yemeyi deneyeceğim Cnm galibazorakıde olsa ye canım kendın ıcın deılsede bebısın ıcın ye annesı yogurt meyve felan yersen en azından vıtamınını alırsın bebısınde ac kalmz
canım çok tatlı cikmissin masallah bayildim sizeçok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
geçmiş olsun Cnm bende kasilmalardan hareketleri hissetmiyorumKızlar dualarını.için teşekkür ederim. sanırım ben de kuzenime çok üzüldüm sabah 8 den beri bebeğin hareketlerini hissetmediğim gibi bir de dayanılmaz kasılmalar hissettim.. 2 ye kadar bekledim tatlı yedim yok şekerli su içtim yok karnımı salladım resmen gene yok..sonra doktora koştum muayene de bebek hareket ediyordu ama kasılmalardan hissetmiyormuşum ben..doktor öyle dedi rahim sertleşip şiştiğinden bebeğin hareketini hissedemezsin dedi..ama keyfi yerindeymiş sıpanın çok korkuttu beni ..yarım saatte nts ye bağlandım tabiki her zamanki gibi kasılmalar çıktı ilacı artırdık başka tedavisi yok bunun yatıcaksın dedi.ilaç alıp dinleniceksin 34. haftayı devirirsek korkma dedi..daha 31+4 üm..annem de memlekete gidiyor kuzenimden dolayı eşim işte..artık bakanım da yok napcam bilmiyorum
aslında son aylarda daha çok sokuluyormuş nst ye..belki rahatlamışsın diye düşündü heralde..ama canım ben zaten senin 35 haftalık olsam en azından bebişimin hazırlıklarını yapıcam inşallah..ama korkuyorum ani bişey olsa mahvoldum yani..
boyum 170 çok fazla uzunda sayılmam ama sanırım bebiş çok kiloluAlla alla :44:
Boyun uzun heralde canim çunku hiç göstermiyosun
Maşaallah diyelim tekrar
slamlar hatunlar sızıp kalmışım pc başında geçmişi okuyamadım çünkü sersem gibi olmuşum. kan verdim geldim sonuçlar pazartesi günü çıkcakmış kilom toplamda olmuş 14bastık gaza gidiyoruz doktorum ne dicek bilmiorum haftaya gidicem kontrole
artık yürüyemiyorum kasıklarım agrıo sizdede oluyomu göbüş aşagıya düştü gibi gelio bana
ya saglik ocagindaki ebe bacaklarimdaki sisligi gorunce uyardi beni, eger goz kapaklarin siser, miden falan bulanirsa gel demisti. istersen drunu bi ara.kızlar benim yüzüm şişti
midem bulaniyor kuruyorum
birde kolumu kaldıracak halim yok
neden acaba
yemeyi deneyeceğim Cnm galiba
canım çok tatlı cikmissin masallah bayildim size
geçmiş olsun Cnm bende kasilmalardan hareketleri hissetmiyorum
Belki de canim bilmiyorum ki :44:
Ben de hazirlik yapmadim daha
Kv yi bi daha dürttüm bugün
O da yaparız dedi yakın zamanda :26:
kızlar benim yüzüm şişti
neden acaba
oturdugum yerden kalkamıorum bazen kuyruk sokumu ve kasık agrısından sancı gibi degil de kas agrısı gibi sanki agırlaştım ben baya ya nasıl geçecek daha 50 günboyum 170 çok fazla uzunda sayılmam ama sanırım bebiş çok kilolu
aynen canım bende bu sabah itibariyle 15 kilo almışım her gün gram gram artıyorağrılar bende olmuyor ama çok yoruluyorum hep nefes nefese kalıyorum şuan ev iş dolu ve ben hala yataktan kalkamadım
kızlar benim yüzüm şişti
neden acaba
ya saglik ocagindaki ebe bacaklarimdaki sisligi gorunce uyardi beni, eger goz kapaklarin siser, miden falan bulanirsa gel demisti. istersen drunu bi ara.
canım benim hiç ayaklarım sismedi şu an zehirlenmis gibi hissediyorum
göz kapaklarimda şişti
evet resimdeki benim ama foto ters yuklenmis neden anlayamadımzullucum bu resimdeki senmisin..karnın nerde ayol :) maaşallah pek kibarsın
ben kaynana kızlarıyla meşgul bana bakmamak için kaçtı ben de onu hayatta çağırmam bir daha birkaç takım alır ütülerim daha iyi Allah kimseye muhtaç etmesin
canım yüzün şiştiyse dikkate al en azından doktorunu ara
sürekli şu içiyorum Cnmoturdugum yerden kalkamıorum bazen kuyruk sokumu ve kasık agrısından sancı gibi degil de kas agrısı gibi sanki agırlaştım ben baya ya nasıl geçecek daha 50 gün
su iç canım bol bol
çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
selam kızlar nasılsınız keyifler yerindemi.ben iyiyim ama bugün nedense belim tutuldu gibi zor yürüyorum belim acıyor temizlik yaptım yoruldum ondanmıdır bilmem gecede uyuyamıyorum sol tarafıma yatıyorum heryerim tutuluyor bazen diyorum sağıma döneyim biraz sonra bi uyanıyorum sağ tarafımda uyumuşum..ne güzel resimler yüklemişsiniz hepinize maşallah
ne yedin? bebek hareket ediyormu???
evet resimdeki benim ama foto ters yuklenmis neden anlayamadım
en iyisi aramak yada sağlık ocağına gitmek ama bir adım atacak halim yok
sürekli şu içiyorum Cnm
canım benim hiç ayaklarım sismedi şu an zehirlenmis gibi hissediyorum
göz kapaklarimda şişti
her. zaman ki gibi kahvaltı ettim zaten geri çıkardım basım çok ağrıyor
çok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?