2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
6+3... beşinci haftanın sonunda başladı yükselen tempoda devam ediyo :26:

sabret canım benim zordur tabi ben o kadar bulantı yaşamadığımiçin bilemiyorum ama sonuçta bebeğin ben burdayım diyor sana.
ben bazen üzülüorum neden midem bulanmıyor ters giden bişiler mi var diye. çalışıyor musun?

kizlar ben sütümü ictim sizde yatmadan once bi bardak icmeyi ihmal etmeyin birazcikta esimle ugrasiiimm onu kizdirmak cok hosuma gidiyo hepinize iyi gecelerrrr

6+3... beşinci haftanın sonunda başladı yükselen tempoda devam ediyo :26:

bende öyle düşünüyorum canım ya. başta kızmıştım doktora neden bakmadı ultrasonla beni ayaküstü yolladı diye ama değerim düşüktü.miniğim daha annesine gözükemicek durumdaydı demek :)
azıcık beklicez napalım . salı günü hemen haberleşelim senle:)

insallah da yasamazsin bulanti fena.bulanmiyo diye de sakin uzulme.hic bulanti yasamadan hamilelik geciren bi suru arkadasim var.
ben anneme cekmisim.onun da bir ay bulanmis.insallah bir ayla atlatirim da 9 ay hamileligin keyfine varirirm
evet calisiyorum o yuzden daha da zor butun gun bilgisayar karsisinda.

Yeni hamişlere bir sorum olacak: göğüs şişliği devam ediyor muydu gebelkte de? Hani adet olcakken de göğüsler şişio ya, hamileysen şişlik devam mı? bnm biraz lekelenmem oldu, ama kardnım hala regl olcakmşm gibi şiş ve ağrıo..ama göğüslerin şişliği yok artık:S

asudemm bızde ugruyoz arada heycan verıı oluyor yenı hamılelerı duymak...kızımı uyuttukca gelıyorum damadımm nasıll???

kızlar alttan muayene olmaktan bu kadar korkmayın hep ondan bahsedılmıs sız nasıl dogurucaksınız?
benım doktorum ılk 3 ay hep alttan muayene ettı doguma gırdıgınızde 7-8 kere alttan muayene edıyorlar.cokta urkutucu bısey degıl yanıı...bence sımdıden alısın..hayırlı dogumlarr

slm dewy,

benim göğüs ağrılarım adet olmam gereken tarihte başladı . ilk başlarda çok hafifti.giderek arttı. ve su son 2-3 gündür artık sızlamaya başladılar en ufak hareketimde. sen geciktin mi şuan?

14 şubatta şiddete karşı dans eden kadınları izleyip ağlamak...hormonlarım bana şaka mı yapıyor?ne oluyor yaaaa? sizler nasılsınız?benim gibi olanlar var mı?

Olması gerekenden erken regl oldm ben, 2gün bile sürmeden durdu,tam bitti derken 1 gün sonra da kahverengi olmuştu çamaşırım. Birkaç yerde üstüne görme olayını okumuştum acaba öyle miye dün test yaptım negatf çıktı tabii..regl oldm heralde.. ama hala karnımım regl dönemindeki gibi ağrıması,şişliği falan kafamı karştırdı, ne bileym işte..bu ay kesin olacak diye umut eiyordum

merhabalar ben de yeni anne adayı olarak bişe sorcktım bat ım 13 ocaktı regl olmadım hala 2gun once de test yaptım evde pozitif cıktı ama hala dr a gitmedm ptesi gidicem bu arada bebeğime bişi olmaz dimi yani yapmam gereken bişey varmı bu süreçte ilaç falan .:44:

canım korkmuyorum aslında ama ilk gebeliğim benim kürtajla sonlandırıldı alttaan mauyeneden değil de o çataldan korkuyorum korkmada değil aslında psikolojik olarak onu gördüğüm an iyi hissetmiyorum dizlerim titriyor bayılacak gibi oluyorum...o yüzden karından istiyorum yoksa başka bir sebebi yok diğer gebelikte her gittiğimde alttan muayene oldum..korku o yüzden...

benim değerim 995 bi hafta sonra da 13665 e yükselmişti keseyi karından görmüştük 5+2 demişti
bende alttan muayene olmadım
seninde bi hafta sonra büyük ihtimal kese gözükür
benimde tahminen değerim haftaya cumaya 18000lerde oluyor...o değerle de görürüm herhalde...

canm önceikle hayırlı olsun bebişin..folik asit kullanmıyosan hemen eczaneden alıp kullanabilirsin bebeğin kemik ve beyin gelişşimi için önemli folbiol marka 1.5tl kadar bişey onun dışında bulgur pilavı doğal folik asit..
meyva yemeyi biraz arttır.. süt yoğurt gibi kalsiyum olanları yemeyi arttır..ceviz filan ye öyle işte şimdilik bunlar..

anladım canım cook saolasın

kızlar bişey soracam ben ilk başlarda mide bulantısı yaşıyordum ama 1 haftadır hiç bir bulantı yok sizce normal mi neden kesildi aceba birisi yazmış aniden kesilmesi tehlikeli diye korktum okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…