2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben defalarca gittim, bi tek uzay yolu filmini izlerken cok gurultuluydu, bayaa kipirdandi oglum. Hic sinemanin bi zarari olabilecegini duymadim. Dogumdan sonra zaten uzun sure gidemem diye her firsatta gidiyoruz esimle.

Her seyi anladim da tepsi, surahi bardak niye lazim olabiliyor?

pijama takım almadınmı günlük onlarda çok işe yarar güle güle giysin bebiş foto çekip koysaydın görseydik :)
Pijama takımı almadım galiba, bak öyle deyince farkettim :)
Koyayım aldıklarımız topigine eklemediklerimi
Ben defalarca gittim, bi tek uzay yolu filmini izlerken cok gurultuluydu, bayaa kipirdandi oglum. Hic sinemanin bi zarari olabilecegini duymadim. Dogumdan sonra zaten uzun sure gidemem diye her firsatta gidiyoruz esimle.
Gürültü son aylarda erken dogumu tetikleyenilirmis diye yazıyordu. Benim de kafam karıştı. Belki biz de bir kere gideriz yine de.
Her seyi anladim da tepsi, surahi bardak niye lazim olabiliyor?

Lohusa şerbeti vermek isteyenler icin.

Kızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....

geçmiş olsun canım dualarımız seninle.Rabbim zamanı dolduğunda sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.dinlenmeye çalış

cnm çokk geçmiş olsun atlatmışsın tehlikeyi şükür. yat dinlen işi düşünme sen ve bebeğin herşeyden önemlisiniz şu anda

günaydın kızlarrrminnakımın kıyafetleri dün yıkandı bugün ütülenecek. uyku tutmadı şu minicik kıyafetleri ütüleyim yerleştireyimde içim rahat etsin miss gibi dalin kokuyoo yaa sanki eve bebek geldi1 ay sonra bebekde olacak inş

cok guzel kokuyo gercekten bu arada günaydıııııııııın yıne hafta sonu yalnzm ya off

Günaydın herkese güzel bir tatil günü olur herkes için inşallahben de dün doktora gittim nst çok eğlenceliydi eşim bebişimizin kalp atışına ritim bile attı sonra ultrason a geçtik doktorum oğlumuzun aynı babasına benzediğini söyledi yüz yapısı aynı o tabi eşim sevincine diyecek yok doğum pozisyonuna yaklaşıkmış o yüzden göbek kordonu yüzüne çok yakın doktor ani hareket etme kordon sabit kalsın dedi Bbişey öğrendim karnımızı okşarsak ya da masaj yaparsak erken doğumu tetikliyormuş faktör beni iki kere uyardı farkında olmadan okşuyordum ben aman erken doğum riski olanlar dikkat etsin

günaydın hatunlar
bugün öyle güzel bi rüya gördümki
oglumu normal dogumla kucagıma alıyodum
aman ne ne güzeldi
ya çok sabırsızlanıyorum ben ya
zamanı gelsede dogsalar artık hayırlıca inşallah
canım çok geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür Rabbim zamanında kucaklarımıza versin bebişinide senide korusun
tmm canım ben 2 takım almıştım kaynanada almış 3 4 takım fazlaca oldu galiba bizim
günaydınnnn anneler nasılsınız
biz iyiyiz canım ogluşumla eşimle kahvaltı yapıcaz yeni uyandık
günaydın canım kolay gelsin sana
cok guzel kokuyo gercekten bu arada günaydıııııııııın yıne hafta sonu yalnzm ya off
günaydın canım bende çok yanlız geçirdim hafta sonlarını ama artık son yanlız haftasonların bebişin gelince yanlız kalmıcaksın Allahın izniyle

şaşırdım valla ben de bebiş oynadıkça seviyodum karnımı hep bende dikkatli olayım bari, sağol canım..

kızlar slm nasılsınız ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kalktıgım dan beri sol kasıgımda tuhaf anlatamayacagım bı agrım var uzandım hep gecer dıye ama gecmedı bıde sag kolumdakı parmaklarım sıs bır sey tutamıyorum agrıyor ve sıkıp kapatamıyorum bılgınız varmı veya bunları yasayan oldumu

Günaydın arkadaslar, bizde yeni uyandık. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan.
Canım gecmis olsun. Aman istirahat et evde, hiç birsey düşünme. Ne is ne baska birsey. Sadece bebeğini duşun.
Sevmek tetikliyormuş demek. İlk defa duydum. Dikkat edelim o halde bizde.

Günaydın ezinecim. Hayır olsun rüyalar cok guzel oluyor dimi.

Bu arada pijama takımı yerine tulum kullansak olmaz mı ki? Hem uyurken biryerleri de açılmaz.

bende şimdi arkadaşımı uğurladım kaldım yıne kızımla başbaşaaa dun karnım taş gıbıydı kasıklarımda agrı mevcuttu ütüsünü yaapamadım kısmet inş. bugune yoksa zaman gecmez bugunnn

canım günaydın, benim de sol kasığımda geçmeyen bi ağrı var, tek taraflı ağrılardan korkmamamı söyledi doktor, çift taraflı ağrılar doğumla ilgili olurmuş.. ama şişlik konusunu bilemicem, dolaşımında bi sıkıntımı var acaba bol bol su iç bakalım..

Canım agri arada oluyor bende.
Ellerim de çoğunlukla sabah sis benim de özellikle eklem yerleri. Dediğin gibi kapatıp açarken ağrıyor. Romantizmali gibi sanki. Ama eklemler genişlerini ve yumuşadigi icin normal. Ağrın cok fazla olursa Dr'unu ara sor istersen, seni rahatsız ederse.

canım oncelıkle dun kasık agrısyla gune başladım ve butun gun krnım taş gıbıydı kocam yoktu ve cok korktum sızı seklınde arada hıssettırıyo demı agrı acı gıbıde değişik
el uyuşması bende 3 haftadır var sağ el parmaklarım ozellikle sağ aayak parmaklarımda da az var dr sordum olur dedıhamleleıkten kayanaklanıyo dedı dogumdan sonra gecer dedı elın yan baağlarrıyla alakalıymış bana anlattıı bır surude aklımda bunlar kaldı dum duz acamıyorum sağ elımı mesela geremıyorum

şaşırdım valla ben de bebiş oynadıkça seviyodum karnımı hep bende dikkatli olayım bari, sağol canım..

kız ne alakası olabılır yaa yuhhh karnımızda da mı sevemıcez erken dogumu tetıklemesı ne alaka olabılır her şeyde erken doguma yorulur oldu sevın bebegınızı onunla konuşun kızlar adı bellıyse adıyla seslenın duyuyorlar artık bızı şevkat anne karnında başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…