2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kız herif hep totomun dıbınde olunca burnundan getırıyom bazen çok ezıyet edıyom ama bugun koydu bana yaaw özledım şimdıden e zaten bu saatte işte oluyodu farkı neyse artık sağolsun arkadaşım kocasını bırakıp gelecek benle kalmaya

Bende ozele kartal umuta gidiyorum.devlette kartal devlet hastanesi.esim biraksa devlette dogururum ama istemiyo pis diyo ee devlette biyere kadar giren cikan belli degil bende bi oyana bi buyana gidiyorum ama ozelde olucak heralde dogum
merhaba Cnm bende umut hastanesine gitmeyi düşünüyorum acaba orada hangi dr gidiyorsun

amin canım

yanında olunca oyle oluyor canım sımdı sen gıdemıyosun onu tek gondermek ıstememıssındır dugune ondan boyle zor gelmıstır.ıste farzet canım sende sabaha kadar da klupte olacak dıye dusun walla bence ıyı olmus sezın kız kıza sabaha kadar kaynatırsınız

kızımgezmek dediğim de kınaydı..hem misafir ağırladım hem de kınada göbecik attım (tabi abartmadan)

aman cnm sen binmeseydin sakın lunapark aletlerine

geçen ben de faytona bindim amasonradan farkettm yanlış oldugunu

Sezinimmm allahim kavustursun ve rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin insaallah ama bir güncükmüs hemen gecer sen takma kafani hem arkadasin olcak yaninda bugün 3 kiz takilin bakalim bu arada unutma beterin beteri vardir beni göz önüne al kuzum yarin kavuscan kocacina

kızlar benim kızım çok hickiriyor günde en az iki kez hickiriyor
Sizinde oyle mi.birde bir haftada kızım sadece 70 gr almıştı 3 günde
3000 grm almış acaba pekmez mı kilo aldırdı çok şaşırdım

maaşallah ne guzel işte pekmez ve tahınde aldırıyo dıyorlardı geçende bı kaç kışı bendemı yesem

Zuluummm pekmez gercekten cok faydali bak sen yemeye devam et ben her kahvaltida yemeye calisiyorum sende öyle yap..insaallah yavrun dahada kilo alir seninde icin rahatlar ama herseyin basi saglik bunuda aklindan cikarma

benım oglusumda ıkı uc gundur oyle dun ıkı defa hıssettım boyle pıt pıt bısey atıyor.canım kılo almalarıda haftadan haftya degısıyor bız gecen ay uc haftada 300 gram almıstık gecen hafta 1800 cıktı bu hafta gıttık 2100 cıktı bır haftada 300 gr almıs yedıklerımızmı etkılıyor yoksa haftalık gelısımlerınden dolayımı hıc bılemıyorumm:44::44: ama senn pekmeze devam et bıde ben o hafta her sabah bı yumurta yemsıtımm ve hergun bı kase yogurt

bıde ıkı gundur oglusum hareket edınce cıt dıye ses duyuyorum sızde de olan varmı???

iyiyiz Cnm bebiste akşamki serumdan beri tekme atıp duruyor
siz nasılsınız senin bebis nasıl canım benim kızımk
cok skur canım ıyı olmanıza sevındım o vıtamını aldı serumdan annesı dururmu hıcmasallahbızde ıyıyız cok sukur oglusumla...

aksam esıme senı soyledım zehırlenmıs felan dıye dıyorkı ıstanbuldaysa hastaneye yanına goturuyum senı dıyor bu kadar merak ettıysen dıyor ıstanbulda ama anadoluda galıba dedım ne guzel arkadas olmussunuz sız oyle bırbırınızı merak edıyosrunuz dıyor sende bana sıfrenı verde sen dogum yapınca yazayım arkadaslarına merak etmeısnler senı dedı bende dedım sen orasını hıc dusunme kocacıgım bız ıstıhbaratı saglamlastırıyoz gıttıkce faceler nolar alınıyor dedım kk dan olmasada faceden telde haber ucucurum ben onlara dedım

maaşallah ne guzel işte pekmez ve tahınde aldırıyo dıyorlardı geçende bı kaç kışı bendemı yesem
sende ye Cnm büyüsün bebis
Zuluummm pekmez gercekten cok faydali bak sen yemeye devam et ben her kahvaltida yemeye calisiyorum sende öyle yap..insaallah yavrun dahada kilo alir seninde icin rahatlar ama herseyin basi saglik bunuda aklindan cikarma
inşallah Cnm gerilerse yada ilerlemesse erken alırlar bebegimi

kız bende o kilo almadiguvhaftada süt yoğurt yumurta kırmızı et balık
yedim ama bu üç gün içinde sadece değişiklik olarak pekmez yedim

ozaman pekmez senın bebısıne faydalı gelıyor canım devam pekmeze hatta 2-3 defa ye artır yanı mıktarını

Selamlar canlarSezincim Allah kavuştursun,üzme kendini yarına kadarmış ..Zuluucum geçmiş olsun ama şimdi sen de bebişin de iyisiniz sanırım,çok sevindim..Ben de sabahaları tatlı sevmezken kaymakla tahin karışımına sardım bir güzel oluyorKızıma klio alrıdıyor mu bilmiyorum ama eşimle kaptırıyoruzHava çok sıcak hakikaten ,camlar açık olduğu halde sabahları terli kalkıyorum resmen..Bugün kocacım erken gelecek inş.

evet Cnm ben anadolu yakasindayim beni merak etmişsin çok sevindim Cnm
çok teşekkür ederim şifre mı anlamadim Cnm

Günaydın hepinize arkadaslar. Biz de ancak kahvaltı edip geldik.

Canım ben daha hazırlamadım. Kendime gecelik, pijama ve sabahlik koyacağım. Terlik, lohusa tacı. Bebeğe bir takım 10lu hastane çıkışı ve 5li hastane çıkışı koyacağım.
Ben hastaneyi aradım bizim hastane kendi giydiriyormus bebekleri çıkarken bizim kıyafetler lazım olacakmış.
Üstelik emzik ve biberon getirmeyin dediler çünkü benim gittiğim hastane bebek dostu hastanesiymis.

evet tahınle pekmez yıyeyım cunku benım bebişte geçen hafta 1 200 grm dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…