Ne kaynatıyorsunuz yine?Kaynanaları mı kaynatıyorsunuz?Benimkisi hakikaten sessizdir,iyidir yani banakarışma ben de sana karışmam modunda..Alışveriş yapmayı kızıma ciciler almayı pek sever ama ev işlerini pek sevmez,eve temizlikçi alır hal böyleyken gelip bana yardım etmesini bekleyemiyorum teklif dahi etmiyorum..Belli bir mesafemiz var ama samimiyetimiz de var,inşallah hep böyle gider.. Haftaya torunu için gelecek aldıklarımızı yıkayacak bakalım
Sadecik sen de ne çektin aaa,yüz verme o zmaan hayır demesini de bil üzme kendini canım..
ya canım dışarıdan gene dersin ay ne kadar sakin sesiz kadın ama..neyse ya boşver..onun ağzında hep biz kaynanmızın yanında oturamzdık doyunca ekmek yiyemezdik şimdikiler takmıyo falanda filan..kendi ezikliğini bizden çıkarmaya çalışıyor laf söleyincede şişiriyor kendini.evet doğru sölüyosun karnımızdakilerden değerli değil hiç bişey canım..
Ne kaynatıyorsunuz yine?Kaynanaları mı kaynatıyorsunuz?Benimkisi hakikaten sessizdir,iyidir yani banakarışma ben de sana karışmam modunda..Alışveriş yapmayı kızıma ciciler almayı pek sever ama ev işlerini pek sevmez,eve temizlikçi alır hal böyleyken gelip bana yardım etmesini bekleyemiyorum teklif dahi etmiyorum..Belli bir mesafemiz var ama samimiyetimiz de var,inşallah hep böyle gider.. Haftaya torunu için gelecek aldıklarımızı yıkayacak bakalım
Sadecik sen de ne çektin aaa,yüz verme o zmaan hayır demesini de bil üzme kendini canım..
kızlar dr aradim acmadi
eşimin teli kapalı sağlık ocagida
kapalı bir dus alıp dinlenecegim :2:
ne güzel hayran kaldım kaynanana..annemde geline gittmi hemen o girer mutfağa sen çocuğuna bak der o yapar yemekleri temizliğinide yapar hayran kalırım geliniyle ilişkisine.derim benim kaynanamda sen gibi olaydı die.evet canım anlarlar herhalde ama insan başına gelmeyince anlamıyor bazı şeyleri yada başından geçince unutuveriyor hemen dışarıdan kolay gözüküyor ama hamilelikte zor bir süreçmiş canım
nasılsın peki şuan
Aynen canım,mesafe iyidir..Kayınvalidem kendi kv sinden çok çekmiş o nedenle bana aynısını çektirmek istemiyor,her kararı bana bırakır karışmaz..Böylesi daha güzel..Bu arada kuzenin nasıl cnm?mesafeli olmanız her zaman iyidir bizimki vıcık vıcık olmak ister hep olmayınca da oğullarını fitler..ııyyğğğğ
Saol canim teşekkür ederimsağ salim kucağımıza alalım da zayıf olsun mühim değil
O zaman ben iyi ki yurtdisinda degilmisim alttan muayenelerden çok korkuyorum:18:
Bu arada eşin askerdeymiş..Allah bebişin de esine de sağ salim kavuştursun seni
Bu sözler nedense tüm kaynanalar tarafindan söyleniyo malesef..heleki hamilelikte bizim zamanimizda diye baslayan cumleler hiç bitmiyo..sanki biz onlarin zamanindaki gibi dogal beslenebildik,temiz hava alabildik.herseyimiz yapay hormonlu ilacli,calisma sartlarimiz stresli...takma dicem ama elinde degil tabi insanin..
Az kalmış. Allah saglikli sihhatli evladını kucağına almayı nasip etsin.Herkesciklere selamlar arkadaşlar geçiyordum selam vereyim dedim 2013 eylül annesiyim doğumuma 15 gün kaldı bizde doğumlar başladı 6-7 kişi bebişlerini aldı kucağına sıra benim gibi gün sayan arkadaşlara geldi en yakın zamanda sizlere de gelsin hayırlısıyla inşallah hepinize sevgiler...
çok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
biraz iyiyim Cnm
Aynen canım,mesafe iyidir..Kayınvalidem kendi kv sinden çok çekmiş o nedenle bana aynısını çektirmek istemiyor,her kararı bana bırakır karışmaz..Böylesi daha güzel..Bu arada kuzenin nasıl cnm?
şişlikler inmezse bulantın devam ederse acile de olsa git lütfen..yoğurt filan ye müdene iyi gelir cnm
canım ciğerlerim yanıyor kuzenim aynı yeni evliydi karısı perişan teyzemler perişan Allah'ım yardım etsin...hiç gelişme yok kuzenimde dualarınızı eksik etmeyin ona üzülünce fenalaştım ben de doktora koştum inşallah iyi haberler gelir de huzur bulurum((
Allah acil şifalar versin canım,dua ediyorum etmez miyim?..canım ciğerlerim yanıyor kuzenim aynı yeni evliydi karısı perişan teyzemler perişan Allah'ım yardım etsin...hiç gelişme yok kuzenimde dualarınızı eksik etmeyin ona üzülünce fenalaştım ben de doktora koştum inşallah iyi haberler gelir de huzur bulurum((
masallah canım sadece gobuk varçok sağolun kızlar hayırlısıyla kalbide duydukmu tamamdır :) bende göbüşümü çektim dar bodyle çektim net çıksın diye :)Eki Görüntüle 784241 Eki Görüntüle 784243
masallah canım bebısıne de sanadaCanim bende gittim,bebişimi gördüm,2510 g dedi,ben 200 g almişim o 400 g almis bi hafta da,tabi ben şaşirdim,dr da usg de 300 g yanilma payi vardir 2200 de olabilir dedi,sanirim o civarlarda,sen yurtdışindamisin canim o alttan aleti hiç duymadim da daha önce..
zullu allah sıfa versın canım umarım korkulacak bısey yoktur bıras dınlenınce kendıne gelırsın ınsallah canım bızı habersı zbırakma merak ederız esınde gelır gelmz doktora gıt bencekızlar dr aradim acmadi
eşimin teli kapalı sağlık ocagida
kapalı bir dus alıp dinlenecegim :2:
Allah kavuştursun canım :)Bende iyce bunaldim su alttan muayenelere..kim bilirdogum yaklasinca ne olacak ama yavrularimiza kavusmak icin mecburuz kuzumamin amin amin insaallah canim benim evet esim askerde.ilk önce kücük erkegime sonrada büyük erkegime kavusmayi bekliyorum.cok zor olsada yapcak hic birseyim yok tatlim
Bu arada 35.haftamiza girdik cok sükür cok az kaldiiiiiii Canim
o tarlalrda çalışmış tarladan gelmiş kocamı doğurmuş ne kışın ısınabilmiş ne doyunca ekmek yiyebilmiş şimdikiler rahatmış durduğu yerde hasta oluyormuş hep aynı laflar..aşermeye inanmaz şımarıklıkmış hamileye yiyecek uzatırlar tat bak gördün tat derler kızar inanmaz şımarıklıkmış herşeyin şeyini çıkarmışlar olur..eşimle sırf bu konudan kavga ettik anası girmiş aklına ben bi of diyemedim tarlalrda çalıştım bişey olmadı diye benm kanamam var onlar kaynanmın hamileliğini anlatıyor dedim benm bünyemle onun ki birmi o küçüklüğünden beri tarlalrda büyümüş bünyesi alışık dirençli demkeki yorgunluğa dedim bizi kavga ettirdi oğluyla
kuzenine ne oldu canım?
tavsiyelerini dinleyeceğim Cnm teşekkür ederimşişlikler inmezse bulantın devam ederse acile de olsa git lütfen..yoğurt filan ye müdene iyi gelir cnm
canım ciğerlerim yanıyor kuzenim aynı yeni evliydi karısı perişan teyzemler perişan Allah'ım yardım etsin...hiç gelişme yok kuzenimde dualarınızı eksik etmeyin ona üzülünce fenalaştım ben de doktora koştum inşallah iyi haberler gelir de huzur bulurum((
masallah canım sadece gobuk var
masallah canım bebısıne de sanada
zullu allah sıfa versın canım umarım korkulacak bısey yoktur bıras dınlenınce kendıne gelırsın ınsallah canım bızı habersı zbırakma merak ederız esınde gelır gelmz doktora gıt bence
Allah kavuştursun canım :)
ne saçma ya kusura bakma da canım senin kocan kaynanandan daha tuhafmış..hoş benimki de aynı...adam olmaz bunlaarrr..boşver sen meleğini düşün onu al kucağına tekmeyi koy hepsine kaynanana da fırsat verme artık
canım markette çalışıyor memlekette..asansör boşluğuna düşmüş..kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanamsı durmuyor 3 gündür ve umut yok diyorlarmahvolduk hepimiz..
Allah acil şifalar versin canım,dua ediyorum etmez miyim?..
evet canım kucağıma bir alayım basıcam tekmeyi hepiciğineeeaz gelmeycek onlar kapıya hep emzircem emmese bile memede uyutcam vermeycem kucaklarına onlar bana az çektirmedi bu çocuk konusundada onlarda çeksin bakalım nası oluyormuş..kuzenine gelince rabbim yardımcısı olsun sevdiklerine bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?