allah yardımcın olsun canım ısın zormus senın
canım sıkıntı yapma kendıne ben gecen ay gıttım tam haftasındaydı bu ay 6 gunluk fark var ve hamılelık boyunca hep boyle oldu bır ayı bır ayını tutmadı doktorun saglıklı dedıyse dusenme gerısını
sezıncım allah kavustursun bır guncuk canım goz acayıp kapayıncaya kadar gecer hem arkadasınla kız kıza takılırsın degısıklık olur senın ıcın..amın canım allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın bebıslerımızede saglıkla kavusmayı nasıp etsın
merhaba Cnm bende umut hastanesine gitmeyi düşünüyorum acaba orada hangi dr gidiyorsunBende ozele kartal umuta gidiyorum.devlette kartal devlet hastanesi.esim biraksa devlette dogururum ama istemiyo pis diyoee devlette biyere kadar giren cikan belli degil bende bi oyana bi buyana gidiyorum ama ozelde olucak heralde dogum
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
kız herif hep totomun dıbınde olunca burnundan getırıyom bazen çok ezıyet edıyom ama bugun koydu bana yaaw özledım şimdıden e zaten bu saatte işte oluyodu farkı neyse artıksağolsun arkadaşım kocasını bırakıp gelecek benle kalmaya
Günaydın canım, misafir ağırlayacan yani bugün, vallahi bravo maaşşallah sana, ağırlamadan gezmeye gitseniz olmuyomuuuuuuuu
aynen hiç hoşlanmam, çok kötü bişi, Allah kolaylık versin canım az kaldı bi eylüle geleydik, gerçi şimdide son yüzyılın en sıcak eylülü olcak diyolar heryerde korkuyom vala ya bizemi yapıyo bu sıcaklığı bu sene seneye yapaydııı:44:
bişi yok hoşbeş sohbet ediyoz uçan sayfalara bakma yorma kendiniyat kız uykun geldiyse, sora arıcakmışız bu zamanları, devir kendini uyu biraz
kısmet canım ne diyim, çalışıyoz ya buna şüküralla alla hatunlara bak lunapark istiyolarmış baksen şunlara çocuklar istese neyse diyecem
amn canım yaa inş. bulurum öyle bi iş ama iş değiştirmek de zor geliyo tekrar yıllık izin hak et yeni düzene gir falan. neyse hayırlısı olsun
günaydın canım
biz de lunaparka giddicez bu akşaaammmmisafirlerimiz var hanımlar lunapark istiyolar illa
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
zulllu canım nasılsınn kızcen nasıll???merhaba Cnm bende umut hastanesine gitmeyi düşünüyorum acaba orada hangi dr gidiyorsun
amin canım
zulllu canım nasılsınn kızcen nasıll???
kızlar benim kızım çok hickiriyor günde en az iki kez hickiriyor
Sizinde oyle mi.birde bir haftada kızım sadece 70 gr almıştı 3 günde
3000 grm almış acaba pekmez mı kilo aldırdı çok şaşırdım
kızlar benim kızım çok hickiriyor günde en az iki kez hickiriyor
benım oglusumda ıkı uc gundur oyle dun ıkı defa hıssettım boyle pıt pıt bısey atıyor.canım kılo almalarıda haftadan haftya degısıyor bız gecen ay uc haftada 300 gram almıstık gecen hafta 1800 cıktı bu hafta gıttık 2100 cıktı bır haftada 300 gr almıs yedıklerımızmı etkılıyor yoksa haftalık gelısımlerınden dolayımı hıc bılemıyorumm:44::44: ama senn pekmeze devam et bıde ben o hafta her sabah bı yumurta yemsıtımm ve hergun bı kase yogurtkızlar benim kızım çok hickiriyor günde en az iki kez hickiriyor
cok skur canım ıyı olmanıza sevındım o vıtamını aldı serumdan annesı dururmu hıciyiyiz Cnm bebiste akşamki serumdan beri tekme atıp duruyor
siz nasılsınız senin bebis nasıl canım benim kızımk
sende ye Cnm büyüsün bebismaaşallah ne guzel işte pekmez ve tahınde aldırıyo dıyorlardı geçende bı kaç kışı bendemı yesem
inşallah Cnm gerilerse yada ilerlemesse erken alırlar bebegimiZuluummm pekmez gercekten cok faydali bak sen yemeye devam et ben her kahvaltida yemeye calisiyorum sende öyle yap..insaallah yavrun dahada kilo alir seninde icin rahatlar ama herseyin basi saglik bunuda aklindan cikarma
benım oglusumda ıkı uc gundur oyle dun ıkı defa hıssettım boyle pıt pıt bısey atıyor.canım kılo almalarıda haftadan haftya degısıyor bız gecen ay uc haftada 300 gram almıstık gecen hafta 1800 cıktı bu hafta gıttık 2100 cıktı bır haftada 300 gr almıs yedıklerımızmı etkılıyor yoksa haftalık gelısımlerınden dolayımı hıc bılemıyorumm:44::44: ama senn pekmeze devam et bıde ben o hafta her sabah bı yumurta yemsıtımm ve hergun bı kase yogurt
bıde ıkı gundur oglusum hareket edınce cıt dıye ses duyuyorum sızde de olan varmı???
ozaman pekmez senın bebısıne faydalı gelıyor canım devam pekmeze hatta 2-3 defa ye artır yanı mıktarınısende ye Cnm büyüsün bebis
inşallah Cnm gerilerse yada ilerlemesse erken alırlar bebegimi
kız bende o kilo almadiguvhaftada süt yoğurt yumurta kırmızı et balık
yedim ama bu üç gün içinde sadece değişiklik olarak pekmez yedim
cok skur canım ıyı olmanıza sevındım o vıtamını aldı serumdan annesı dururmu hıcmasallah bızde ıyıyız cok sukur oglusumla...
aksam esıme senı soyledım zehırlenmıs felan dıye dıyorkı ıstanbuldaysa hastaneye yanına goturuyum senı dıyor bu kadar merak ettıysen dıyor ıstanbulda ama anadoluda galıba dedım ne guzel arkadas olmussunuz sız oyle bırbırınızı merak edıyosrunuz dıyor sende bana sıfrenı verde sen dogum yapınca yazayım arkadaslarına merak etmeısnler senı dedı bende dedım sen orasını hıc dusunme kocacıgım bız ıstıhbaratı saglamlastırıyoz gıttıkce faceler nolar alınıyor dedım kk dan olmasada faceden telde haber ucucurum ben onlara dedım
merhaba, kızlar belki daha önce yazdınız ama ben yine de sormak istiyorum (o kadar hızlı ilerliyorki yetişmek mümkün değil forumun hızına :) ) doğum çantasını hazırladınız mı? ne koydunuz? emziği hastenede verin filan diyorlar, emzik koyan varmı? bebege ne kadar kıyafet götürülmeli? kimi çokyazmış? kimi az? ,doğumun tipine göre öncelikli koyulan şeyler varmı? (sezeryansa mutlaka şu olmalı gibi) tecrübeli anneler başta olmak üzere,herkes kısaca yazabilir mi?
sende ye Cnm büyüsün bebis
inşallah Cnm gerilerse yada ilerlemesse erken alırlar bebegimi
kız bende o kilo almadiguvhaftada süt yoğurt yumurta kırmızı et balık
yedim ama bu üç gün içinde sadece değişiklik olarak pekmez yedim
aynen oyle bend bu sabah gec kalktım dedım kızlar kaynatmıstır sımdı ama daha uyanamamıs hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?