kızlar ya bugün nomal doktor kontrolüne gitmiştim, NST istedi doktor, sancın var çıkmış dedi ama bende de sancı mancı yoktu.. neyse erken doğum riski olabilir açılma varmı bi kontrol edilsin doğumhanede dedi.. ebe açılma varmı diye kontrol ederken bir canım yandı anlatamam :,(((( ilk kez alttan muayene olmanın vermiş olduğu korkuyla tabi kastım kendimi de ama canım çok yandışimdi normal doğumdan korkar oldun iyi mi :,( psikolojimi bozdu bu ebe yaa ( her haftada girmem gerekiyomuş bu NST'ye.. sizde de böylemi?
Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim. sanırım ben de kuzenime çok üzüldüm sabah 8 den beri bebeğin hareketlerini hissetmediğim gibi bir de dayanılmaz kasılmalar hissettim.. 2 ye kadar bekledim tatlı yedim yok şekerli su içtim yok karnımı salladım resmen gene yok..sonra doktora koştum muayene de bebek hareket ediyordu ama kasılmalardan hissetmiyormuşum ben..doktor öyle dedi rahim sertleşip şiştiğinden bebeğin hareketini hissedemezsin dedi..ama keyfi yerindeymiş sıpanın çok korkuttu beni ..yarım saatte nts ye bağlandım tabiki her zamanki gibi kasılmalar çıktı ilacı artırdık başka tedavisi yok bunun yatıcaksın dedi.ilaç alıp dinleniceksin 34. haftayı devirirsek korkma dedi..daha 31+4 üm..annem de memlekete gidiyor kuzenimden dolayı eşim işte..artık bakanım da yok napcam bilmiyorum
erken doğum riski olanları her hafta alıyolar NST'ye... ben 35. haftamdayım alınmadım daha... alttan muayeneden bende korkuyorum ya... çok mu can yakıyor?
Allah kavuştursun canım :)
ne saçma ya kusura bakma da canım senin kocan kaynanandan daha tuhafmış..hoş benimki de aynı...adam olmaz bunlaarrr..boşver sen meleğini düşün onu al kucağına tekmeyi koy hepsine kaynanana da fırsat verme artık
canım markette çalışıyor memlekette..asansör boşluğuna düşmüş..kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanamsı durmuyor 3 gündür ve umut yok diyorlarmahvolduk hepimiz..
kızlar ya bugün nomal doktor kontrolüne gitmiştim, NST istedi doktor, sancın var çıkmış dedi ama bende de sancı mancı yoktu.. neyse erken doğum riski olabilir açılma varmı bi kontrol edilsin doğumhanede dedi.. ebe açılma varmı diye kontrol ederken bir canım yandı anlatamam :,(((( ilk kez alttan muayene olmanın vermiş olduğu korkuyla tabi kastım kendimi de ama canım çok yandışimdi normal doğumdan korkar oldun iyi mi :,( psikolojimi bozdu bu ebe yaa ( her haftada girmem gerekiyomuş bu NST'ye.. sizde de böylemi?
kızlar ben şu an hastahanedeyim
zehirlenmisim serum takıldı
bitmesini bekliyoruz sonra
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
çoook geçmiş olsunneden zehirlendin??
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
beni nstye hiç bağlamadılar taa 36. haftada gel dedi en son 32. haftada gitmiştim ya benimde bilmediğim sancılarım varsa off bu 3. doktorum bunuda hiç sevmedim çok ilgisiz
Allah razı olsn cnm..amin..canım bende okudum bu mubarek gunun yüzü suyu hurmetıne Acil şifalar versın Rabbım
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
bilmiyorum ki Cnm
linacım bende bugün seni merak ettim nerdesin diye görünmedin dinlen canım bol bol artık
oglum iyi çok şükür ben biraz kötüyüm sabahları yorgun halsiz kalkınca psikoljimde mahvoluyo bugün durup durup agladım iyice duygusala baglamış bulunuyorum
sırt üstü uzanmakmı baya oldu benim nefesim çok daralıo tansiyonun düşüo benim
aman catycim ben misafir agırlamayalı baya oldu yoruluyoruz artı ben yemegi iki günlük yapıyorum rahat oluyo
beni nstye hiç bağlamadılar taa 36. haftada gel dedi en son 32. haftada gitmiştim ya benimde bilmediğim sancılarım varsa off bu 3. doktorum bunuda hiç sevmedim çok ilgisiz
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok korktum yaa kızım beni kokuttu sabah lavaboya gittiğimde kan gördüm malesef 3-4 damla şeklinde bir müddet sonra yine gittim bu sefer azalmıştı 1-2 damla şeklindeydi doktora gittik bir problem görülmedi çok şükür nst,kan ve idrar tahlili istedi nst de sancım çıkmadı çok şükür sonuçlarımı da yarın alcam bakalım inşallah onlar da temiz çıkar ama bu kan da neyin nesydi onu merak ediyorum....
yaa o yorgun uyanma bende de var bu sabah eşime de dedim hiçbir zaman uykumu almış olarak uyanmıyorum diye parça parça uyuyunca böyle oluyor herhalde rahat edemiyoruz gece ondan..oğlunun da iyii olmasına sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?