2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yaaa süpersinizz. Siz de olmasanız ben kendi karametimden kendi kendimi yiyip bitircem... Rahatladım.. Bu arada benimde ara ara kasık ve bel ağrım oluyo.. Doktor normal dedi.. Haa bide bişey duymuştum.. Kız bebek kasıkta olurmuş.. Eğer kasıkta ağrı varsa kız olma ihtimali yüksek diye duydum.. Ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün yazmıştım okuyanlarınız hatırlar :)
Adetime göre 7nci haftanın içerisinde olmama rağmen doktorum 6 ncı haftadasın demişti ve kese, yölk ve bebek ölçümlerimizi yapmıştı.
Ben tabii kalp atışı duymayı beklerken duyamamanın etkisiyle kafamdan elli tane şey geçti.
Mail attım kafamdaki soruları doktoruma çok şükür cevapladı.
6ncı haftaymışım o kesin ve bu haftaya göre normalmiş kese boyutu yolk kesesi ve bebek : )
Geç döllenme yaşamış olabilirsin dedi haftaya perşembe yada 15 gün içinde kalp atışlarını kısmetse duyarız diye bitirmiş maili...
Yüce Allah'ım bize kalp atışlarını da duyursun hepimize inşallah...
Bu arada dünden beri baya bir aksık ağrım oluyor bulantılar az da olsa başladı sanırım bizim bebiş çalışıyor :)
Çalışsın çalışsın Allah çalışanı severmiş :=)

Bir sorum var şimdi bu imzamdaki hamilelik hesaplamasını adetime göre yapmıştım değiştirsem mi yoksa kalp atışını duymayı beklesem mi ?

Ne dersiniz kızlar ?

listeyi ben dün telimden girdiğimde bi arkadaşta görmüştüm sanırsam. telden giriyorum diye de ilk pcye geçtiğimde yaparım dedim. öyle oldu yani.

Bu arada inatçıkeçi ve büşradan haber alan yok mu?

yas:21
kilo:47
sat:7 ocak
tahmini dogum:14ekim
ilk bebek
dusunulen isim: erkek=ayberk efe kiz=ece
sehir:bursa
benide listeye ekleyinnnnn

yas:21
kilo:47
sat:7 ocak
tahmini dogum:14ekim
ilk bebek
dusunulen isim: erkek=ayberk efe kiz=ece
sehir:bursa
benide listeye ekleyinnnnn

bende senden alinti yaparak devam ediyim
Yas:22
Kilo:65
Sat:8 Ocak
Tahmini Dogum:15 Ekim
Ilk Bebek
Sehir:Almanya

Son düzenleyen: Moderatör:

canimm hayirli olsunnn insallah saglicakla alirsin kucagina ben dun 5+3tum ve degerim 4000lerdeydi dr karindan gorulmesi lazim bu degerle demisti goremedigimiz icin vajinal ultrason istedi bende vajinalusg istemedigm icin baska bi dra gittik degerin 6000lerde olmadan karindan gozukmez vajinal ultrasonla gormemiz lazim dedi ilk istemedim dis gebelik olabilecegini ve risk altinda oldugumu soyledi mecburen vajinal usg ile baktik ve cok sukur gorduk kesemizi ve sunu soylemeliyim ki vaji.usg hicte korkuldugu gibi degilmis drun isterse hic korkma derim :)

ilk bebeğim ve ona her bi şey olacak diye çok korkuyorum.Rabbim bütün anne adaylarını ve bebeklerini korusun.

Son düzenleme:
kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)

canim ben bisey sorucam bugun ben 5+3um ya simdi 5+6 ya kadar mi daha sonra si 7+0 mi oluyo yoksa 5+7 de varmi :26:

benim değerim 995 bi hafta sonra da 13665 e yükselmişti keseyi karından görmüştük 5+2 demişti
bende alttan muayene olmadım
seninde bi hafta sonra büyük ihtimal kese gözükür

ilk bebeğim ve ona her bi şey olacak diye çok korkuyorum.Rabbim bütün anne adaylarını ve bebeklerini korusun.

merhaba canim korkmana hic gerek yok cogunlugumuzun ilk bebegi evet bir takim korkularimiz oluyo ama Allahin izniyle evlatlarimizi sag salim alicaz kucagimiza iyi dusun pozitif ol hersey guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…