bızımkı hıc bı sekılde gıremez o dogumhanye mumkun deıl dayanamz
evet canı tek doguracam kımseyı ıstemıyrum bıde normal ıstıyorum ben sancı cekerken basımda mıllet oturup benımı ızleyecek fılm ızler gıbı kımseyı ıstemıyorum hastanede belkı dogumdan once kardesım gelır o gelır onla esımde bekleme odasında felan bekler bence tek olmak en ıyısı bu zamana kadar tek basımızaydık kım vardı yanımzıda dogumda bırılerı olsa ne olmasa ne
kızlar doğumda yanınızda kim olacak
Maasallah bebeğinin kilosu falan iyi. Yerini de almış.herkese merhaba annişler uzun zamandır takip edemedım sızlerı gecmısı okuyum derken vakıt haylıce gecmıs. en son bebeğimi 31 hfta 4 gunlukken gordum kılosu 2042 olmus bası da asagıya ınmıstı. dün itibariyle de calısabılır raporumuzu da aldık. sizlerde ne var ne yok?
Bizde disaridayik. Simdi bakayım dedim. Sen nasılsın canım.selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok bugün haftasonu diyemi ki:26:
Allaah allaaahhh bu ne tatli sey böyleyerim ben bunlari o elifcik bide bunlari giyince görmek isterim ona göreee sezinimm simdiden söyliyim gercekten cok güzeller rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
Aaaaaa ne simarikligi kuzum sende haklisin insana1 gün bile cok geliyor..insan sevdiginden hic ayrilmak istemiyor helede esinden onun yeri bi baska oluyor herzaman..rabbim basimizdan hic eksik etmesin insaallah
Jasemincimm cok güzellerallahim sagliklica hayirli güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Vallaha zuluumm benim annem kesin yanimda olur ama ben acikcasi kimseyi istemiyorum ablamgilde gelirler fln ama ben nedense kimseyi istemiyorum..tabii ki durum neyi gösterir bilinmez simdilik öyle düsünüyorum..senin kim olacak??neden üzüldün kuzum?
Canım doguma giderken kocacim olacak. Sonra da annem kayınvalide falan gelir.
haklisin Cnm ama eşim olsun isterim
cok guzeller canım gule gule kullan terlıklerıde cok ıyı yapmıssın sıklıgından once rahatlıgı cok onemlı...bende mavı tac alayım dıyorum kırmızı olmaz galıba hersey mavı ben ıcınde kırmzı tacla olmaz galıba
ayy ilk kez bu kadar az kişi var ya :26: alışmışım kalabalığa birden boş geldi.bugün komşunun duası vardı gitmeyecektim kalabalıkta sıkılıyorum diye ama gittim kimisi çok şişmisin diyo bi kadında ayakalrın şiş rahatsızmısın neyin var dedi kadınlar o hamile ödem yapmış ayakları dedi kadın bi şaşırdı ama aaaa hamilesmiisn anlamadım diye evet dedim 8e gircembu insanlar çeşit çeşit kimisi çok şişmisin diyo kimisi hiç fazlan yok sadece göbek var diyor kimin ne dediği belli değil yahuu
bende korkuyrm ama napcz bılmem kızlar sızde carpıntı nefes darlıgı oluyo mu hıckızlar benım yanımdada annem ve eşim olcak ama onları normal doğum yaparsam almazlarkı ama bı yandanda korkuyorum normal doğumdan off ya sezaryandada amelıyatlı olcan o daha zor sonradan
Sen yaparsın büşüm tek başımıza olucaz ozaman ALlah yanımızda dua ederız Bol bol
inşallah Cnm normal olursa zaten eşimi yanımda istiyorum inşallah senin esinde yanında olur Cnm
kız yalnizmi dogurcan :44:
inşallah sevdiğin istedigin kişiler yanında olur Cnm
inşallah ablam gelir ezinecigim yalnız olursam çok üzülürüm
Maasallah bebeğinin kilosu falan iyi. Yerini de almış.
Bizde disaridayik. Simdi bakayım dedim. Sen nasılsın canım.
Sagol canım. Doğumda bende istemiyorum kimseyi yanımda. Esim bayılır, bir de onunla uğraşmasınlar sonra :)
bende korkuyrm ama napcz bılmem kızlar sızde carpıntı nefes darlıgı oluyo mu hıc
banada oyle geldı kırmzı kız analarına mavı erkek analarına ıyı gıderMavi tac da vardı ana benim pijama gecelik vs krem rengi oldugu icin krem alayım dedim. Belki mavi de alırım bir tane :)
Kirmizi kız anaları mı takar bilemedim bende.
ben hıc gıtmedım hıc kısmet olmadı ama hıc gurultu felan olur dıye dusunmedım canım hıc bı fıkrım yok yanı rahatsız olurmu kucuk bebısler bılemeyecegım:44::44:Kızlar soz hamileyken sinemaya gittiniz mı? Özellikle su donemde. Biz bugun eşimle gidecektik, ama sonra cok gürültülu ortam olacağı icin bebegi rahatsız eder diye düşündük. Hatta internetten baktım gurultulu ortamlarda yasamak erken doguma bile sebep olurmuş. Fakat sinema kısa site oldugu icin sebep olmaz, ama bebegi rahatsız edebilirmiş diye yazıyordu. Bizde vazgeçtik sonra.
Bebek nasıl tepki verirdi bilemedim. Gideniniz oldu mu hiç?
kızlar benım yanımdada annem ve eşim olcak ama onları normal doğum yaparsam almazlarkı ama bı yandanda korkuyorum normal doğumdan off ya sezaryandada amelıyatlı olcan o daha zor sonradan
bende korkuyrm ama napcz bılmem kızlar sızde carpıntı nefes darlıgı oluyo mu hıc
Neden almiyorlarki canim almalari gerek normal doguma bence bir sor sen ve normal dogumdan hiiiiic korkma bence yani yasamadim ama hic korkmuyorum sancilar mecbur olacak o ani yasamak istiyorum cok merak ediyorum rabbimin bir mucizesi ve bence hic bir problem yoksa herkes normal dogurmasi gerek tabiiki herkesin görüsüne saygim var orasi ayri nedense bende sezeryandan korkuyorum .ameliyat fln beni korkutuyor acikcasi ve sonrasi icin dedigin gibi zorluklar cikabiliyor Ama bünyeylede alakali kimisi hic problemsizde ayagi kalkiyor hemen bakalim bizi neler bekliyor..herseyin hayirlisi
cnm bende o anı hıç yaşamadım ama o çatalı gorunce odum kopuyo bıde makas olayı çok gundemde ondan yoksa bende ıstıyorum normal sezeryan yarım adam edıyo yanı vucudunun bıryerlerı kesılıp oluyo hıssetmıyosun
Vallahi canim catal fln ne inanki bilmiyorum belki tuhaf gelebilir ama arastirmadimda belkide yurt disinda olmamdan da alakali cok duydum ama nedir bilmiyorum o yüzden korkmuyorum.makas isinide hissetmiyormussun diye duydum ya bilemem tatlim öyle seyleri takma kafana kimseninde kafani karistirmasina izin vermebazilari dogumu cok korkunc bisey gibi anlatiyorlar ama bazilarida cok güzel gectigini söylüyorlar bende hep dua ediyorum kolay gecsin hayirlica sagliklica alalim kucaklarimiza yavrularimizi diye..sende bol bol dua et ve korkma
amın cnm çatal uzerıne çıkp muayane oldugun alet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?