ne demek canım rıca ederım burda baya bı samımıyet kurduk ınsan alısyor ve sankı cok yakınıymıs gıbı merak edıyoryanı ben oyle dusunuyorum kendı adımaevet Cnm ben anadolu yakasindayim beni merak etmişsin çok sevindim Cnm
çok teşekkür ederim şifre mı anlamadim Cnm
Selamlar canlarSezincim Allah kavuştursun,üzme kendini yarına kadarmış ..Zuluucum geçmiş olsun ama şimdi sen de bebişin de iyisiniz sanırım,çok sevindim..Ben de sabahaları tatlı sevmezken kaymakla tahin karışımına sardım bir güzel oluyor Kızıma klio alrıdıyor mu bilmiyorum ama eşimle kaptırıyoruz Hava çok sıcak hakikaten ,camlar açık olduğu halde sabahları terli kalkıyorum resmen..Bugün kocacım erken gelecek inş.
e tabi neden olmasın, sen hazırla dursun bi kenarda çantan.. bak ben bile hazırladım :) daha 2 ay olmasına rağmen.. ama doğum bu belli mi olur, dursun çantam kenarda dedim.. hatta size daha komiğini söliyimmi, benim bebek şeker malzemelerim ve kapı süsümde hazır sayılır :)) hepsini kendim yapmak istediğim için yavaş yavaş başlamıştım, kapı süsü malzemeleri bir araya getirilip yapıştırılacak, bebek şekeri de lavanta koyulacak içlerine o kadar :))
sevmeyerek yiyorum Cnm hayatimda en sevmediğim şey tatlıozaman pekmez senın bebısıne faydalı gelıyor canım devam pekmeze hatta 2-3 defa ye artır yanı mıktarını
sağol Cnm iyi olduk şükürSelamlar canlarSezincim Allah kavuştursun,üzme kendini yarına kadarmış ..Zuluucum geçmiş olsun ama şimdi sen de bebişin de iyisiniz sanırım,çok sevindim..Ben de sabahaları tatlı sevmezken kaymakla tahin karışımına sardım bir güzel oluyor Kızıma klio alrıdıyor mu bilmiyorum ama eşimle kaptırıyoruz Hava çok sıcak hakikaten ,camlar açık olduğu halde sabahları terli kalkıyorum resmen..Bugün kocacım erken gelecek inş.
evet tahınle pekmez yıyeyım cunku benım bebişte geçen hafta 1 200 grm dı
bazıları ıs yerınden gırıyor canım onun ıcın hafta sonu olmuyorlar bazılarıda eslerı evde oluyor gıremıyor oyuzden sakın oluyor.yoksa bızım topık bukadar hareketsız olabulumuuEvet hafta sonu herkes geç kalkıyor kuzu :)
Bende simdi gecmisi okuyorum bir kac sayfa nasılsa :)
canım kendi haftasında kalması normal hep öyle devam etmiyor bazen öne geçiyorlar bazen kendi haftalarını yakalıyorlar takma kafana bak doktorun da normal demiş zaten anormal bir durum olsa söylerdi sanaKizlar dünde yazmıştım gec saatte..dun kontrolum vardı 32+5 te 1952 g cikti oglusum. Hep 10 gun onden gidiyordu bu sefer haftasiyla uyumlu cikti doktor normal dedi ama neden 10 gun önde giderken boyle oldu.bu haftada sizin bebisleriniz kac kiloydu?
kız hiç bükme boynunu yarın gelir kocacın sende arkadaşınla vakit geçir işte,sen de benim gibi ayrı kalmayı hiç sevmiyorsunkızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
kızlar benim kızım çok hickiriyor günde en az iki kez hickiriyor
Sizinde oyle mi.birde bir haftada kızım sadece 70 gr almıştı 3 günde
3000 grm almış acaba pekmez mı kilo aldırdı çok şaşırdım
sevmeyerek yiyorum Cnm hayatimda en sevmediğim şey tatlı
bide ben eksi hastasıyım ouzzucugum
sağol Cnm iyi olduk şükür
benim nedense yemekle hiç
aram yok hayatimda ilk kez bu kadar çok yedim
ben 155 boyundayim 44 nadir gören biriydim
çok minyon biriyim
masallah bebisine Cnm minyon galiba annesi
cinsiyeti ne Cnm
sevmeyerek yiyorum Cnm hayatimda en sevmediğim şey tatlı
çok minyon biriyim
cinsiyeti ne Cnm
canım hosgeldınn masallah bebısıneSelam kızlar doktordan geldik biz bugün oğlum 30+5 te 1645 gram olmuş 42 cm olmuş pozisyonu basasagi umarim bir daha.dönmez doktorumuz herşey normal dedi 2 eylulde calisabilir raporumu alicam böyle işte haberler
Ben de doğum çantamı haftaya cuma hazırlıcam inş. Kayınvalideme göre cuma günü hazırlamak daha hayırlıymış.İçine gecelik,battaniye,biberon(ne olur olmaz diye)5 li ve 10 lu hastane çıkışı,terlik,ıslak mendil,bebek bezi ve hasta bezi koyucaz..Aklıma gelmeyen de olabilir ama en elzemleri bunlar..Kendin mı yaptın ne guzel. Fotograflarını koyarsan nasıl birsey olduğunu görürüz biz de.
Bende hep evde yapmak istedim ama yapamadım bir turlu.
Ben de 1.62 yim 57 ile evlendim 63 te hamile kaldım şimdi 75 civarıyım ama bacak ve kolumda yüzümde bariz bir belirginlik yok deniliyor bu da sevindiricisevmeyerek yiyorum Cnm hayatimda en sevmediğim şey tatlı
çok minyon biriyim
cinsiyeti ne Cnm
bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
ne demek canım rıca ederım burda baya bı samımıyet kurduk ınsan alısyor ve sankı cok yakınıymıs gıbı merak edıyoryanı ben oyle dusunuyorum kendı adıma
benım kk sıfermı ıstıyor canım dogum yapınca sıze haber verecekmıs sankı ben doguma gıdınce aklına bura gelecek kendını bıle unutucak panıkten bıde gelıp buraya haber verecegin
hosgeldın caty afıyet olsun canım yarasın bebısıne kan olsun et olsun can olsunnbızım buralarda oyle canım ya sabah bı kalktım ter ıcndeyım asırı derecede nem var burda o daha kotu edıyor
maaşallah benım 1200 cıvarıydı
kesinlikle keçi boynuzu pekmezi hayatım ..... bence o aldırdı bu ay bana ben kilo pek almadım bebek aldı pekmez sayesinde
kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
Hoşgeldiniz..Ben geçen hafta 31+1 de gittim ,kızımın kilosu 1718 gramdı ,şimdilerde tahminim 2000 gr a ulaşmıştır,ben de çok sık yemesem de yediklerimde seçici birisiyim,faydalı olmasına dikkat ediyorum yani,haplarımı da ihmal etmiyorum..Aslında önemli olan bebeklerimizin çok kilolu olması değil,sağlıklı olmaları inş..Fazla kilolar yine bize kalacak,bir de doğurması var dahabizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?