2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
erken doğum riski olanları her hafta alıyolar NST'ye... ben 35. haftamdayım alınmadım daha... alttan muayeneden bende korkuyorum ya... çok mu can yakıyor?

ya aslında canımın yanmasının sebebi ilk defa alttan muayene olmanın vermiş oldupu korku ve heycanla çok sıktım kendimi.. hatta ebe kızdı, böyle yaparsan kontrol edemem şu an taş gibi oldu dedi ama elimde değildi.. belki de rahat olsam acımayabilirdi.. çünkü taa içine kadarda sokmuyo parmağı aslında.. benim hatam oldu

nebıleyım büşüm ya ben ılk evlendıgım zaman akıntım çok oluyodu aıle dr gotrdu esıın yengesı benı erkek dr çatala çıktım elnı attı kastım dedıkı sen eşinle ılışkıde bulunamazsın daha elımı degdrmedım dedı gıcık adam eşimle sen bırmısın dedım içimde dınk dıye bişeyler olmuyo herhalde canım usg ıle alttan sonra cok muayene oldum ben kurtaj sırasında ama ortu oluyo ortunun altından o aletı sokuyo dr şimdıkı dr erkek ve kurtajımıda o yaptı memnunum o dan ama parmagıyla kontrolde nolur bılemem

su zaten hep elimde canım (miden bulanmasında)agzıma kadar gelio acı suyu reflümü oldumki :S
yarın hbr etmeyi unutma bize merak ederiz sonra kaçta gidicen doktora

evet evet korkutmak gibi olmuş bnmki :) işin aslı bnm kendimi kasmamdan dolayı oldu o acı.. bi dahakine daha sakin ve rahat olurum umarım.. tabi bi de korkum şu ben ilk 4 ay hiç kalkmadan kalktım kanamadan dolayı, çünkü bebek ve plasentam çok aşağıdaydı.. hala da öyle, çok yürümek ayakta kalmak vb. yasak bnm için.. kontrolde de bişey olur die tırstım açıkcası..

su zaten hep elimde canım (miden bulanmasında)agzıma kadar gelio acı suyu reflümü oldumki :S
yarın hbr etmeyi unutma bize merak ederiz sonra kaçta gidicen doktora

belki de reflü olmuşsundur yaa o kadar çok yanma olmuuyor bende oluyor ama hergün değil haftada bir anca oluyor..sabah gidicem doktorum öğlene kadar çalışıyor gelince yazarım gerçi yarın kociş de evde olur ama yine de yazmaya çalışırım:126:

Evet o doktor abartmis hem ona neymis esinle senin iliskinden tövbe tövbe sinir oldum kiizz..ama inanki korkulcak birsey yok sezinimm ben unuttum bile nasil bi his oldugunu bir anlik birsey inan hiic korkma

evet canim insan kasildikcada kendi kendine evhamlaniyor acimasa bile acidi diyor..bundan sonra fazla kasmayalim kendimizi sen dikkat et kendine kuzu fazla yorma kendini

aman kimse çekmesin mide yanması çok fena ya
tamam canım en yakın zamanda haber ver ozaman

canım bana önce örtü vermedi hemşire, e baktı ben utana sıkıla duruyorum bide sordum örtü alabilirmiyim diye rahat ol desede ben örtüyle daha rahat olacağımı söyledim getirdi muayenede açıyo tabi örtüyü zaten bi kaç dakika sürüyo işlem uzun bi olay değil... asıl sorun benm kendimi kasmamdı (( normalde acıtmayacak bi işlemde olabilir.. ama ikinci olursa onu da paylaşcam.. bu arada hemen eve geldim normal doğum videosu izledm ( daha önce korkarm die hiç izlememiştim) aa bi baktım onda elini içine sokma olayı falan yok.. sen ıkındıkça atıo çocuk kendini dışarı..bnm korkum sadece içime giren el şimdilik :) normal doğumdan korkmak soğumak istemiyorum ben ya ((

sezinim eylül analarına bir bakayım o haftalarda bebişin kilosu kaç diye de seni gördüm korkularını oraya da taşımışsın ama bence hiiç korkma ben bugün oldum o muayeneyi kanama olunca az biraz doktorum açılma var mı diye baktı hiç de acımadı gayet rahattım sağolsun doktorum da çok nazik davrandı yüzden sıkıntı yok bu sbebpten normal doğumdan vazgeçme derim ben

ay canım aynen yaaa ben gecen hafta dr gıderken guzelce temızlıgımı yaptım gittim ne olur olmaz dıye 32. haftamdaydım neyse bişey olmadı 3 hafta sonra tekrar kontrol var yıne hazrlanıp gıdıcem de ben agda yapıyorum pekı her hafta gıdılıyor ya son ayda ama agda her hafta yapılmıyoo 15 gun gececek kı alınabılsın hatta 15 den ble fazla azcık cıkıyo oda agdaya gelmıyo agda almıyo onu ozaman napıcaz ben oyle muayen olamam ama agdada yapışmaz ayy neler dusunuuyorum ama benım dr erkek bıde ı daha once benı kurtaj ettı gorunen gorundu de konu o değil eşim hep benımleydı alttan bakınca eşi almazlar herhalde değilmi odaya

canım ben de bugün o muayeneyi oldum ve dediğin gibi acımadı ben kendimi hiç kasmamıştım çok rahattım ve acımadı bence sen de diğerinde rahat olursan acımaz hiçbir acı hissetmedim ben..birde etkileniyorsan izleme o doğum videolarını en iyisi normal doğum strese girme şimdiden

kız bır umıt arıyorum bızdn onde eylul annelerı sordum onlara nasıl alttan muayene oluyrsunuz dıye ınan muhabbettınde bıle gerıldıkm kızzzzzzzzzz bu ne yawwwwwwwwww ılk olunca alışırım herhalde amannnn lına yaaa kadın olmak cook zormuş ınan gecen hafta bakar dıye gerıle gerıle gıttım bırde hazrlıklı gııttım bakar dıye ama sen benı gorrr tırstım bakmadı neysekı nst de almadı bakalım 2 hafta sonra bugun tekrar kontrolum ne olcak

CNm ben yiyemiyorum ki zorluyorum kendimi
Bebeğime birşey olsun istemiyorum onu cok seviyorum
canım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derken

arayı kapatır kızın canım inşallah dikkat et bol bol yemeye çalış
İnsallah CNm dikkat ederim

CNm yediğim birşeyden zehirlenmişim serum taktılar tahlil istediler
Dün dişarıdan yedim o Zehirlemiş Dr
Şikayetin olursa tekrar gel dedi uzun uzun
Kızıma baktı her yerini inceledi ama benim tatlı
Kizim yüzünü göstermedi

27. haftamda şiddetli öksürükten acile gitmiştim çok kötüydüm kesin bebek düşücek diyodum doktor beni aldı odasına devlet hastanesi kimsenin ilgilendiği yok masaya yattım örtü bile vermediler tam bakıcaktı doktor telefonu çaldı gitti 15 dk ben öyle bekledim sonra baktı ve inan ağrı eşiğim o kadar düşük olduğu halde hiç canım acımadı zaten bi kaç saniyelik bişey epilasyon yaptırmak bin kat daha acıtıyor emin ol :)

bu arada bnm bebiş biraz tosuncukmu acaba :S şu anda 31+2 deyim 2 kilo 75gr
sanki biraz öyle annesi ama sen kimsye deme çevrende nazar değer minik tosununa

sezinim sen de neler düşünüyon dicem ama aynı şeyleri bende pek bir düşünürüm bugün doktora giderken iki arada bir derde hemen temizliğimi yapıp gittim alttan muayene eder diye

Tam da 2 gün sonra alttan muayene olacakken bu konuyu tekrar açmanız nasıl diyeyim beni çok korkuttu
Yokmuş gibi davranmaya çalışıyodum

biliyorum tatlım yiyemediğini ama en azından sevdiğin şeyleri ye ki iştahın olsun süt ürünlerine dikkat et bol bol tüket ben öyle yapıyorum önce benim kzım da hep haftasına göre zayıftı maşallah sonradan atak yaptı ama ben süt ürünleri ve tatlı tükettim bu sıralar o etkiledi sen de dene

aynen yaa kadın olmak zor gerçekten görmeyen kalmıyor bir de en ufak bir şeyde bile erkekler ne kadar rahat bu konuda bizim gibi iyice açmıyorlar bir de göstermek zornda kalsalar bile ama rahat ol tatlım hiç can yakıcı birşey değil muayene tecrübeyle sabittir
bu arada nst genelde 35 haftalıkken yapılıyormuş normal koşullarda bugün doktor söyledi ben ilk kez bugün nstye bağlandım hiç hoşuma gitmedi 20 dakika boyunca tek başıma bir odada uzandım ilk başta sırt üstü uzandım ki benim belim aşırı derece ağrıyor normalde de çünkü bel fıtığı var nst de belim epey ağrıdı sonra hemşire geldi de son 7 dakikasını filan yan yantım da rahatladım valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…