çok tavsiye ettiler denizlide tanınmış bir doktor ama ben sormasam konuşmuyor bile hastane falan olsa tamam özel muayenehanesine gidiyorum ama çok az bakıp gönderiyor sinir oluyorum son zamanlarda herkesi 2 haftada bir çağırıyorlar beni 4 hafta sonra çağırdı sanırım ben fazla evhamlıyım bilmiyorumZuluuuumm gecmis olsun kuzu ya iyki gitmissin..simdi iyimisin bari?bebisin iyi olmasina cok sevindim.dikkat et insaallah birileri vardir yaninda
Hmm evet doktorun icine sinmiyorsa kötü bisey ama az kaldi canim sabret..nst yede her doktor hemen baglamiyor ama bazi doktorlarda baya erken baslatiyorlar benimki gibi 24.haftadan beri bagliyorlar tedbir amacli ben suan 35.haftamdayim..uuvvv baya olmus :) o yüzden takma hersey yolundaysa 36.haftanda girersin nst ye
cnm sanırım sen 34 haftayı tamamladın zaten hissetmiyorsan mühim kasılmalar bile değildir seninki varsa bile..rahat ol..doğuma yaakın bağlarlar zaten emin ol..
33+2 deyim ben en son geçen hafta gitmiştim bi daha 36. haftada gel dedi ama dayanamıcam ben haftaya giderim endişeleniyorum çok.çok şükür bi şikayetim kasılmam ağrım yok hareketlerde çok düzenli ama yinede çok merak ediyorum kilosu boyu ne alemde diye
cnm geçmiş olsun beklemiş yemek yeme..taze sebze meyve ye..sıcak malum havalar et filan yerken de dikkatli ol
canım dinlen misafirden dolayı yorulmuşsundur ondan olmuştur belki bi kaç gün güzelce yat dinlen
sonuçlarındada bişe çıkmıcak bence inşallah
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok korktum yaa kızım beni kokuttu sabah lavaboya gittiğimde kan gördüm malesef 3-4 damla şeklinde bir müddet sonra yine gittim bu sefer azalmıştı 1-2 damla şeklindeydi doktora gittik bir problem görülmedi çok şükür nst,kan ve idrar tahlili istedi nst de sancım çıkmadı çok şükür sonuçlarımı da yarın alcam bakalım inşallah onlar da temiz çıkar ama bu kan da neyin nesydi onu merak ediyorum....
yaa o yorgun uyanma bende de var bu sabah eşime de dedim hiçbir zaman uykumu almış olarak uyanmıyorum diye parça parça uyuyunca böyle oluyor herhalde rahat edemiyoruz gece ondan..oğlunun da iyii olmasına sevindim canım
bana da öyle geliyor çünkü kendimi iyi hissediyorum çok şükür kasılma filan da yok sonuçlarda iyi çıkar bence dediğin gibi misfirde yorulmuş olabilirim bir de elitimin kızı bizde kaldı 3-4 gün kaar 1. sınıfı bitiridi yaz ödevleri vardı onları yaptırdım ama zorla ödev yapan bir çocuk o beni deli edip strese soktu sonra 2 gün yatılı misafirim vardı galiba yorgunluktan
kızlar ya bugün nomal doktor kontrolüne gitmiştim, NST istedi doktor, sancın var çıkmış dedi ama bende de sancı mancı yoktu.. neyse erken doğum riski olabilir açılma varmı bi kontrol edilsin doğumhanede dedi.. ebe açılma varmı diye kontrol ederken bir canım yandı anlatamam :,(((( ilk kez alttan muayene olmanın vermiş olduğu korkuyla tabi kastım kendimi de ama canım çok yandışimdi normal doğumdan korkar oldun iyi mi :,( psikolojimi bozdu bu ebe yaa ( her haftada girmem gerekiyomuş bu NST'ye.. sizde de böylemi?
aman canım dinlan bol bol misafir olayı bizde bitmiş artık doğuma kadar pert oluyor insan hemenBenimde bugün misafirim vardı resmen pertim çıktı ya o kafar zorlandım ki anlatamam her yerim ağrıyor(((
yok canım neden olduğunu söylemedi rahimde açılma filan da yok dedi içten gelen birşey değil dedi yarın da tahlil sonuçlarımı görüp ona göre birşey diyecekLina yoruldun belki de ondan mı geldi acaba. Dr neden olabilir demedi mı. İstirahat et dinlen bol bol.
evet canımm aslında çok da hareketliydi bugün maşallah ama başı çok aşağı inmiş dedi içim ferahladı en azından bebeğim iyiymişbugun aklıma geldın 2 gundur gorunmedın cunku çok gecmış olsuunnn canımmm nasıl krotun tahmın edebılıyorumm neyseekı usg de gordun dr da korkulcak bışey yok dedıyse için ferahlamıştr çok çok gecmiş olsun canım
bebek iyi canı çok şükür 1800 gr olmuş maşallah ilk başlarda zayıftı ama şimdi tontiş oldu maşallah..ama başı normale göre aşağıda dedi doktorum acaba 40 haftayı beklermi ki öyle aşağı inmiş haliyle bilmiyorumbebiş nasıl canım artık yorulmamamız lazım dikkat et kendine bol bol dinlen
ınan bu yuzden sezeryan olucam ben yaaa arkadaşım sezeryan oldu hiiç alttan bakmadı offfffffff nasıl bakıyo baya acıp mı yoksa uzerıne bır carsaf ortup elınımı koyuyooo hanı dr larda ultrasonla alttan bakılırya oylemı ınan suan terledım bunu yazarken ben nasıl alttan muayene olucam ya
ah canım çok geçmiş olsun iyiki fazla beklememişsin
iyi bak büyümüş demekki annesi dikkat et kendine neden zehirlendinki acaba
Zuluuuumm gecmis olsun kuzu ya iyki gitmissin..simdi iyimisin bari?bebisin iyi olmasina cok sevindim.dikkat et insaallah birileri vardir yaninda
Hmm evet doktorun icine sinmiyorsa kötü bisey ama az kaldi canim sabret..nst yede her doktor hemen baglamiyor ama bazi doktorlarda baya erken baslatiyorlar benimki gibi 24.haftadan beri bagliyorlar tedbir amacli ben suan 35.haftamdayim..uuvvv baya olmus :) o yüzden takma hersey yolundaysa 36.haftanda girersin nst ye
gecmıs olsun zulluuuuuuuuu ıyı bak kendıne bebek ıyı masallah kılo almış bak
Ah canım gecmis olsun. İyiki gitmissin hastaneye. Esın mı götürdü seni? Allah şifa versin.
Çok geçmiş oldun cnm iyiki dr gitmşsin(
zullucm çok geçmiş olsun canım şu an nasılsın peki? neyden zehirlenmişsin gıda zehirlenmesi filan mı
hepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorumcnm sanırım sen 34 haftayı tamamladın zaten hissetmiyorsan mühim kasılmalar bile değildir seninki varsa bile..rahat ol..doğuma yakın bağlarlar zaten emin ol..
cnm geçmiş olsun beklemiş yemek yeme..taze sebze meyve ye..sıcak malum havalar et filan yerken de dikkatli ol
aman canım dinlan bol bol misafir olayı bizde bitmiş artık doğuma kadar pert oluyor insan hemen
yok canım neden olduğunu söylemedi rahimde açılma filan da yok dedi içten gelen birşey değil dedi yarın da tahlil sonuçlarımı görüp ona göre birşey diyecek
evet canımm aslında çok da hareketliydi bugün maşallah ama başı çok aşağı inmiş dedi içim ferahladı en azından bebeğim iyiymiş
bebek iyi canı çok şükür 1800 gr olmuş maşallah ilk başlarda zayıftı ama şimdi tontiş oldu maşallah..ama başı normale göre aşağıda dedi doktorum acaba 40 haftayı beklermi ki öyle aşağı inmiş haliyle bilmiyorum
ben bugün alttan muayene oldum açılma var mı diye de o kadar kokulacak bir şey değil ya da benim doktorum nazik bir bayandı çok kibar davrandı ve acımadı,ayrıca üstünde örtü oluyor görüyor tabi ama en azında örtü altı
canım sen yemene hiç dikkat etmiyormusun o yüzden 10 gün geride bebeğin kilosu dikkat et biraz canın istemese de ye bebeğini düşün erken olursa çok üzülürsün benim çevremde yaşayanlardan gördüm eve eli boş dönmek çok zor o küvezde kalıyor seni eve göderiyorar dokunamıyorsun emziremniyorsun çok zor gerçekten dikkat et kendine lütfenhepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorum
çok kotuydum şu an sukurler olsun iyiyim nst de sancı çıkmadı
şükür kızım kilo almış ama 10 geride ara daha fazla açılırsa erken alirlarmis kızım
ay çok korktum inşallah ara fazla acilmaz.iyiki beklememis dr gitmişiz kızlar yoksa
kizima birşey olsa çok üzülürdüm
sni dr muayen ettı ozaman ebeler gıcık oluyo bıraz yaaaaaaa ben ılk evlıyım akıntım var dr gıttım çatıya cıkrdı benıı anaaaaaaa ılk defa olamadım muayene erkek dr ama olmadan gerı ındım napcam ben ya
sni dr muayen ettı ozaman ebeler gıcık oluyo bıraz yaaaaaaa ben ılk evlıyım akıntım var dr gıttım çatıya cıkrdı benıı anaaaaaaa ılk defa olamadım muayene erkek dr ama olmadan gerı ındım napcam ben ya
canım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derkenaman canım dinlan bol bol misafir olayı bizde bitmiş artık doğuma kadar pert oluyor insan hemen
yok canım neden olduğunu söylemedi rahimde açılma filan da yok dedi içten gelen birşey değil dedi yarın da tahlil sonuçlarımı görüp ona göre birşey diyecek
evet canımm aslında çok da hareketliydi bugün maşallah ama başı çok aşağı inmiş dedi içim ferahladı en azından bebeğim iyiymiş
bebek iyi canı çok şükür 1800 gr olmuş maşallah ilk başlarda zayıftı ama şimdi tontiş oldu maşallah..ama başı normale göre aşağıda dedi doktorum acaba 40 haftayı beklermi ki öyle aşağı inmiş haliyle bilmiyorum
ben bugün alttan muayene oldum açılma var mı diye de o kadar kokulacak bir şey değil ya da benim doktorum nazik bir bayandı çok kibar davrandı ve acımadı,ayrıca üstünde örtü oluyor görüyor tabi ama en azında örtü altı
hepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorum
şükür kızım kilo almış ama 10 geride ara daha fazla açılırsa erken alirlarmis kızım
ay çok korktum inşallah ara fazla acilmaz.iyiki beklememis dr gitmişiz kızlar yoksa
hepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorum
sıcaklardan mantar oluşmuş olabilir krem sür mantar kremi bende de olmuştu doktorum travazol verdikızlar dünden beri ayak parmaklarımda kaşıntı var mantar gibi ama mantarım falan yok ki benim deli gibi kaşınıyo iki ayağımın parmakları hamileliktenmidir acaba?
canım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derken
arayı kapatır kızın canım inşallah dikkat et bol bol yemeye çalış
selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün çok korktum yaa kızım beni kokuttu sabah lavaboya gittiğimde kan gördüm malesef 3-4 damla şeklinde bir müddet sonra yine gittim bu sefer azalmıştı 1-2 damla şeklindeydi doktora gittik bir problem görülmedi çok şükür nst,kan ve idrar tahlili istedi nst de sancım çıkmadı çok şükür sonuçlarımı da yarın alcam bakalım inşallah onlar da temiz çıkar ama bu kan da neyin nesydi onu merak ediyorum....
yaa o yorgun uyanma bende de var bu sabah eşime de dedim hiçbir zaman uykumu almış olarak uyanmıyorum diye parça parça uyuyunca böyle oluyor herhalde rahat edemiyoruz gece ondan..oğlunun da iyii olmasına sevindim canım
çok tavsiye ettiler denizlide tanınmış bir doktor ama ben sormasam konuşmuyor bile hastane falan olsa tamam özel muayenehanesine gidiyorum ama çok az bakıp gönderiyor sinir oluyorum son zamanlarda herkesi 2 haftada bir çağırıyorlar beni 4 hafta sonra çağırdı sanırım ben fazla evhamlıyım bilmiyorum
kızlar bırı anlatsın şu alttan ebenın bakmasına ya nasıl bısey yapılan varmı ben cok korkuyorummm
sıcaklardan mantar oluşmuş olabilir krem sür mantar kremi bende de olmuştu doktorum travazol verdi
hayır canım doğum kanalında değil ama rahime dayanmış yani kanala dyamış başını rahimde açılma olsa doğum kanalına hemen girer pozisyondaydı doktorum baya aşağıda bebek dedi
mide yanması başlayınca da çok fena oluyor ve hiçbirşey geçirmiyor yaa berbat bişey su iç bol bol o biraz fayda ediyor bana..yok canım daha yarında muayenem var nst sonucunu ve diğer tahlil sonuçlarını gösteremedim doktora çıkmamıştı tahlillerim akşamüstüydü va mesai bitmişti yarın bakalım net birşey diyecek ama nst'de sancı çıkmamıştı ordaki hemşire demiştiuzan bolca dahada aşagı inmesin doktor bişe dedimi dinlen falan diye
mide yanmam başladı gene
Csnim cok cok gecmis olsun..cok korkmussundur eminim ama sükürler olsun bebisin iyiymis sonuclarda iyidir insaallah..
Evet var bazen öyle gicik doktorlar nasil konusmaz ama ya sonucta doktor o anlatacak sen dinleyeceksin..amaan bosver canim az kaldi belki bir bildigi vardir 4 hafta sonra cagirmasinin sabret cnm sabret
Korkma sezinim hemde bu yüzden sakin sezeryan fln düsünme.bende öyle örtü fln yok kadin doktoru olmasina ragmen utaniyorum sonra muayene ediyor iste ilk basta aliskin olmadigin icin biraz aciyo ama o aciya herkes dayanir kuzum abartilcak hiiic birsey yok.sadece beni bu aralar cok muayenede ettiler bi doktorum bi ebe fln derken sikildim..yoksa oglusum icin hersey degersende dayanirsin bacim korkma sezeryanida cikar aklindan o sadece önemli ve mecburi durumlarda yapilmasi gerek öyle düsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?