2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende sizlere çok alıştım Cnm cokta sevdim benim ailem yok ama ekim anneleri
hatunlari ve bebisleri var dimi

tabı canım bızde burda bı aıle olduk bak bebıslerımıızın bır suru teyzesı olduavrupa yakasında olsan gercekten senınle gorusmek ısterdım canım benımde yok kımsem burda oyuzdn senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyoruz

banada onu al dedıler ama ben puset dusunuyorum

bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda

29+1 de 1650 gr 38 cm di 32+1 de 2.600 47 cm şimdi ne kadardır çok merak ediyorum bende

Selam kızlar doktordan geldik biz bugün oğlum 30+5 te 1645 gram olmuş 42 cm olmuş pozisyonu basasagi umarim bir daha.dönmez doktorumuz herşey normal dedi 2 eylulde calisabilir raporumu alicam böyle işte haberler
Maasallah oğluna. Gördün geldin demek annesi.
bazıları ıs yerınden gırıyor canım onun ıcın hafta sonu olmuyorlar bazılarıda eslerı evde oluyor gıremıyor oyuzden sakın oluyor.yoksa bızım topık bukadar hareketsız olabulumuu

Aynen öyle canım. Burası uçuyor hafta ici oldugunda :)

sezincim Allah kavuştursun canım bi günden bişe olmaz kız bugün kız kıza sohbet muhabbet yarın gelecek nasılsa

Hosgeldin canım. Sonucların iyi çıkmasına sevindim. Yine de yorma sen kendini artık.

tadı nasıl cnm ...

tadı diğer pekmezlere göre çok iyi hayatım ..... sabah akşam 1 tatlı kaşığı bak ben bu arada hiç hap vitamin falan kullanmadım organik olacak bebek bende çok kilo almadım 8 buçuk kilo aldım şiddetle tavsiye ediyorum

yazarken sen geldın aklıma canım utanmıyon mu sezın dedım kızcagızın kocası yanında yok sen 1 gun için şımarıklık yapıyosun dıye

kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız

kızz sezin cok tatlı ayy kızcen bunun ıcınde ne sevımlı olurr allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ınsallahgelecegın süslleri sımdıden kendını gosterıyor

olmasın Cnm çok zor valla
bende yemek seçen biriydim ama artık secmiyorum
eşim yemeyince çok kiziyor dr on gün geride dedi
hemen sen niye yemek yemiyosun diye bana kizdi
kuz dr eşim elinde olsa beni 100 kilo yapacaklar
cnm benımkı erkek ama dr 10 gun gerıde dedı senın bebış kaç kılo cnm
sen bir an önce başla Cnm benim kızında on gün geride Cnm eylülün 8 inde kontrolumz var inşallah
arayı kapatır bebislerimiz
bizde geldik şimdi doktordan kızlar 30+7 deyiz bebeişimizin kilosu 1815 boyu 42 cm iyi dedi doktor ben bu ay keçiboynuzu pekmezi yedim ondan iyi çıktı galiba sizin kaçtı bu haftalarda
ben de keciboynuzu yedim Cnm 3 günde 300 grm aldı kızım
yine de senin boyun uzun Cnm ben kızımın kısa boylu olsun istemiyorum
ama herseyden önemlisi iyi huylu olsun dimi

tatlım ben 38 haftada sezeryan olacam o yüzden kilo su önemli benim için 2 hafta eksik olacak sonuçta ben hiç hap kullanmadım bebeğe ....kendi yediğim içtiğim kendimde 8 kilo aldım pekmez dedğim gibi bana iyi geldi

hımm sadece 1 tatlı kaşıgı ıyıymış ben abartıyla yıcez dıye dusunmuştum tahınle yesekte olur değilmi bıde organık dedişsinde marketlerdenmı aldın

Portbebeden bahsediyorsun galiba canım. Annemde ondan al diyor. Anakucaginda iki büklüm diyor annem de :)
Bende henüz bilmiyorum ne yapacağımı.

Son düzenleme:
maaşallah ne yıyosun cnm bebışiçin

hamile kaldığım ilk günden beri her sabah 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz ve yarım litreye yakın süt içtim bunlar hergün sabitti onun dışında çok farklı bişey yapmadım günlük normal yedim ama biraz genetik sanırım babamız ve babanne tarafımız uzun yapılı sanırım onlara çekicek doktor çok kilolu doğmaz ama uzun boylu olucak dedi sağlıklı olsun yeterki en önemlisi o

hımm sadece 1 tatlı kaşıgı ıyıymış ben abartıyla yıcez dıye dusunmuştum tahınle yesekte olur değilmi bıde organık dedişsinde marketlerdenmı aldın

aktardan aldım o bitti bidemarketten fark etmiyo benim organik demem hap kullanmadım bebek organik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…