kızlar yardımınıza ıhtıyacım var.ben bebısın ıslerınden evlılık yıldonumuzun yaklastıgnı tamamen unutmuşum aklıma bıle gelmemıstı ve ılk senemız koca bır sene nası gectı onada hayret ettımmm.sızlerden fıkır yardımı ıstıorum 2hafta kaldı yıldonumuze sızce ne yapabılırımm
kızlar merhaba hepinize,,,
doğum çantanızı hazırladınız mı bakıyim..ben daha hazırlayamadım.malum evimden uzağım .haftaya gidecem inşallah..
sizce doğum çantamızda olması gereken ama şuan aklımıza gelmeyen neler olabilir?
..malum ihtiyaç anında insanın aklı başına geliyor..
mesela hümana still süt yapan çay falan..
yat dınlen canım bende bugun halı perde bakıcaktım dediğin gıbı canm halszlık oluyo gıtmedım bırde bugun ayaklarım çok agrıyo kaltıgımdan beri ellerimde uyuşma var bıde kızım çok rahatsız gıbı hareket etti oda ne demekse işte huzursuzlandım çıkmadım bırde bişey olursa çarsıda kocamda yok dedım çok yakın arkadaşlarımızın eşlerinide aldı goturdu halası onlarıda davet ettı bızımkıler bırbırlerının sulalerını tanırlar 4 ee bişey olsa onları ararım onlarda yok dedımkı sezın totonun ustune otur 2 gun ama utu yapıcam kızn kıyafetlerını
yat dınlen canım bende bugun halı perde bakıcaktım dediğin gıbı canm halszlık oluyo gıtmedım bırde bugun ayaklarım çok agrıyo kaltıgımdan beri ellerimde uyuşma var bıde kızım çok rahatsız gıbı hareket etti oda ne demekse işte huzursuzlandım çıkmadım bırde bişey olursa çarsıda kocamda yok dedım çok yakın arkadaşlarımızın eşlerinide aldı goturdu halası onlarıda davet ettı bızımkıler bırbırlerının sulalerını tanırlar 4 ee bişey olsa onları ararım onlarda yok dedımkı sezın totonun ustune otur 2 gun ama utu yapıcam kızn kıyafetlerını
canım hosgeldınn masallah bebısınedonemz sanırım artık canım benımkı son bır aydır aynı pozısyonda yerlerı daraldıgı ıcın fazla hareket edemıyorlar ama ıslerı bellı olmaz bu sıpacıkların sende normal dogum ıstıyorsun dımı canım??
HaSTANe ÇaNTaSıNa KoNuLaCaKLaR
aNNiŞ için
2 adet kısa kollu gecelik,1 adet sabahlık
terlik
çorap
yüksek bel çamaşır
emzirme atleti
göğüs pedi
hasta bezi yada ped
bardak-çatal-tabak vs
diş fırçası-macun-tarak
antibakteriyel el temizleme jeli
peçete-kağıt havlu-normal havlu
fotoğraf makinesi
BeBiŞ için
2-3 zıbın
2 set hastane çıkışı
2 battaniye
2 önlük
5-10 bez
3-5 ağız mendili
ıslak mendil
bumuydu listemiz kızlar
canım elifnil giriyordu arada ama kaç gündür bende yoğunum pek girip göremedim onu da iyidir inşallah,öğretmen1 de girmiyor topiğe ben özelden mesajlaşöıştım onunla iyiydi bebği de kendisi de hiçbir sorun yoktu hatta onda aşırı derecede kansızlık vardı o bile düzelmiş maşallah işte böyle canımkız sezinim sen ne güzel şeyler almışsın böyle sen böyle koyunca
benimde sabirsizlugim artıyor bebisim gelsin diyorum
sağol sezincigim sizleri çok seviyorum
bende seni görmek isterdim Cnm eminm hepiniz
çok iyi insanlarsiniz
ezinecigim nasılsın Cnm nerelerdesin
kızlar elifnil ve ogretmen1 nerede
haklısın canım özeller çok pahalı adam gibi davransınlar iyi ilgilensinler diye de çok da para alıyorlar ama önemli olan sağlık napalım artık doğuma kadar idare edicezKızlar dün kontrolüm vardı bebişim 2374 gr olmuş iyi güzel maşallah bi sorunu yok çok şükür ama nst de yine 80 şiddette sancılar çıktı ben hissetmiyorum ama doktor yatırmam lazım dedi sonra ben eve gitmek istedim nedense bişey olmaz diyorum evde yatarım sonra ikna etti beni kesen patlar evde prematüre bebeğin olur üzülürsün falan filan. Zaten ilaç kullanıyorum ki ben (Nidilat+buscopan) Neyse yattım aynı ilaçları verdiler 2 tane birazda serum 2 saat geçmeden sancı mancı kalmadı doktorumda bak hastane sana ii geldi geçti hadi eve gönderiyorum seni dedi sevindim. Çıkış yaparken 2 saat için oda parası 150tl damar yolu açılması nst falan 100 tl istediler zaten 50 tl muayene 25 tahlile vermiştim. Geçen seferde bir gece yatmıştım o zaman sadece 150 ödemiştim. Meğerse o zaman 100 lira eksik almışlar unutmuşlar falan filan saçmalığa bak. E diyeceksiniz niye o hastaneye gittin madem ,ben muayene ve doğum parasına göre bütçemi ayarladım ama yatmam gerekeceğini bilemezdim tabi 5 yıldızlı otelden daha fazla oda parasını alacaklarını da.
Halbuki acilde de verebilirdi o hapları nst yi zaten çekiyolar poliklinikte.Sırf para almak için mi yapıyo anlamadım bu doktoru artık güvenemiyorum bu özel hastanelere. Ben bebeğime bişey alırken o kadar hesap yapıyorum hala bir sürü eksiğim var. Çok canım sıkıldı.1 ay kalmasaydı doktorumu değiştirirdim de üfff işte hayırlısıyla bitse bu süreç de kurtulsam.
kızlar mrb.ben cok yanıyorum oturdugum yerden ter bosalıyor.ne yapacagız böyle ya...ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum ne ypacagımı sasırmıs haldeyım :2:
evet çok güzel..
bunlar dışında neler olabilir?
düşünelim beyin fırtınası yapalım dedim ben de...aklımıza gelmeyen ama ihtiyaç duyabileceğimiz?...
Canım öğretmen uzun süredir girmiyor ya. Burda yanlis anlaşılma oldu. Sonra o da kızdı bir daha girmeyeceğim kk'ya dedi. O zamandan beri ben görmüyorum onu buralarda.
canım bzım bı arkadaşta lıste vardı o paylaşşında kım oldugunu unuttum ben taçyaprakmıydı lınamıydı cullucanmıydı buluruz onu o cok guzeldı
Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Eki Görüntüle 784819 Eki Görüntüle 784820
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
Bizimki de Pazartesiiiiiii.... Ben de birsey yapmadım. Yemege gideriz herhalde eşimle. Aslında ona bu sene çırağın sarayinda yemek istiyorum demiştim onceden ama bilemiyorum. Masraf cok olur diye de sonradan bir daha söylemedim.
Ben de ona birsey alırım herhalde.
uzanıyorum canım zaten şişmeyede başladım ben ellerim yüzüm burun dudaklar ayakları saymıyorum bile
ben daha bişe yapmadım bebişle ilgili herşeyi hazır ama ne ortada çanta var ne yıkama ne ütüleme
culluydu cullu o yayınlamıştı listeyi
anladım Cnm belki kararını değiştirir de girer
kızlar evde sıkıldım ne yapsam acaba çok sıkıldım çok
sağol linacigim bilgi verdigin içincanım elifnil giriyordu arada ama kaç gündür bende yoğunum pek girip göremedim onu da iyidir inşallah,öğretmen1 de girmiyor topiğe ben özelden mesajlaşöıştım onunla iyiydi bebği de kendisi de hiçbir sorun yoktu hatta onda aşırı derecede kansızlık vardı o bile düzelmiş maşallah işte böyle canım
haklısın canım özeller çok pahalı adam gibi davransınlar iyi ilgilensinler diye de çok da para alıyorlar ama önemli olan sağlık napalım artık doğuma kadar idare edicez
o hepimizde var canım karnımız şiştikçe sıcak basıyor
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
Bende de öyle canım. Ne yıkama, ne utuleme.
Maasallah oğluna. Gördün geldin demek annesi.
Aynen öyle canım. Burası uçuyor hafta ici oldugunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?