2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bizimki de Pazartesiiiiiii.... Ben de birsey yapmadım. Yemege gideriz herhalde eşimle. Aslında ona bu sene çırağın sarayinda yemek istiyorum demiştim onceden ama bilemiyorum. Masraf cok olur diye de sonradan bir daha söylemedim.
Ben de ona birsey alırım herhalde.

canım bzım bı arkadaşta lıste vardı o paylaşşında kım oldugunu unuttum ben taçyaprakmıydı lınamıydı cullucanmıydı buluruz onu o cok guzeldı

Bugun çıkma sen, madem iyi hissetmedin kendini. Eşin gelince çıkarsın.
Bizde biraz sonra eşimle biraz çıkacağız bakalım. Hava da cok sıcak gerçi.

uzanıyorum canım zaten şişmeyede başladım ben ellerim yüzüm burun dudaklar ayakları saymıyorum bile
ben daha bişe yapmadım bebişle ilgili herşeyi hazır ama ne ortada çanta var ne yıkama ne ütüleme

Teşekkür ederim kuzucum evet normal istiyorum doğurabilirsem insalah bi aksilik olmaz
G

evet çok güzel..
bunlar dışında neler olabilir?
düşünelim beyin fırtınası yapalım dedim ben de...aklımıza gelmeyen ama ihtiyaç duyabileceğimiz?...

canım elifnil giriyordu arada ama kaç gündür bende yoğunum pek girip göremedim onu da iyidir inşallah,öğretmen1 de girmiyor topiğe ben özelden mesajlaşöıştım onunla iyiydi bebği de kendisi de hiçbir sorun yoktu hatta onda aşırı derecede kansızlık vardı o bile düzelmiş maşallah işte böyle canım
haklısın canım özeller çok pahalı adam gibi davransınlar iyi ilgilensinler diye de çok da para alıyorlar ama önemli olan sağlık napalım artık doğuma kadar idare edicez
kızlar mrb.ben cok yanıyorum oturdugum yerden ter bosalıyor.ne yapacagız böyle ya...ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum ne ypacagımı sasırmıs haldeyım :2:

o hepimizde var canım karnımız şiştikçe sıcak basıyor

Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.

Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.

Canım öğretmen uzun süredir girmiyor ya. Burda yanlis anlaşılma oldu. Sonra o da kızdı bir daha girmeyeceğim kk'ya dedi. O zamandan beri ben görmüyorum onu buralarda.

anladım Cnm belki kararını değiştirir de girer

kızlar evde sıkıldım ne yapsam acaba çok sıkıldım çok

evet bebeşin olması bısey yaparken ıkı kere düşünmeme neden oluo masraf yaparken.aslında bebışle ılgılı suprız degısık bıse yapılsa güzel olabılır ama aklımda hıc bıse gelmıooo

anladım Cnm belki kararını değiştirir de girer

kızlar evde sıkıldım ne yapsam acaba çok sıkıldım çok

kitap oku nette film izle canım hatta sana film tavsiye edeyim 3 idiot diye bir hint filmi var çok güzel tavsiye ederim ya da izlemediysen milyoner filmi de güzeldi o hint apımı bir film ama oldukça güzel

sağol linacigim bilgi verdigin için
yav bizden doğuran olmadı değil mı

hayırlı olsun Cnm çok guzeller
ben de böyle şirin şeyler almadım daha

tacını cok begendım canım benım krem pijamamada uyar ama ben pembe aldım fosforlu kızımada pembe aldım onu beyaz takımıyla takım olalım dıye bı tanede kırmızı bakmalıyım kızımın dıger bantıyla uysun dıye resımlerde guzel duruyo takım takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…