erken doğum riski olanları her hafta alıyolar NST'ye... ben 35. haftamdayım alınmadım daha... alttan muayeneden bende korkuyorum ya... çok mu can yakıyor?
Csnim cok cok gecmis olsun..cok korkmussundur eminim ama sükürler olsun bebisin iyiymis sonuclarda iyidir insaallah..
Evet var bazen öyle gicik doktorlar nasil konusmaz ama ya sonucta doktor o anlatacak sen dinleyeceksin..amaan bosver canim az kaldi belki bir bildigi vardir 4 hafta sonra cagirmasinin sabret cnm sabret
Korkma sezinim hemde bu yüzden sakin sezeryan fln düsünme.bende öyle örtü fln yok kadin doktoru olmasina ragmen utaniyorum sonra muayene ediyor iste ilk basta aliskin olmadigin icin biraz aciyo ama o aciya herkes dayanir kuzum abartilcak hiiic birsey yok.sadece beni bu aralar cok muayenede ettiler bi doktorum bi ebe fln derken sikildim..yoksa oglusum icin hersey degersende dayanirsin bacim korkma sezeryanida cikar aklindan o sadece önemli ve mecburi durumlarda yapilmasi gerek öyle düsün
mide yanması başlayınca da çok fena oluyor ve hiçbirşey geçirmiyor yaa berbat bişey su iç bol bol o biraz fayda ediyor bana..yok canım daha yarında muayenem var nst sonucunu ve diğer tahlil sonuçlarını gösteremedim doktora çıkmamıştı tahlillerim akşamüstüydü va mesai bitmişti yarın bakalım net birşey diyecek ama nst'de sancı çıkmamıştı ordaki hemşire demişti
çok sağol canım evet bebek iyi çok şükür
Amin tatlim insaallah, cok sagol
Ahh canim benide kac defadir alttan muayene ediyo doktorum..evet aciyo ama kimseyi korkutmayalim demi yani bizde korkmayalimo muayeneler olmasi lazim ben simdiden biktim ama normal hatta catir catir normal dogurmak istiyorum hersey yolunda giderse insaallah..ama nst kötü degilki canim kalp atislarina ve sancina bakiyor doktorun eger her hafta alttan muayene ederse evet o biraz sikici ama gecer merak etme stres yok kuzu
su zaten hep elimde canım (miden bulanmasında)agzıma kadar gelio acı suyu reflümü oldumki :S
yarın hbr etmeyi unutma bize merak ederiz sonra kaçta gidicen doktora
nebıleyım büşüm ya ben ılk evlendıgım zaman akıntım çok oluyodu aıle dr gotrdu esıın yengesı benı erkek dr çatala çıktım elnı attı kastım dedıkı sen eşinle ılışkıde bulunamazsın daha elımı degdrmedım dedı gıcık adam eşimle sen bırmısın dedım içimde dınk dıye bişeyler olmuyo herhalde canım usg ıle alttan sonra cok muayene oldum ben kurtaj sırasında ama ortu oluyo ortunun altından o aletı sokuyo dr şimdıkı dr erkek ve kurtajımıda o yaptı memnunum o dan ama parmagıyla kontrolde nolur bılemem
evet evet korkutmak gibi olmuş bnmki :) işin aslı bnm kendimi kasmamdan dolayı oldu o acı.. bi dahakine daha sakin ve rahat olurum umarım.. tabi bi de korkum şu ben ilk 4 ay hiç kalkmadan kalktım kanamadan dolayı, çünkü bebek ve plasentam çok aşağıdaydı.. hala da öyle, çok yürümek ayakta kalmak vb. yasak bnm için.. kontrolde de bişey olur die tırstım açıkcası..
belki de reflü olmuşsundur yaa o kadar çok yanma olmuuyor bende oluyor ama hergün değil haftada bir anca oluyor..sabah gidicem doktorum öğlene kadar çalışıyor gelince yazarım gerçi yarın kociş de evde olur ama yine de yazmaya çalışırım:126:
ınan bu yuzden sezeryan olucam ben yaaa arkadaşım sezeryan oldu hiiç alttan bakmadı offfffffff nasıl bakıyo baya acıp mı yoksa uzerıne bır carsaf ortup elınımı koyuyooo hanı dr larda ultrasonla alttan bakılırya oylemı ınan suan terledım bunu yazarken ben nasıl alttan muayene olucam ya
canım bana önce örtü vermedi hemşire, e baktı ben utana sıkıla duruyorum bide sordum örtü alabilirmiyim diye rahat ol desede ben örtüyle daha rahat olacağımı söyledim getirdi muayenede açıyo tabi örtüyü zaten bi kaç dakika sürüyo işlem uzun bi olay değil... asıl sorun benm kendimi kasmamdı(( normalde acıtmayacak bi işlemde olabilir.. ama ikinci olursa onu da paylaşcam.. bu arada hemen eve geldim normal doğum videosu izledm ( daha önce korkarm die hiç izlememiştim) aa bi baktım onda elini içine sokma olayı falan yok.. sen ıkındıkça atıo çocuk kendini dışarı..bnm korkum sadece içime giren el şimdilik :) normal doğumdan korkmak soğumak istemiyorum ben ya ((
canım bana önce örtü vermedi hemşire, e baktı ben utana sıkıla duruyorum bide sordum örtü alabilirmiyim diye rahat ol desede ben örtüyle daha rahat olacağımı söyledim getirdi muayenede açıyo tabi örtüyü zaten bi kaç dakika sürüyo işlem uzun bi olay değil... asıl sorun benm kendimi kasmamdı(( normalde acıtmayacak bi işlemde olabilir.. ama ikinci olursa onu da paylaşcam.. bu arada hemen eve geldim normal doğum videosu izledm ( daha önce korkarm die hiç izlememiştim) aa bi baktım onda elini içine sokma olayı falan yok.. sen ıkındıkça atıo çocuk kendini dışarı..bnm korkum sadece içime giren el şimdilik :) normal doğumdan korkmak soğumak istemiyorum ben ya ((
sezinim eylül analarına bir bakayım o haftalarda bebişin kilosu kaç diye de seni gördüm korkularını oraya da taşımışsın ama bence hiiç korkma ben bugün oldum o muayeneyi kanama olunca az biraz doktorum açılma var mı diye baktı hiç de acımadı gayet rahattım sağolsun doktorum da çok nazik davrandı yüzden sıkıntı yok bu sbebpten normal doğumdan vazgeçme derim ben
bu arada bnm bebiş biraz tosuncukmu acaba :S şu anda 31+2 deyim 2 kilo 75gr
CNm ben yiyemiyorum ki zorluyorum kendimicanım sen yemene hiç dikkat etmiyormusun o yüzden 10 gün geride bebeğin kilosu dikkat et biraz canın istemese de ye bebeğini düşün erken olursa çok üzülürsün benim çevremde yaşayanlardan gördüm eve eli boş dönmek çok zor o küvezde kalıyor seni eve göderiyorar dokunamıyorsun emziremniyorsun çok zor gerçekten dikkat et kendine lütfen
evet canım kendi doktorum muayene etti çok kibar davrandı sağolsun hiç de zor değilmiş dedim açılma var mı diye muayene..dediğin gibi ebeler biraz daha gaddar olabiliyor heleki devlet hastanesinde
İnsallah CNm dikkat ederimcanım dogum kanalınamı girmiş aşagıda derken
arayı kapatır kızın canım inşallah dikkat et bol bol yemeye çalış
pekı zehırlenme yokmuş dımı zuulummm sen yınde mıden bulansada at agzına bişeyler canım stress yapınca yıyemıyosun bebek zayıf dıye ama ondanda alıyo bebek sen cok stress yapıyosun bı bırak bakalım kılosunu dusunmeyı
kız bır umıt arıyorum bızdn onde eylul annelerı sordum onlara nasıl alttan muayene oluyrsunuz dıye ınan muhabbettınde bıle gerıldıkm kızzzzzzzzzz bu ne yawwwwwwwwww ılk olunca alışırım herhalde amannnn lına yaaa kadın olmak cook zormuşınan gecen hafta bakar dıye gerıle gerıle gıttım bırde hazrlıklı gııttım bakar dıye ama sen benı gorrr tırstım bakmadı neysekı nst de almadı bakalım 2 hafta sonra bugun tekrar kontrolum ne olcak
sanki biraz öyle annesi ama sen kimsye deme çevrende nazar değer minik tosununabu arada bnm bebiş biraz tosuncukmu acaba :S şu anda 31+2 deyim 2 kilo 75gr
ay canım aynen yaaa ben gecen hafta dr gıderken guzelce temızlıgımı yaptım gittim ne olur olmaz dıye 32. haftamdaydım neyse bişey olmadı 3 hafta sonra tekrar kontrol var yıne hazrlanıp gıdıcem de ben agda yapıyorum pekı her hafta gıdılıyor ya son ayda ama agda her hafta yapılmıyoo 15 gun gececek kı alınabılsın hatta 15 den ble fazla azcık cıkıyo oda agdaya gelmıyo agda almıyo onu ozaman napıcaz ben oyle muayen olamam ama agdada yapışmaz ayy neler dusunuuyorum ama benım dr erkek bıde ı daha once benı kurtaj ettı gorunen gorundu de konu o değil eşim hep benımleydı alttan bakınca eşi almazlar herhalde değilmi odaya
kızlar ben şu an hastahanedeyim
zehirlenmisim serum takıldı
bitmesini bekliyoruz sonra
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
biliyorum tatlım yiyemediğini ama en azından sevdiğin şeyleri ye ki iştahın olsun süt ürünlerine dikkat et bol bol tüket ben öyle yapıyorum önce benim kzım da hep haftasına göre zayıftı maşallah sonradan atak yaptı ama ben süt ürünleri ve tatlı tükettim bu sıralar o etkiledi sen de deneCNm ben yiyemiyorum ki zorluyorum kendimi
Bebeğime birşey olsun istemiyorum onu cok seviyorum
İnsallah CNm dikkat ederim
CNm yediğim birşeyden zehirlenmişim serum taktılar tahlil istediler
Dün dişarıdan yedim o Zehirlemiş Dr
Şikayetin olursa tekrar gel dedi uzun uzun
Kızıma baktı her yerini inceledi ama benim tatlı
Kizim yüzünü göstermedi
kız bır umıt arıyorum bızdn onde eylul annelerı sordum onlara nasıl alttan muayene oluyrsunuz dıye ınan muhabbettınde bıle gerıldıkm kızzzzzzzzzz bu ne yawwwwwwwwww ılk olunca alışırım herhalde amannnn lına yaaa kadın olmak cook zormuşınan gecen hafta bakar dıye gerıle gerıle gıttım bırde hazrlıklı gııttım bakar dıye ama sen benı gorrr tırstım bakmadı neysekı nst de almadı bakalım 2 hafta sonra bugun tekrar kontrolum ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?