Ya cnm bende se çok fazla yanma var ağzıma geliyor sürekli acı su benim reflüm vardı zaten daha da kötüleşti ama ben şurup kullanıyorum başından beri ona rağmen oluyor((
Eki Görüntüle 784593
Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermediDr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi
Kizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((
Şu kilo konusuna cok takılıyoruz sanırım canım. Benimde öyle ince iyi gidiyordu sonra yavaşladı acaba besleyemedim mı endişesi oluyor. Dr iyi dediyse sorun yoktur.
Ama sen yediklerinde eksik birsey var miydi diye duşun ona gore ekle yiyecekleri. Ornegin et mı az yedin süt ürünleri mı azdı, meyve sebze yada kuruyemis.
Ama bence iyi gibi.
CNm bence fazla takılma bebeğin haftasıyla uyumlu benimki 10 gün gerideKizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((
ay canım aynen yaaa ben gecen hafta dr gıderken guzelce temızlıgımı yaptım gittim ne olur olmaz dıye 32. haftamdaydım neyse bişey olmadı 3 hafta sonra tekrar kontrol var yıne hazrlanıp gıdıcem de ben agda yapıyorum pekı her hafta gıdılıyor ya son ayda ama agda her hafta yapılmıyoo 15 gun gececek kı alınabılsın hatta 15 den ble fazla azcık cıkıyo oda agdaya gelmıyo agda almıyo onu ozaman napıcaz ben oyle muayen olamam ama agdada yapışmaz ayy neler dusunuuyorum ama benım dr erkek bıde ı daha once benı kurtaj ettı gorunen gorundu de konu o değil eşim hep benımleydı alttan bakınca eşi almazlar herhalde değilmi odaya
canım ben de bugün o muayeneyi oldum ve dediğin gibi acımadı ben kendimi hiç kasmamıştım çok rahattım ve acımadı bence sen de diğerinde rahat olursan acımaz hiçbir acı hissetmedim ben..birde etkileniyorsan izleme o doğum videolarını en iyisi normal doğum strese girme şimdiden
maşallah canım benimde 32+1 de 2 kilo 650 gr çok şükür tek tosun benim kızım değilmiş :):) boyunu söyledi mi?
kız anlatrsın artık bıze ben çok tırsıyom ya:18::18::18::18:
kiloyu söyleyince şaşırdım boyunu sormayı unuttum o da sölemedi :) çünkü bende hamilelik şekeri var diyet yapıyorum, bebeğin kilolu olamaması lazım.. benim kilo alışım durdu çok şükür bir aydır aynı kilodayım ama bebek almış tabi..
günaydın kızlarr...
bu sabah benim kasıklarım adet sancısı gibi ince ince agrıyo:26::26::26:
yalancı sancı galiba:44::44:
daha kızımın cantası hazır deillll
2 gün önce dr gittim çokkk kansızmışımm sulu kan ilacı verdi 1 ay içicem:26:
kilomdaaa 87 olmuşumm 72 ile kalmıştımm:26:
bebişim kilosunu sölemediyine dr deişcemmm hiç memnun kalmadım nedir bu dr dan çektigimiz
günaydınnn.... bende çantamı hazırlamadım daha hatta daha eksikleri bile almadım alışveriş yapıcam onlar yıkanıcak çantaya konulucak ama bu şehirde kimsem yok eşimin beni dışarı çıkarmasını bekliyorumbende 15 kilo almışım senin gibi inş gider bu kilolar bu arada ahh bu doktorlar bende hiç memnun değilim doktorumdan 3. doktorum bu vakit azaldı diye değiştirmiyorum artık ama hiç sevmedim bu doktoruda
çok şükür bende gebelik şekeri çıkmadı çıksa yanmıştım deli gibi tatlı yiyorum boyu 47 cm di kızımın 2 hafta önce şimdi kaç oldu nasıl çok merak ediyorum 2 hafta sonra gidicem artık
günaydın kızlarr...
bu sabah benim kasıklarım adet sancısı gibi ince ince agrıyo:26::26::26:
yalancı sancı galiba:44::44:
daha kızımın cantası hazır deillll
2 gün önce dr gittim çokkk kansızmışımm sulu kan ilacı verdi 1 ay içicem:26:
kilomdaaa 87 olmuşumm 72 ile kalmıştımm:26:
bebişim kilosunu sölemediyine dr deişcemmm hiç memnun kalmadım nedir bu dr dan çektigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?