çok geçmiş olsun..
kızlar ben şu an hastahanedeyim
zehirlenmisim serum takıldı
bitmesini bekliyoruz sonra
da nst ye baglanacam
kızım iyi 1670 grm olmuş
zulucumm gecmsı olsun canımm ya cok sukur zamanında gıtmıssın allah korumus senıde bebegınıde sen hıc kendıne dıkkat etmıyorsunn galıbahepinize teşekkür ederim kızlar neyden zehirlendim bilmiyorum zaten yemek yemiyorum
çok kotuydum şu an sukurler olsun iyiyim nst de sancı çıkmadı
şükür kızım kilo almış ama 10 geride ara daha fazla açılırsa erken alirlarmis kızım
ay çok korktum inşallah ara fazla acilmaz.iyiki beklememis dr gitmişiz kızlar yoksa
kizima birşey olsa çok üzülürdüm
Eki Görüntüle 784593
Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermediDr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi
zulucumm gecmsı olsun canımm ya cok sukur zamanında gıtmıssın allah korumus senıde bebegınıde sen hıc kendıne dıkkat etmıyorsunn galıbasadece sut ıcmekle olmaz baska besınlerde alacan annesı bebısıne yazık canım senın bunyende zayıf bıraz galıba onun ıcın bıraz daha dıkkat et kendıne canım
Eki Görüntüle 784593
Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermediDr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi
Evdeyim tatlım su an bir sıkıntımız yok dikkat ederim CNm benimYerim ben o utangac kizimasaallah ne tatli cikmis annesii iyimisin simdi zulummm nerdesin eve gittin mi??dikkat et bak kendine yoksa kizariz sana ona göreeee
oyyy annesı masallah kızcenesaglıklı olsunda gostermesın annesı yakında kucaggında olacak ınsallah ozaman bol bol seydersın
Kızma ouzzucuğumsöz dikkat edeceğim
Benim bünye cok zayıf CNm sebebi anne sütü
Emmemiş olmam ben kızımı 2 yıl emzirecegim
Kızma ouzzucuğumsöz dikkat edeceğim
Benim bünye cok zayıf CNm sebebi anne sütü
Emmemiş olmam ben kızımı 2 yıl emzirecegim
Yanlış anlamam CNm benim beni merak etmişsinçok duygulandımyanlıs anlma canım cok merak ettım senı dısardaydık esımle hadı eve gıdelım zullu rahatsızdı nasıl oldu acaba dıyorum ..o sut ıcın sımdıden kendıne ıyı bakman lazımkı sut olsun canım..gunluk kontrol edıcem bundan sonra senı
cnm öncelikle çokkk geçmiş olsun kızının fotosu okadar güzel çıkmışki nasılda belirgin yüzü ya maaşllah kilosunu hiç takma yeterki sağlıkla doğsunlar bende bugün gittim 33+3üz 2100gr çıktı biraz geri dedi doktorum ama hiçç takılma dedi yeterki sağlıklı doğsun doğduktan sonra alır kiloları dedi çabuk büyür :))motive etti yeterince beni ama ben ilk oğlumda da zayıf olduğu dönem bolo bol muz yemiştim ve diğer kontrolde toparlamıştı çok şükür 3050gr doğmuştu bol bol muz yiyelim zorla kendini sende
Tam da 2 gün sonra alttan muayene olacakken bu konuyu tekrar açmanız nasıl diyeyim beni çok korkuttu
Yokmuş gibi davranmaya çalışıyodum
Yanlış anlamam CNm benim beni merak etmişsinçok duygulandımiyi bakarım komutanım
Sağol CNm benim
Bebiş 1670 grm ama
Hergün muz yiyorum süt iciyorum
Allaha emanetler onlar cnm büyücekler biz elimizden geldiğince beslenelim inş onlar öyle çabuk toparlıyoki doğumdan sonra senin bol bol sütünde olucak hep olumlu düşünelim süt konusunda ben bunun yararını çok gördüm ve çok sık emzirmekkkk onlar o minnacık ağızlarıyla öyle bi kapıyolarki annesütünü cok cokkkk hayretler içinde kalmamk mümkün değil ya
inş cnm sağlıkla o günelride görcez çokkk az kaldıÖyle CNm bide sağliklı bir sekilde gelseler
Hergün kızımı düşünüyorum
şu mide yanması mahvetti beni ya soda süt ilaç hiç bişe fayda etmedi ne yapıcam ben ya ne güzel azaldı demiştim gene başladı
inş cnm sağlıkla o günelride görcez çokkk az kaldı
ezine biraz muz denedinmi belki o rahatlatır mideni
şu mide yanması mahvetti beni ya soda süt ilaç hiç bişe fayda etmedi ne yapıcam ben ya ne güzel azaldı demiştim gene başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?