her. zaman ki gibi kahvaltı ettim zaten geri çıkardım basım çok ağrıyor
çok kotuyum
canım ordamısın telden gırınce goremıyom nasıl gectı dr kontrolun
çok kotuyum
ben kaynana kızlarıyla meşgul bana bakmamak için kaçtı ben de onu hayatta çağırmam bir daha birkaç takım alır ütülerim daha iyi Allah kimseye muhtaç etmesin
Evet canim biliyorum bahsetmistin
Ama sen tek basina yapma sakin
Bari anneni beklesen
Benim kv de de saolsun bana bi gecelik almiş ananem bilem giymez yaniii
Ben de ablama söyldim şöyle kollari falan dantelli güzel bi gcelik ve sabahlik al dedim
çok kotuyum
kızlar ben çok kotuyum kendinize iyi bakın görüşürüzv
Burdayim sezinimm anlattim yukardagöremedim pasami
zullu kocanı ara söle bunları seni bi doktora götürsün canım, yada sağlık ocağına gidebilirsen git hemen, şiddetli baş ağrısı, bulantı ve yüz şişmesi önemlidir, zehirlenmiş gibi bu belirtiler, endişelendirmek istemem ama sen hemen bi doktora git canım,evde yoğurt varmı yada ayran varsa ya yoğurt ye yada ayran
kızzz sen niye yoruyon daha kendiniiiiiyeni tehlike atlatmadınmı yatıp dinlenseneeee
zullu panik yapma canım ama acil olarak bir doktoruna görün...yüz ve göz şişmesi ve mide bulantılarının hepsi bir arada yaşıyorsan doktoruna görün...doktorunla acil görüş derim ben..
umarım doktora gider..bir yakınımda da aynı belirtiler olmuştu....inşallah beklemez boşuna evde
napam bacım yapmadan da olmuyor akşama kayınvalideler gelcekmiş başlaycak gene vitrinin toz olmuş oarası toz olmuş odaları gezip gezip duracak dedim sileyim süpüreyim daha eve gelir ben tuvalete gideyim der misafir oadasından çıkar ne yatak odam kalır ne misafir odam kalır girmediği her yeri ellertozlu yerlerde el izi kalsın die.bazen dayanazmaz patlarım kaça bölüneyim sabahtan akşama kadar dükkandayım akşama iş yapmaya halim mi kalır derim ama anlamaz anlamaz..
napam bacım yapmadan da olmuyor akşama kayınvalideler gelcekmiş başlaycak gene vitrinin toz olmuş oarası toz olmuş odaları gezip gezip duracak dedim sileyim süpüreyim daha eve gelir ben tuvalete gideyim der misafir oadasından çıkar ne yatak odam kalır ne misafir odam kalır girmediği her yeri ellertozlu yerlerde el izi kalsın die.bazen dayanazmaz patlarım kaça bölüneyim sabahtan akşama kadar dükkandayım akşama iş yapmaya halim mi kalır derim ama anlamaz anlamaz..
canım benim hiç ayaklarım sismedi şu an zehirlenmis gibi hissediyorum
göz kapaklarimda şişti
kızlar ben çok kotuyum kendinize iyi bakın görüşürüzv
şimdı okudum canım ben yazdıktan sonra yazdın herhalde hiç öyle muayene duymamıştm canım memleket değişik olunca oda değişik oluyo sanırım herşeyın normla olması güzelllll bebiş yerınde rahat demekkı vaktınde gelecek ama o alta bağlanan yarım saat kalan ınan duymadım
inşallah gider sero ya önemli bişi bu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?