2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet sabırsızlık huyumda var doğru :) anne olunca terketmek istediğim huylarımdan biride bu ama ya ( biraz rahat bi anne olmak isterim herşeyi önceden planlayan robot bi anne değil.. bakalım nasıl olcak anneliğimiz.. :)

bi de tabi her eksiğimi alamıyorum, annemde kalıyorum şimdi (hamileliğim sorunlu geçtiği için hep yattım), doğumda burda olcak, sonra da denizliye taşınıyorum belki doğumdan 3 hafta sonra falan, asıl işin o kısmı korkutuyo beni.. ben orda olamıcam, bebekle gidicem direkt ev eksikleri bebek eksikleri, bebekle alışveriş kış vakti.. ooyy oyyyyy diyorum :)

herşey kısmet canımm..
demek 7 aylık doğdunnRabbimn takdiri
inş bizim minişler zamanında ve bizi üzmeden gelirler
yerim ben onları yaaa

yok cnm yormuyorum kendimi eşim sağolsun çoğu şeyi o yapıyo ben doğru düzgün bir şey yapmadığım halde yoruluyorum. hem asarım hem ağlarım ivettttt

evet canımm ekimin ilk haftasıı bakalım ben eylül sonu bekliyorum kızımı
kız çocugu erken olurmuş derler hephayrlısı ile gelsinler inşş

Kizlar dünde yazmıştım gec saatte..dun kontrolum vardı 32+5 te 1952 g cikti oglusum. Hep 10 gun onden gidiyordu bu sefer haftasiyla uyumlu cikti doktor normal dedi ama neden 10 gun önde giderken boyle oldu.bu haftada sizin bebisleriniz kac kiloydu?

canım bnm sağ kasığımda ağrı vardı doktora sorduğumda dediki eğer tek taraflı bi ağrıysa doğumla alakalı değil, iki tarafında ağrıyosa o zaman yalancı sancılardır..

Sezey cim ist anadolu yakasinda hangi hastahane ve dr a gidiyosun.bnmde dr um aynisini soyledi tek tarafli agri onemsiz mis.bnde anadolu yakasidayim ve hem ozele hem devlete gidiyorum.

canım benm bebek 31+2 de 2075gr ama bende şeker var o yüzden biraz tombiş olabilir :) seninkinin kilosu zaten standartlara uygun, bak aşağıda yorumunun altında standart boy kilo yazıyo ya onlarla uyumlu.. bu arada bnmde ultrason değerlerimde hep 2 hafta büyük çıkardı bebek bu hafta tam günü gününe çıktı.. olabilir bence.. bi anormallik yok bana sorarsan senin durumunda da..

kızlar sizdede oluyomu kasık agrısı adet olacak gibi:44:
teleşa kapıldım çok eksigimiz var
bendede oluyo sabah kalktıgımda ama öle dayanılmıcak şekilde degil yataktan kalkarken otururken kalkarken baskı arttı kasıklarıma hissediyorum erken gelmeye kalkmasın benim paşa

bu haftalarda ya haftalarına dönüo bebişler yada gerilio canım sıkma canını olagan şeyler

Sezey cim ist anadolu yakasinda hangi hastahane ve dr a gidiyosun.bnmde dr um aynisini soyledi tek tarafli agri onemsiz mis.bnde anadolu yakasidayim ve hem ozele hem devlete gidiyorum.

canım özel hastane olarak kavacık medistate hastanesine gidiyorum, devlet de beykoz devlet hastanesi... beykoz devlet hastanesinde hem hastanede yattım 10 gün hem de doğumhaneye girdim özelden hiçbir farkı yok, hatta ebe ve hemşireler artık tanıdık oluyolar sarılıyolar falan seni görünce :) iki hastaneden de çok memnunum ama yine de dopum için gönlüm özelden yana ilk olduğundan heralde.. :)

Bende ozele kartal umuta gidiyorum.devlette kartal devlet hastanesi.esim biraksa devlette dogururum ama istemiyo pis diyo ee devlette biyere kadar giren cikan belli degil bende bi oyana bi buyana gidiyorum ama ozelde olucak heralde dogum

herkese güzel haftasonlarııı
Kizlar mrb..bugun doktor kontrolum vardı minigim hep 10 gun onde oluyordu ama bugun haftasiyla uyumlu cikti neden acaba iyi besleyemedim mı( 32+5 teyim 1952 gr cikti sizce normal mı..? Doktorum hersey yolunda dedi ama ben takıldım;((
cnm seninle aramız 1 gün ama ben sezeryan olucam ve 25 eylül gibi görünüyo 2 haftaya netleşicek tarihimiz eylül bebişi olcak oğlum ve dün 33+3de 2100 gr çıktı boyda 44cm yani minyon olucak dedi dopktorum bende üüzüldüm biraz ama doktor kenilikle takmamamı sağlıkla doğsun yeter dedi 2800 falan anca olurmuş çok az geldi bana yabu hafta çok ii bakıcam inş yediklerime dikakt edicem araştırcam şimdi bebişi ne besaler paylaşırım seninlede sende yazarsan sevinirim

cnm doğum çantasına konulcakları yazmıştım bi topikte linki bulup atiim sana diğer arkadaşlarda paylaşmış fikir olur senin için
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/644697-yardim-kizlar.html

Son düzenleme:

canım ben hep ağda yaptım başka bişey hiç yapmadım gecen hafta zorda olsa bı sekılde agdamı yapabıldım ben sadece agdayı cekıyosun orda acaba yanlış bişey yapıyorum dedım cektıgın için mi agdayı tavsıye etmıyorlar dıyede başka bır seyde uygulayamam elım agdaya alışık gozu kapalıda yapıyorum çunku aslında her gun onlar gore gore artık bakmıyorlardır da ne bıleyım ben hala alışamadım o konuda vurdum duymaz rahat deilim daha once cook usg ıle alttan muayene oldum artık agzını acmak gıbı bıeşy olmuştu bende benım dr pek alttan bakan cıns değil ılk zamanlar kese gorunmedı gerı yolladı benı eve haftaya gel dedı gıttım yıne gorunmedı mesane dolu gel dedı ama arkadaşımn dr keseyı gorsede alttan bakıyo bakalım gorecegız 2 hafta sonra:18::18:

kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın

bızım kocaman yeşil renkte lıstelerımız vardı kım paylaşıyordu arkadaşlar o karışık değildi detaylıydı bırı bırdaha paylaşşsında kaydedelım canlar

amın cnm ......

allah yardımcın olsun canım ısın zormus senın
canım sıkıntı yapma kendıne ben gecen ay gıttım tam haftasındaydı bu ay 6 gunluk fark var ve hamılelık boyunca hep boyle oldu bır ayı bır ayını tutmadı doktorun saglıklı dedıyse dusenme gerısını

sezıncım allah kavustursun bır guncuk canım goz acayıp kapayıncaya kadar gecer hem arkadasınla kız kıza takılırsın degısıklık olur senın ıcın..amın canım allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın bebıslerımızede saglıkla kavusmayı nasıp etsın

cnm bende memleketımdeydım dıye başka dr gıttım o da benım bebeğim için 10 gun gerıde gıdıyo dedı çok uzuldum ama ultrasandada fark oluyo demişti önumuzdekı gunler kendı dr uma gıtcem bakalım o bna ne dıycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…