2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

mesafeli olmanız her zaman iyidir bizimki vıcık vıcık olmak ister hep olmayınca da oğullarını fitler..ııyyğğğğ

Bu sözler nedense tüm kaynanalar tarafindan söyleniyo malesef..heleki hamilelikte bizim zamanimizda diye baslayan cumleler hiç bitmiyo..sanki biz onlarin zamanindaki gibi dogal beslenebildik,temiz hava alabildik.herseyimiz yapay hormonlu ilacli,calisma sartlarimiz stresli...takma dicem ama elinde degil tabi insanin..

vallahaa ne çektim beee

bizlerde unutcaz herhalde kuzu minnakları kucaklarımıza aldığımıza zaman...annem hep öyle der..ne çektiğini inan hatırlamayacaksın bile..

mesafeli olmanız her zaman iyidir bizimki vıcık vıcık olmak ister hep olmayınca da oğullarını fitler..ııyyğğğğ
Aynen canım,mesafe iyidir..Kayınvalidem kendi kv sinden çok çekmiş o nedenle bana aynısını çektirmek istemiyor,her kararı bana bırakır karışmaz..Böylesi daha güzel..Bu arada kuzenin nasıl cnm?

Bende iyce bunaldim su alttan muayenelere..kim bilirdogum yaklasinca ne olacak ama yavrularimiza kavusmak icin mecburuz kuzum amin amin amin insaallah canim benim evet esim askerde.ilk önce kücük erkegime sonrada büyük erkegime kavusmayi bekliyorum.cok zor olsada yapcak hic birseyim yok tatlim

Bu arada 35.haftamiza girdik cok sükür cok az kaldiiiiiii Canim

Ay kayinvalidem geldi kizlar elinde bi tencere yemekle
Bende oturmus burda dedikodusunu yapiyom burda ne fenayim yaw
Neyse kizlar ben kacar gorusuruz sonra

o tarlalrda çalışmış tarladan gelmiş kocamı doğurmuş ne kışın ısınabilmiş ne doyunca ekmek yiyebilmiş şimdikiler rahatmış durduğu yerde hasta oluyormuş hep aynı laflar..aşermeye inanmaz şımarıklıkmış hamileye yiyecek uzatırlar tat bak gördün tat derler kızar inanmaz şımarıklıkmış herşeyin şeyini çıkarmışlar olur..eşimle sırf bu konudan kavga ettik anası girmiş aklına ben bi of diyemedim tarlalrda çalıştım bişey olmadı diye benm kanamam var onlar kaynanmın hamileliğini anlatıyor dedim benm bünyemle onun ki birmi o küçüklüğünden beri tarlalrda büyümüş bünyesi alışık dirençli demkeki yorgunluğa dedim bizi kavga ettirdi oğluyla

Az kalmış. Allah saglikli sihhatli evladını kucağına almayı nasip etsin.
çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243

Maasallah. Sadece top gibi göbüşe var. Cok fit çıkmışsin.

biraz iyiyim Cnm

şişlikler inmezse bulantın devam ederse acile de olsa git lütfen..yoğurt filan ye müdene iyi gelir cnm

Aynen canım,mesafe iyidir..Kayınvalidem kendi kv sinden çok çekmiş o nedenle bana aynısını çektirmek istemiyor,her kararı bana bırakır karışmaz..Böylesi daha güzel..Bu arada kuzenin nasıl cnm?

canım ciğerlerim yanıyor kuzenim aynı yeni evliydi karısı perişan teyzemler perişan Allah'ım yardım etsin...hiç gelişme yok kuzenimde dualarınızı eksik etmeyin ona üzülünce fenalaştım ben de doktora koştum inşallah iyi haberler gelir de huzur bulurum ((

kuzenine ne oldu canım?

Allah acil şifalar versin canım,dua ediyorum etmez miyim?..

çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
masallah canım sadece gobuk var

masallah canım bebısıne de sanada
kızlar dr aradim acmadi
eşimin teli kapalı sağlık ocagida
kapalı bir dus alıp dinlenecegim :2:
zullu allah sıfa versın canım umarım korkulacak bısey yoktur bıras dınlenınce kendıne gelırsın ınsallah canım bızı habersı zbırakma merak ederız esınde gelır gelmz doktora gıt bence

Allah kavuştursun canım :)

ne saçma ya kusura bakma da canım senin kocan kaynanandan daha tuhafmış..hoş benimki de aynı...adam olmaz bunlaarrr..boşver sen meleğini düşün onu al kucağına tekmeyi koy hepsine kaynanana da fırsat verme artık

kuzenine ne oldu canım?

canım markette çalışıyor memlekette..asansör boşluğuna düşmüş..kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanamsı durmuyor 3 gündür ve umut yok diyorlar mahvolduk hepimiz..

tavsiyelerini dinleyeceğim Cnm teşekkür ederim

sağol Cnm gecmezse dr gideceğim hamilelik bitsede artık bebeklerimz
için korkmasak değil mı

evet canım kucağıma bir alayım basıcam tekmeyi hepiciğineee az gelmeycek onlar kapıya hep emzircem emmese bile memede uyutcam vermeycem kucaklarına onlar bana az çektirmedi bu çocuk konusundada onlarda çeksin bakalım nası oluyormuş..kuzenine gelince rabbim yardımcısı olsun sevdiklerine bağışlasın..

Allah acil şifalar versin canım,dua ediyorum etmez miyim?..

çok sağollun kızlar Allah razı olsun

kizlar trt 1'de yayinlanan anne elimi tutsana die bi program var izlemenizi tavsiye ederim bikac bilgi paylasayim, belki biliyosunuzdur ama yinede ben paylasayim; buyuklerimiz bize derler ya her iki gogustende emzir die ama bunlarin sureleri var. gogusten gelen ilk sut biraz suluymus ve bu bebegin sivi ihtiyacini karsiliyomus 5 ila 20 dk arasinda emzirin ikinci gelen sut ise daha yagli ve besleyiciymis. bazi anneler 5 dk birinden 5dk digerinden emziriyo bu sekilde bebek sulu sutle sivi ihtiyacini gidermis oluyor. dogru emzirme teknikleri arasinda kahverengi bolumun neredeyse tamami bebegin agzinda, alt taraftan k.rengi bolumun gorunmemesi gerekiyor,bebegin alt dudagi disa donuk olmali ve bebekten coks cooks sesi cikmamali emerken, eger cikarsa yanlislik vardir sessizce emmesi gerekiyor. bebek emerken uyursa cene altina hafif dokunuslarla rahatini bozup gogsu agzindan cikarin aksi halde gogsunuzde kalinca bebek ara ara emerek gogusteki sutu bitirir ve gogus sut uretemez sutunuz azalir.bebek emdikten sonra sizinde beslenip dinlenmeniz gerekir sut uretimi icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…