- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
7 ekim görünüyosa sat 31 Aralık olmalı, yanlış mıyım? benim öyle çünkü tarihlerim o nedenle bu şekilde düşündüm, sezaryeni 38de yapıolar canım yani buda 23 eylül haftası oluyo yani 23 ünde 38+0 oluyosun. doktorunda buna yakın bişi dicektir büyük ihtimal, tarihlerimiz aynı gözüktüğü için eminim ben çünkü benim doktor bu şekilde söyledi eğer sezaryen olursa
ayy ne içime bayram doğuyor tamam tamam sustum herkes zamanında doğursunn
sağol kuzu giyiniyorum ama ateş basınca fırlatıyorum hepsini bir tarafa...göbüşş güzell sevdimmama o ayaklar olmamışş canım en azından terlik giy bebişin gazlı doğacakkkk
olmazzz koyamammm. kocam yakalarsa keser benihakkatmı yaaabende baktıkça ne kaa büyük deyip duruyom, bide oturunca sanki pek bi nazik çıkmış bu göbek hahaha
kız koyda bi resim görim bakim seninkini, hamişlik psikolojisiyle abartıyor olmayasın
slm cnm hoşgeldin ne güzel heyecan doruktadır şimdi sizdeHerkesciklere selamlar arkadaşlar geçiyordum selam vereyim dedim 2013 eylül annesiyim doğumuma 15 gün kaldı bizde doğumlar başladı 6-7 kişi bebişlerini aldı kucağına sıra benim gibi gün sayan arkadaşlara geldi en yakın zamanda sizlere de gelsin hayırlısıyla inşallah hepinize sevgiler...
günaydın kızlar dün kuzenimin idrar testi fotosunu yayınlamıştım ya bugün doktora gittik kesemiz gözüktü :):):) çok şükür bide kalp atışlarını duyalım o zaman iyice rahatlıcaz :) dün akşam misafirerim vardı gece 2 buçukta gittiler o kadar yoruldum ki yatağa yattım karnım inanılmaz kasıldı ve şiddetli sancı çok ağladım bi daha doğurana kadar misafir almıcam dedim çok korktum neyseki uyuyunca geçti bugün iyiyim çok şükür.bu arada göbüşlerinize bayıldım bende şimdi çekmeyi denicem :) maşallah çok güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz hiç fazla kilo yok maşallah :)
olmazzz koyamammm. kocam yakalarsa keser beni
slm cnm hoşgeldin ne güzel heyecan doruktadır şimdi sizdesağ salim kucagına alırsın inş yavrunu
ayyyy demiştik bakk bizzzne güzel çok sevindim inş en yakın zamandada kalp atışını duyarsınız
evet bunu gormstum..masallah canım
bende bır ıkı haftaya razıyım benım doktor gecen dıyorkı bu ayda dogurma tamammı tut bıtraz daha 36dan sonra ıstedıgın zaman dogur dıyorneyse biz göbüşle ilgilenelim bacak popo filan gerek yok bunlara
benim kaynanamda çok emindi kız erken gelecek diyip duruyordu ama yanıldı çok erken doğmasınlarda 1-2 hafta önce kabulümüzz
maşallah maşallahh minnak göbek tabi birazda herkesin fiziğine göre göbüşü oluyor heralde cullucuğum ince yapılı bir hatunsun sanırım
evet canım normalde çok kilo almam hep aynı inceyimdir, boy 1,65 kilo 50-51 arası hep değişir tabi hamişlikten önce heheheneyse biz göbüşle ilgilenelim bacak popo filan gerek yok bunlara
benim kaynanamda çok emindi kız erken gelecek diyip duruyordu ama yanıldı çok erken doğmasınlarda 1-2 hafta önce kabulümüzz
maşallah maşallahh minnak göbek tabi birazda herkesin fiziğine göre göbüşü oluyor heralde cullucuğum ince yapılı bir hatunsun sanırım
olmaz yenisini isteriz 10 günde çok şey değişiyo vala ben bi 10 gün öncesine baktımda baya bi fark var aradakız fotoğraf makinem yanımda yok herficağızım aldı telefonunda ara kablosunu bulmak mesele...ama dur hele buşlabilirsem geçende gönderdiğim fotoyu ekleyem 10 gün falan oluyo..
ohhhh maşallah canım, Allah tamamına erdirsin hadi bakalım hayırlısı olsun ilk etap geçilmişgünaydın kızlar dün kuzenimin idrar testi fotosunu yayınlamıştım ya bugün doktora gittik kesemiz gözüktü :):):) çok şükür bide kalp atışlarını duyalım o zaman iyice rahatlıcaz :) dün akşam misafirerim vardı gece 2 buçukta gittiler o kadar yoruldum ki yatağa yattım karnım inanılmaz kasıldı ve şiddetli sancı çok ağladım bi daha doğurana kadar misafir almıcam dedim çok korktum neyseki uyuyunca geçti bugün iyiyim çok şükür.bu arada göbüşlerinize bayıldım bende şimdi çekmeyi denicem :) maşallah çok güzel bir hamilelik geçiriyorsunuz hiç fazla kilo yok maşallah :)
evet aynıyızevet canım
aynen öyle sat 31 aralık
seninle aynı doğum tarihlerimiz ve hamileliklerimiz .
dün gittiğim dr da o 40 hafta için dedi..bi de sizlere sorayım dedim..
ben sezeryan olacağım..sen de mi sezeryan istiyorsun?
olmaz yenisini isteriz 10 günde çok şey değişiyo vala ben bi 10 gün öncesine baktımda baya bi fark var arada
benım herıf burda yazdıgımı felan bılıyor ama foto koydugumu gorse kızar ammavelakın kafa goz bacak kesınce pek bısı bellı olmuyo kız sende ole yap canımolmazzz koyamammm. kocam yakalarsa keser beni
slm cnm hoşgeldin ne güzel heyecan doruktadır şimdi sizdesağ salim kucagına alırsın inş yavrunu
ayyyy demiştik bakk bizzzne güzel çok sevindim inş en yakın zamandada kalp atışını duyarsınız
evet bunu gormstum..masallah canım
bende bır ıkı haftaya razıyım benım doktor gecen dıyorkı bu ayda dogurma tamammı tut bıtraz daha 36dan sonra ıstedıgın zaman dogur dıyorbende oldu soyleyım ogluma dedım...
evet canım normalde çok kilo almam hep aynı inceyimdir, boy 1,65 kilo 50-51 arası hep değişir tabi hamişlikten önce hehehe
olmaz yenisini isteriz 10 günde çok şey değişiyo vala ben bi 10 gün öncesine baktımda baya bi fark var arada
ohhhh maşallah canım, Allah tamamına erdirsin hadi bakalım hayırlısı olsun ilk etap geçilmişkız böle zayıf hamiş olmakta zor be bebişin her hareketi sanki batıyo sana iğne gibin, çok acıtıyo sıpa
evet aynıyıztamam o zaman 31 aralık sata göre 07/10 tahmini doğum tam 40 hafta ediyo, 38 de dediğim gibi 23 Eylül, hayırlısı olsun inşallah, ben henüz karar vermiş değilim, normal doğum yapamam gibi geliyo canım tatlıdır, iğne bile olamam ve açıkçası o yükü kaldıramam gibi hissediyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için.
hosgeldın canım gecmıs olsun bu donemde oluyor galıba boyle seyler umarım uzun surmez hafıf seyler ye canım meyve felan en azından vıtamın alırsınbugün çok kotuyum sabahtan beri midem
bulaniyor ne yediysem çıkardım
midem yanıyor ve hala midem bulaniyor
kızlar
hep soyluyorum canım acelemız yok dur dıye bakalım dınleyecekmı sıpacıkoğlunu sev zamanında gel yavrum deee anlar o paşacıkk
ee yani o boya o kiloya şimdiki göbüşün büyük gelirr
bugün çok kotuyum sabahtan beri midem
bulaniyor ne yediysem çıkardım
midem yanıyor ve hala midem bulaniyor
kızlar
hosgeldın canım gecmıs olsun bu donemde oluyor galıba boyle seyler umarım uzun surmez hafıf seyler ye canım meyve felan en azından vıtamın alırsın
[
Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..
aynen herkes zamanında doğursun gerçi benimkinin zamanı da belli değil ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?