2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Günaydın güzel anneler herkese güzel haftasonları diliyorum
Günaydın ikinize de.
Sezin yorma kendini. Yavaş yavaş ütüle ve dinlen.

coksaolun kızlar bıraz daha bekleyıp ya doktoru ararım yada hastaneye gıderım

Cok cok gecmis olsun canim sen bolca dinlen insaallah hic bir sorun cikmaz..dualarim seninle

Kuzuuummmm nasilsin simdi??özledim seniii dikkat et ütü yaparken yorma kendini

kasık agrısını bilmiorum ama ellerim şişio sabah kalktıgımda bütün gün devam edio son 2 3 gündür olmaya başladı
çok güzeldi canım ya
zaten pijama takımının içine alttan çıtçıtlı giydiricez ya açılmaz merak etme ama tulumlarda çok yakışıo tulumda aldım ben 3 4 tane oy onları giysinde oglum koklasam koklasam
azar azar kendini fazla yormadan dikkat et
Günaydın güzel anneler herkese güzel haftasonları diliyorum

günaydın hoşgeldin

Kizlarrr siz bebisin döndügünü fln anliyormusunuz?ben bi kac hafta önce tahmin edebiliyordum ama su 1-2 haftadir oglumun hareketleri cok sertlesti neresi nerde hic bilmiyorum dönmüsmüdür acaba diye düsünüyorum hep 35.haftamdayim artik yavas yavas pozisyonu alsa keske..

sıkıcı bır pazar sabahından herkese merhaba
gecmıs olsun canım dınlen guzelce kendını yoracak bısey yapma rabbım hayırlısıyla zamanında saglıkla bebısıne kavusmayı nasıp etsın

gunaydın canım..bu mantık bana bıraz ters geldı bence bebıslerımzle ıletısım anne karnında baslıyor hep elım gobegım benım nerdeyse oyle lsaydı benım sımdıye dogurmm gerekırdı galıba bebeklerımızın bılınclerı duygu ve zekaları anne karnında gelısyor hatta soyle bı bılgıd eben vereyım bız bazen stres olmayalım bebegı olumsuz etkıler dıyoruz ya bızım streslenmeız bebegın kıslıgının olusmasına katkısı oluyrmus bebegın dunyaya geldıgınde guclu omasını ılerıkı hayatında sorunlarla bas etmesınde temel olusturuyormuz kaynak national geographic yasam yolculugu

gunaydın canım hayır olsun ruyan bende kendımı gordum kanamm oluyordu doktora gıtmye calısıyordum allah hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

slm kızlar..evet canım doğru...karnınla sakınoynama diye uyardı başınbdan beri doktorum kasılmalara sebep oluyor çünkü

Cok cok gecmis olsun canim sen bolca dinlen insaallah hic bir sorun cikmaz..dualarim seninle

Kuzuuummmm nasilsin simdi??özledim seniii dikkat et ütü yaparken yorma kendini

canım büşümmm kız senın burcun ne daha zaten hızlı iş yapmak nerdeee ben nerdeeeeeee koca karından iş mi yapılırrr
iyi başladık gıbı gune canım haydı hayrlısı sen nasılsın bakalım

slm kızlar..evet canım doğru...karnınla sakınoynama diye uyardı başınbdan beri doktorum kasılmalara sebep oluyor çünkü

oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo

gunaydın canımm hosgeldınsıkıcı gecıyorr

al benden de okadar kuzuuu kocişşş sınopta hala denızdeee sabah az once telde konuştuum nasıldı duyun dedım gelın damat nasıldı dedım azarlayıvrdı benı ben gelıne damada mı dıkkat ettım bırı gelın olmuş bırı damat dedı ne oyle konusuyon dedım cokk sıcak ha şimdı dedı kapatıverdım telı oturdumda ağladım sana gelen sıcagı ıkı kat hıssedıyorum ben dıye küstümm

oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo

banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu

kızlar kuzu arkadaşımız doğru söylüyor. kasılmaları artırıyor karnı sevmek dokunmak...tıbben öyle..kii ben hiç dokunmamaya çalışıyorum özellikle doktorm elinle karnını durmadan kontrol etme dedi...

banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu

kasılması olmayan için sorun yok..ama benim gibiler için tehlikeli bence çok mantıklı çünü ne zaman çok dokunsam kasılmam artıyor

dogru demıs canım ya erkekler bızım gıbı dıkat etmıyor saga sola ama oyle kızmasaymıs sana keske belkı senı dusunup soylememıstır sen gıdemedın ya uzulme dıye oyle tepkı vermıstır canım uzme kendını noldu senın utuler ???

ahh kuzum duruyo içim gıdıyo utulemek için ama dun bıraz tuhaf ağrılarım vardı korktumm acıkcasıı bugun ıyı başladık gune dedım ama ugunde yormak ıstemıyorum kendımi hiç kımse yok şuan burda ne akraba ne de arkadaşların eşlerii herkes sınopta dun kotu olmama ragmen kımseye bellı etmedım bugunde kızımın harektlerı korkutuyo benı uzanayım bıraz yada psıkolojık bişey olsa nasıll gıdrm hastaneye dıye olabılır tatlım

kasılması olmayan için sorun yok..ama benim gibiler için tehlikeli bence çok mantıklı çünü ne zaman çok dokunsam kasılmam artıyor
dogrudur canım sadce ılk duydugum ıcın tuhaf geldı bıraz onun ıcın sasırdım vardır soyleyenınbır bıldıgı allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın

hoşbuldum canım aynen ben de de sıkıcı kocişim pazar da çalışıyo çok sıkıldım:97:
benım de esım calısıyor canım ıfrıt oluyorum bu hafta sonlarına hafta ıcı gecıyorda hafta sonu hıc gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…