2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok tavsiye ettiler denizlide tanınmış bir doktor ama ben sormasam konuşmuyor bile hastane falan olsa tamam özel muayenehanesine gidiyorum ama çok az bakıp gönderiyor sinir oluyorum son zamanlarda herkesi 2 haftada bir çağırıyorlar beni 4 hafta sonra çağırdı sanırım ben fazla evhamlıyım bilmiyorum

canım dinlen misafirden dolayı yorulmuşsundur ondan olmuştur belki bi kaç gün güzelce yat dinlen
sonuçlarındada bişe çıkmıcak bence inşallah

bana da öyle geliyor çünkü kendimi iyi hissediyorum çok şükür kasılma filan da yok sonuçlarda iyi çıkar bence dediğin gibi misfirde yorulmuş olabilirim bir de elitimin kızı bizde kaldı 3-4 gün kaar 1. sınıfı bitiridi yaz ödevleri vardı onları yaptırdım ama zorla ödev yapan bir çocuk o beni deli edip strese soktu sonra 2 gün yatılı misafirim vardı galiba yorgunluktan

Son düzenleme:

bugun aklıma geldın 2 gundur gorunmedın cunku çok gecmış olsuunnn canımmm nasıl krotun tahmın edebılıyorumm neyseekı usg de gordun dr da korkulcak bışey yok dedıyse için ferahlamıştr çok çok gecmiş olsun canım

bebiş nasıl canım artık yorulmamamız lazım dikkat et kendine bol bol dinlen

ınan bu yuzden sezeryan olucam ben yaaa arkadaşım sezeryan oldu hiiç alttan bakmadı offfffffff nasıl bakıyo baya acıp mı yoksa uzerıne bır carsaf ortup elınımı koyuyooo hanı dr larda ultrasonla alttan bakılırya oylemı ınan suan terledım bunu yazarken ben nasıl alttan muayene olucam ya

kızlar bırı anlatsın şu alttan ebenın bakmasına ya nasıl bısey yapılan varmı ben cok korkuyorummm

Benimde bugün misafirim vardı resmen pertim çıktı ya o kafar zorlandım ki anlatamam her yerim ağrıyor (((
aman canım dinlan bol bol misafir olayı bizde bitmiş artık doğuma kadar pert oluyor insan hemen
Lina yoruldun belki de ondan mı geldi acaba. Dr neden olabilir demedi mı. İstirahat et dinlen bol bol.
yok canım neden olduğunu söylemedi rahimde açılma filan da yok dedi içten gelen birşey değil dedi yarın da tahlil sonuçlarımı görüp ona göre birşey diyecek
evet canımm aslında çok da hareketliydi bugün maşallah ama başı çok aşağı inmiş dedi içim ferahladı en azından bebeğim iyiymiş
bebiş nasıl canım artık yorulmamamız lazım dikkat et kendine bol bol dinlen
bebek iyi canı çok şükür 1800 gr olmuş maşallah ilk başlarda zayıftı ama şimdi tontiş oldu maşallah..ama başı normale göre aşağıda dedi doktorum acaba 40 haftayı beklermi ki öyle aşağı inmiş haliyle bilmiyorum

ben bugün alttan muayene oldum açılma var mı diye de o kadar kokulacak bir şey değil ya da benim doktorum nazik bir bayandı çok kibar davrandı ve acımadı,ayrıca üstünde örtü oluyor görüyor tabi ama en azında örtü altı

ah canım çok geçmiş olsun iyiki fazla beklememişsin
iyi bak büyümüş demekki annesi dikkat et kendine neden zehirlendinki acaba

gecmıs olsun zulluuuuuuuuu ıyı bak kendıne bebek ıyı masallah kılo almış bak

Ah canım gecmis olsun. İyiki gitmissin hastaneye. Esın mı götürdü seni? Allah şifa versin.

Çok geçmiş oldun cnm iyiki dr gitmşsin(

zullucm çok geçmiş olsun canım şu an nasılsın peki? neyden zehirlenmişsin gıda zehirlenmesi filan mı

hepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorum
çok kotuydum şu an sukurler olsun iyiyim nst de sancı çıkmadı
şükür kızım kilo almış ama 10 geride ara daha fazla açılırsa erken alirlarmis kızım
ay çok korktum inşallah ara fazla acilmaz.iyiki beklememis dr gitmişiz kızlar yoksa
kizima birşey olsa çok üzülürdüm

sni dr muayen ettı ozaman ebeler gıcık oluyo bıraz yaaaaaaa ben ılk evlıyım akıntım var dr gıttım çatıya cıkrdı benıı anaaaaaaa ılk defa olamadım muayene erkek dr ama olmadan gerı ındım napcam ben ya

canım sen yemene hiç dikkat etmiyormusun o yüzden 10 gün geride bebeğin kilosu dikkat et biraz canın istemese de ye bebeğini düşün erken olursa çok üzülürsün benim çevremde yaşayanlardan gördüm eve eli boş dönmek çok zor o küvezde kalıyor seni eve göderiyorar dokunamıyorsun emziremniyorsun çok zor gerçekten dikkat et kendine lütfen

evet canım kendi doktorum muayene etti çok kibar davrandı sağolsun hiç de zor değilmiş dedim açılma var mı diye muayene..dediğin gibi ebeler biraz daha gaddar olabiliyor heleki devlet hastanesinde

kızlar dünden beri ayak parmaklarımda kaşıntı var mantar gibi ama mantarım falan yok ki benim deli gibi kaşınıyo iki ayağımın parmakları hamileliktenmidir acaba?

b
Ben yeni evlendiğimde simir için gitmiştim dr ama o bayandı hiç zorlanmadım ana dr şimdi erkek nadıl olcak bu iş bende çok tedirgin oluyorum((

canım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derken

arayı kapatır kızın canım inşallah dikkat et bol bol yemeye çalış

pekı zehırlenme yokmuş dımı zuulummm sen yınde mıden bulansada at agzına bişeyler canım stress yapınca yıyemıyosun bebek zayıf dıye ama ondanda alıyo bebek sen cok stress yapıyosun bı bırak bakalım kılosunu dusunmeyı

kızlar dünden beri ayak parmaklarımda kaşıntı var mantar gibi ama mantarım falan yok ki benim deli gibi kaşınıyo iki ayağımın parmakları hamileliktenmidir acaba?
sıcaklardan mantar oluşmuş olabilir krem sür mantar kremi bende de olmuştu doktorum travazol verdi
canım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derken

arayı kapatır kızın canım inşallah dikkat et bol bol yemeye çalış

hayır canım doğum kanalında değil ama rahime dayanmış yani kanala dyamış başını rahimde açılma olsa doğum kanalına hemen girer pozisyondaydı doktorum baya aşağıda bebek dedi

Csnim cok cok gecmis olsun..cok korkmussundur eminim ama sükürler olsun bebisin iyiymis sonuclarda iyidir insaallah..

Evet var bazen öyle gicik doktorlar nasil konusmaz ama ya sonucta doktor o anlatacak sen dinleyeceksin..amaan bosver canim az kaldi belki bir bildigi vardir 4 hafta sonra cagirmasinin sabret cnm sabret
kızlar bırı anlatsın şu alttan ebenın bakmasına ya nasıl bısey yapılan varmı ben cok korkuyorummm

Korkma sezinim hemde bu yüzden sakin sezeryan fln düsünme.bende öyle örtü fln yok kadin doktoru olmasina ragmen utaniyorum sonra muayene ediyor iste ilk basta aliskin olmadigin icin biraz aciyo ama o aciya herkes dayanir kuzum abartilcak hiiic birsey yok.sadece beni bu aralar cok muayenede ettiler bi doktorum bi ebe fln derken sikildim..yoksa oglusum icin hersey deger sende dayanirsin bacim korkma sezeryanida cikar aklindan o sadece önemli ve mecburi durumlarda yapilmasi gerek öyle düsün

uzan bolca dahada aşagı inmesin doktor bişe dedimi dinlen falan diye
mide yanmam başladı gene

uzan bolca dahada aşagı inmesin doktor bişe dedimi dinlen falan diye
mide yanmam başladı gene
mide yanması başlayınca da çok fena oluyor ve hiçbirşey geçirmiyor yaa berbat bişey su iç bol bol o biraz fayda ediyor bana..yok canım daha yarında muayenem var nst sonucunu ve diğer tahlil sonuçlarını gösteremedim doktora çıkmamıştı tahlillerim akşamüstüydü va mesai bitmişti yarın bakalım net birşey diyecek ama nst'de sancı çıkmamıştı ordaki hemşire demişti

çok sağol canım evet bebek iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…