masallah canım sende benım gıbı hızlıymıssın yada sabırsızmı demelıyım bılmıyorumbene cantamı hazıran basında hazırladım ıcınde eksıkler var ama en onemlıler ıcınde...bebek suslerınıde ozaman almıstım ufak tefek aradan cıksın buyukler hallolur demıstım bıde gorunce cok guzellerdı dayanamdım aldım hepıcıgı hazır ve nazır sımdı
ayy ben de hep kasım ayını çok sevmişimdir.. kasımda evlenmek istedim olmadı, doğum denk gelsin bari diyodum ufacık bi farkla onu da kaçırıyo gibiyim :) işte dediğim gibi doğum bu belli olmaz, ben 7 aylık doğmuşum mesela, arkadaşım da 15 gün daha geç doğum yaptı beklenen tarihten, hergün gitti geldi hastaneye :) hangisi olursa olsun artık er geç fark etmez sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize..
canım cok yorma kendını oldugu kadar yap bu aralar dıkkat etmemız lazım burda ıs yapıpda kanaması kasılması olan arkadslar var allah korusun sen sakın yorma kendını...hem asarım hem aglarım dıyosun yanı
banada öyle gelıyo cnm hep eylül sonu doğacak dıye hayal edıyorum
senınkı ekımın ılk haftasıymıs dedıgın gıbı eylul sonu olabılır gercı bu bebslerın ısı bellı olmaz ne zaman ısterlerse cıkıp gelırle ama ınsallah herkesın zamanında saglıkla gelır
canım bnm sağ kasığımda ağrı vardı doktora sorduğumda dediki eğer tek taraflı bi ağrıysa doğumla alakalı değil, iki tarafında ağrıyosa o zaman yalancı sancılardır..
Kizlar dünde yazmıştım gec saatte..dun kontrolum vardı 32+5 te 1952 g cikti oglusum. Hep 10 gun onden gidiyordu bu sefer haftasiyla uyumlu cikti doktor normal dedi ama neden 10 gun önde giderken boyle oldu.bu haftada sizin bebisleriniz kac kiloydu?
bendede oluyo sabah kalktıgımda ama öle dayanılmıcak şekilde degil yataktan kalkarken otururken kalkarken baskı arttı kasıklarıma hissediyorum erken gelmeye kalkmasın benim paşakızlar sizdede oluyomu kasık agrısı adet olacak gibi:44:
teleşa kapıldım çok eksigimiz var
Kizlar dünde yazmıştım gec saatte..dun kontrolum vardı 32+5 te 1952 g cikti oglusum. Hep 10 gun onden gidiyordu bu sefer haftasiyla uyumlu cikti doktor normal dedi ama neden 10 gun önde giderken boyle oldu.bu haftada sizin bebisleriniz kac kiloydu?
Sezey cim ist anadolu yakasinda hangi hastahane ve dr a gidiyosun.bnmde dr um aynisini soyledi tek tarafli agri onemsiz mis.bnde anadolu yakasidayim ve hem ozele hem devlete gidiyorum.
canım özel hastane olarak kavacık medistate hastanesine gidiyorum, devlet de beykoz devlet hastanesi... beykoz devlet hastanesinde hem hastanede yattım 10 gün hem de doğumhaneye girdim özelden hiçbir farkı yok, hatta ebe ve hemşireler artık tanıdık oluyolar sarılıyolar falan seni görünce :) iki hastaneden de çok memnunum ama yine de dopum için gönlüm özelden yana ilk olduğundan heralde.. :)
cnm seninle aramız 1 gün ama ben sezeryan olucam ve 25 eylül gibi görünüyo 2 haftaya netleşicek tarihimiz eylül bebişi olcak oğlum ve dün 33+3de 2100 gr çıktı boyda 44cm yani minyon olucak dedi dopktorum bende üüzüldüm biraz ama doktor kenilikle takmamamı sağlıkla doğsun yeter dedi 2800 falan anca olurmuş çok az geldi bana yaKizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((
merhaba, kızlar belki daha önce yazdınız ama ben yine de sormak istiyorum (o kadar hızlı ilerliyorki yetişmek mümkün değil forumun hızına :) ) doğum çantasını hazırladınız mı? ne koydunuz? emziği hastenede verin filan diyorlar, emzik koyan varmı? bebege ne kadar kıyafet götürülmeli? kimi çokyazmış? kimi az? ,doğumun tipine göre öncelikli koyulan şeyler varmı? (sezeryansa mutlaka şu olmalı gibi) tecrübeli anneler başta olmak üzere,herkes kısaca yazabilir mi?
yok tatlım stres için değil tam tersi kendimi teşvik etmek için izledim normal doğumu :) dediğin gibi ben çok kastım kendimi ondan oldurahat olcam bidahakine.. (umarım) :) bi doktoru dinledim televizyonda, haöileliklerinde stress yaşayan anneler ile rahat olan anneler arasında bi karşılaştırma yapılmış doğum vb stresi yaşayan annelerin bebeklerinde doğduklarında solunum ve dolaşım sistemlerinde ciddi oranda problemler görülebiliyomuş ve böyle bir bilim dalı varmış artık amerikada.. yani doğumdan önceki psikolojiyi inceliyomuş bu bilim dalı.. o yüzden düşünmek de istemiyorum, bebişler ciddi şekilde etkileniyolarmış, kıyamam
herkese güzel haftasonlarııı
cnm seninle aramız 1 gün ama ben sezeryan olucam ve 25 eylül gibi görünüyo 2 haftaya netleşicek tarihimiz eylül bebişi olcak oğlum ve dün 33+0da 2100 gr çıktı boyda 44cm yani minyon olucak dedi dopktorum bende üüzüldüm biraz ama doktor kenilikle takmamamı sağlıkla doğsun yeter dedi 2800 falan anca olurmuş çok az geldi bana yabu hafta çok ii bakıcam inş yediklerime dikakt edicem araştırcam şimdi bebişi ne besaler paylaşırım seninlede sende yazarsan sevinirim
cnm doğum çantasına konulcakları yazmıştım bi topikte linki bulup atiim sana diğer arkadaşlarda paylaşmış fikir olur senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/644697-yardim-kizlar.html
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
allah yardımcın olsun canım ısın zormus senınevet sabırsızlık huyumda var doğru :) anne olunca terketmek istediğim huylarımdan biride bu ama ya( biraz rahat bi anne olmak isterim herşeyi önceden planlayan robot bi anne değil.. bakalım nasıl olcak anneliğimiz.. :)
bi de tabi her eksiğimi alamıyorum, annemde kalıyorum şimdi (hamileliğim sorunlu geçtiği için hep yattım), doğumda burda olcak, sonra da denizliye taşınıyorumbelki doğumdan 3 hafta sonra falan, asıl işin o kısmı korkutuyo beni.. ben orda olamıcam, bebekle gidicem direkt ev eksikleri bebek eksikleri, bebekle alışveriş kış vakti.. ooyy oyyyyy diyorum :)
canım sıkıntı yapma kendıne ben gecen ay gıttım tam haftasındaydı bu ay 6 gunluk fark var ve hamılelık boyunca hep boyle oldu bır ayı bır ayını tutmadı doktorun saglıklı dedıyse dusenme gerısınıKizlar dünde yazmıştım gec saatte..dun kontrolum vardı 32+5 te 1952 g cikti oglusum. Hep 10 gun onden gidiyordu bu sefer haftasiyla uyumlu cikti doktor normal dedi ama neden 10 gun önde giderken boyle oldu.bu haftada sizin bebisleriniz kac kiloydu?
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
bızım kocaman yeşil renkte lıstelerımız vardı kım paylaşıyordu arkadaşlar o karışık değildi detaylıydı bırı bırdaha paylaşşsında kaydedelım canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?