benimki de nerde 2 3 liraya pazar malı var onları doldurur evime..istemiyorum diyorum alıp duruyor oğlnun gözüne girmek için ben de giymiyorum bile veriyorum ihtiyaç sahiplerine..canım zaten eşimle yapıcaz kimseye minnet etmek istemiyorum annem de olsa...çok doluyum sorma...düşünmek bile istemiyorum bunları beni geriyor..eşime kızıyorum ama nazım da gene ona geçiyor
inşallah gider sero ya önemli bişi bu çünkü
inşallah canım yaa, bu hafife alıncak bi durum değil ama kimsede yok yanında onuda biliyoruz, Allah yardımcısı olsun inşallah
yaa o ne biçim kaynanaymışştozları kontrol edecegıne alsın eline bi bez yapsın. karnı burnundasın bide kanaman oldu onun sana bakması lazım ne bu bencillik ya. valla çok sinir oldum eşinede kızdım yaniii. benim kaç gündür eve baktıgım yok doğru düzgün yemek pişmiyo eve gıdıyom kendımı yataga dar atıyom. hafta sonu eşimle beraber yapıcaz. Allah yardımcın olsun bacım. ama lafınıda sakınma söle tepene cıkarlar
daha önce sölemiştim tüp bebk falan diye 6 senede oldu diye aynı apartmandayız yani yazın köye giderler bağa bahçeye bakmaya normalde hep aynı apartmandayız.yeni hamile olduğum zamanlar bile asla kapıdan bakmadı varmı bi ihtiyacın diye evim sobalı mecbur sobaya kömür atardım kömür kufasını kaldırıp kaldırıp birkez olsun kül boşaltmadı kömür atmadı o zamanlar bile yardım etmedi şimdi hiiç etmez anca dedektif gibi sağı solu incelemeyi bilir laf sölemeyi bilir he bide çok iyi şişrir kendisini kocasına oğluna acındırır
Kizlaarrr kontrolden geliyorum ama pasami göremedim..cünkü bugün doktorum beni muayene etti bi alet bagladi alt tarafa ve bakti acaba bebegin suyu akiyormu durum nasil diye.yarim saat fln durdum öyle ama cok sükür sonuclar güzeldi acilmamda yok daha nst dende kalp atislarini dinledim yakisiklimin ve sancimda yoktu..anlicaniz oglusumu 10 gün sonra görecegim insaallah söz verdi doktorum cünkü üzüldüm ben kuzumu cok özledim..hayirlisi 10 gün daha beklicez bakalim
valla kaynanan kusura bakmasın gelsin yapsın yemeği onu yesinler sen zaten rahatsızsın bişi olsa Allah korusun kaynananmı kurtarcak seni? lütfen dikkatli ol..can senin canın...ben evime misafir bile almıyorum artık yatıyorum diyorum kaynanam aradı görümcem yeni eve taşındı gel değişiklik olur dedi ben de gelemem 35. haftaya kadar yatmam gerek dedim bir daha da ısrar etmedi..bazen de tavır koymak en iyisi..
kuzum sende aynısını gayganana yap valla bak...evine gittiğin vakit odalara gir her yeri dip köşe kontrol et..anne bak burada toz kalmış de...accık anlasın...
güldürdün beni.ben hiç gitmiyorum ki onlara.bayramda gittik bi saat durduk geldik.ondada bahçede oturduk başka misafirleride vardı o ikramda bulundu hiiiç kıpırdamadım bile.
napam bacım yapmadan da olmuyor akşama kayınvalideler gelcekmiş başlaycak gene vitrinin toz olmuş oarası toz olmuş odaları gezip gezip duracak dedim sileyim süpüreyim daha eve gelir ben tuvalete gideyim der misafir oadasından çıkar ne yatak odam kalır ne misafir odam kalır girmediği her yeri ellertozlu yerlerde el izi kalsın die.bazen dayanazmaz patlarım kaça bölüneyim sabahtan akşama kadar dükkandayım akşama iş yapmaya halim mi kalır derim ama anlamaz anlamaz..
Canim bende gittim,bebişimi gördüm,2510 g dedi,ben 200 g almişim o 400 g almis bi hafta da,tabi ben şaşirdim,dr da usg de 300 g yanilma payi vardir 2200 de olabilir dedi,sanirim o civarlarda,sen yurtdışindamisin canim o alttan aleti hiç duymadim da daha önce..
ben olsam inadına gider inadına kalite kontrol yapardım...inadına da nerede ne toz kir pas varsa hepsini de söylerdim...
Anaaaam ne kv ler var böleee
Allah yardimcin olsun canim
Ama hiç kimse karnimizdakinden önemli değil
dimi ölesine öle davranmak gerek..anca öle davranarak anlarlar belki.bu yöntemi denicem..yarında komşunun duası varmış duaya çağırdı hiçte canım istemiyor ne yapsam bilemedim hava sıcak bir sürü kalabalık gitsem çok rahatsız olcam gitmesem deyecekler insan içine karışmıyor gelmedi anlamıyolarki halimizden sıkıntı yaptım kendime:26:
Oyyy masaallaahne kadarda büyümüs 1 haftada ne güzel canimcim sen görmüssün darisi benim basima.evet yurt disindayim tatlim..bende ilk defa duydum ve gördüm desem inanki hic beklemiyordum artik alttan muayenelerden sikildim kac hafta oldu doktorumada söyledim söz verdi 10 gün sonraya bakalim ama senin adina cok sevindim
Hııımm anladim canim
Sen daha iyi bilirsin tabi
Ben kv im hakkini yemiyeyim annem karşida oturdugu için ve ananeme baktigi için pek gelemiyo
Ama kv gelir,yemeğimi getirir,evde yapilacak iş varsa yapar
Ama zevklerimiz uymuyo tabi
Bide benim ak dediğime o kara der
Herşyi kendi biliyo zanneder beni biraz cahil görüyo :26:
Aslinda o ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum ve öğretmenim ama anlamiyo napiyim
Ben de pes ettim artk he anne deyip geçiyom buna da şukur
daha önce sölemiştim tüp bebk falan diye 6 senede oldu diye aynı apartmandayız yani yazın köye giderler bağa bahçeye bakmaya normalde hep aynı apartmandayız.yeni hamile olduğum zamanlar bile asla kapıdan bakmadı varmı bi ihtiyacın diye evim sobalı mecbur sobaya kömür atardım kömür kufasını kaldırıp kaldırıp birkez olsun kül boşaltmadı kömür atmadı o zamanlar bile yardım etmedi şimdi hiiç etmez anca dedektif gibi sağı solu incelemeyi bilir laf sölemeyi bilir he bide çok iyi şişrir kendisini kocasına oğluna acındırır
ben olsam inadına gider inadına kalite kontrol yapardım...inadına da nerede ne toz kir pas varsa hepsini de söylerdim...
Anaaaam ne kv ler var böleee
Allah yardimcin olsun canim
Ama hiç kimse karnimizdakinden önemli değil
buda benden olsun bakalım taze taze şincik çektimEki Görüntüle 784163
ben yapardım anlasın hatasını..hele ki şu haldeyken kalkıpta o şekilde davranması tuhaf...ilgi odağı olmak istiyo..dün benim gayganam geldi evime...kadıncağız derin dondurucumu temizledi yerleştirdi gitti....kendini rahatsız hiisedeceksen gitme kuzu..açık birşekilde de komşuna anlatırsın rahatsızlanıyorum diye...onlarda insan herhalde anlarlar halinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?