bende sizlere çok alıştım Cnm cokta sevdim benim ailem yok ama ekim anneleri
hatunlari ve bebisleri var dimi
bende sizlere çok alıştım Cnm cokta sevdim benim ailem yok ama ekim anneleri
hatunlari ve bebisleri var dimi
Kizlar bir de sunu soracağım hani bu ana kucagi var elde taşınan eski model fermuarli çanta gıbi ondan aldınız mı? Ben puset düşünmüştüm annem de kv de cocuk ilk etapta onda iki buklum olur o cok rahat olur evde de icine koyarsın dediler sizce ne yapmalıyım?
bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
Maasallah oğluna. Gördün geldin demek annesi.Selam kızlar doktordan geldik biz bugün oğlum 30+5 te 1645 gram olmuş 42 cm olmuş pozisyonu basasagi umarim bir daha.dönmez doktorumuz herşey normal dedi 2 eylulde calisabilir raporumu alicam böyle işte haberler
bazıları ıs yerınden gırıyor canım onun ıcın hafta sonu olmuyorlar bazılarıda eslerı evde oluyor gıremıyor oyuzden sakın oluyor.yoksa bızım topık bukadar hareketsız olabulumuu
kızlar bugun benım boynum buruk kocam sınapa gıttı sabah yarın gelecek kuzenının duyunune gıttı butun aıle orda benımde yanıma kalmaya arkadşım gelecek yalnız kalmıcam ama kociş olmayınca ben cok huzursuz oluyorum yaa onu cook sevıyoruum Allahım onu bana 2. kere bağışlamıştı Allahım onu kızımla benım başımızdan eksık etmesın
selam hanımlar biz geldik kızımla hastaneye gittik kan ve idrar sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür nst2de de yalancı kasılmalar dışında bir şey çıkmadı ama bebek şağıda işte belki o kanama ondan olmuştur dikkat etmek lazım dedi doktorumuz işte bizden böyle
canım kendi haftasında kalması normal hep öyle devam etmiyor bazen öne geçiyorlar bazen kendi haftalarını yakalıyorlar takma kafana bak doktorun da normal demiş zaten anormal bir durum olsa söylerdi sana
kız hiç bükme boynunu yarın gelir kocacın sende arkadaşınla vakit geçir işte,sen de benim gibi ayrı kalmayı hiç sevmiyorsun
pekmez aldırıyor canım hatta tahin pekmez ye tatlı kilo aldırıyor bebişe
Canım çok güzeller,güle güle giysin inşallah..Ama kırmızı nazar çeker denilir,aman nazar değmesin miniğinekızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
tadı nasıl cnm ...
Sezinimmm allahim kavustursun ve rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin insaallahama bir güncükmüs hemen gecer sen takma kafani hem arkadasin olcak yaninda bugün 3 kiz takilin bakalim bu arada unutma beterin beteri vardir beni göz önüne al kuzum yarin kavuscan kocacina
29+1 de 1650 gr 38 cm di 32+1 de 2.600 47 cm şimdi ne kadardır çok merak ediyorum bende
Ben de onu almadım,pusetimiz var bi deneyelim olmadı onu da alırız,naplım bundan sonra kızımız tahta oturacak evdebanada onu al dedıler ama ben puset dusunuyorum
kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
olmasın Cnm çok zor vallaolmaz canım bebısın ıcın yıeyeceksın bende cok yemek yıyen bırı deılım 50den yukarı cıkmamısımdır kolay kolay yemek yemeyıde hıc sevmem ama bebısım ıcın ezda olsa herseyden yemeye calısıyorum bıde onlarım damak tadı anne karnında olusuyor sen sımdı herseyden yıyeceksınkı oda buyuyunce yesın yemek secen bı kızcen olsun ıstemezsın galıba
sen bir an önce başla Cnm benim kızında on gün geride Cnm eylülün 8 inde kontrolumz var inşallahcnm benımkı erkek ama dr 10 gun gerıde dedı senın bebış kaç kılo cnm
ben de keciboynuzu yedim Cnm 3 günde 300 grm aldı kızımbizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
yine de senin boyun uzun Cnm ben kızımın kısa boylu olsun istemiyorumBen de doğum çantamı haftaya cuma hazırlıcam inş. Kayınvalideme göre cuma günü hazırlamak daha hayırlıymış.İçine gecelik,battaniye,biberon(ne olur olmaz diye)5 li ve 10 lu hastane çıkışı,terlik,ıslak mendil,bebek bezi ve hasta bezi koyucaz..Aklıma gelmeyen de olabilir ama en elzemleri bunlar..
Ben de 1.62 yim 57 ile evlendim 63 te hamile kaldım şimdi 75 civarıyım ama bacak ve kolumda yüzümde bariz bir belirginlik yok deniliyor bu da sevindirici
Hoşgeldiniz..Ben geçen hafta 31+1 de gittim ,kızımın kilosu 1718 gramdı ,şimdilerde tahminim 2000 gr a ulaşmıştır,ben de çok sık yemesem de yediklerimde seçici birisiyim,faydalı olmasına dikkat ediyorum yani,haplarımı da ihmal etmiyorum..Aslında önemli olan bebeklerimizin çok kilolu olması değil,sağlıklı olmaları inş..Fazla kilolar yine bize kalacak,bir de doğurması var dahaBen normal doğum istediğim için 4 kiloyu geçmesini falan istemiyorum,hadi hayırlısı diyelim..
Pekmez cok ise yarıyor demek.kesinlikle keçi boynuzu pekmezi hayatım ..... bence o aldırdı bu ay bana ben kilo pek almadım bebek aldı pekmez sayesinde
tadı diğer pekmezlere göre çok iyi hayatım ..... sabah akşam 1 tatlı kaşığı bak ben bu arada hiç hap vitamin falan kullanmadım organik olacak bebek bende çok kilo almadım 8 buçuk kilo aldım şiddetle tavsiye ediyorum
Kizlar bir de sunu soracağım hani bu ana kucagi var elde taşınan eski model fermuarli çanta gıbi ondan aldınız mı? Ben puset düşünmüştüm annem de kv de cocuk ilk etapta onda iki buklum olur o cok rahat olur evde de icine koyarsın dediler sizce ne yapmalıyım?
maaşallah ne yıyosun cnm bebışiçin
hımm sadece 1 tatlı kaşıgı ıyıymış ben abartıyla yıcez dıye dusunmuştum tahınle yesekte olur değilmi bıde organık dedişsinde marketlerdenmı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?