2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlaarrr kontrolden geliyorum ama pasami göremedim..cünkü bugün doktorum beni muayene etti bi alet bagladi alt tarafa ve bakti acaba bebegin suyu akiyormu durum nasil diye.yarim saat fln durdum öyle ama cok sükür sonuclar güzeldi acilmamda yok daha nst dende kalp atislarini dinledim yakisiklimin ve sancimda yoktu..anlicaniz oglusumu 10 gün sonra görecegim insaallah söz verdi doktorum cünkü üzüldüm ben kuzumu cok özledim..hayirlisi 10 gün daha beklicez bakalim

zullu panik yapma canım ama acil olarak bir doktoruna görün...yüz ve göz şişmesi ve mide bulantılarının hepsi bir arada yaşıyorsan doktoruna görün...doktorunla acil görüş derim ben..

her. zaman ki gibi kahvaltı ettim zaten geri çıkardım basım çok ağrıyor
çok kotuyum

zullu kocanı ara söle bunları seni bi doktora götürsün canım, yada sağlık ocağına gidebilirsen git hemen, şiddetli baş ağrısı, bulantı ve yüz şişmesi önemlidir, zehirlenmiş gibi bu belirtiler, endişelendirmek istemem ama sen hemen bi doktora git canım,evde yoğurt varmı yada ayran varsa ya yoğurt ye yada ayran

benimki de nerde 2 3 liraya pazar malı var onları doldurur evime..istemiyorum diyorum alıp duruyor oğlnun gözüne girmek için ben de giymiyorum bile veriyorum ihtiyaç sahiplerine..canım zaten eşimle yapıcaz kimseye minnet etmek istemiyorum annem de olsa...çok doluyum sorma...düşünmek bile istemiyorum bunları beni geriyor..eşime kızıyorum ama nazım da gene ona geçiyor

Burdayim sezinimm anlattim yukarda göremedim pasami

şimdı okudum canım ben yazdıktan sonra yazdın herhalde hiç öyle muayene duymamıştm canım memleket değişik olunca oda değişik oluyo sanırım herşeyın normla olması güzelllll bebiş yerınde rahat demekkı vaktınde gelecek ama o alta bağlanan yarım saat kalan ınan duymadım

umarım doktora gider..bir yakınımda da aynı belirtiler olmuştu....inşallah beklemez boşuna evde

kızzz sen niye yoruyon daha kendiniiiiiyeni tehlike atlatmadınmı yatıp dinlenseneeee

napam bacım yapmadan da olmuyor akşama kayınvalideler gelcekmiş başlaycak gene vitrinin toz olmuş oarası toz olmuş odaları gezip gezip duracak dedim sileyim süpüreyim daha eve gelir ben tuvalete gideyim der misafir oadasından çıkar ne yatak odam kalır ne misafir odam kalır girmediği her yeri ellertozlu yerlerde el izi kalsın die.bazen dayanazmaz patlarım kaça bölüneyim sabahtan akşama kadar dükkandayım akşama iş yapmaya halim mi kalır derim ama anlamaz anlamaz..

zullu panik yapma canım ama acil olarak bir doktoruna görün...yüz ve göz şişmesi ve mide bulantılarının hepsi bir arada yaşıyorsan doktoruna görün...doktorunla acil görüş derim ben..

inşallah gider sero ya önemli bişi bu çünkü

umarım doktora gider..bir yakınımda da aynı belirtiler olmuştu....inşallah beklemez boşuna evde

inşallah canım yaa, bu hafife alıncak bi durum değil ama kimsede yok yanında onuda biliyoruz, Allah yardımcısı olsun inşallah

yaa o ne biçim kaynanaymışş tozları kontrol edecegıne alsın eline bi bez yapsın. karnı burnundasın bide kanaman oldu onun sana bakması lazım ne bu bencillik ya. valla çok sinir oldum eşinede kızdım yaniii. benim kaç gündür eve baktıgım yok doğru düzgün yemek pişmiyo eve gıdıyom kendımı yataga dar atıyom. hafta sonu eşimle beraber yapıcaz. Allah yardımcın olsun bacım. ama lafınıda sakınma söle tepene cıkarlar

valla kaynanan kusura bakmasın gelsin yapsın yemeği onu yesinler sen zaten rahatsızsın bişi olsa Allah korusun kaynananmı kurtarcak seni? lütfen dikkatli ol..can senin canın...ben evime misafir bile almıyorum artık yatıyorum diyorum kaynanam aradı görümcem yeni eve taşındı gel değişiklik olur dedi ben de gelemem 35. haftaya kadar yatmam gerek dedim bir daha da ısrar etmedi..bazen de tavır koymak en iyisi..

Bende hic duymadimda görmedimde ama doktorum yapilmasi gereken birsey dedi bilmiyorum iste kuzum..evet oglum iyiymis cok sükür ama görememek kötü kac gram oldugunu merak ediyorum en son 1300gr di..hayirlisi sezinimm napiyim beklicem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…