gunaydınn canlar nasılsınız hafta sonu bugun kımse daha uyanamamıs sanırım
evet galiba, yoksa bu topicde sayfa hızına yetişmek mümkün değildi :)
canım nerde oturuyosun, belki doktor tavsiyesi verebiliriz sana.. ben hem devlete hem özele gidiyorum istanbul anadolu yakasında, iki doktorumdanda öyle memnunumki anlatamam.. hastanelerde öyle, birinin diğerinden bir artısı yok inan..
kızlar sizdede oluyomu kasık agrısı adet olacak gibi:44:
teleşa kapıldım çok eksigimiz var
günaydınnn kızlarrr. bugün hafta sonu evimdeyim ohh miss yeni uyandımkociş uyuyo şimdi bi kahvaltı hazırlayım misler gibi yiyelim. önce size bakayım dedim ama kimsecikler uyanmamış kızlarrr oğluşumun kıyafetlerini attım makineye ağlaya ağlaya. o kadar güzel bi duyguki o minicik eldivenler coraplar hepsini tek tek sevdim öyle attım. inşallah sağ salim kucağımıza alırız yaaa
günaydınnn kızlarrr. bugün hafta sonu evimdeyim ohh miss yeni uyandımkociş uyuyo şimdi bi kahvaltı hazırlayım misler gibi yiyelim. önce size bakayım dedim ama kimsecikler uyanmamış kızlarrr oğluşumun kıyafetlerini attım makineye ağlaya ağlaya. o kadar güzel bi duyguki o minicik eldivenler coraplar hepsini tek tek sevdim öyle attım. inşallah sağ salim kucağımıza alırız yaaa
ozaman benimkisi yalancı sancıı:26::26:canım bnm sağ kasığımda ağrı vardı doktora sorduğumda dediki eğer tek taraflı bi ağrıysa doğumla alakalı değil, iki tarafında ağrıyosa o zaman yalancı sancılardır..
ohh herkesin günü aydın olsun diyelim o zaman :) ya ben 7 aylık olduğumdanmıdır nedir kıyafetler yıkandı yatak yorgan nevresim yıkandı hazırlandıhastane çantasının da kıyafet kısmı hazır, bebek bezi falan filan konulcak işte bi de bnm kıyafetlerim.. :)
ozaman benimkisi yalancı sancıı:26::26:
biran önce eksikleri tamamlamam lazımm yarın eşim evde ilk işim eksikleri tamamlamak..
hazırda dursunda nezaman ne olacagını bilemeyiz dimi ..
kasım annelerinde b,le doguran var
günaydın canımmm oh ne güzel şimdiden afiyet olsun...
bende kızımn kıyafetlerini yıkamadım sabırsızlanıyorumm
aminnnnnnn inş bir avazda
yagmur gunaydın canım hosgeldın bugun tatıl gunun dımı canım ohh guzel guzel dınlen...cok guzel bı duygu dımı canım bundan sonra hep onlar olucak evde heryerde corabı sapkası ayy cok guzel yagünaydınnn kızlarrr. bugün hafta sonu evimdeyim ohh miss yeni uyandımkociş uyuyo şimdi bi kahvaltı hazırlayım misler gibi yiyelim. önce size bakayım dedim ama kimsecikler uyanmamış kızlarrr oğluşumun kıyafetlerini attım makineye ağlaya ağlaya. o kadar güzel bi duyguki o minicik eldivenler coraplar hepsini tek tek sevdim öyle attım. inşallah sağ salim kucağımıza alırız yaaa
e tabi neden olmasın, sen hazırla dursun bi kenarda çantan.. bak ben bile hazırladım :) daha 2 ay olmasına rağmen.. ama doğum bu belli mi olur, dursun çantam kenarda dedim.. hatta size daha komiğini söliyimmi, benim bebek şeker malzemelerim ve kapı süsümde hazır sayılır :)) hepsini kendim yapmak istediğim için yavaş yavaş başlamıştım, kapı süsü malzemeleri bir araya getirilip yapıştırılacak, bebek şekeri de lavanta koyulacak içlerine o kadar :))
e tabi neden olmasın, sen hazırla dursun bi kenarda çantan.. bak ben bile hazırladım :) daha 2 ay olmasına rağmen.. ama doğum bu belli mi olur, dursun çantam kenarda dedim.. hatta size daha komiğini söliyimmi, benim bebek şeker malzemelerim ve kapı süsümde hazır sayılır :)) hepsini kendim yapmak istediğim için yavaş yavaş başlamıştım, kapı süsü malzemeleri bir araya getirilip yapıştırılacak, bebek şekeri de lavanta koyulacak içlerine o kadar :))
cnm sen burda yenimisin yada ben mi yeni görüyom seni:26: ben çalışıyorum kuzum daha alınacaklar var eksik çok ama en azından bi postasını halledeyım çekmecelerini yavaş yavaş yerleştireyim içim rahat etsın dedim
haklısın canımmm hazırlamak lazımm
ne güzel seninde bitmiş hazırlık bişi kalmamışş
bana öle geliyokii( kendi adıma diyim)bizler ekim ayına kalmayız eylülde alırız minişleri kucagımıaza
ohhh sen erkenciymişsin kızzzohh herkesin günü aydın olsun diyelim o zaman :) ya ben 7 aylık olduğumdanmıdır nedir kıyafetler yıkandı yatak yorgan nevresim yıkandı hazırlandıhastane çantasının da kıyafet kısmı hazır, bebek bezi falan filan konulcak işte bi de bnm kıyafetlerim.. :)
evet cnm tatil günüm güzelce uyumuşum şimdi ev işlerine girişmem lazım. hafta içi hiçbiryere elim değmiyor malum.yagmur gunaydın canım hosgeldın bugun tatıl gunun dımı canım ohh guzel guzel dınlen...cok guzel bı duygu dımı canım bundan sonra hep onlar olucak evde heryerde corabı sapkası ayy cok guzel yaamın ınsallah zamanında saglıkla gelır mınnaklarımız
haklısın canımmm hazırlamak lazımm
bana öle geliyokii( kendi adıma diyim)bizler ekim ayına kalmayız eylülde alırız minişleri kucagımıaza
senınkı ekımın ılk haftasıymıs dedıgın gıbı eylul sonu olabılır gercı bu bebslerın ısı bellı olmaz ne zaman ısterlerse cıkıp gelırle ama ınsallah herkesın zamanında saglıkla gelırhaklısın canımmm hazırlamak lazımm
ohhh sen erkenciymişsin kızzz
evet cnm tatil günüm güzelce uyumuşum şimdi ev işlerine girişmem lazım. hafta içi hiçbiryere elim değmiyor malum.evet cnm heryer minnak minnak kıyafet olcak oyyy yerim ben onları. şimdi bide asarken ağlıyomusum balkonda
banada öyle gelıyo cnm hep eylül sonu doğacak dıye hayal edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?