2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ikiside çok şık ve zarif.. güle güle giy canım :)
Tesekkür ederim canım.

Aslında ben dıyordum 6. Evlilik yıldönümü ve bu sene bebeğimiz karnımda Çırağan'a götürürsün diye ama masraf cok oluyor ve olacakta. Bakacaz artık :))

lohusa tacı özelmi satılıo yoksa bildigimiz takıcıdanmı aldınızaklım karıştı bi an
jasemincim çok güzeller aldıkların

sağol linacigim bilgi verdigin için
yav bizden doğuran olmadı değil mı

hayırlı olsun Cnm çok guzeller
ben de böyle şirin şeyler almadım daha

yok canım allah korusun doğuran olmadı daha erken minişler inşallah zamanında gelirde üzmezler bizi

Son düzenleme:
Bende de öyle canım. Ne yıkama, ne utuleme.

olur kızlar ben bır makınsını utuledım hatta kocişle utuledık o yapmak ıstedı ıkı makınede yıkandı onları bugun ben utulucem bugun gelecek olan arkadşım haftaya ızne ayrılıyor ben utulucem yerleştırıcem dedı ama ben dayanamam herhalde bugun de yalnızım kocişin ızın gunuydu o olmayınca bende kızımla ılgılenıcem

sağol linacigim bilgi verdigin için
yav bizden doğuran olmadı değil mı

hayırlı olsun Cnm çok guzeller
ben de böyle şirin şeyler almadım daha
Tesekkür ederim canım.
Allah yardımcımız olsun bu agırlıkla nasıl olacak bilmiyorum valla ablam gelseydi bi
Bende haftaya yıkarım artık diyorum.
Evet gördum oğlum u doktorumuz uc hafta sonra çağırdı 2 haftaya düşürmedi kontrolleri
Benimki de en son 3 hafta dedi. Ondan sinra 2 haftaya düşürecekmiş.

Sen kızınla takım ol sekerim. Bizimki erkek olunca krem alayım sade diye düsundum.
Artık bir dahaki kız olursa bizde kirmizi pembe takarız insallah

lohusa tacı özelmi satılıo yoksa bildigimiz takıcıdanmı aldınızaklım karıştı bi an

takıcılarda satılıyo canım lohusa tacı dıye zaten şimdıkı taçlar hep lohusa tacı gıbı ya fark yok zaten tac grubundan secebılırsın ben oyle yaptım

acayıp uyku bastı benı kızlar ben bıraz uyumalıyım zaten garip bır halım var bugun ellerım falan uyuşuk sonra agelırım gene cok ılerletmeyın sayfaları

Ben gebe diye bir mağaza vardı orda satılıyordu lohusa tacları diye. Ana her yerde var. Normal tac satılan yerlerden de alabilirsin.

Bende telaş yapmıyorum gerçi olur insallah. Yavaş yavaş haftaya yapmaya baslarım insallah.

kitap oku nette film izle canım hatta sana film tavsiye edeyim 3 idiot diye bir hint filmi var çok güzel tavsiye ederim ya da izlemediysen milyoner filmi de güzeldi o hint apımı bir film ama oldukça güzel
tv le pek aram yok Cnm zaten hepsini denedim ama sıkıldım
bir arkadaşım olsa sikilnazdim
yok canım allah korusun doğuran olmadı daha erken minişler inşallah zamanında gelirde üzmezler bizi

daha erken dimişu ekim gelse bari yoksa ben
sikintidan patlayacagim

takıcılarda satılıyo canım lohusa tacı dıye zaten şimdıkı taçlar hep lohusa tacı gıbı ya fark yok zaten tac grubundan secebılırsın ben oyle yaptım
tmm canım saol
acayıp uyku bastı benı kızlar ben bıraz uyumalıyım zaten garip bır halım var bugun ellerım falan uyuşuk sonra agelırım gene cok ılerletmeyın sayfaları

uyu canım bende kalkıcam iş güç beni bekler yarın kapıları boyatıcaz evi üstünden bi süpürüyüm

tamam canım haftaya tüm eksikleri bitirmem lazım

benim de öyle canım sabaha karşı uyanıyrm kan ilacımı içiyorum uykum gelmei sanıyorm sora bi halszlek ve uyku basıyr...ve gün içinde de uyku hali kaçınılmaz oluyor...
çok güzeller canım..
çok güzel bi listemiz vardı eksiksiz kimdeydi o liste ya

culluydu cullu o yayınlamıştı listeyi

iyi kızlar culluyu bulan bırakmasın olur mu...:)

benim aklıma bir de göğüs ucu aparatları geldi...

bir arkadaşım da gaz için papatya ve rezene çayı diyordu..

2009 d a doğum yaptım ama sanki hiç bişey hatırlamıyorum..
sadece doğumumu hatırlıyorum dün daha çok dün gibi..bende hayatımda iz yaptı çünkü..

herkese merhaba annişler uzun zamandır takip edemedım sızlerı gecmısı okuyum derken vakıt haylıce gecmıs. en son bebeğimi 31 hfta 4 gunlukken gordum kılosu 2042 olmus bası da asagıya ınmıstı. dün itibariyle de calısabılır raporumuzu da aldık. sizlerde ne var ne yok?

kızlar puıkodan saç bantımız geldı ve bızım hastane cıkışımıza da uymuşmu ne dersınız

yazarken sen geldın aklıma canım utanmıyon mu sezın dedım kızcagızın kocası yanında yok sen 1 gun için şımarıklık yapıyosun dıye

Allaah allaaahhh bu ne tatli sey böyle yerim ben bunlari o elifcik bide bunlari giyince görmek isterim ona göreee sezinimm simdiden söyliyim gercekten cok güzeller rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
Aaaaaa ne simarikligi kuzum sende haklisin insana1 gün bile cok geliyor..insan sevdiginden hic ayrilmak istemiyor helede esinden onun yeri bi baska oluyor herzaman..rabbim basimizdan hic eksik etmesin insaallah

Jasemincimm cok güzeller allahim sagliklica hayirli güzel günlerde giymeyi nasip etsin
kızlar doğumda yanınızda kim olacak

Vallaha zuluumm benim annem kesin yanimda olur ama ben acikcasi kimseyi istemiyorum ablamgilde gelirler fln ama ben nedense kimseyi istemiyorum..tabii ki durum neyi gösterir bilinmez simdilik öyle düsünüyorum..senin kim olacak??neden üzüldün kuzum?

ben eşimin girmesini isterdım ama o dayanamaz. o yuzden tel basıma olucam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…