2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım
aynen öyle sat 31 aralık
seninle aynı doğum tarihlerimiz ve hamileliklerimiz .
dün gittiğim dr da o 40 hafta için dedi..bi de sizlere sorayım dedim..
ben sezeryan olacağım..sen de mi sezeryan istiyorsun?

hakkatmı yaaa bende baktıkça ne kaa büyük deyip duruyom, bide oturunca sanki pek bi nazik çıkmış bu göbek hahaha
kız koyda bi resim görim bakim seninkini, hamişlik psikolojisiyle abartıyor olmayasın

olmazzz koyamammm. kocam yakalarsa keser beni

slm cnm hoşgeldin ne güzel heyecan doruktadır şimdi sizde sağ salim kucagına alırsın inş yavrunu

ayyyy demiştik bakk bizzz ne güzel çok sevindim inş en yakın zamandada kalp atışını duyarsınız

sabah ben foto çekerken yakaladı kocam diyoki yaramazlık yapıyosun dimi bende ne yaramazlığı dedim foto çekip millete göstericen foruma koyucan dimi diyor

evet bunu gormstum..masallah canım

bende bır ıkı haftaya razıyım benım doktor gecen dıyorkı bu ayda dogurma tamammı tut bıtraz daha 36dan sonra ıstedıgın zaman dogur dıyor bende oldu soyleyım ogluma dedım...

evet canım normalde çok kilo almam hep aynı inceyimdir, boy 1,65 kilo 50-51 arası hep değişir tabi hamişlikten önce hehehe

kız fotoğraf makinem yanımda yok herficağızım aldı telefonunda ara kablosunu bulmak mesele...ama dur hele buşlabilirsem geçende gönderdiğim fotoyu ekleyem 10 gün falan oluyo..
olmaz yenisini isteriz 10 günde çok şey değişiyo vala ben bi 10 gün öncesine baktımda baya bi fark var arada

ohhhh maşallah canım, Allah tamamına erdirsin hadi bakalım hayırlısı olsun ilk etap geçilmiş kız böle zayıf hamiş olmakta zor be bebişin her hareketi sanki batıyo sana iğne gibin, çok acıtıyo sıpa

evet canım
aynen öyle sat 31 aralık
seninle aynı doğum tarihlerimiz ve hamileliklerimiz .
dün gittiğim dr da o 40 hafta için dedi..bi de sizlere sorayım dedim..
ben sezeryan olacağım..sen de mi sezeryan istiyorsun?
evet aynıyıztamam o zaman 31 aralık sata göre 07/10 tahmini doğum tam 40 hafta ediyo, 38 de dediğim gibi 23 Eylül, hayırlısı olsun inşallah, ben henüz karar vermiş değilim, normal doğum yapamam gibi geliyo canım tatlıdır, iğne bile olamam ve açıkçası o yükü kaldıramam gibi hissediyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için.

benım herıf burda yazdıgımı felan bılıyor ama foto koydugumu gorse kızar ammavelakın kafa goz bacak kesınce pek bısı bellı olmuyo kız sende ole yap canım

bugün çok kotuyum sabahtan beri midem
bulaniyor ne yediysem çıkardım
midem yanıyor ve hala midem bulaniyor
kızlar

oğlunu sev zamanında gel yavrum deee anlar o paşacıkk

ee yani o boya o kiloya şimdiki göbüşün büyük gelirr

[

Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..[/QUOTE]

canım sabah aynı konuyu ben açmıştım 2 gündür bende az hissediyorum eskisine nazaran çok panik oldum doktorum normal dedi kontrolüme 10 gün var benimde o zamana kadar gitmeyi bile düşünmüştüm ama vazgeçtim.azda olsa hareketlerini hissediyosan problem yok dedi doktorum

canım sabah aynı konuyu ben açmıştım 2 gündür bende az hissediyorum eskisine nazaran çok panik oldum doktorum normal dedi kontrolüme 10 gün var benimde o zamana kadar gitmeyi bile düşünmüştüm ama vazgeçtim.azda olsa hareketlerini hissediyosan problem yok dedi doktorum[/QUOTE]
bende gecen haftalarda aynı sıkayetle gıttım doktora nts ye aldı benı normaldı hersey cok sukur...gunde 4 defadan az hıssedersen tehlıkelı olabılır dedı...ıcınız rahat deılse gıdın doktora bence sıkıntı yaptıkca sankı daha az hareket etmıyomus gıbı gelıyor...bende uc gun bekledım gıtmedım ogunde baya hareketlıyms usg de gobek atıyodu resmen doktor stres yapmıssın o yuzden hıssetmemıssın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…