cok guzeller canım gule gule kullan terlıklerıde cok ıyı yapmıssın sıklıgından once rahatlıgı cok onemlı...bende mavı tac alayım dıyorum kırmızı olmaz galıba hersey mavı ben ıcınde kırmzı tacla olmaz galıba
cnm benim kırmızı taç her doğum yapan kadın takıyor, kız yada erkek doğurmakla ilgili değil, doğumdan sonra albasmasın diye takılıyor. Bende bi tane kırmızı bide üzerinde canım oğlum yazısı bulunan bi taç aldım :) süslü anneleriz nede olsa
kızlar doğumdan sonra korse kullanmalı mıyız?
yok kız çok kolay mınık ya hemen bıtıyoo hatta bıtmesın ıstıyosunnn çok zevklı benım eşim bır t şört utulemış ınsan değil uutulemez asla zorda kalsa bıle ama kızınkılerde utunun başına gectı vermedı bana çııtçıtların hepsını o utuledı bakakaldım
Ben hamile kalmadan önce hiç su içemezdim şimdide içmeden duramıyorum içim yanıyo sanki eşim bana su getirmekten bıktıbende hamilelere su getirmek çok sevapmış diyorum gece bile 3-4 kere bana su getiriyo
bende daha almadım geceliğim kırmızı pijama takımım mavi iki tane taç almayı düşünüyorum biri isimli digeride güllü falan bişe olsun renklere uygun
oglum hıçkırıyoooo
Ben o hıçkırıkları hala hissedemiyorum..
Kızıma hep yabancı müzik dinletiyorum sanırım annesi gibi yabancı sevecek
Kizlar bende dun lohusa tacimi aldim. Nasil?
Krem rengi aldim, pijama ve gecelik krem oldugu icin, mavi de vardi ama almadim ondan.
Eki Görüntüle 784819 Eki Görüntüle 784820
Bir de terlik aldim hastanede giyerim diye. Ama bunun ne rengi ne de şıklığı uyuyor.
Ama rahet ederim diye aldim. Belki bir tane de krem bulursam alirim.Eki Görüntüle 784821
Benimki de arada hıçkırıyor :))
Catybaby belki senin kız hiç hickirmiyordur yoksa hissederdin bence.
hıçkırıodurda sen hissetmiosundur kalp atışı gibi atıp duruo karnımın içiBen o hıçkırıkları hala hissedemiyorum..
Kızıma hep yabancı müzik dinletiyorum sanırım annesi gibi yabancı sevecek
özel yaptırcaz sanırım çok güzel begendim bi tane keçeden yapan yer bulursam yaptırcamisimli taç bulman kolay olur mu bilmiyorum. bende tesadüfen yazılı buldum ama isimli hiç görmedim, özel yapmak yada yaptırmak gerekebilir hiç bakmışmıydın cnm??
anom boyları posları ne ki ne canları varki hıçkırıolar ya yerim ben yaaaaBenimki de arada hıçkırıyor :))
Catybaby belki senin kız hiç hickirmiyordur yoksa hissederdin bence.
Teşekkür ederim canım :)çok ciciler cnm allah sağlıkla giymemizi nasip etsin, şıklığımız kadar rahatlığımızda önemli bence terlişinde çok şeker :)
benim kuzuda pek hıçkırmıyo heralde bende hiç hissetmedim
Bu arada kızlar ben bugun bebeğime aldıklarımı döktüm ortaya da, en cok kollu, kolsuz, kısa kollu body almışım. Ne cok almışım onu farkettim. Hastane cikisi olarak ta bir tane 10lu ve3 tane 5li. Bunlar bebegi idare eder mı ilk etapta. Eni boyu belli olduktan sonra gerekirse almak daha dogru olur herhalde degil mı?
Bir tane de 50 beden tulum aldım. Sanırım 50 beden hastane çıkışlarından da küçük. Eğer oğlum küçük doğarsa onu giydiririm dedim. Onu hastane çantasına da koyarım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?