2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya bugün nomal doktor kontrolüne gitmiştim, NST istedi doktor, sancın var çıkmış dedi ama bende de sancı mancı yoktu.. neyse erken doğum riski olabilir açılma varmı bi kontrol edilsin doğumhanede dedi.. ebe açılma varmı diye kontrol ederken bir canım yandı anlatamam :,(((( ilk kez alttan muayene olmanın vermiş olduğu korkuyla tabi kastım kendimi de ama canım çok yandı şimdi normal doğumdan korkar oldun iyi mi :,( psikolojimi bozdu bu ebe yaa( her haftada girmem gerekiyomuş bu NST'ye.. sizde de böylemi?

erken doğum riski olanları her hafta alıyolar NST'ye... ben 35. haftamdayım alınmadım daha... alttan muayeneden bende korkuyorum ya... çok mu can yakıyor?

canım bende okudum bu mubarek gunun yüzü suyu hurmetıne Acil şifalar versın Rabbım

erken doğum riski olanları her hafta alıyolar NST'ye... ben 35. haftamdayım alınmadım daha... alttan muayeneden bende korkuyorum ya... çok mu can yakıyor?

aramızda 1gun var senle benıde almadı dok basında gıtcem ozaman alır herhalde ılk hamılelıgmdee canım yanmamıstı kendını kasma acımıyo

Amin tatlim insaallah, cok sagol

Ahh canim benide kac defadir alttan muayene ediyo doktorum..evet aciyo ama kimseyi korkutmayalim demi yani bizde korkmayalim o muayeneler olmasi lazim ben simdiden biktim ama normal hatta catir catir normal dogurmak istiyorum hersey yolunda giderse insaallah..ama nst kötü degilki canim kalp atislarina ve sancina bakiyor doktorun eger her hafta alttan muayene ederse evet o biraz sikici ama gecer merak etme stres yok kuzu

beni nstye hiç bağlamadılar taa 36. haftada gel dedi en son 32. haftada gitmiştim ya benimde bilmediğim sancılarım varsa off bu 3. doktorum bunuda hiç sevmedim çok ilgisiz

kızlar ben şu an hastahanedeyim
zehirlenmisim serum takıldı
bitmesini bekliyoruz sonra
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş

da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş

ah canım çok geçmiş olsun iyiki fazla beklememişsin
iyi bak büyümüş demekki annesi dikkat et kendine neden zehirlendinki acaba

da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş

Zuluuuumm gecmis olsun kuzu ya iyki gitmissin..simdi iyimisin bari?bebisin iyi olmasina cok sevindim.dikkat et insaallah birileri vardir yaninda
beni nstye hiç bağlamadılar taa 36. haftada gel dedi en son 32. haftada gitmiştim ya benimde bilmediğim sancılarım varsa off bu 3. doktorum bunuda hiç sevmedim çok ilgisiz

Hmm evet doktorun icine sinmiyorsa kötü bisey ama az kaldi canim sabret..nst yede her doktor hemen baglamiyor ama bazi doktorlarda baya erken baslatiyorlar benimki gibi 24.haftadan beri bagliyorlar tedbir amacli ben suan 35.haftamdayim..uuvvv baya olmus :) o yüzden takma hersey yolundaysa 36.haftanda girersin nst ye

canım bende okudum bu mubarek gunun yüzü suyu hurmetıne Acil şifalar versın Rabbım
Allah razı olsn cnm..amin..

alttan bakmaları tehlikeli..heleki eliyle...doktorum bakmadı bile bana alttan bende nst ye bağlanıyorum ama hep sancım var ondan..bana 1 kez ultrasonla baktı okadar

selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok korktum yaa kızım beni kokuttu sabah lavaboya gittiğimde kan gördüm malesef 3-4 damla şeklinde bir müddet sonra yine gittim bu sefer azalmıştı 1-2 damla şeklindeydi doktora gittik bir problem görülmedi çok şükür nst,kan ve idrar tahlili istedi nst de sancım çıkmadı çok şükür sonuçlarımı da yarın alcam bakalım inşallah onlar da temiz çıkar ama bu kan da neyin nesydi onu merak ediyorum....

yaa o yorgun uyanma bende de var bu sabah eşime de dedim hiçbir zaman uykumu almış olarak uyanmıyorum diye parça parça uyuyunca böyle oluyor herhalde rahat edemiyoruz gece ondan..oğlunun da iyii olmasına sevindim canım

zullucm çok geçmiş olsun canım şu an nasılsın peki? neyden zehirlenmişsin gıda zehirlenmesi filan mı

cnm sanırım sen 34 haftayı tamamladın zaten hissetmiyorsan mühim kasılmalar bile değildir seninki varsa bile..rahat ol..doğuma yakın bağlarlar zaten emin ol..

da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş

cnm geçmiş olsun beklemiş yemek yeme..taze sebze meyve ye..sıcak malum havalar et filan yerken de dikkatli ol

canım dinlen misafirden dolayı yorulmuşsundur ondan olmuştur belki bi kaç gün güzelce yat dinlen
sonuçlarındada bişe çıkmıcak bence inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…