annem bu tezınde cok ısrarcı onlar bılmıyordur dolmustur onun gunu dedı kadın yabakalım bızmkınler bekleyecekmı gununu
heee ozaman çekte koyuver bakalım bi karar verelim
sen benim göbükü görmediğin için öyle diyon kuzum...
afiyet olsun kuzu...bende acıktım ama canım sıcaktan hiç bişi istemiyor..nefret etmeye başlayacağım şu şehirden...salata yaptım yedim bende...
senin zevkine kalmış canım..istiyorsan al ama bana sorarsan ben almazdım...
kız sus sen bayrama mayrama doğurma sen bayrama doğurursan ben o zaman okulda doğururum...
maşallah kuzu sana da göbükündekine de...
günaydın kızlar dün kuzenimin idrar testi fotosunu yayınlamıştım ya bugün doktora gittik kesemiz gözüktü :):):) çok şükür bide kalp atışlarını duyalım o zaman iyice rahatlıcaz :) dün akşam misafirerim vardı gece 2 buçukta gittiler o kadar yoruldum ki yatağa yattım karnım inanılmaz kasıldı ve şiddetli sancı çok ağladım bi daha doğurana kadar misafir almıcam dedim çok korktum neyseki uyuyunca geçti bugün iyiyim çok şükür.bu arada göbüşlerinize bayıldım bende şimdi çekmeyi denicem :) maşallah çok güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz hiç fazla kilo yok maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?