Allaah allaaahhh bu ne tatli sey böyleyerim ben bunlari o elifcik bide bunlari giyince görmek isterim ona göreee sezinimm simdiden söyliyim gercekten cok güzeller rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
Aaaaaa ne simarikligi kuzum sende haklisin insana1 gün bile cok geliyor..insan sevdiginden hic ayrilmak istemiyor helede esinden onun yeri bi baska oluyor herzaman..rabbim basimizdan hic eksik etmesin insaallah
Jasemincimm cok güzellerallahim sagliklica hayirli güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Vallaha zuluumm benim annem kesin yanimda olur ama ben acikcasi kimseyi istemiyorum ablamgilde gelirler fln ama ben nedense kimseyi istemiyorum..tabii ki durum neyi gösterir bilinmez simdilik öyle düsünüyorum..senin kim olacak??neden üzüldün kuzum?
neden Cnm :26:ablam gelirse yalnız olmayacagim eğer gelmese yalnızımAllaah allaaahhh bu ne tatli sey böyleyerim ben bunlari o elifcik bide bunlari giyince görmek isterim ona göreee sezinimm simdiden söyliyim gercekten cok güzeller rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
Aaaaaa ne simarikligi kuzum sende haklisin insana1 gün bile cok geliyor..insan sevdiginden hic ayrilmak istemiyor helede esinden onun yeri bi baska oluyor herzaman..rabbim basimizdan hic eksik etmesin insaallah
Jasemincimm cok güzellerallahim sagliklica hayirli güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Vallaha zuluumm benim annem kesin yanimda olur ama ben acikcasi kimseyi istemiyorum ablamgilde gelirler fln ama ben nedense kimseyi istemiyorum..tabii ki durum neyi gösterir bilinmez simdilik öyle düsünüyorum..senin kim olacak??neden üzüldün kuzum?
kızlar benımde cnm sıkılmaya başladı herzamankı gıbı yalnızım
neden Cnm :26:ablam gelirse yalnız olmayacagim eğer gelmese yalnızım
sendemı yalnızsın canım sen neden yalnızsın neysekı bebişler gelınce onlar bızı oyalıcak
ben kımseyı ıstemıyorum esım annem kyv kımse gelmesın hıc gerek yok kımseye ben esıme soyledım sakın ananı babanı arama sende gıt bekleme salonunda bekle ben dogurunca kıme haber vereceksen ver dedım dugunemı gıdıyoz ne gerek var okada ınsana sancı felan cekecez normal olursa kımse benı olhalde gormesın dogunca kım gelmek ıstıyorsa gelsınkızlar doğumda yanınızda kim olacak
hosgeldın sadeceık evet canım haftasonu durgunlugu var bugunselam kızlar nasılsınız pek kimseler yok bugün haftasonu diyemi ki:26:
Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Eki Görüntüle 784819 Eki Görüntüle 784820
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
ben kımseyı ıstemıyorum esım annem kyv kımse gelmesın hıc gerek yok kımseye ben esıme soyledım sakın ananı babanı arama sende gıt bekleme salonunda bekle ben dogurunca kıme haber vereceksen ver dedım dugunemı gıdıyoz ne gerek var okada ınsana sancı felan cekecez normal olursa kımse benı olhalde gormesın dogunca kım gelmek ıstıyorsa gelsın
hosgeldın sadeceık evet canım haftasonu durgunlugu var bugun
kızlar doğumda yanınızda kim olacak
ben eşimin girmesini isterdım ama o dayanamaz. o yuzden tel basıma olucam heralde
teşekkür ederiz büşra teyzesi inş. elifim sağ salım doğarda tabı hepımızınkı resmını paylaşırım elbette
neden Cnm :26:ablam gelirse yalnız olmayacagim eğer gelmese yalnızım
ayy ilk kez bu kadar az kişi var ya :26: alışmışım kalabalığa birden boş geldi.bugün komşunun duası vardı gitmeyecektim kalabalıkta sıkılıyorum diye ama gittim kimisi çok şişmisin diyo bi kadında ayakalrın şiş rahatsızmısın neyin var dedi kadınlar o hamile ödem yapmış ayakları dedi kadın bi şaşırdı ama aaaa hamilesmiisn anlamadım diye evet dedim 8e gircembu insanlar çeşit çeşit kimisi çok şişmisin diyo kimisi hiç fazlan yok sadece göbek var diyor kimin ne dediği belli değil yahuu
ben kımseyı ıstemıyorum esım annem kyv kımse gelmesın hıc gerek yok kımseye ben esıme soyledım sakın ananı babanı arama sende gıt bekleme salonunda bekle ben dogurunca kıme haber vereceksen ver dedım dugunemı gıdıyoz ne gerek var okada ınsana sancı felan cekecez normal olursa kımse benı olhalde gormesın dogunca kım gelmek ıstıyorsa gelsın
Evet kimisi dayanamiyor..olsun canim benim belki o an girmek ister hic belli olmaz sende üzülme
Insaallah insaallah o günleride görürüz sezinimmm
Bilmiyorum zuluummm istemiyorum kimseyi..esim olsaydi onu isterdim ama Oda yok.belki ablam kendiliginden girer onabisey demem ama özel bir istegim yok acikcasi.
Kuzum insaallah gelir ablan hem gelmezse esin var o girmezmi..üzülme sen insaallah biri yaninda olur
inşallah Cnm normal olursa zaten eşimi yanımda istiyorum inşallah senin esinde yanında olur CnmEvet kimisi dayanamiyor..olsun canim benim belki o an girmek ister hic belli olmaz sende üzülme
Insaallah insaallah o günleride görürüz sezinimmm
Bilmiyorum zuluummm istemiyorum kimseyi..esim olsaydi onu isterdim ama Oda yok.belki ablam kendiliginden girer onabisey demem ama özel bir istegim yok acikcasi.
Kuzum insaallah gelir ablan hem gelmezse esin var o girmezmi..üzülme sen insaallah biri yaninda olur
kız yalnizmi dogurcan :44:ben kımseyı ıstemıyorum esım annem kyv kımse gelmesın hıc gerek yok kımseye ben esıme soyledım sakın ananı babanı arama sende gıt bekleme salonunda bekle ben dogurunca kıme haber vereceksen ver dedım dugunemı gıdıyoz ne gerek var okada ınsana sancı felan cekecez normal olursa kımse benı olhalde gormesın dogunca kım gelmek ıstıyorsa gelsın
inşallah sevdiğin istedigin kişiler yanında olur Cnmdoğumda eşim annem yanımda olacak kısmetse.tabi teyzem ve kuzenim bizde gelcez diyolar doğumdan sonra yada hastane olduğumuzu duyan toptancı arkadaşlarımız eşleri gelir doğumu bilememde doğumdayken yada doğumdan sonra kalabalık oluruz diyorum tabi ani doğum olursa sadece eşim ve ben..farkındaysanız hiiç koca tarafını katmıyorum olaya onlar anca eve gelirler
Ben sezeryan olursam eşimi isterdim epiduralde elimi tutardı beraber aynı anda gorurduk kızımızı ama giremem diyor dayanamam diyor normal olursam aynı senın gıbı düşünüyorum canım bende kımse benı görsün istemıyorum ark.kw var burdakı annem gıbı elını tutarım sancı anında dîyo herkes eşime bızı arıcaksın ani doğum olursa dıyolarda doğduğunda ara diyom kocama annem olucak bide
bızımkı hıc bı sekılde gıremez o dogumhanye mumkun deıl dayanamzinşallah Cnm normal olursa zaten eşimi yanımda istiyorum inşallah senin esinde yanında olur Cnm
kız yalnizmi dogurcan :44:
inşallah sevdiğin istedigin kişiler yanında olur Cnm
inşallah ablam gelir ezinecigim yalnız olursam çok üzülürüm
benim de öyle canım sabaha karşı uyanıyrm kan ilacımı içiyorum uykum gelmei sanıyorm sora bi halszlek ve uyku basıyr...ve gün içinde de uyku hali kaçınılmaz oluyor...
çok güzeller canım..
iyi kızlar culluyu bulan bırakmasın olur mu...:)
benim aklıma bir de göğüs ucu aparatları geldi...
bir arkadaşım da gaz için papatya ve rezene çayı diyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?