2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

haklisin Cnm ama eşim olsun isterim

Maasallah bebeğinin kilosu falan iyi. Yerini de almış.
selam kızlar nasılsınız pek kimseler yok bugün haftasonu diyemi ki:26:
Bizde disaridayik. Simdi bakayım dedim. Sen nasılsın canım.

Sagol canım. Doğumda bende istemiyorum kimseyi yanımda. Esim bayılır, bir de onunla uğraşmasınlar sonra :)

haklisin Cnm ama eşim olsun isterim

canım dayanabılırse gırsın esın doguma yok daynamzsa en azından sancı cekersen yanında olsun...
benım cok sukur cok sorunlu bı hamılelık donemım olmadı ınsallah bundan sonrada olmaz ama yınde mıde bulantısı sancılar panıkler agrılar korkular... hepsnı tek basıma yasadım kımse olmadı aılem mesafelerden dolayı olamadı kv keyfınden onun ıcın o anda yıne tek olucam ben tek basıma yeterı kadar gucluyum kımseye ıhtıyacım yok

Son düzenleme:
Kızlar soz hamileyken sinemaya gittiniz mı? Özellikle su donemde. Biz bugun eşimle gidecektik, ama sonra cok gürültülu ortam olacağı icin bebegi rahatsız eder diye düşündük. Hatta internetten baktım gurultulu ortamlarda yasamak erken doguma bile sebep olurmuş. Fakat sinema kısa site oldugu icin sebep olmaz, ama bebegi rahatsız edebilirmiş diye yazıyordu. Bizde vazgeçtik sonra.
Bebek nasıl tepki verirdi bilemedim. Gideniniz oldu mu hiç?

Mavi tac da vardı ana benim pijama gecelik vs krem rengi oldugu icin krem alayım dedim. Belki mavi de alırım bir tane :)
Kirmizi kız anaları mı takar bilemedim bende.

Canım bu donemde kulaklarımızı tıkayacağız her söylenene. Çünkü herkes birsey söyleyip yorum yapıyor.

kızlar benım yanımdada annem ve eşim olcak ama onları normal doğum yaparsam almazlarkı ama bı yandanda korkuyorum normal doğumdan off ya sezaryandada amelıyatlı olcan o daha zor sonradan

kızlar benım yanımdada annem ve eşim olcak ama onları normal doğum yaparsam almazlarkı ama bı yandanda korkuyorum normal doğumdan off ya sezaryandada amelıyatlı olcan o daha zor sonradan
bende korkuyrm ama napcz bılmem kızlar sızde carpıntı nefes darlıgı oluyo mu hıc

Sen yaparsın büşüm tek başımıza olucaz ozaman ALlah yanımızda dua ederız Bol bol

Insaallah hepimiz yapariz hayirlica kolayca sezinimm..sendemi istemiyorsun kuzum kimseyi yaninda?

Maalesef zuluuumm o imkansiz esim askerde ya bende yurt disindayim buraya gelemeyecegi icin yalnizim napalim hayirlisi böyleymis.ben cok isterdim esimin dogumuma girmesini bebegimizi beraber görmeyi göbek kordonunu onun kesmesini fln ahh iste neler isterimde olmuyor maalesef.

:) bayilmaz belkide canimcim o an senin yaninda olmak ister belki ama istemiyorsan o baska herseyin hayirlisi bakalim neler olacak nasil bir dogum olacak

Mavi tac da vardı ana benim pijama gecelik vs krem rengi oldugu icin krem alayım dedim. Belki mavi de alırım bir tane :)
Kirmizi kız anaları mı takar bilemedim bende.
banada oyle geldı kırmzı kız analarına mavı erkek analarına ıyı gıder

ben hıc gıtmedım hıc kısmet olmadı ama hıc gurultu felan olur dıye dusunmedım canım hıc bı fıkrım yok yanı rahatsız olurmu kucuk bebısler bılemeyecegım:44::44:

Neden almiyorlarki canim almalari gerek normal doguma bence bir sor sen ve normal dogumdan hiiiiic korkma bence yani yasamadim ama hic korkmuyorum sancilar mecbur olacak o ani yasamak istiyorum cok merak ediyorum rabbimin bir mucizesi ve bence hic bir problem yoksa herkes normal dogurmasi gerek tabiiki herkesin görüsüne saygim var orasi ayri nedense bende sezeryandan korkuyorum .ameliyat fln beni korkutuyor acikcasi ve sonrasi icin dedigin gibi zorluklar cikabiliyor Ama bünyeylede alakali kimisi hic problemsizde ayagi kalkiyor hemen bakalim bizi neler bekliyor..herseyin hayirlisi

cnm bende o anı hıç yaşamadım ama o çatalı gorunce odum kopuyo bıde makas olayı çok gundemde ondan yoksa bende ıstıyorum normal sezeryan yarım adam edıyo yanı vucudunun bıryerlerı kesılıp oluyo hıssetmıyosun

Vallahi canim catal fln ne inanki bilmiyorum belki tuhaf gelebilir ama arastirmadimda belkide yurt disinda olmamdan da alakali cok duydum ama nedir bilmiyorum o yüzden korkmuyorum.makas isinide hissetmiyormussun diye duydum ya bilemem tatlim öyle seyleri takma kafana kimseninde kafani karistirmasina izin verme bazilari dogumu cok korkunc bisey gibi anlatiyorlar ama bazilarida cok güzel gectigini söylüyorlar bende hep dua ediyorum kolay gecsin hayirlica sagliklica alalim kucaklarimiza yavrularimizi diye..sende bol bol dua et ve korkma

amın cnm çatal uzerıne çıkp muayane oldugun alet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…