2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
nefes darlıgı ben sırt ustu uzanınca ve oturunca oluyo çarpıntı sezınde oluyordu

Yes kızlAr nefes darlığı çarpıştı bende mevcut daha doğrusu çarpıştı olduğu için nefes darlığı yaşanıyor gecende anlattım kızlar kansızlıktan yüz üstü yatmak yook

Canım güle güle kullanın. Bebek icin alınan hersey cok heyecan verici oluyor.
Kendi de diyor canım ben dayanamam diye. Bayılır Allah korusun bende daha cok telaş yaparım bu sefer :))

Bende hiç bebegi rahatsız etmemek icin gitmedim. Gerçi bebek gelince de bir daha ne zaman sinemaya gideriz Allah bilir :))

Yes kızlAr nefes darlığı çarpıştı bende mevcut daha doğrusu çarpıştı olduğu için nefes darlığı yaşanıyor gecende anlattım kızlar kansızlıktan yüz üstü yatmak yook

kansızlık mı yapıo carpıntı bendede cok yok anck panık yapıp korkunca cok yorulunca oluyo nefes darlıgıda öyle

kızlar ben son 2 hafta falan hurma yemeyi düşünyrm dogumu kolaylastırıyomus netten arastrdm cok faydasını görenleer var kurandada gecıyo zaten
Evet bende duymuştum. Her gun iki hurma galiba. Ama tam hatırlamıyorum simdi.
Hmm cnm ondan neden korkuyorsun bosver takma sen biseyi

Bende hiç korkmuyorum o aletten, çataldan. Sonuçta otuyorsun örtü var genelde. Belki de 6 senelik evli olunca alışılıyor :))

kansızlık mı yapıo carpıntı bendede cok yok anck panık yapıp korkunca cok yorulunca oluyo nefes darlıgıda öyle

Nefes darlığı olması normal canım. Bende de oluyor. Alıntı yapayım bir yerden.

HAMİLELİK SIRASINDA NEFES DARLIĞI OLMASI
Gebelik sırasında nefes darlığı en sık rastlanan şikayetlerden birisidir. Gebelik ilerledikçe rahmin büyümesine bağlı olarak karın ve göğüs boşluklarını ayıran diyafram kası yukarıya doğru itilir ve güğüs boşluğu sıkışmış olur. İkiz gebeliklerde nefes darlığına daha sık rastlanır. Gebeliğe bağlı nefes darlığı geçici ve hafif bir durumdur, bebeğe oksijen gitmesini engellemez ve bir zarar vermez. Gebelikte oksijen ihtiyacı arttığı için hızlı ve sık nefes almak fizyolojik bir durumdur.

tesekkur ederm canm evet cok heyecan verıcı ama bazen sankı hıc dogmucak gıbı gelıyo hayal gıbı gelıyo

kalmazsın canım merak etme Allahımda hep bizimle dua et o sıra rabbim her yolumuzu açık eder inşallah
kızlar ben son 2 hafta falan hurma yemeyi düşünyrm dogumu kolaylastırıyomus netten arastrdm cok faydasını görenleer var kurandada gecıyo zaten
bende bolca aldım bende başlıcam son aya girince

sırtüstü yatma gerçekten acayip çarpıntı yapıo bendede

Son düzenleme:

saol yardımn için canm

hamıleyken yüzüstü mü yatıyosunz ben sımdıye kadar hıc yatmadm ama ne yaalan söylıym cok özledım yatmayıda

artık cok zor canım belkı yavrularımızı alıp cızgı fılmlere gıderz basbasa gıtme ıslerı bıttı

artık cok zor canım belkı yavrularımızı alıp cızgı fılmlere gıderz basbasa gıtme ıslerı bıttı
aman ya çizgi filmlere gideriz ne olacak arada annelere bırakıp belki bi kaçamak yapılabilir ama
he tamm şimdi bılmem bana bişey yapmıyo ama sola yatmktan sıkıldm artk uystu heryerm ya

hepimizin sol tarafı uyuşuk canım hepimiz aynıyız

KIZLARR...... bir sorum var bir kaç gündür çok fazla akıntım var ve günde bir kaç defa karnım taş gibi oluyor... sizde de var mı böyle bir durum?

Hmm evet kendide diyorsa bencede yalniz gir doguma tatlim
Evet bende duymuştum. Her gun iki hurma galiba. Ama tam hatırlamıyorum simdi.

Bende hiç korkmuyorum o aletten, çataldan. Sonuçta otuyorsun örtü var genelde. Belki de 6 senelik evli olunca alışılıyor :))

Evet canim belkide.. :)
Öyle güzel anlatıyosunki canım valla çatır çatır normal doğurasıö gelıyo hemen rahatladım az oncekı yazını okuyunca canım valla

ooohhh hadi catir catir doguralim kuzummm :)) ne güzel bunu duymak rahatlattiysam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…