Kaç derecede yıkadın cnm?Zaten kısa program olur heralde,bnm makinemde bebek programı var onunla yıkıcam ama derecesi baya yüksek sonra giymeden renkleri solsun istemiyorum..Derecesini düşürür de yıkarım.evet canım goturucem badıyı alıp 30 derece de 15 dk yıkandı neden yaptı bılemem bırde malı çok guzel dedımkı hem bu marka alıcam kalıtelı .3 makıne çalıştrdım canım tabı hepsı dolmadı ama beyazları yıkadım ,acık pembelerle ilk sonra kırmızıları yıkadım ve kırmızılarım beyazlıydı yanı lcw de vardı hiç biri birbirini boyamamış sadece bu takımda kırmız şerıdı olan yerlerın yanları boya vermiş bırde pembeleri yıkadım bornozu havlusu falan onlarda da sorun yok .bırde karışık renklıler kaldı
kız sezinim sen ne güzel şeyler almışsın böyle sen böyle koyunca
benimde sabirsizlugim artıyor bebisim gelsin diyorum
sağol sezincigim sizleri çok seviyorum
bende seni görmek isterdim Cnm eminm hepiniz
çok iyi insanlarsiniz
ezinecigim nasılsın Cnm nerelerdesin
kızlar elifnil ve ogretmen1 nerede
bu ozel hastanelerın kafalarına gore para almasına sınır oluyorum bendeKızlar dün kontrolüm vardı bebişim 2374 gr olmuş iyi güzel maşallah bi sorunu yok çok şükür ama nst de yine 80 şiddette sancılar çıktı ben hissetmiyorum ama doktor yatırmam lazım dedi sonra ben eve gitmek istedim nedense bişey olmaz diyorum evde yatarım sonra ikna etti beni kesen patlar evde prematüre bebeğin olur üzülürsün falan filan. Zaten ilaç kullanıyorum ki ben (Nidilat+buscopan) Neyse yattım aynı ilaçları verdiler 2 tane birazda serum 2 saat geçmeden sancı mancı kalmadı doktorumda bak hastane sana ii geldi geçti hadi eve gönderiyorum seni dedi sevindim. Çıkış yaparken 2 saat için oda parası 150tl damar yolu açılması nst falan 100 tl istediler zaten 50 tl muayene 25 tahlile vermiştim. Geçen seferde bir gece yatmıştım o zaman sadece 150 ödemiştim. Meğerse o zaman 100 lira eksik almışlar unutmuşlar falan filan saçmalığa bak. E diyeceksiniz niye o hastaneye gittin madem ,ben muayene ve doğum parasına göre bütçemi ayarladım ama yatmam gerekeceğini bilemezdim tabi 5 yıldızlı otelden daha fazla oda parasını alacaklarını da.
Halbuki acilde de verebilirdi o hapları nst yi zaten çekiyolar poliklinikte.Sırf para almak için mi yapıyo anlamadım bu doktoru artık güvenemiyorum bu özel hastanelere. Ben bebeğime bişey alırken o kadar hesap yapıyorum hala bir sürü eksiğim var. Çok canım sıkıldı.1 ay kalmasaydı doktorumu değiştirirdim de üfff işte hayırlısıyla bitse bu süreç de kurtulsam.
inşallah Cnm kilo almam bende normal dogum istiyorumyok canım almazsın sen mıyon tıplısın cok fazla sısmezsın merak etme hem sende kılo almalsın dogumda bebegımıızınde bızımde enerjıye ıhtıyacı olacak benım doktor bana 1 kılo fazlam olunca kızmıstı bende dıkkat ettım bıraz ozamanda annem kızdı bebegınınde senınde dogumda enerjıye ıhtıyacın olucak yorulursun kaldıramazsın lohusalık oyle kolaymı sanıyorsun dedı bı guzel fırcaladı benı ama annemde haklı sonucta bıde normal dogum ıstıyorum :18:
canımmcım bıraz ordan burdan uydurmaya çalıştım tamda uydukız annesı senınkılerde cıcıdır bebeklerin herşeyi güzell ama her mınık şey çok güzellerrr aslında bende zulum cok sabırsızım çok merak edıyorum artık kızının kılosuna takıntı yapma tamam mı bak dun dedım sana stress yaptıkça almaz kılo bı bırak halıne dıye 3 gunde 300 gr boyle gıderse obez bişey gelmesin bu seferde almasın dıye ugraşmaa kız sağlıklı olsunda canı içinde olsun şimdı toplamda kaç kılo odu
kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
canım burdayım halsizlik var biraz uzanıyorum
canım burdayım halsizlik var biraz uzanıyorum
bence gerı gotur sonuçta bı okadar para verılıyo yazık gunah ama genelde kırmızı lacıvert renkler hep boya verıyo
Aslında düşününce gercekten iki buklum olacak gıbi geliyor ama cenin pozisyonu oldugu icin de puseti öneriyorlar sanırım.evde falan da rahat olur diyorlar bakalım napicazPortbebeden bahsediyorsun galiba canım. Annemde ondan al diyor. Anakucaginda iki büklüm diyor annem de :)
Bende henüz bilmiyorum ne yapacağımı.
canim coook tatli olmuslar. Maasallah. guzel gunlerde giydir bebegine insallah....
Kendin mı yaptın ne guzel. Fotograflarını koyarsan nasıl birsey olduğunu görürüz biz de.
Bende hep evde yapmak istedim ama yapamadım bir turlu.
ezıne canım gecmıs olsun canım umarık cııdı bıseyın yoktur canım
geçmiş olsun Cnm:44:
kızlar elifnil ve ogretmen1 nerede
ciddi bişe yokta canlar halsizlik birazda can sıkıntısı
Kızlar dün kontrolüm vardı bebişim 2374 gr olmuş iyi güzel maşallah bi sorunu yok çok şükür ama nst de yine 80 şiddette sancılar çıktı ben hissetmiyorum ama doktor yatırmam lazım dedi sonra ben eve gitmek istedim nedense bişey olmaz diyorum evde yatarım sonra ikna etti beni kesen patlar evde prematüre bebeğin olur üzülürsün falan filan. Zaten ilaç kullanıyorum ki ben (Nidilat+buscopan) Neyse yattım aynı ilaçları verdiler 2 tane birazda serum 2 saat geçmeden sancı mancı kalmadı doktorumda bak hastane sana ii geldi geçti hadi eve gönderiyorum seni dedi sevindim. Çıkış yaparken 2 saat için oda parası 150tl damar yolu açılması nst falan 100 tl istediler zaten 50 tl muayene 25 tahlile vermiştim. Geçen seferde bir gece yatmıştım o zaman sadece 150 ödemiştim. Meğerse o zaman 100 lira eksik almışlar unutmuşlar falan filan saçmalığa bak. E diyeceksiniz niye o hastaneye gittin madem ,ben muayene ve doğum parasına göre bütçemi ayarladım ama yatmam gerekeceğini bilemezdim tabi 5 yıldızlı otelden daha fazla oda parasını alacaklarını da.
Halbuki acilde de verebilirdi o hapları nst yi zaten çekiyolar poliklinikte.Sırf para almak için mi yapıyo anlamadım bu doktoru artık güvenemiyorum bu özel hastanelere. Ben bebeğime bişey alırken o kadar hesap yapıyorum hala bir sürü eksiğim var. Çok canım sıkıldı.1 ay kalmasaydı doktorumu değiştirirdim de üfff işte hayırlısıyla bitse bu süreç de kurtulsam.
Bilemiyorum ki canım. Aslında bu konuyu araştırmak istiyorum. Arabada ana kucağı iyi de evde kullanmak ne kadar dogru onu bilmiyorum.Aslında düşününce gercekten iki buklum olacak gıbi geliyor ama cenin pozisyonu oldugu icin de puseti öneriyorlar sanırım.evde falan da rahat olur diyorlar bakalım napicaz
Evet canım girelim marifetlerini :) olsun isim kısmını da sonra eklersin.tabi paylaşırım canım.. şu an parça parçalar :) ama az önce yine bi parçasını yaptım.. isime karar veremediğimiz için isim belli olana kadar da eksik kalcak isim kısmı heralde :)))
kızlar mrb.ben cok yanıyorum oturdugum yerden ter bosalıyor.ne yapacagız böyle ya...ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum ne ypacagımı sasırmıs haldeyım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?