2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

teşekkür ederiz büşra teyzesi inş. elifim sağ salım doğarda tabı hepımızınkı resmını paylaşırım elbette

neden Cnm :26:ablam gelirse yalnız olmayacagim eğer gelmese yalnızım

kızlar doğumda yanınızda kim olacak
ben kımseyı ıstemıyorum esım annem kyv kımse gelmesın hıc gerek yok kımseye ben esıme soyledım sakın ananı babanı arama sende gıt bekleme salonunda bekle ben dogurunca kıme haber vereceksen ver dedım dugunemı gıdıyoz ne gerek var okada ınsana sancı felan cekecez normal olursa kımse benı olhalde gormesın dogunca kım gelmek ıstıyorsa gelsın

selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok bugün haftasonu diyemi ki:26:
hosgeldın sadeceık evet canım haftasonu durgunlugu var bugun

ben de tekım gercı ben uc yıldır alıstım artık benım esım hafta soonu calısyor haftaıcı ızınlı..ama oglum bugun oyle kıpır kıpır kı sankı anne yalnız degılsın bende burdayım dıyor

cok guzeller canım gule gule kullan terlıklerıde cok ıyı yapmıssın sıklıgından once rahatlıgı cok onemlı...bende mavı tac alayım dıyorum kırmızı olmaz galıba hersey mavı ben ıcınde kırmzı tacla olmaz galıba

ayy ilk kez bu kadar az kişi var ya :26: alışmışım kalabalığa birden boş geldi.bugün komşunun duası vardı gitmeyecektim kalabalıkta sıkılıyorum diye ama gittim kimisi çok şişmisin diyo bi kadında ayakalrın şiş rahatsızmısın neyin var dedi kadınlar o hamile ödem yapmış ayakları dedi kadın bi şaşırdı ama aaaa hamilesmiisn anlamadım diye evet dedim 8e gircem bu insanlar çeşit çeşit kimisi çok şişmisin diyo kimisi hiç fazlan yok sadece göbek var diyor kimin ne dediği belli değil yahuu

kızlar doğumda yanınızda kim olacak

doğumda eşim annem yanımda olacak kısmetse.tabi teyzem ve kuzenim bizde gelcez diyolar doğumdan sonra yada hastane olduğumuzu duyan toptancı arkadaşlarımız eşleri gelir doğumu bilememde doğumdayken yada doğumdan sonra kalabalık oluruz diyorum tabi ani doğum olursa sadece eşim ve ben..farkındaysanız hiiç koca tarafını katmıyorum olaya onlar anca eve gelirler

ben eşimin girmesini isterdım ama o dayanamaz. o yuzden tel basıma olucam heralde

Evet kimisi dayanamiyor..olsun canim benim belki o an girmek ister hic belli olmaz sende üzülme
teşekkür ederiz büşra teyzesi inş. elifim sağ salım doğarda tabı hepımızınkı resmını paylaşırım elbette

Insaallah insaallah o günleride görürüz sezinimmm
neden Cnm :26:ablam gelirse yalnız olmayacagim eğer gelmese yalnızım

Bilmiyorum zuluummm istemiyorum kimseyi..esim olsaydi onu isterdim ama Oda yok.belki ablam kendiliginden girer onabisey demem ama özel bir istegim yok acikcasi.
Kuzum insaallah gelir ablan hem gelmezse esin var o girmezmi..üzülme sen insaallah biri yaninda olur

Kimisinin gözleri bozuk oluyo canım biri dıyoki karnın kocaman iri kızın olucak kimi diyoki karnın çok yok bebek zayıf mı ne dersın

Ben sezeryan olursam eşimi isterdim epiduralde elimi tutardı beraber aynı anda gorurduk kızımızı ama giremem diyor dayanamam diyor normal olursam aynı senın gıbı düşünüyorum canım bende kımse benı görsün istemıyorum ark.kw var burdakı annem gıbı elını tutarım sancı anında dîyo herkes eşime bızı arıcaksın ani doğum olursa dıyolarda doğduğunda ara diyom kocama annem olucak bide

Sen yaparsın büşüm tek başımıza olucaz ozaman ALlah yanımızda dua ederız Bol bol

inşallah Cnm normal olursa zaten eşimi yanımda istiyorum inşallah senin esinde yanında olur Cnm
kız yalnizmi dogurcan :44:
inşallah sevdiğin istedigin kişiler yanında olur Cnm

inşallah ablam gelir ezinecigim yalnız olursam çok üzülürüm

slm kızlar bız geldk bebşme oyun parkı puset falan almıstk bu aksam gelck cok mutluym esım bebişmz gelıyo dıye eve koltuk portmento dolap alıyo hersey istedgm gıbı oluyo allhm hayılısyla alalım bebişleri valla kızlar ben dogum evınde yapcm için isterdm esimi yanmda ama almıyolar elını tutsam yeterdı ama malesef zaten tırsak panıklıym güç alırdm ondan annem de benı öyle görünce panık yapar üzülür elı ayagı tıtrer sonra bıde onla ugrasırlar mecburen tekım yanı

bızımkı hıc bı sekılde gıremez o dogumhanye mumkun deıl dayanamz

evet canı tek doguracam kımseyı ıstemıyrum bıde normal ıstıyorum ben sancı cekerken basımda mıllet oturup benımı ızleyecek fılm ızler gıbı kımseyı ıstemıyorum hastanede belkı dogumdan once kardesım gelır o gelır onla esımde bekleme odasında felan bekler bence tek olmak en ıyısı bu zamana kadar tek basımızaydık kım vardı yanımzıda dogumda bırılerı olsa ne olmasa ne

Teşekkürler canım.
Bende de bir liste vardı kopyalamistim, ama cok fazla gerekmeyelim seyler var.
Ama yine de ekleyeyim size:

ANNE HASTANE İÇİN
GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI
EMZİRME ÖRTÜSÜ
FAZLADAN ÇAMAŞIR
SÜT POMPASI SETİ
EMZİRME SÜTYENİ
HİJYENİK kadin PEDİ
ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK
SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )
KALIN ÇORAP
TERLİK
DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.
PARFÜM
TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.
DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF
KAĞIT HAVLU
ISLAK MENDİL
KİRLİ EŞYA TORBASI
SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )
ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.
HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET
FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ

BEBEK HASTANE İÇİN
2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN
YELEK, HIRKA, PATİK
AĞIZ BEZLERİ
FAZLADAN BATTANİYE
ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ
BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ
BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )
ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )
SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR
BEBEK ŞEKERİ
TEPSİ
SÜRAHİ
BARDAKLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…