Hosbulduk Cnm galiba bugün hiç birşey yiyemiycem :2:
tamam annaştıkkkk
pazartesi eklerim o zaman doktora gitcez ya..her gittiğimde çekiyom minnakımla beni...
anamm çok tatlışşşşşşşşçok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim. sanırım ben de kuzenime çok üzüldüm sabah 8 den beri bebeğin hareketlerini hissetmediğim gibi bir de dayanılmaz kasılmalar hissettim.. 2 ye kadar bekledim tatlı yedim yok şekerli su içtim yok karnımı salladım resmen gene yok..sonra doktora koştum muayene de bebek hareket ediyordu ama kasılmalardan hissetmiyormuşum ben..doktor öyle dedi rahim sertleşip şiştiğinden bebeğin hareketini hissedemezsin dedi..ama keyfi yerindeymiş sıpanın çok korkuttu beni ..yarım saatte nts ye bağlandım tabiki her zamanki gibi kasılmalar çıktı ilacı artırdık başka tedavisi yok bunun yatıcaksın dedi.ilaç alıp dinleniceksin 34. haftayı devirirsek korkma dedi..daha 31+4 üm..annem de memlekete gidiyor kuzenimden dolayı eşim işte..artık bakanım da yok napcam bilmiyorum
espiri anlayışına sığınarak biz böyle göbüşlere ve kızlara leblebi yutmuş solucan diyoz sadece göbüşe almışsın maşallah çok kibar
Canim çok geçmiş olsun
Stres çok etkiliyo kasilmalari
Dinlen canim bol bol
deliii dünürr
pavlicim hakkaten sadece göbeğe odaklamışsın kiloları
kız bebek anneleri enine gidiyo bi kez daha anladımsenin erkek di mi canım?
çok sağol cnm şimdi rahatladım çok şükür. doktorum rahim boyunu ölçmeye gerek yok dedi..ölçmedi yani 34. haftadayken bakıcakmış şimdi durup dururken uyarmayalım dedi..
Benim dr umda bakmıyo hiç oda öyle düşünüyor
Bende bugün dr a gittim ama nst ye sokmadı geçen hafta girdiğim için
Gaftaya yine gitcem sokmasa da zorla sokturcam valla
ohh maşallahhh kızzz süper biz demiştik hamiş dedik ama hayırlısı ise doğsun inşallahhh
tamam annaştıkkkk
anamm çok tatlışşşşşşşş
Maşaallah canim ne kadar fit bi hamilesin
Ben de senin gibiyim 52 ile hamile kaldim şu an 60 ım
Gerçi önemli olan bebişlerimizin sağliği
espiri anlayışına sığınarak biz böyle göbüşlere ve kızlara leblebi yutmuş solucan diyoz sadece göbüşe almışsın maşallah çok kibar
deliii dünürr
pavlicim hakkaten sadece göbeğe odaklamışsın kiloları
kız bebek anneleri enine gidiyo bi kez daha anladımsenin erkek di mi canım?
teşekkürler kızlar mutlu oldum yorumlara ama benim anlamadığım ben çok kilo aldım aslında 58 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 15 kilo almışım ama her gören nerene aldın hiç belli değil diyo :) benim kızım olucak canım ama yine hergören erkek diyor :)hiç deforme olmamışsın maaşallah cnm..sadece top gibi karnın var :) ben de biraz sana benziyorum ama karnım göğsümün altından başlıyor 9 aylık gibiyim ben..geri kalan yerler senin gibi..63 kiloydum sabah tartıda. 53 le hamile kaldım kollar bacaklar zayıf karın top gibi :)
kızlar ben iki kızımada hamileyken her yerimden kalçalarımdanda kilo almıştım ama bu hamileliğimde sadece karnım aldı sivrice bir karnım var.acaba doğumdan sonra kilo vermek dahamı kolay olur korsede takarsam.
[
Kızlar ben yazamasam da sizi elidmen geldiğince takip ediyorum kendimde ki ağrı vs.. bazen burada başka bi arkadaş da yazmış oluyor farklı bir arkadaşda o normalmiş diye yanıt yazıyor yaa ohhh değmeyin keyfimee demek ki normal herşey diyorum.. ben size bişey sormak istiyorum 33 e bugun girdim ben hayırlısıyla inşAllah. bebeğin hareketlerinde bi durağanlaşma oldu gibi sizde oldu mu böyle bişey.. yani çok şükür hareket var ama eskiye nazara az gibi.. yadaa tekme değil sanki hareketler dönüyor sanki, bide bazen çok cılız oluyor.. normal harkeet ettiğinde karnımda yer değişikliğine yol açıyor ama şu son 2 gündür falan neden az hareket ediyor anlayamadım.. bide karnımın içi geriliyor gibi oluyor sık sık.. sizde oluyor mu bu tarz şeyler..
teşekkürler kızlar mutlu oldum yorumlara ama benim anlamadığım ben çok kilo aldım aslında 58 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 15 kilo almışım ama her gören nerene aldın hiç belli değil diyo :) benim kızım olucak canım ama yine hergören erkek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?