nefes darlıgı ben sırt ustu uzanınca ve oturunca oluyo çarpıntı sezınde oluyordu
amın cnm çatal uzerıne çıkp muayane oldugun alet
Canım güle güle kullanın. Bebek icin alınan hersey cok heyecan verici oluyor.slm kızlar bız geldk bebşme oyun parkı puset falan almıstk bu aksam gelck cok mutluym esım bebişmz gelıyo dıye eve koltuk portmento dolap alıyo hersey istedgm gıbı oluyo allhm hayılısyla alalım bebişleri valla kızlar ben dogum evınde yapcm için isterdm esimi yanmda ama almıyolar elını tutsam yeterdı ama malesef zaten tırsak panıklıym güç alırdm ondan annem de benı öyle görünce panık yapar üzülür elı ayagı tıtrer sonra bıde onla ugrasırlar mecburen tekım yanı
Kendi de diyor canım ben dayanamam diye. Bayılır Allah korusun bende daha cok telaş yaparım bu sefer :))Insaallah hepimiz yapariz hayirlica kolayca sezinimm..sendemi istemiyorsun kuzum kimseyi yaninda?
Maalesef zuluuumm o imkansiz esim askerde ya bende yurt disindayim buraya gelemeyecegi icin yalnizim napalim hayirlisi böyleymis.ben cok isterdim esimin dogumuma girmesini bebegimizi beraber görmeyi göbek kordonunu onun kesmesini fln ahh iste neler isterimde olmuyor maalesef.
:) bayilmaz belkide canimcim o an senin yaninda olmak ister belki ama istemiyorsan o baskaherseyin hayirlisi bakalim neler olacak nasil bir dogum olacak
banada oyle geldı kırmzı kız analarına mavı erkek analarına ıyı gıder
ben hıc gıtmedım hıc kısmet olmadı ama hıc gurultu felan olur dıye dusunmedım canım hıc bı fıkrım yok yanı rahatsız olurmu kucuk bebısler bılemeyecegım:44::44:
Yes kızlAr nefes darlığı çarpıştı bende mevcut daha doğrusu çarpıştı olduğu için nefes darlığı yaşanıyor gecende anlattım kızlar kansızlıktan yüz üstü yatmak yook
Evet bende duymuştum. Her gun iki hurma galiba. Ama tam hatırlamıyorum simdi.kızlar ben son 2 hafta falan hurma yemeyi düşünyrm dogumu kolaylastırıyomus netten arastrdm cok faydasını görenleer var kurandada gecıyo zaten
Hmm cnm ondan neden korkuyorsun bosver takma sen biseyi
kansızlık mı yapıo carpıntı bendede cok yok anck panık yapıp korkunca cok yorulunca oluyo nefes darlıgıda öyle
Canım güle güle kullanın. Bebek icin alınan hersey cok heyecan verici oluyor.
Kendi de diyor canım ben dayanamam diye. Bayılır Allah korusun bende daha cok telaş yaparım bu sefer :))
Bende hiç bebegi rahatsız etmemek icin gitmedim. Gerçi bebek gelince de bir daha ne zaman sinemaya gideriz Allah bilir :))
kalmazsın canım merak etme Allahımda hep bizimle dua et o sıra rabbim her yolumuzu açık eder inşallahinşallah Cnm normal olursa zaten eşimi yanımda istiyorum inşallah senin esinde yanında olur Cnm
kız yalnizmi dogurcan :44:
inşallah sevdiğin istedigin kişiler yanında olur Cnm
inşallah ablam gelir ezinecigim yalnız olursam çok üzülürüm
bende bolca aldım bende başlıcam son aya girincekızlar ben son 2 hafta falan hurma yemeyi düşünyrm dogumu kolaylastırıyomus netten arastrdm cok faydasını görenleer var kurandada gecıyo zaten
Yes kızlAr nefes darlığı çarpıştı bende mevcut daha doğrusu çarpıştı olduğu için nefes darlığı yaşanıyor gecende anlattım kızlar kansızlıktan yüz üstü yatmak yook
Nefes darlığı olması normal canım. Bende de oluyor. Alıntı yapayım bir yerden.
HAMİLELİK SIRASINDA NEFES DARLIĞI OLMASI
Gebelik sırasında nefes darlığı en sık rastlanan şikayetlerden birisidir. Gebelik ilerledikçe rahmin büyümesine bağlı olarak karın ve göğüs boşluklarını ayıran diyafram kası yukarıya doğru itilir ve güğüs boşluğu sıkışmış olur. İkiz gebeliklerde nefes darlığına daha sık rastlanır. Gebeliğe bağlı nefes darlığı geçici ve hafif bir durumdur, bebeğe oksijen gitmesini engellemez ve bir zarar vermez. Gebelikte oksijen ihtiyacı arttığı için hızlı ve sık nefes almak fizyolojik bir durumdur.
kalmazsın canım merak etme Allahımda hep bizimle dua et o sıra rabbim her yolumuzu açık eder inşallah
bende bolca aldım bende başlıcam son aya girince
yüzüstü yatma gerçekten acayip çarpıntı yapıo bendede
hamıleyken yüzüstü mü yatıyosunz ben sımdıye kadar hıc yatmadm ama ne yaalan söylıym cok özledım yatmayıda
Kendi de diyor canım ben dayanamam diye. Bayılır Allah korusun bende daha cok telaş yaparım bu sefer :))
Bende hiç bebegi rahatsız etmemek icin gitmedim. Gerçi bebek gelince de bir daha ne zaman sinemaya gideriz Allah bilir :))
yanlış yazmışım canım sırtüstü yazacaktım ben düzelttim şimdi
aman ya çizgi filmlere gideriz ne olacak arada annelere bırakıp belki bi kaçamak yapılabilir amaartık cok zor canım belkı yavrularımızı alıp cızgı fılmlere gıderz basbasa gıtme ıslerı bıttı
he tamm şimdi bılmem bana bişey yapmıyo ama sola yatmktan sıkıldm artk uystu heryerm ya
Hmm cnm ondan neden korkuyorsun bosver takma sen biseyi
aman ya çizgi filmlere gideriz ne olacak arada annelere bırakıp belki bi kaçamak yapılabilir ama
hepimizin sol tarafı uyuşuk canım hepimiz aynıyız
yanı canım yapacak bısey yok olmadı eve dvd alırız ılla sınema sart deıl
Evet bende duymuştum. Her gun iki hurma galiba. Ama tam hatırlamıyorum simdi.
Bende hiç korkmuyorum o aletten, çataldan. Sonuçta otuyorsun örtü var genelde. Belki de 6 senelik evli olunca alışılıyor :))
Öyle güzel anlatıyosunki canım valla çatır çatır normal doğurasıö gelıyo hemen rahatladım az oncekı yazını okuyunca canım valla
evet canım gıttıklerımze sayarız gercı onlar gelınce tv ye bakmaya bıle fırsat bulamayacaz ama olsun bakmasakta olur zaten kaydadeger hıc bısı yok oturur bebıslerımızı ızlerızyani demokraside çareler tükenmez dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?