2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ya cnm bende se çok fazla yanma var ağzıma geliyor sürekli acı su benim reflüm vardı zaten daha da kötüleşti ama ben şurup kullanıyorum başından beri ona rağmen oluyor ((

dayanılmıo ya ne yapcaz bu yanmayla biz inan akşamdan beri süt soda ilaç herşeyi yaptım ama yok geçmio uzandıgım zamanda daha kötü oluorum otururken biraz hafif ama gene fenayım

Kizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((

Eki Görüntüle 784593
Kızlar bu benim minik kızım pek net değil
Bize yüzünü göstermedi Dr o kadar uğraştığı ama
Pes etti pek utanğac bir kız dedi

Maşallah canım
Bu arada zuluu et haslama yap suyundan da iç sebzeli, bulgur falan ye. Muz ye yada muzlu sut yap. Bol bol beslen bitanem. Bak bebegin icin mecbursun yemeye.

Kizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((

Şu kilo konusuna cok takılıyoruz sanırım canım. Benimde öyle ince iyi gidiyordu sonra yavaşladı acaba besleyemedim mı endişesi oluyor. Dr iyi dediyse sorun yoktur.
Ama sen yediklerinde eksik birsey var miydi diye duşun ona gore ekle yiyecekleri. Ornegin et mı az yedin süt ürünleri mı azdı, meyve sebze yada kuruyemis.
Ama bence iyi gibi.

Evet canim kilo konusuna cok takılıyoruz ( onemli olan saglikli olmaları tabiki..aslında yediklerimde aynı gibiydi ama bilemedim iste( neyse hayırlısı olsun bakalım cvbin icin tesekkur ederim canim..

CNm bence fazla takılma bebeğin haftasıyla uyumlu benimki 10 gün geride
Ara daha fazla açılırsa bebeğimi erken alacaklar inşallah açılmaz
[QUOTE=jasemin
Cok sağol CNm dediklerini deneyeceğim
Bundan sonra yiyeceğim keşke hepinizi
Tanıma şansım olsa ben sizleri çok sevdim

valla hiç onları düşünme, onların derdi senin pisliğin temizliğin değilki.. inan biz takıyoruz sadece, bende öyleydim.. sadece tahlil sonuçlarımı gösterip gelecektim doktora, kendimi çatala çıkmış buldum.. zaten artık görüş alanımda değil o bölge ne kadar temizleyebildiysem artık o durumdaydı.. biraz da ondan çekinmiş olabilirm.. ama ağdayı da önermiyolarki tatlım kıl kökleri iltihap alabilir diye.. tabi sürekli yapıosan o ayrı.. benlazer uaptırıyordum tam bitmek üzereydi tüylerim hamilelik olunca hem hormonlar deişti hem de gidemedim seanslara, çıktı tekrar malesef özellerde bilmiyorum denemedim daha haftaya salı da özelde randevum var ama devlette ne eş ne de başka bir refakatçi doğumhaneye giremiyor.. gittiğim devlet hastanesinin özelden bir farkı yok Allah için ama yine de doğum tercihim özel hastaneden yana..

yok tatlım stres için değil tam tersi kendimi teşvik etmek için izledim normal doğumu :) dediğin gibi ben çok kastım kendimi ondan oldu rahat olcam bidahakine.. (umarım) :) bi doktoru dinledim televizyonda, haöileliklerinde stress yaşayan anneler ile rahat olan anneler arasında bi karşılaştırma yapılmış doğum vb stresi yaşayan annelerin bebeklerinde doğduklarında solunum ve dolaşım sistemlerinde ciddi oranda problemler görülebiliyomuş ve böyle bir bilim dalı varmış artık amerikada.. yani doğumdan önceki psikolojiyi inceliyomuş bu bilim dalı.. o yüzden düşünmek de istemiyorum, bebişler ciddi şekilde etkileniyolarmış, kıyamam

maşallah canım benimde 32+1 de 2 kilo 650 gr çok şükür tek tosun benim kızım değilmiş :):) boyunu söyledi mi?

kiloyu söyleyince şaşırdım boyunu sormayı unuttum o da sölemedi :) çünkü bende hamilelik şekeri var diyet yapıyorum, bebeğin kilolu olamaması lazım.. benim kilo alışım durdu çok şükür bir aydır aynı kilodayım ama bebek almış tabi..

merhaba, kızlar belki daha önce yazdınız ama ben yine de sormak istiyorum (o kadar hızlı ilerliyorki yetişmek mümkün değil forumun hızına :) ) doğum çantasını hazırladınız mı? ne koydunuz? emziği hastenede verin filan diyorlar, emzik koyan varmı? bebege ne kadar kıyafet götürülmeli? kimi çokyazmış? kimi az? ,doğumun tipine göre öncelikli koyulan şeyler varmı? (sezeryansa mutlaka şu olmalı gibi) tecrübeli anneler başta olmak üzere,herkes kısaca yazabilir mi?

çok şükür bende gebelik şekeri çıkmadı çıksa yanmıştım deli gibi tatlı yiyorum boyu 47 cm di kızımın 2 hafta önce şimdi kaç oldu nasıl çok merak ediyorum 2 hafta sonra gidicem artık

günaydın kızlarr...
bu sabah benim kasıklarım adet sancısı gibi ince ince agrıyo:26::26::26:
yalancı sancı galiba:44::44:
daha kızımın cantası hazır deillll
2 gün önce dr gittim çokkk kansızmışımm sulu kan ilacı verdi 1 ay içicem:26:
kilomdaaa 87 olmuşumm 72 ile kalmıştımm:26:
bebişim kilosunu sölemediyine dr deişcemmmhiç memnun kalmadım nedir bu dr dan çektigimiz

günaydınnn.... bende çantamı hazırlamadım daha hatta daha eksikleri bile almadım alışveriş yapıcam onlar yıkanıcak çantaya konulucak ama bu şehirde kimsem yok eşimin beni dışarı çıkarmasını bekliyorum bende 15 kilo almışım senin gibi inş gider bu kilolar bu arada ahh bu doktorlar bende hiç memnun değilim doktorumdan 3. doktorum bu vakit azaldı diye değiştirmiyorum artık ama hiç sevmedim bu doktoruda

aynen canımm daha eksigim var bende şehir deiştirdimm eşimi bekliyorum senin gibi benimde kimsem yok..
erken doğum yapanları okuyunca korkuyorum:26:hayırlısı ile zamanında gelirler inş bizim kuzular
oldum olası dr lardan sıkıntılıyım deiş deiş hepsi aynıinş bu seferki,ler iyi olurlar

çok şükür bende gebelik şekeri çıkmadı çıksa yanmıştım deli gibi tatlı yiyorum boyu 47 cm di kızımın 2 hafta önce şimdi kaç oldu nasıl çok merak ediyorum 2 hafta sonra gidicem artık

canım şeker çıkmadıysa da çok fazla yeme.. yine zararlı, beyaz zehir bu başka bişey değil dedi bnm doktor, bende şeker çıkmadan önce bi kavanoz reçel yemiştim bi haftada ( 1ltlik kavanoz) :) şimdi artık tutuyorum kendimi.. sen de dikkatli ol, herşeyn fazlası zarar nihayetnde

canım nerde oturuyosun, belki doktor tavsiyesi verebiliriz sana.. ben hem devlete hem özele gidiyorum istanbul anadolu yakasında, iki doktorumdanda öyle memnunumki anlatamam.. hastanelerde öyle, birinin diğerinden bir artısı yok inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…