bende şimdi arkadaşımı uğurladım kaldım yıne kızımla başbaşaaa dun karnım taş gıbıydı kasıklarımda agrı mevcuttu ütüsünü yaapamadım kısmet inş. bugune yoksa zaman gecmez bugunnn
Günaydın ikinize de.Günaydın güzel anneler herkese güzel haftasonları diliyorum
canım günaydın, benim de sol kasığımda geçmeyen bi ağrı var, tek taraflı ağrılardan korkmamamı söyledi doktor, çift taraflı ağrılar doğumla ilgili olurmuş.. ama şişlik konusunu bilemicem, dolaşımında bi sıkıntımı var acaba bol bol su iç bakalım..
Canım agri arada oluyor bende.
Ellerim de çoğunlukla sabah sis benim de özellikle eklem yerleri. Dediğin gibi kapatıp açarken ağrıyor. Romantizmali gibi sanki. Ama eklemler genişlerini ve yumuşadigi icin normal. Ağrın cok fazla olursa Dr'unu ara sor istersen, seni rahatsız ederse.
canım oncelıkle dun kasık agrısyla gune başladım ve butun gun krnım taş gıbıydı kocam yoktu ve cok korktum sızı seklınde arada hıssettırıyo demı agrı acı gıbıde değişik
el uyuşması bende 3 haftadır var sağ el parmaklarım ozellikle sağ aayak parmaklarımda da az var dr sordum olur dedıhamleleıkten kayanaklanıyo dedı dogumdan sonra gecer dedı elın yan baağlarrıyla alakalıymış bana anlattıı bır surude aklımda bunlar kaldı dum duz acamıyorum sağ elımı mesela geremıyorum
Kızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
bende şimdi arkadaşımı uğurladım kaldım yıne kızımla başbaşaaa dun karnım taş gıbıydı kasıklarımda agrı mevcuttu ütüsünü yaapamadım kısmet inş. bugune yoksa zaman gecmez bugunnn
Günaydın herkese güzel bir tatil günü olur herkes için inşallahben de dün doktora gittim nst çok eğlenceliydi eşim bebişimizin kalp atışına ritim bile attı sonra ultrason a geçtik doktorum oğlumuzun aynı babasına benzediğini söyledi yüz yapısı aynı o tabi eşim sevincine diyecek yok doğum pozisyonuna yaklaşıkmış o yüzden göbek kordonu yüzüne çok yakın doktor ani hareket etme kordon sabit kalsın dedi Bbişey öğrendim karnımızı okşarsak ya da masaj yaparsak erken doğumu tetikliyormuş faktör beni iki kere uyardı farkında olmadan okşuyordum ben aman erken doğum riski olanlar dikkat etsin
kasık agrısını bilmiorum ama ellerim şişio sabah kalktıgımda bütün gün devam edio son 2 3 gündür olmaya başladıkızlar slm nasılsınız ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kalktıgım dan beri sol kasıgımda tuhaf anlatamayacagım bı agrım var uzandım hep gecer dıye ama gecmedı bıde sag kolumdakı parmaklarım sıs bır sey tutamıyorum agrıyor ve sıkıp kapatamıyorum bılgınız varmı veya bunları yasayan oldumu
çok güzeldi canım yaGünaydın arkadaslar, bizde yeni uyandık. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan.
Canım gecmis olsun. Aman istirahat et evde, hiç birsey düşünme. Ne is ne baska birsey. Sadece bebeğini duşun.
Sevmek tetikliyormuş demek. İlk defa duydum. Dikkat edelim o halde bizde.
Günaydın ezinecim. Hayır olsun rüyalar cok guzel oluyor dimi.
Bu arada pijama takımı yerine tulum kullansak olmaz mı ki? Hem uyurken biryerleri de açılmaz.
azar azar kendini fazla yormadan dikkat etbende şimdi arkadaşımı uğurladım kaldım yıa ne kızımla başbaşaaa dun karnım taş gıbıydı kasıklarımda agrı mevcuttu ütüsünü yaapamadım kısmet inş. bugune yoksa zaman gecmez bugunnn
Günaydın güzel anneler herkese güzel haftasonları diliyorum
gecmıs olsun canım dınlen guzelce kendını yoracak bısey yapma rabbım hayırlısıyla zamanında saglıkla bebısıne kavusmayı nasıp etsınKızlar merhaba :)) ben 3 gündür hastanedeyim , dün çıktım . Perşembe gunü 32. Hafta çalışabilir raporu almaya gitmiştim , gece sabaha karşı kasılmam olduğu için sabahda ağrı hissettim de nst ye bağladılar ve ağrı gördüler , serum verdiler nst de tekrar ağrı olunca muayene etti ve rahimde yumuşama başlamış diyerek hemen hastaneye yatırdılar . Hemen ilaçlara başlandı serum takıldı , bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar ve 3 gün böle geçti çok şükür evdeyim ama ilaçlara devam , iş için de mecburi doğum iznine ayrıldım . Evdeyim artık, hepinizden dua istiyorum Rabbim hayırlısıyla bebeğime kavuştursun bizi ....
gunaydın canım..bu mantık bana bıraz ters geldı bence bebıslerımzle ıletısım anne karnında baslıyor hep elım gobegım benım nerdeyse oyle lsaydı benım sımdıye dogurmm gerekırdı galıba bebeklerımızın bılınclerı duygu ve zekaları anne karnında gelısyor hatta soyle bı bılgıd eben vereyım bız bazen stres olmayalım bebegı olumsuz etkıler dıyoruz ya bızım streslenmeız bebegın kıslıgının olusmasına katkısı oluyrmus bebegın dunyaya geldıgınde guclu omasını ılerıkı hayatında sorunlarla bas etmesınde temel olusturuyormuz kaynak national geographic yasam yolculuguGünaydın herkese güzel bir tatil günü olur herkes için inşallahben de dün doktora gittim nst çok eğlenceliydi eşim bebişimizin kalp atışına ritim bile attı sonra ultrason a geçtik doktorum oğlumuzun aynı babasına benzediğini söyledi yüz yapısı aynı o tabi eşim sevincine diyecek yok doğum pozisyonuna yaklaşıkmış o yüzden göbek kordonu yüzüne çok yakın doktor ani hareket etme kordon sabit kalsın dedi Bbişey öğrendim karnımızı okşarsak ya da masaj yaparsak erken doğumu tetikliyormuş faktör beni iki kere uyardı farkında olmadan okşuyordum ben aman erken doğum riski olanlar dikkat etsin
gunaydın canım hayır olsun ruyan bende kendımı gordum kanamm oluyordu doktora gıtmye calısıyordum allah hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsgünaydın hatunlar
bugün öyle güzel bi rüya gördümki
oglumu normal dogumla kucagıma alıyodum
aman ne ne güzeldi
ya çok sabırsızlanıyorum ben ya
zamanı gelsede dogsalar artık hayırlıca inşallah
canım çok geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür Rabbim zamanında kucaklarımıza versin bebişinide senide korusun
tmm canım ben 2 takım almıştım kaynanada almış 3 4 takım fazlaca oldu galiba bizim
biz iyiyiz canım ogluşumla eşimle kahvaltı yapıcaz yeni uyandık
günaydın canım kolay gelsin sana
günaydın canım bende çok yanlız geçirdim hafta sonlarını ama artık son yanlız haftasonların bebişin gelince yanlız kalmıcaksın Allahın izniyle
kız ne alakası olabılır yaa yuhhh karnımızda da mı sevemıcez erken dogumu tetıklemesı ne alaka olabılır her şeyde erken doguma yorulur oldu sevın bebegınızı onunla konuşun kızlar adı bellıyse adıyla seslenın duyuyorlar artık bızı şevkat anne karnında başlar
Cok cok gecmis olsun canim sen bolca dinlen insaallah hic bir sorun cikmaz..dualarim seninle
Kuzuuummmm nasilsin simdi??özledim seniiidikkat et ütü yaparken yorma kendini
slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyo pazar ?
slm kızlar..evet canım doğru...karnınla sakınoynama diye uyardı başınbdan beri doktorum kasılmalara sebep oluyor çünkü
gunaydın canımm hosgeldınsıkıcı gecıyorr
oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo
banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu
hoşbuldum canım aynen ben de de sıkıcı kocişim pazar da çalışıyo çok sıkıldım:97:gunaydın canımm hosgeldınsıkıcı gecıyorr
dogru demıs canım ya erkekler bızım gıbı dıkat etmıyor saga sola ama oyle kızmasaymıs sana keske belkı senı dusunup soylememıstır sen gıdemedın ya uzulme dıye oyle tepkı vermıstır canım uzme kendını noldu senın utuler ???al benden de okadar kuzuuu kocişşş sınopta hala denızdeeesabah az once telde konuştuum nasıldı duyun dedım gelın damat nasıldı dedım azarlayıvrdı benı ben gelıne damada mı dıkkat ettım bırı gelın olmuş bırı damat dedı ne oyle konusuyon dedım cokk sıcak ha şimdı dedı kapatıverdım telı oturdumda ağladım sana gelen sıcagı ıkı kat hıssedıyorum ben dıye küstümm
dogru demıs canım ya erkekler bızım gıbı dıkat etmıyor saga sola ama oyle kızmasaymıs sana keske belkı senı dusunup soylememıstır sen gıdemedın ya uzulme dıye oyle tepkı vermıstır canım uzme kendını noldu senın utuler ???
kızlar kuzu arkadaşımız doğru söylüyor. kasılmaları artırıyor karnı sevmek dokunmak...tıbben öyle..kii ben hiç dokunmamaya çalışıyorum özellikle doktorm elinle karnını durmadan kontrol etme dedi...
dogrudur canım sadce ılk duydugum ıcın tuhaf geldı bıraz onun ıcın sasırdım vardır soyleyenınbır bıldıgı allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsınkasılması olmayan için sorun yok..ama benim gibiler için tehlikeli bence çok mantıklı çünü ne zaman çok dokunsam kasılmam artıyor
benım de esım calısıyor canım ıfrıt oluyorum bu hafta sonlarına hafta ıcı gecıyorda hafta sonu hıc gecmıyorhoşbuldum canım aynen ben de de sıkıcı kocişim pazar da çalışıyo çok sıkıldım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?