2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kaç derecede yıkadın cnm?Zaten kısa program olur heralde,bnm makinemde bebek programı var onunla yıkıcam ama derecesi baya yüksek sonra giymeden renkleri solsun istemiyorum..Derecesini düşürür de yıkarım.

canım burdayım halsizlik var biraz uzanıyorum

bu ozel hastanelerın kafalarına gore para almasına sınır oluyorum bendeama yapacak bısey yok onlarda mecbur oldugumuzu bılıyorlar onun ıcın somurdukce somruyorlar allah bızı oraya mecbur bırakanların ve boyle ınsanları suıstımal edenlerın cezasını versın ınsallahneyse canım sen sıkma canını cok sukur sende bebeısınde ıyı bunu dusun rahatlat kendını

inşallah Cnm kilo almam bende normal dogum istiyorum
sezaryenden korkuyorum :18:

haklısın Cnm bi de zevkli birisinşu an 1670 grm olmuş kız fazla kiloluda olmasın
3-3,5 yeter maksat doğurmak kolay olsun
ben hala hangi hastahanede doğum yapacağıma karar veremedim sizler karar verdiniz mı:44:

bence gerı gotur sonuçta bı okadar para verılıyo yazık gunah ama genelde kırmızı lacıvert renkler hep boya verıyo

canım lcw ler boya verıyo dedıler bende lcw bunları boyarmı kı dedım onlarda kırmızı sonra dedımkı 30 dercede bişi olmaz hepsı kırmızı ve beyaz agırlıklı bakarımkı lcw de bişey yok bununda battanıyesınde yok bır tane beyaz tulum var onda yok sadece kırmızı şerıtı olan yerler aynı şerıtın yanından bı serıt gıbı boya vermiş çok garip bırbırlerını boyamamışlar mesela o kırmızı yerlerı beyaz tulumunu boyamamış o mis gııbı goturucem canım ama

Portbebeden bahsediyorsun galiba canım. Annemde ondan al diyor. Anakucaginda iki büklüm diyor annem de :)
Bende henüz bilmiyorum ne yapacağımı.
Aslında düşününce gercekten iki buklum olacak gıbi geliyor ama cenin pozisyonu oldugu icin de puseti öneriyorlar sanırım.evde falan da rahat olur diyorlar bakalım napicaz

Kendin mı yaptın ne guzel. Fotograflarını koyarsan nasıl birsey olduğunu görürüz biz de.
Bende hep evde yapmak istedim ama yapamadım bir turlu.

tabi paylaşırım canım.. şu an parça parçalar :) ama az önce yine bi parçasını yaptım.. isime karar veremediğimiz için isim belli olana kadar da eksik kalcak isim kısmı heralde :)))

kızlar mrb.ben cok yanıyorum oturdugum yerden ter bosalıyor.ne yapacagız böyle ya...ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum ne ypacagımı sasırmıs haldeyım :2:

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var.ben bebısın ıslerınden evlılık yıldonumuzun yaklastıgnı tamamen unutmuşum aklıma bıle gelmemıstı ve ılk senemız koca bır sene nası gectı onada hayret ettımmm.sızlerden fıkır yardımı ıstıorum 2hafta kaldı yıldonumuze sızce ne yapabılırımm

kızlar merhaba hepinize,,,

doğum çantanızı hazırladınız mı bakıyim..ben daha hazırlayamadım.malum evimden uzağım .haftaya gidecem inşallah..

sizce doğum çantamızda olması gereken ama şuan aklımıza gelmeyen neler olabilir?

..malum ihtiyaç anında insanın aklı başına geliyor..

mesela hümana still süt yapan çay falan..

ciddi bişe yokta canlar halsizlik birazda can sıkıntısı

yat dınlen canım bende bugun halı perde bakıcaktım dediğin gıbı canm halszlık oluyo gıtmedım bırde bugun ayaklarım çok agrıyo kaltıgımdan beri ellerimde uyuşma var bıde kızım çok rahatsız gıbı hareket etti oda ne demekse işte huzursuzlandım çıkmadım bırde bişey olursa çarsıda kocamda yok dedım çok yakın arkadaşlarımızın eşlerinide aldı goturdu halası onlarıda davet ettı bızımkıler bırbırlerının sulalerını tanırlar 4 ee bişey olsa onları ararım onlarda yok dedımkı sezın totonun ustune otur 2 gun ama utu yapıcam kızn kıyafetlerını

HaSTANe ÇaNTaSıNa KoNuLaCaKLaR

aNNiŞ için

2 adet kısa kollu gecelik,1 adet sabahlık
terlik
çorap
yüksek bel çamaşır
emzirme atleti
göğüs pedi
hasta bezi yada ped
bardak-çatal-tabak vs
diş fırçası-macun-tarak
antibakteriyel el temizleme jeli
peçete-kağıt havlu-normal havlu
fotoğraf makinesi

BeBiŞ için

2-3 zıbın
2 set hastane çıkışı
2 battaniye
2 önlük
5-10 bez
3-5 ağız mendili
ıslak mendil

bumuydu listemiz kızlar

kesinlikle sonuna kadar haklısın.. hepsi çakal bu özel hastanelerin.. ben o yüzden tüm testlerimi tahlillerimi ve acil durum vakalarımı devlette hallettim.. sadece ayda bir kere özele gittim, şimdi senin yazdıklarını okuyuncada iyiki böyle yapmışım eşimi dinlememişim diyorum.. o da hemen özele gitmek ister, halbuki aynı şeyler aynı tetkikler.. kaldıi sen bir ay sonra orada doğum yapacaksın, daha çok sık gidip geleceksin belkide, her sancılandığında doktor bakacak başlamışmı doğum die her defasında böyle hesap yaparlarsa ya dık yanii.. ben de sinirlendim şimdi..

Aslında düşününce gercekten iki buklum olacak gıbi geliyor ama cenin pozisyonu oldugu icin de puseti öneriyorlar sanırım.evde falan da rahat olur diyorlar bakalım napicaz
Bilemiyorum ki canım. Aslında bu konuyu araştırmak istiyorum. Arabada ana kucağı iyi de evde kullanmak ne kadar dogru onu bilmiyorum.
tabi paylaşırım canım.. şu an parça parçalar :) ama az önce yine bi parçasını yaptım.. isime karar veremediğimiz için isim belli olana kadar da eksik kalcak isim kısmı heralde :)))
Evet canım girelim marifetlerini :) olsun isim kısmını da sonra eklersin.
kızlar mrb.ben cok yanıyorum oturdugum yerden ter bosalıyor.ne yapacagız böyle ya...ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum ne ypacagımı sasırmıs haldeyım :2:

Bende yanıyorum. Su iki gündür cok mu sıcak havalar ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…