2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi geceler arkadaşlar ben geldim nasılsınız? rahatsız olanlara geçmiş olsun...geçmişi çok okuyamadım...daha biraz önce geldim annemlere gelirgelmez burayı açtım bir bakayım neler yapıyorsunuz diye...hafta sonu boyunca burdayım..ben iyiym sadece artık hareketlerde kısıtlama ve yorgunluk hissi var tabikide doğum yaklaştıkçada korku ve heycan...2 gün önce kuzenim dopum yaptı kızını görünce içim eridi sabırsızlandım resmen..etrafımdakilerde ne sabırsızlanıyon son günlerinin tadını çıkar diyor...

kızlar ben şu an hastahanedeyim
zehirlenmisim serum takıldı
bitmesini bekliyoruz sonra
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş

zulucumm gecmsı olsun canımm ya cok sukur zamanında gıtmıssın allah korumus senıde bebegınıde sen hıc kendıne dıkkat etmıyorsunn galıbasadece sut ıcmekle olmaz baska besınlerde alacan annesı bebısıne yazık canım senın bunyende zayıf bıraz galıba onun ıcın bıraz daha dıkkat et kendıne canım

Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermedi Dr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi

Kızma ouzzucuğumsöz dikkat edeceğim
Benim bünye cok zayıf CNm sebebi anne sütü
Emmemiş olmam ben kızımı 2 yıl emzirecegim

Eki Görüntüle 784593
Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermedi Dr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi

Yerim ben o utangac kizi masaallah ne tatli cikmis annesii iyimisin simdi zulummm nerdesin eve gittin mi??dikkat et bak kendine yoksa kizariz sana ona göreeee

Yerim ben o utangac kizi masaallah ne tatli cikmis annesii iyimisin simdi zulummm nerdesin eve gittin mi??dikkat et bak kendine yoksa kizariz sana ona göreeee
Evdeyim tatlım su an bir sıkıntımız yok dikkat ederim CNm benim
oyyy annesı masallah kızcenesaglıklı olsunda gostermesın annesı yakında kucaggında olacak ınsallah ozaman bol bol seydersın

Âmin CNm ablama da gönderdim kızımın fotosunu cok sevindi tıpkı bana benziyormuş miniğim

yanlıs anlma canım cok merak ettım senı dısardaydık esımle hadı eve gıdelım zullu rahatsızdı nasıl oldu acaba dıyorum ..o sut ıcın sımdıden kendıne ıyı bakman lazımkı sut olsun canım..gunluk kontrol edıcem bundan sonra senı

cnm öncelikle çokkk geçmiş olsun kızının fotosu okadar güzel çıkmışki nasılda belirgin yüzü ya maaşllah kilosunu hiç takma yeterki sağlıkla doğsunlar bende bugün gittim 33+3üz 2100gr çıktı biraz geri dedi doktorum ama hiçç takılma dedi yeterki sağlıklı doğsun doğduktan sonra alır kiloları dedi çabuk büyür :))motive etti yeterince beni ama ben ilk oğlumda da zayıf olduğu dönem bolo bol muz yemiştim ve diğer kontrolde toparlamıştı çok şükür 3050gr doğmuştu bol bol muz yiyelim zorla kendini sende

Yanlış anlamam CNm benim beni merak etmişsinçok duygulandımiyi bakarım komutanım

Sağol CNm benim
Bebiş 1670 grm ama
Hergün muz yiyorum süt iciyorum

ii geceler herkese cici anneler ben çok yazamasamda sizleri merak ediyorum takip etmeye çalışıyorum Rabbim hepimize kolaylık ve güç versin inş sağlıkla doğuralım

bugün oğluşumu gördüm kafası tam sezeryan yerimdeydi çok ağrı yaptı o bölgeye doktor muayene ederkende acıdı hemen çekti saolsun doktorum sonra bi kasılma oldu magnezyum verdi ve nstye girdim bişi çıkmadı çok şkürü 15 gün sonra tekrar ve günümüzü belirlicez artık 24 25 eylül gibi dedi doktor amcamız hayırlısı olur inş ama minnoşum biraz minyon:):)
buarada çatı muayenesi konuşulmuş sanırım bence o muayenede aynı doğum gibi herkeste farklı hissediliyo ben çatı dalığı olduğu için çok fazla acı hissettim ama dediğim gibi bu bnm durumumla alakalı normal doğumu kesinlikle yapamadım darlıktan dolayı Rabbim herşeyin en hayırlısını versin hepimize ama muayene için daha erken haftalardayız kızlar 37 38de olur genelde yada sancılar erken başlamışsa falan yani

Yanlış anlamam CNm benim beni merak etmişsinçok duygulandımiyi bakarım komutanım

Sağol CNm benim
Bebiş 1670 grm ama
Hergün muz yiyorum süt iciyorum

Allaha emanetler onlar cnm büyücekler biz elimizden geldiğince beslenelim inş onlar öyle çabuk toparlıyoki doğumdan sonra senin bol bol sütünde olucak hep olumlu düşünelim süt konusunda ben bunun yararını çok gördüm ve çok sık emzirmekkkk onlar o minnacık ağızlarıyla öyle bi kapıyolarki annesütünü cok cokkkk hayretler içinde kalmamk mümkün değil ya

Öyle CNm bide sağliklı bir sekilde gelseler
Hergün kızımı düşünüyorum

şu mide yanması mahvetti beni ya soda süt ilaç hiç bişe fayda etmedi ne yapıcam ben ya ne güzel azaldı demiştim gene başladı

Öyle CNm bide sağliklı bir sekilde gelseler
Hergün kızımı düşünüyorum
inş cnm sağlıkla o günelride görcez çokkk az kaldı

şu mide yanması mahvetti beni ya soda süt ilaç hiç bişe fayda etmedi ne yapıcam ben ya ne güzel azaldı demiştim gene başladı

ezine biraz muz denedinmi belki o rahatlatır mideni

Ya cnm bende se çok fazla yanma var ağzıma geliyor sürekli acı su benim reflüm vardı zaten daha da kötüleşti ama ben şurup kullanıyorum başından beri ona rağmen oluyor ((

Kizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…