2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm benim kırmızı taç her doğum yapan kadın takıyor, kız yada erkek doğurmakla ilgili değil, doğumdan sonra albasmasın diye takılıyor. Bende bi tane kırmızı bide üzerinde canım oğlum yazısı bulunan bi taç aldım :) süslü anneleriz nede olsa

bende daha almadım geceliğim kırmızı pijama takımım mavi iki tane taç almayı düşünüyorum biri isimli digeride güllü falan bişe olsun renklere uygun

Ben hamile kalmadan önce hiç su içemezdim şimdide içmeden duramıyorum içim yanıyo sanki eşim bana su getirmekten bıktı bende hamilelere su getirmek çok sevapmış diyorum gece bile 3-4 kere bana su getiriyo

Ben o hıçkırıkları hala hissedemiyorum..
Kızıma hep yabancı müzik dinletiyorum sanırım annesi gibi yabancı sevecek

maşallah cnm yaa ne güzel :) babalar kızlarına ayrı bi düşkün oluyorlar, bakalım bizimki oğlunun eşyalarını ütülemek isteyecek mi:44::44::44:

Ben hamile kalmadan önce hiç su içemezdim şimdide içmeden duramıyorum içim yanıyo sanki eşim bana su getirmekten bıktı bende hamilelere su getirmek çok sevapmış diyorum gece bile 3-4 kere bana su getiriyo

Vaaay gece bile esine getirtiyorsun demek :) ben kendim kalkıp iciyorum sonrada bir tuvalet ziyareti yapıyorum :))

bende daha almadım geceliğim kırmızı pijama takımım mavi iki tane taç almayı düşünüyorum biri isimli digeride güllü falan bişe olsun renklere uygun

isimli taç bulman kolay olur mu bilmiyorum. bende tesadüfen yazılı buldum ama isimli hiç görmedim, özel yapmak yada yaptırmak gerekebilir hiç bakmışmıydın cnm??

çok ciciler cnm allah sağlıkla giymemizi nasip etsin, şıklığımız kadar rahatlığımızda önemli bence terlişinde çok şeker :)

Ben o hıçkırıkları hala hissedemiyorum..
Kızıma hep yabancı müzik dinletiyorum sanırım annesi gibi yabancı sevecek
hıçkırıodurda sen hissetmiosundur kalp atışı gibi atıp duruo karnımın içi
isimli taç bulman kolay olur mu bilmiyorum. bende tesadüfen yazılı buldum ama isimli hiç görmedim, özel yapmak yada yaptırmak gerekebilir hiç bakmışmıydın cnm??
özel yaptırcaz sanırım çok güzel begendim bi tane keçeden yapan yer bulursam yaptırcam
Benimki de arada hıçkırıyor :))
Catybaby belki senin kız hiç hickirmiyordur yoksa hissederdin bence.
anom boyları posları ne ki ne canları varki hıçkırıolar ya yerim ben yaaaa
[QUOTEl=zizag;31653821]benim kuzuda pek hıçkırmıyo heralde bende hiç hissetmedim[/QUOTE]

ben bugüne kadar baya hissettim

çok ciciler cnm allah sağlıkla giymemizi nasip etsin, şıklığımız kadar rahatlığımızda önemli bence terlişinde çok şeker :)
Teşekkür ederim canım :)
benim kuzuda pek hıçkırmıyo heralde bende hiç hissetmedim

Belki de canım. Çünkü farklı oldugu belli oluyor. Sürekli belli aralıklarla kalp atışı gibi.

Bu arada kızlar ben bugun bebeğime aldıklarımı döktüm ortaya da, en cok kollu, kolsuz, kısa kollu body almışım. Ne cok almışım onu farkettim. Hastane cikisi olarak ta bir tane 10lu ve3 tane 5li. Bunlar bebegi idare eder mı ilk etapta. Eni boyu belli olduktan sonra gerekirse almak daha dogru olur herhalde degil mı?
Bir tane de 50 beden tulum aldım. Sanırım 50 beden hastane çıkışlarından da küçük. Eğer oğlum küçük doğarsa onu giydiririm dedim. Onu hastane çantasına da koyarım galiba.

pijama takım almadınmı günlük onlarda çok işe yarar güle güle giysin bebiş foto çekip koysaydın görseydik :)

kızlar bugün kontrole gittim bebişimi gördüm

kilosu 1980 boy 41 nasıl kızlar iyi mi :26:

ellerini emiyodu bide kocaamaaaaan esnedi sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…