benimde fircalayinca kaniyo agridigi icinde surekli fircaliyorum
6+3... beşinci haftanın sonunda başladı yükselen tempoda devam ediyo :26:
kizlar ben sütümü ictim sizde yatmadan once bi bardak icmeyi ihmal etmeyin birazcikta esimle ugrasiiimm onu kizdirmak cok hosuma gidiyohepinize iyi gecelerrrr
6+3... beşinci haftanın sonunda başladı yükselen tempoda devam ediyo :26:
selam :) bende 6 hafta 3 günlük hamileyim ..benm 1 hafta önceden karında kese göründü .. sanırım senin ki birz geç döllenmiş :) haftaya kalp atısınıda duyarsın belki ...bende salı günü gdicm inşllah :)
sabret canım benim zordur tabi ben o kadar bulantı yaşamadığımiçin bilemiyorum ama sonuçta bebeğin ben burdayım diyor sana.
ben bazen üzülüorum neden midem bulanmıyor ters giden bişiler mi var diye. çalışıyor musun?
bende senden alinti yaparak devam ediyim
Yas:22
Kilo:65
Sat:8 Ocak
Tahmini Dogum:15 Ekim
Ilk Bebek
Sehir:Almanya
Kızlarr hepinize maşallahhh keseleri görmeye başlamışsınızbulantılarınız başlar yakında onu atlatınca en keyifli günleriniz ohhh gelsin cinsiyetlerr başlasınn hazırlıklarr cicilerrr 2012 Ekim anneleri arasıra uğrarız sizee tekrar maşallahh maşallahhh yavrularınıza
Yeni hamişlere bir sorum olacak: göğüs şişliği devam ediyor muydu gebelkte de? Hani adet olcakken de göğüsler şişio ya, hamileysen şişlik devam mı? bnm biraz lekelenmem oldu, ama kardnım hala regl olcakmşm gibi şiş ve ağrıo..ama göğüslerin şişliği yok artık:S
slm dewy,
benim göğüs ağrılarım adet olmam gereken tarihte başladı . ilk başlarda çok hafifti.giderek arttı. ve su son 2-3 gündür artık sızlamaya başladılar en ufak hareketimde. sen geciktin mi şuan?
canım korkmuyorum aslında ama ilk gebeliğim benim kürtajla sonlandırıldı alttaan mauyeneden değil de o çataldan korkuyorum korkmada değil aslında psikolojik olarak onu gördüğüm an iyi hissetmiyorum dizlerim titriyor bayılacak gibi oluyorum...o yüzden karından istiyorum yoksa başka bir sebebi yok diğer gebelikte her gittiğimde alttan muayene oldum..korku o yüzden...canimm hayirli olsunnn insallah saglicakla alirsin kucaginaben dun 5+3tum ve degerim 4000lerdeydi dr karindan gorulmesi lazim bu degerle demisti goremedigimiz icin vajinal ultrason istedi bende vajinalusg istemedigm icin baska bi dra gittik degerin 6000lerde olmadan karindan gozukmez vajinal ultrasonla gormemiz lazim dedi ilk istemedim dis gebelik olabilecegini ve risk altinda oldugumu soyledi mecburen vajinal usg ile baktik ve cok sukur gorduk kesemizi ve sunu soylemeliyim ki vaji.usg hicte korkuldugu gibi degilmis drun isterse hic korkma derim :)
benimde tahminen değerim haftaya cumaya 18000lerde oluyor...o değerle de görürüm herhalde...benim değerim 995 bi hafta sonra da 13665 e yükselmişti keseyi karından görmüştük 5+2 demişti
bende alttan muayene olmadım
seninde bi hafta sonra büyük ihtimal kese gözükür
canm önceikle hayırlı olsun bebişin..folik asit kullanmıyosan hemen eczaneden alıp kullanabilirsin bebeğin kemik ve beyin gelişşimi için önemli folbiol marka 1.5tl kadar bişey onun dışında bulgur pilavı doğal folik asit..merhabalar ben de yeni anne adayı olarak bişe sorcktım bat ım 13 ocaktı regl olmadım hala 2gun once de test yaptım evde pozitif cıktı ama hala dr a gitmedm ptesi gidicem bu arada bebeğime bişi olmaz dimi yani yapmam gereken bişey varmı bu süreçte ilaç falan .:44:
canm önceikle hayırlı olsun bebişin..folik asit kullanmıyosan hemen eczaneden alıp kullanabilirsin bebeğin kemik ve beyin gelişşimi için önemli folbiol marka 1.5tl kadar bişey onun dışında bulgur pilavı doğal folik asit..
meyva yemeyi biraz arttır.. süt yoğurt gibi kalsiyum olanları yemeyi arttır..ceviz filan ye öyle işte şimdilik bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?