hamile kaldığım ilk günden beri her sabah 1 haşlanmış yumurta 2 ceviz ve yarım litreye yakın süt içtim bunlar hergün sabitti onun dışında çok farklı bişey yapmadım günlük normal yedim ama biraz genetik sanırım babamız ve babanne tarafımız uzun yapılı sanırım onlara çekicek doktor çok kilolu doğmaz ama uzun boylu olucak dedi sağlıklı olsun yeterki en önemlisi o
Hmm sezeryan olacağın belliymiş,tabi sen daha kilolu olmasını stersin haliyletatlım ben 38 haftada sezeryan olacam o yüzden kilo su önemli benim için 2 hafta eksik olacak sonuçta ben hiç hap kullanmadım bebeğe ....kendi yediğim içtiğim kendimde 8 kilo aldım pekmez dedğim gibi bana iyi geldi
kızz sezin cok tatlı ayy kızcen bunun ıcınde ne sevımlı olurr allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ınsallahgelecegın süslleri sımdıden kendını gosterıyor
aktardan aldım o bitti bidemarketten fark etmiyo benim organik demem hap kullanmadım bebek organik oldu
çok tatlı cnm uymuş kendıne almadınmı
benım eşimde uzun boylu ben 163 eşim 185 yada daha fazla
canım analara yapmamışlar kız bak gordunmı kendımızi uunutuyoruz
yok canım almazsın sen mıyon tıplısın cok fazla sısmezsın merak etme hem sende kılo almalsın dogumda bebegımıızınde bızımde enerjıye ıhtıyacı olacak benım doktor bana 1 kılo fazlam olunca kızmıstı bende dıkkat ettım bıraz ozamanda annem kızdı bebegınınde senınde dogumda enerjıye ıhtıyacın olucak yorulursun kaldıramazsın lohusalık oyle kolaymı sanıyorsun dedı bı guzel fırcaladı benı ama annemde haklı sonucta bıde normal dogum ıstıyorum :18:olmasın Cnm çok zor valla
bende yemek seçen biriydim ama artık secmiyorum
eşim yemeyince çok kiziyor dr on gün geride dedi
hemen sen niye yemek yemiyosun diye bana kizdi
kuz dr eşim elinde olsa beni 100 kilo yapacaklar
sen bir an önce başla Cnm benim kızında on gün geride Cnm eylülün 8 inde kontrolumz var inşallah
arayı kapatır bebislerimiz
ben de keciboynuzu yedim Cnm 3 günde 300 grm aldı kızım
yine de senin boyun uzun Cnm ben kızımın kısa boylu olsun istemiyorum
ama herseyden önemlisi iyi huylu olsun dimi
kız sezinim sen ne güzel şeyler almışsın böyle sen böyle koyuncakızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
sağol sezincigim sizleri çok seviyorumkız sen bızım nazlı zuulumumuzsun
tabı canım bızde burda bı aıle olduk bak bebıslerımıızın bır suru teyzesı olduavrupa yakasında olsan gercekten senınle gorusmek ısterdım canım benımde yok kımsem burda oyuzdn senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyoruz
Canım çok güzeller,güle güle giysin inşallah..Ama kırmızı nazar çeker denilir,aman nazar değmesin miniğine
bende hıç beklemedn alayım cunku bende fazla yemıyen bırıyım hele ılk gunler kesınlıkle kahvaltı yok eşimin işten gelmesını beklıyordum onunla yıyordum eşim kızıyı hatta ama elımde değil fazla yıyemıyorum yenı yenı yıyorum bıde gunde 2 3 bardak su ıcıyorum evlenmedende boyleydım suyla hıç aram yok kendıme çok kızıyorum çok
teşekkür ederiz kuzu teyzesibabasını aradım kokoş kızının bantı geldı dıyeee ay bılmıyorum bı yerıne de boncuk koymazsam ıydır
Allahım kucagımıza almaya nasıp etsın cok şanslılar benım biz byle buyumedık onlar doğmadan nelerı hazrı be kuzu bazen Allaım sen bılırsın dıyorum ama çok heveslıyız işte çok ıstedık bu kokoş kızı
Canım beslenmene daha çok dikkat etmelisin,en azından şu kritik son zamanlarımızda..Çünkü bebeklerimiz daha hızlı klo alacaklar,suyu da ihmal etmemelisin,2 saatte bir amniyotik sıvısı değişiyor ve bol bol su içmemiz gerek.Ben günde 3.5 4 lt içiyorumdurbende hıç beklemedn alayım cunku bende fazla yemıyen bırıyım hele ılk gunler kesınlıkle kahvaltı yok eşimin işten gelmesını beklıyordum onunla yıyordum eşim kızıyı hatta ama elımde değil fazla yıyemıyorum yenı yenı yıyorum bıde gunde 2 3 bardak su ıcıyorum evlenmedende boyleydım suyla hıç aram yok kendıme çok kızıyorum çok
Çok seviyorsun madem,nasıl mutlu oluyorsan öyle davran canım.Dua edersin bişey olmaz inşallahbızım hastane cıkışımız beyazdı canım aynı gun içinde gırıdıgımız başka magazada bunu gorduk kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun çok severım ben kırmızıyı düşün salonum kırmızılı benım vede canım disneyın urunu olmaına ragmen yıkadım ama kırmızı olan serıtler varya boya verdı yanlarına oda nazarı olsun dedım ama aldıgım yere gıdıp söylıcem fıyatı da ıyıdı çunku düşün lcw kırmızılarla attım onlara hiç bişey olmamış bu 10 lu bir takım beyaz tulumu var takımın onda bişey yok ama
kız sezinim sen ne güzel şeyler almışsın böyle sen böyle koyunca
benimde sabirsizlugim artıyor bebisim gelsin diyorum
sağol sezincigim sizleri çok seviyorum
bende seni görmek isterdim Cnm eminm hepiniz
çok iyi insanlarsiniz
ezinecigim nasılsın Cnm nerelerdesin
kızlar elifnil ve ogretmen1 nerede
peki sen kaç kilo aldın cnm
cnm ben her ay 1 kılo aldım 60 la hamıle kaldım sanırım 68 69 kılo arasıyım
Canım beslenmene daha çok dikkat etmelisin,en azından şu kritik son zamanlarımızda..Çünkü bebeklerimiz daha hızlı klo alacaklar,suyu da ihmal etmemelisin,2 saatte bir amniyotik sıvısı değişiyor ve bol bol su içmemiz gerek.Ben günde 3.5 4 lt içiyorumdur
Çok seviyorsun madem,nasıl mutlu oluyorsan öyle davran canım.Dua edersin bişey olmaz inşallahMağazaya git değiştir bence de,sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum.Ben de haftaya yıkarken hepsini aynı anda mı atsam diyorum yoksa renklere göre mi bilemedim..:26:
Canım beslenmene daha çok dikkat etmelisin,en azından şu kritik son zamanlarımızda..Çünkü bebeklerimiz daha hızlı klo alacaklar,suyu da ihmal etmemelisin,2 saatte bir amniyotik sıvısı değişiyor ve bol bol su içmemiz gerek.Ben günde 3.5 4 lt içiyorumdur
Çok seviyorsun madem,nasıl mutlu oluyorsan öyle davran canım.Dua edersin bişey olmaz inşallahMağazaya git değiştir bence de,sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum.Ben de haftaya yıkarken hepsini aynı anda mı atsam diyorum yoksa renklere göre mi bilemedim..:26:
bızım hastane cıkışımız beyazdı canım aynı gun içinde gırıdıgımız başka magazada bunu gorduk kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun çok severım ben kırmızıyı düşün salonum kırmızılı benım vede canım disneyın urunu olmaına ragmen yıkadım ama kırmızı olan serıtler varya boya verdı yanlarına oda nazarı olsun dedım ama aldıgım yere gıdıp söylıcem fıyatı da ıyıdı çunku düşün lcw kırmızılarla attım onlara hiç bişey olmamış bu 10 lu bir takım beyaz tulumu var takımın onda bişey yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?