Tesekkür ederim canım.ikiside çok şık ve zarif.. güle güle giy canım :)
evet bebeşin olması bısey yaparken ıkı kere düşünmeme neden oluo masraf yaparken.aslında bebışle ılgılı suprız degısık bıse yapılsa güzel olabılır ama aklımda hıc bıse gelmıooo
sağol linacigim bilgi verdigin için
yav bizden doğuran olmadı değil mı
hayırlı olsun Cnm çok guzeller
ben de böyle şirin şeyler almadım daha
Bende de öyle canım. Ne yıkama, ne utuleme.
Tesekkür ederim canım.sağol linacigim bilgi verdigin için
yav bizden doğuran olmadı değil mı
hayırlı olsun Cnm çok guzeller
ben de böyle şirin şeyler almadım daha
Bende haftaya yıkarım artık diyorum.Allah yardımcımız olsun bu agırlıkla nasıl olacak bilmiyorum valla ablam gelseydi bi
Benimki de en son 3 hafta dedi. Ondan sinra 2 haftaya düşürecekmiş.Evet gördum oğlum u doktorumuz uc hafta sonra çağırdı 2 haftaya düşürmedi kontrolleri
tacını cok begendım canım benım krem pijamamada uyarama ben pembe aldım fosforlu kızımada pembe aldım onu beyaz takımıyla takım olalım dıye bı tanede kırmızı bakmalıyım kızımın dıger bantıyla uysun dıye resımlerde guzel duruyo takım takım
lohusa tacı özelmi satılıo yoksa bildigimiz takıcıdanmı aldınızaklım karıştı bi an
jasemincim çok güzeller aldıkların
Ben gebe diye bir mağaza vardı orda satılıyordu lohusa tacları diye. Ana her yerde var. Normal tac satılan yerlerden de alabilirsin.lohusa tacı özelmi satılıo yoksa bildigimiz takıcıdanmı aldınızaklım karıştı bi an
jasemincim çok güzeller aldıkların
olur kızlar ben bır makınsını utuledım hatta kocişle utuledık o yapmak ıstedı ıkı makınede yıkandı onları bugun ben utulucem bugun gelecek olan arkadşım haftaya ızne ayrılıyor ben utulucem yerleştırıcem dedı ama ben dayanamam herhalde bugun de yalnızım kocişin ızın gunuydu o olmayınca bende kızımla ılgılenıcem
acayıp uyku bastı benı kızlar ben bıraz uyumalıyımzaten garip bır halım var bugun ellerım falan uyuşuk sonra agelırım gene cok ılerletmeyın sayfaları
tv le pek aram yok Cnm zaten hepsini denedim ama sıkıldımkitap oku nette film izle canım hatta sana film tavsiye edeyim 3 idiot diye bir hint filmi var çok güzel tavsiye ederim ya da izlemediysen milyoner filmi de güzeldi o hint apımı bir film ama oldukça güzel
yok canım allah korusun doğuran olmadı daha erken minişler inşallah zamanında gelirde üzmezler bizi
tmm canım saoltakıcılarda satılıyo canım lohusa tacı dıye zaten şimdıkı taçlar hep lohusa tacı gıbı ya fark yok zaten tac grubundan secebılırsın ben oyle yaptım
acayıp uyku bastı benı kızlar ben bıraz uyumalıyımzaten garip bır halım var bugun ellerım falan uyuşuk sonra agelırım gene cok ılerletmeyın sayfaları
Ben gebe diye bir mağaza vardı orda satılıyordu lohusa tacları diye. Ana her yerde var. Normal tac satılan yerlerden de alabilirsin.
Bende telaş yapmıyorum gerçi olur insallah. Yavaş yavaş haftaya yapmaya baslarım insallah.
benim de öyle canım sabaha karşı uyanıyrm kan ilacımı içiyorum uykum gelmei sanıyorm sora bi halszlek ve uyku basıyr...ve gün içinde de uyku hali kaçınılmaz oluyor...acayıp uyku bastı benı kızlar ben bıraz uyumalıyımzaten garip bır halım var bugun ellerım falan uyuşuk sonra agelırım gene cok ılerletmeyın sayfaları
çok güzeller canım..Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Eki Görüntüle 784819 Eki Görüntüle 784820
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
çok güzel bi listemiz vardı eksiksiz kimdeydi o liste ya
culluydu cullu o yayınlamıştı listeyi
kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız
yazarken sen geldın aklıma canım utanmıyon mu sezın dedım kızcagızın kocası yanında yok sen 1 gun için şımarıklık yapıyosun dıye
Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Eki Görüntüle 784819 Eki Görüntüle 784820
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
kızlar doğumda yanınızda kim olacak
Allaah allaaahhh bu ne tatli sey böyleyerim ben bunlari o elifcik bide bunlari giyince görmek isterim ona göreee sezinimm simdiden söyliyim gercekten cok güzeller rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
Aaaaaa ne simarikligi kuzum sende haklisin insana1 gün bile cok geliyor..insan sevdiginden hic ayrilmak istemiyor helede esinden onun yeri bi baska oluyor herzaman..rabbim basimizdan hic eksik etmesin insaallah
Jasemincimm cok güzellerallahim sagliklica hayirli güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Vallaha zuluumm benim annem kesin yanimda olur ama ben acikcasi kimseyi istemiyorum ablamgilde gelirler fln ama ben nedense kimseyi istemiyorum..tabii ki durum neyi gösterir bilinmez simdilik öyle düsünüyorum..senin kim olacak??neden üzüldün kuzum?
kızlar doğumda yanınızda kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?