2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benım eşimde uzun boylu ben 163 eşim 185 yada daha fazla

Hmm sezeryan olacağın belliymiş,tabi sen daha kilolu olmasını stersin haliyleİnşallah sağlıklı doğsunlar da,bizim süütümüzle de hızla büyüyeceklerdir eminim.. Keçiboynuzunu arada yerim ama bu ay daha sıklaştırırım..Bir de her gün hurma,kayısı,badem ve ceviz yiyorum arada fındık..tavsiye derim yemeyenler için..Ayrıca sütü ve ayranı çok severek içerim.

Son düzenleme:
kızz sezin cok tatlı ayy kızcen bunun ıcınde ne sevımlı olurr allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ınsallahgelecegın süslleri sımdıden kendını gosterıyor

teşekkür ederiz kuzu teyzesi babasını aradım kokoş kızının bantı geldı dıyeee ay bılmıyorum bı yerıne de boncuk koymazsam ıydır
Allahım kucagımıza almaya nasıp etsın cok şanslılar benım biz byle buyumedık onlar doğmadan nelerı hazrı be kuzu bazen Allaım sen bılırsın dıyorum ama çok heveslıyız işte çok ıstedık bu kokoş kızı

aktardan aldım o bitti bidemarketten fark etmiyo benim organik demem hap kullanmadım bebek organik oldu

bende hıç beklemedn alayım cunku bende fazla yemıyen bırıyım hele ılk gunler kesınlıkle kahvaltı yok eşimin işten gelmesını beklıyordum onunla yıyordum eşim kızıyı hatta ama elımde değil fazla yıyemıyorum yenı yenı yıyorum bıde gunde 2 3 bardak su ıcıyorum evlenmedende boyleydım suyla hıç aram yok kendıme çok kızıyorum çok

benım eşimde uzun boylu ben 163 eşim 185 yada daha fazla

bende 170 eşim 195 bu arada bende tahin pekmez çok yedim ama faydalı olsun diye değil tatlıya aşırı düşkünlükten :) doktor şimdi izin vermiyo çok kilo alıyorum diye bide ballı muz çok yiyordum :)

yok canım almazsın sen mıyon tıplısın cok fazla sısmezsın merak etme hem sende kılo almalsın dogumda bebegımıızınde bızımde enerjıye ıhtıyacı olacak benım doktor bana 1 kılo fazlam olunca kızmıstı bende dıkkat ettım bıraz ozamanda annem kızdı bebegınınde senınde dogumda enerjıye ıhtıyacın olucak yorulursun kaldıramazsın lohusalık oyle kolaymı sanıyorsun dedı bı guzel fırcaladı benı ama annemde haklı sonucta bıde normal dogum ıstıyorum :18:

Son düzenleme:
kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
kız sezinim sen ne güzel şeyler almışsın böyle sen böyle koyunca
benimde sabirsizlugim artıyor bebisim gelsin diyorum
kız sen bızım nazlı zuulumumuzsun
sağol sezincigim sizleri çok seviyorum

bende seni görmek isterdim Cnm eminm hepiniz
çok iyi insanlarsiniz

ezinecigim nasılsın Cnm nerelerdesin

kızlar elifnil ve ogretmen1 nerede

Canım çok güzeller,güle güle giysin inşallah..Ama kırmızı nazar çeker denilir,aman nazar değmesin miniğine

bızım hastane cıkışımız beyazdı canım aynı gun içinde gırıdıgımız başka magazada bunu gorduk kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun çok severım ben kırmızıyı düşün salonum kırmızılı benım vede canım disneyın urunu olmaına ragmen yıkadım ama kırmızı olan serıtler varya boya verdı yanlarına oda nazarı olsun dedım ama aldıgım yere gıdıp söylıcem fıyatı da ıyıdı çunku düşün lcw kırmızılarla attım onlara hiç bişey olmamış bu 10 lu bir takım beyaz tulumu var takımın onda bişey yok ama

peki sen kaç kilo aldın cnm

Kızlar dün kontrolüm vardı bebişim 2374 gr olmuş iyi güzel maşallah bi sorunu yok çok şükür ama nst de yine 80 şiddette sancılar çıktı ben hissetmiyorum ama doktor yatırmam lazım dedi sonra ben eve gitmek istedim nedense bişey olmaz diyorum evde yatarım sonra ikna etti beni kesen patlar evde prematüre bebeğin olur üzülürsün falan filan. Zaten ilaç kullanıyorum ki ben (Nidilat+buscopan) Neyse yattım aynı ilaçları verdiler 2 tane birazda serum 2 saat geçmeden sancı mancı kalmadı doktorumda bak hastane sana ii geldi geçti hadi eve gönderiyorum seni dedi sevindim. Çıkış yaparken 2 saat için oda parası 150tl damar yolu açılması nst falan 100 tl istediler zaten 50 tl muayene 25 tahlile vermiştim. Geçen seferde bir gece yatmıştım o zaman sadece 150 ödemiştim. Meğerse o zaman 100 lira eksik almışlar unutmuşlar falan filan saçmalığa bak. E diyeceksiniz niye o hastaneye gittin madem ,ben muayene ve doğum parasına göre bütçemi ayarladım ama yatmam gerekeceğini bilemezdim tabi 5 yıldızlı otelden daha fazla oda parasını alacaklarını da.

Halbuki acilde de verebilirdi o hapları nst yi zaten çekiyolar poliklinikte.Sırf para almak için mi yapıyo anlamadım bu doktoru artık güvenemiyorum bu özel hastanelere. Ben bebeğime bişey alırken o kadar hesap yapıyorum hala bir sürü eksiğim var. Çok canım sıkıldı.1 ay kalmasaydı doktorumu değiştirirdim de üfff işte hayırlısıyla bitse bu süreç de kurtulsam.

amın canım aynenn oyle herseylerı var odaları kat kat gıyeceklerı allah saglıkla kullanmayı nasıp etsındun esım dıyorkı farkındamısın hep oglumzudan konusuyoruz dıyor dedım baska ne konusacktıkkı hatta bız onceden ne konusuyorduk acaba o daha gelmeden herseyı unutturdu bıde gelınce ne yaparızallah ısteyen herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu ben hala dusununce ınanamıyorum ben annemı olucam dıyorum kendı kendıme kucagıma alana kadarda ınanamayacagım galıba

Canım beslenmene daha çok dikkat etmelisin,en azından şu kritik son zamanlarımızda..Çünkü bebeklerimiz daha hızlı klo alacaklar,suyu da ihmal etmemelisin,2 saatte bir amniyotik sıvısı değişiyor ve bol bol su içmemiz gerek.Ben günde 3.5 4 lt içiyorumdur
Çok seviyorsun madem,nasıl mutlu oluyorsan öyle davran canım.Dua edersin bişey olmaz inşallahMağazaya git değiştir bence de,sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum.Ben de haftaya yıkarken hepsini aynı anda mı atsam diyorum yoksa renklere göre mi bilemedim..:26:

canımmcım bıraz ordan burdan uydurmaya çalıştım tamda uydukız annesı senınkılerde cıcıdır bebeklerin herşeyi güzell ama her mınık şey çok güzellerrr aslında bende zulum cok sabırsızım çok merak edıyorum artık kızının kılosuna takıntı yapma tamam mı bak dun dedım sana stress yaptıkça almaz kılo bı bırak halıne dıye 3 gunde 300 gr boyle gıderse obez bişey gelmesin bu seferde almasın dıye ugraşmaa kız sağlıklı olsunda canı içinde olsun şimdı toplamda kaç kılo odu

zorlada olsa içmeye çalışıyorum ama zorla meyve sularıyla geçiştırmeye calışıyorum yoksa allah korusun susuz kalırdı bebişim

evet canım goturucem badıyı alıp 30 derece de 15 dk yıkandı neden yaptı bılemem bırde malı çok guzel dedımkı hem bu marka alıcam kalıtelı .3 makıne çalıştrdım canım tabı hepsı dolmadı ama beyazları yıkadım ,acık pembelerle ilk sonra kırmızıları yıkadım ve kırmızılarım beyazlıydı yanı lcw de vardı hiç biri birbirini boyamamış sadece bu takımda kırmız şerıdı olan yerlerın yanları boya vermiş bırde pembeleri yıkadım bornozu havlusu falan onlarda da sorun yok .bırde karışık renklıler kaldı

bence gerı gotur sonuçta bı okadar para verılıyo yazık gunah ama genelde kırmızı lacıvert renkler hep boya verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…