2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet Cnm ben anadolu yakasindayim beni merak etmişsin çok sevindim Cnm
çok teşekkür ederim şifre mı anlamadim Cnm
ne demek canım rıca ederım burda baya bı samımıyet kurduk ınsan alısyor ve sankı cok yakınıymıs gıbı merak edıyoryanı ben oyle dusunuyorum kendı adıma
benım kk sıfermı ıstıyor canım dogum yapınca sıze haber verecekmıs sankı ben doguma gıdınce aklına bura gelecek kendını bıle unutucak panıkten bıde gelıp buraya haber verecekmıss

hosgeldın caty afıyet olsun canım yarasın bebısıne kan olsun et olsun can olsunnbızım buralarda oyle canım ya sabah bı kalktım ter ıcndeyım asırı derecede nem var burda o daha kotu edıyor

Son düzenleme:

Kendin mı yaptın ne guzel. Fotograflarını koyarsan nasıl birsey olduğunu görürüz biz de.
Bende hep evde yapmak istedim ama yapamadım bir turlu.

ozaman pekmez senın bebısıne faydalı gelıyor canım devam pekmeze hatta 2-3 defa ye artır yanı mıktarını
sevmeyerek yiyorum Cnm hayatimda en sevmediğim şey tatlı
bide ben eksi hastasıyım ouzzucugum
sağol Cnm iyi olduk şükür
benim nedense yemekle hiç
aram yok hayatimda ilk kez bu kadar çok yedim
ben 155 boyundayim 44 nadir gören biriydim
çok minyon biriyim
evet tahınle pekmez yıyeyım cunku benım bebişte geçen hafta 1 200 grm dı

masallah bebisine Cnm minyon galiba annesi
cinsiyeti ne Cnm

Selam kızlar doktordan geldik biz bugün oğlum 30+5 te 1645 gram olmuş 42 cm olmuş pozisyonu basasagi umarim bir daha.dönmez doktorumuz herşey normal dedi 2 eylulde calisabilir raporumu alicam böyle işte haberler

Evet hafta sonu herkes geç kalkıyor kuzu :)
Bende simdi gecmisi okuyorum bir kac sayfa nasılsa :)
bazıları ıs yerınden gırıyor canım onun ıcın hafta sonu olmuyorlar bazılarıda eslerı evde oluyor gıremıyor oyuzden sakın oluyor.yoksa bızım topık bukadar hareketsız olabulumuu

selam hanımlar biz geldik kızımla hastaneye gittik kan ve idrar sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür nst2de de yalancı kasılmalar dışında bir şey çıkmadı ama bebek şağıda işte belki o kanama ondan olmuştur dikkat etmek lazım dedi doktorumuz işte bizden böyle

canım kendi haftasında kalması normal hep öyle devam etmiyor bazen öne geçiyorlar bazen kendi haftalarını yakalıyorlar takma kafana bak doktorun da normal demiş zaten anormal bir durum olsa söylerdi sana
kız hiç bükme boynunu yarın gelir kocacın sende arkadaşınla vakit geçir işte,sen de benim gibi ayrı kalmayı hiç sevmiyorsun

pekmez aldırıyor canım hatta tahin pekmez ye tatlı kilo aldırıyor bebişe

olmaz canım bebısın ıcın yıeyeceksın bende cok yemek yıyen bırı deılım 50den yukarı cıkmamısımdır kolay kolay yemek yemeyıde hıc sevmem ama bebısım ıcın ezda olsa herseyden yemeye calısıyorum bıde onlarım damak tadı anne karnında olusuyor sen sımdı herseyden yıyeceksınkı oda buyuyunce yesın yemek secen bı kızcen olsun ıstemezsın galıba

cnm benımkı erkek ama dr 10 gun gerıde dedı senın bebış kaç kılo cnm

Selam kızlar doktordan geldik biz bugün oğlum 30+5 te 1645 gram olmuş 42 cm olmuş pozisyonu basasagi umarim bir daha.dönmez doktorumuz herşey normal dedi 2 eylulde calisabilir raporumu alicam böyle işte haberler
canım hosgeldınn masallah bebısıne donemz sanırım artık canım benımkı son bır aydır aynı pozısyonda yerlerı daraldıgı ıcın fazla hareket edemıyorlar ama ıslerı bellı olmaz bu sıpacıkların sende normal dogum ıstıyorsun dımı canım??

bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda

Kendin mı yaptın ne guzel. Fotograflarını koyarsan nasıl birsey olduğunu görürüz biz de.
Bende hep evde yapmak istedim ama yapamadım bir turlu.
Ben de doğum çantamı haftaya cuma hazırlıcam inş. Kayınvalideme göre cuma günü hazırlamak daha hayırlıymış.İçine gecelik,battaniye,biberon(ne olur olmaz diye)5 li ve 10 lu hastane çıkışı,terlik,ıslak mendil,bebek bezi ve hasta bezi koyucaz..Aklıma gelmeyen de olabilir ama en elzemleri bunlar..
Ben de 1.62 yim 57 ile evlendim 63 te hamile kaldım şimdi 75 civarıyım ama bacak ve kolumda yüzümde bariz bir belirginlik yok deniliyor bu da sevindirici

Allah kavuştursun canım. Bir gun cabuk geçer üzülme kız bak arkadasın da geliyormuş yanına. Yalnız da degilsin

bende sizlere çok alıştım Cnm cokta sevdim benim ailem yok ama ekim anneleri
hatunlari ve bebisleri var dimi

Kizlar bir de sunu soracağım hani bu ana kucagi var elde taşınan eski model fermuarli çanta gıbi ondan aldınız mı? Ben puset düşünmüştüm annem de kv de cocuk ilk etapta onda iki buklum olur o cok rahat olur evde de icine koyarsın dediler sizce ne yapmalıyım?

kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız

Eklentiler

• $IMG_0286.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0289.webp
    12 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0288.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 65
bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
Hoşgeldiniz..Ben geçen hafta 31+1 de gittim ,kızımın kilosu 1718 gramdı ,şimdilerde tahminim 2000 gr a ulaşmıştır,ben de çok sık yemesem de yediklerimde seçici birisiyim,faydalı olmasına dikkat ediyorum yani,haplarımı da ihmal etmiyorum..Aslında önemli olan bebeklerimizin çok kilolu olması değil,sağlıklı olmaları inş..Fazla kilolar yine bize kalacak,bir de doğurması var dahaBen normal doğum istediğim için 4 kiloyu geçmesini falan istemiyorum,hadi hayırlısı diyelim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…