Kızlar soz hamileyken sinemaya gittiniz mı? Özellikle su donemde. Biz bugun eşimle gidecektik, ama sonra cok gürültülu ortam olacağı icin bebegi rahatsız eder diye düşündük. Hatta internetten baktım gurultulu ortamlarda yasamak erken doguma bile sebep olurmuş. Fakat sinema kısa site oldugu icin sebep olmaz, ama bebegi rahatsız edebilirmiş diye yazıyordu. Bizde vazgeçtik sonra.
Bebek nasıl tepki verirdi bilemedim. Gideniniz oldu mu hiç?
Teşekkürler canım.
Bende de bir liste vardı kopyalamistim, ama cok fazla gerekmeyelim seyler var.
Ama yine de ekleyeyim size:
ANNE HASTANE İÇİN
GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI
EMZİRME ÖRTÜSÜ
FAZLADAN ÇAMAŞIR
SÜT POMPASI SETİ
EMZİRME SÜTYENİ
HİJYENİK kadin PEDİ
ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK
SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )
KALIN ÇORAP
TERLİK
DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.
PARFÜM
TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.
DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF
KAĞIT HAVLU
ISLAK MENDİL
KİRLİ EŞYA TORBASI
SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )
ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.
HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET
FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ
BEBEK HASTANE İÇİN
2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN
YELEK, HIRKA, PATİK
AĞIZ BEZLERİ
FAZLADAN BATTANİYE
ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ
BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ
BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )
ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )
SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR
BEBEK ŞEKERİ
TEPSİ
SÜRAHİ
BARDAKLAR
Pijama takımı almadım galiba, bak öyle deyince farkettim :)pijama takım almadınmı günlük onlarda çok işe yarar güle güle giysin bebiş foto çekip koysaydın görseydik :)
Gürültü son aylarda erken dogumu tetikleyenilirmis diye yazıyordu. Benim de kafam karıştı. Belki biz de bir kere gideriz yine de.Ben defalarca gittim, bi tek uzay yolu filmini izlerken cok gurultuluydu, bayaa kipirdandi oglum. Hic sinemanin bi zarari olabilecegini duymadim. Dogumdan sonra zaten uzun sure gidemem diye her firsatta gidiyoruz esimle.
Her seyi anladim da tepsi, surahi bardak niye lazim olabiliyor?
Kızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
Kızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
cok guzel kokuyo gercekten bu arada günaydıııııııııın yıne hafta sonu yalnzm ya offgünaydın kızlarrrminnakımın kıyafetleri dün yıkandı bugün ütülenecek. uyku tutmadı şu minicik kıyafetleri ütüleyim yerleştireyimde içim rahat etsin miss gibi dalin kokuyoo yaa sanki eve bebek geldi 1 ay sonra bebekde olacak inş
canım çok geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür Rabbim zamanında kucaklarımıza versin bebişinide senide korusunKızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
tmm canım ben 2 takım almıştım kaynanada almış 3 4 takım fazlaca oldu galiba bizimPijama takımı almadım galiba, bak öyle deyince farkettim :)
Koyayım aldıklarımız topigine eklemediklerimi
Gürültü son aylarda erken dogumu tetikleyenilirmis diye yazıyordu. Benim de kafam karıştı. Belki biz de bir kere gideriz yine de.
Lohusa şerbeti vermek isteyenler icin.
biz iyiyiz canım ogluşumla eşimle kahvaltı yapıcaz yeni uyandıkgünaydınnnn anneler nasılsınız
günaydın canım kolay gelsin sanagünaydın kızlarrrminnakımın kıyafetleri dün yıkandı bugün ütülenecek. uyku tutmadı şu minicik kıyafetleri ütüleyim yerleştireyimde içim rahat etsin miss gibi dalin kokuyoo yaa sanki eve bebek geldi 1 ay sonra bebekde olacak inş
günaydın canım bende çok yanlız geçirdim hafta sonlarını ama artık son yanlız haftasonların bebişin gelince yanlız kalmıcaksın Allahın izniylecok guzel kokuyo gercekten bu arada günaydıııııııııın yıne hafta sonu yalnzm ya off
Günaydın herkese güzel bir tatil günü olur herkes için inşallahben de dün doktora gittim nst çok eğlenceliydi eşim bebişimizin kalp atışına ritim bile attı sonra ultrason a geçtik doktorum oğlumuzun aynı babasına benzediğini söyledi yüz yapısı aynı o tabi eşim sevincine diyecek yok doğum pozisyonuna yaklaşıkmış o yüzden göbek kordonu yüzüne çok yakın doktor ani hareket etme kordon sabit kalsın dedi Bbişey öğrendim karnımızı okşarsak ya da masaj yaparsak erken doğumu tetikliyormuş faktör beni iki kere uyardı farkında olmadan okşuyordum ben aman erken doğum riski olanlar dikkat etsin
Canım gecmis olsun. Aman istirahat et evde, hiç birsey düşünme. Ne is ne baska birsey. Sadece bebeğini duşun.Kızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
Sevmek tetikliyormuş demek. İlk defa duydum. Dikkat edelim o halde bizde.Günaydın herkese güzel bir tatil günü olur herkes için inşallahben de dün doktora gittim nst çok eğlenceliydi eşim bebişimizin kalp atışına ritim bile attı sonra ultrason a geçtik doktorum oğlumuzun aynı babasına benzediğini söyledi yüz yapısı aynı o tabi eşim sevincine diyecek yok doğum pozisyonuna yaklaşıkmış o yüzden göbek kordonu yüzüne çok yakın doktor ani hareket etme kordon sabit kalsın dedi Bbişey öğrendim karnımızı okşarsak ya da masaj yaparsak erken doğumu tetikliyormuş faktör beni iki kere uyardı farkında olmadan okşuyordum ben aman erken doğum riski olanlar dikkat etsin
günaydın hatunlar
bugün öyle güzel bi rüya gördümki
oglumu normal dogumla kucagıma alıyodum
aman ne ne güzeldi
ya çok sabırsızlanıyorum ben ya
zamanı gelsede dogsalar artık hayırlıca inşallah
canım çok geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür Rabbim zamanında kucaklarımıza versin bebişinide senide korusun
tmm canım ben 2 takım almıştım kaynanada almış 3 4 takım fazlaca oldu galiba bizim
biz iyiyiz canım ogluşumla eşimle kahvaltı yapıcaz yeni uyandık
günaydın canım kolay gelsin sana
günaydın canım bende çok yanlız geçirdim hafta sonlarını ama artık son yanlız haftasonların bebişin gelince yanlız kalmıcaksın Allahın izniyle
kızlar slm nasılsınız ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kalktıgım dan beri sol kasıgımda tuhaf anlatamayacagım bı agrım var uzandım hep gecer dıye ama gecmedı bıde sag kolumdakı parmaklarım sıs bır sey tutamıyorum agrıyor ve sıkıp kapatamıyorum bılgınız varmı veya bunları yasayan oldumu
kızlar slm nasılsınız ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kalktıgım dan beri sol kasıgımda tuhaf anlatamayacagım bı agrım var uzandım hep gecer dıye ama gecmedı bıde sag kolumdakı parmaklarım sıs bır sey tutamıyorum agrıyor ve sıkıp kapatamıyorum bılgınız varmı veya bunları yasayan oldumu
şaşırdım valla ben de bebiş oynadıkça seviyodum karnımı hepbende dikkatli olayım bari, sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?