akıntı çogaldı canım bendede taş gibi olmasıda günde bi kaçkere degil baya oluyoKIZLARR...... bir sorum var bir kaç gündür çok fazla akıntım var ve günde bir kaç defa karnım taş gibi oluyor... sizde de var mı böyle bir durum?
evet canım gıttıklerımze sayarız gercı onlar gelınce tv ye bakmaya bıle fırsat bulamayacaz ama olsun bakmasakta olur zaten kaydadeger hıc bısı yok oturur bebıslerımızı ızlerız
ıstesende goremez olucak canım o dızı saatı geldımı baslayacak bızım sıpacıklarr aglamayaakıntı çogaldı canım bendede taş gibi olmasıda günde bi kaçkere degil baya oluyo
bana dizikolik derlerdi ama bu sene hiç bir diziye başlamıcam bebiş geldikten sonra gözüm tv falan görmesin mümkünse
aynen ya yerim onların totişleri ozamanlar bi gelse hızlıcaıstesende goremez olucak canım o dızı saatı geldımı baslayacak bızım sıpacıklarr aglamaya
slm kızlarrr bizz geldikkkkk temizlikle dolu bi gündü. eşimin yardımıyla fazla yorulmadım ama çamaşır as topla belim ağrıdı biraz. oğluşumun kıyafetleri yıkandı yarın ütülenecek çünkü bugünkü iş kotamı doldurdum artık.
He valla öyle olacak gibi.artık cok zor canım belkı yavrularımızı alıp cızgı fılmlere gıderz basbasa gıtme ıslerı bıttı
aman ya çizgi filmlere gideriz ne olacak arada annelere bırakıp belki bi kaçamak yapılabilir ama
hepimizin sol tarafı uyuşuk canım hepimiz aynıyız
slm kızlarrr bizz geldikkkkk temizlikle dolu bi gündü. eşimin yardımıyla fazla yorulmadım ama çamaşır as topla belim ağrıdı biraz. oğluşumun kıyafetleri yıkandı yarın ütülenecek çünkü bugünkü iş kotamı doldurdum artık.
canım iğnenin adı ne benim de hiç haberim yok
He valla öyle olacak gibi.
Dediğin gibi canım. Anne yada kv bakar arada belki kaçamak yaparız. Ama onlar dogunca bırakıp gider miyiz onu da bilemiyorum.
ne güzel cnm :) minişlerin ütülenmesi uzun ve yorucu die diğer arkadaşlar yazmıştı,umarım kolay olur...
He valla öyle olacak gibi.
Dediğin gibi canım. Anne yada kv bakar arada belki kaçamak yaparız. Ama onlar dogunca bırakıp gider miyiz onu da bilemiyorum.
yanlış yazmışım canım sırtüstü yazacaktım ben düzelttim şimdi
yok cnm sırt üstü yatıncada genelde bel ağrılarına neden oluyor, bebişin en rahat ettiği pozisyon sol tarafa yatıyoruz :) bu nedenle solumuz çöktü
Merhabalar,biz de geldik kızımlaEşimle bir güzel evi süpürdük sildik,yarın da banyoyu hallederim,ertesi gün de toz alma tamamdır..Pazartesi akşamı misafirlerim gelecek biraz da hazırlıklarım olacak,öyle..Ben de miniğimin kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek için sabırsızlanıyorum ama kv cuma günü hallederiz dedi mecbur beklicem..:44:Siz napıyosunuz bakalım?
Eşimden Allah razı olsun bugün işlerimi hafifletti aslında dinlenmek için eve gelmişti..Pazartesi akşam gelecekler,çayın yanına ikramlık bişeyler yapıcam,günlere bölünce daha rahat oluyor,eski hızımız yok malum yavaş yavaş yapıyorumhoşgeldiniz canım bende ablamı bekliyorum ogluşun kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için
bugün az iş yaptım yormadan kendimi
sende çok yorma canım kendini pazartesi günüde misafirlerin yardım ederler
Bizde bırakamayız bence.valla cnm arkadaşım var ayrılmayı bırak bi sn bile gözünün önünden ayıramıyor, sanırım bizde bırakamıcaz :44::44:
Bende 6 sene bekledim ayrılmak zor olur.ben bırakamamki benimle gelsin heryere 7 sene beklemişim kime emanet edebilirimki :S sinemaya gitmeyi veririz ya çokta önemli diil
Hosgeldin canım. İyi ne guzel islerinin cogu bitmiş. Bende haftaya halledeceğim insallsh yıkama utuleme ısını.Merhabalar,biz de geldik kızımlaEşimle bir güzel evi süpürdük sildik,yarın da banyoyu hallederim,ertesi gün de toz alma tamamdır..Pazartesi akşamı misafirlerim gelecek biraz da hazırlıklarım olacak,öyle..Ben de miniğimin kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek için sabırsızlanıyorum ama kv cuma günü hallederiz dedi mecbur beklicem..:44:Siz napıyosunuz bakalım?
Slm kızlar biz doktorumuza gittik bugün bebişim iyimiş çok şükür 1728 gr boyuda 42 cm bugün 31+0 olduk haftaya çalışabilir kağıdı alıp okula başlamayı düşünüyorum nst ye bağlandım bugün çok güzel çıkmış sonuç öyle dedi doktor ama ben anlamıyorum bu nst sonuçlarından kan ve idrarda verdim kanım çok güzel çıktı ama idrar tahlilinde kum döküyorum çıktı ağrım yok ama dedim bol bol su iç dedi
Eşimden Allah razı olsun bugün işlerimi hafifletti aslında dinlenmek için eve gelmişti..Pazartesi akşam gelecekler,çayın yanına ikramlık bişeyler yapıcam,günlere bölünce daha rahat oluyor,eski hızımız yok malum yavaş yavaş yapıyorum
Benim de 31+1 de 1718 gramdı,hemen hemen aynı gidiyoruz cnmSlm kızlar biz doktorumuza gittik bugün bebişim iyimiş çok şükür 1728 gr boyuda 42 cm bugün 31+0 olduk haftaya çalışabilir kağıdı alıp okula başlamayı düşünüyorum nst ye bağlandım bugün çok güzel çıkmış sonuç öyle dedi doktor ama ben anlamıyorum bu nst sonuçlarından kan ve idrarda verdim kanım çok güzel çıktı ama idrar tahlilinde kum döküyorum çıktı ağrım yok ama dedim bol bol su iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?