Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-10-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[TABLE="class: grid, width: 100%, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAMİLE KALDIĞI KİLOSU:125:
[/TD]
[TD]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]CİNSİYETİ
[/TD]
[TD]DÜŞÜNÜLEN İSİM
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XXXXX
[/TD]
[TD]XX
[/TD]
[TD]XX.XX.XXXX
[/TD]
[TD]XX
[/TD]
[TD]01.10.2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]XXXXXXX
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yas:21
kilo:47
sat:7 ocak
tahmini dogum:14ekim
ilk bebek
dusunulen isim: erkek=ayberk efe kiz=ece
sehir:bursa
benide listeye ekleyinnnnn
Kızlar bende geldim...dün öğrendim hamiş olduğumu..bugün kan verdim 1467 çıktı değerim...
keseyi kaçıncı haftada hangi değerde gördünüz..ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum...alttan muayene olmak istemiyorum karnımdn ne zaman görünür...
ilk bebeğim ve ona her bi şey olacak diye çok korkuyorum.Rabbim bütün anne adaylarını ve bebeklerini korusun.http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
canimm hayirli olsunnn insallah saglicakla alirsin kucaginaben dun 5+3tum ve degerim 4000lerdeydi dr karindan gorulmesi lazim bu degerle demisti goremedigimiz icin vajinal ultrason istedi bende vajinalusg istemedigm icin baska bi dra gittik degerin 6000lerde olmadan karindan gozukmez vajinal ultrasonla gormemiz lazim dedi ilk istemedim dis gebelik olabilecegini ve risk altinda oldugumu soyledi mecburen vajinal usg ile baktik ve cok sukur gorduk kesemizi ve sunu soylemeliyim ki vaji.usg hicte korkuldugu gibi degilmis drun isterse hic korkma derim :)
kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)
Kızlar bende geldim...dün öğrendim hamiş olduğumu..bugün kan verdim 1467 çıktı değerim...
keseyi kaçıncı haftada hangi değerde gördünüz..ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum...alttan muayene olmak istemiyorum karnımdn ne zaman görünür...
ilk bebeğim ve ona her bi şey olacak diye çok korkuyorum.Rabbim bütün anne adaylarını ve bebeklerini korusun.
canim ben bisey sorucam bugun ben 5+3um ya simdi 5+6 ya kadar mi daha sonra si 7+0 mi oluyo yoksa 5+7 de varmi :26:
yok tatlim 5+6 dan sonra 6+0 oluyo 7yok :)
yok tatlim 5+6 dan sonra 6+0 oluyo 7yok :)
selam kızlar ..ay ben bgün daha dün doğmuş bi bebişi ve annnesini ziyarete gittim , minicik , memeyi kapamıyo , kapınca da bırakmıyo ...memede uyuyuverdi ...
benimde bi disim arada kaniyo ya dilimi degdirdigim zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?