2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sıkıyorsun ya belkı ondan olabılır canımcım sen uzan bıraz dınlen sıkıntıda yapma kendıne aksma gelır kocan cıkarsınız gezmelere gıdersınız havan degısır...kızz sezın ben senı cok merak edıyorum kız:44::44::44: daha dogrusu herkesı merak edıyorum ama ozellıkle merak ettıgım bı kac arkadastan bırısın

Selam teyzoşlar bizde geldik...çok sessiz kalmış topik haftasonu...

Son düzenleme:

Burcum oglak sezinimmm seninki ne?ben bilmiyorum ki kuzum nasil basladigimi aksam yataga yattim pasam bi hareketlendiki sorma 1 saat onu bekledim sonra gece yine uyandirdi beni sabahta 7 de uyandirdi anlican hic uyuyamadim ama cok tatliydi hareketleri kuzumun ama ben cok uykusuzum uyumaya calisiyorum yok olmuyor..öyle bos bos bunaltici bir pazar günü yine bi gecseydi hayirlica

serapp hosgeldın canım nerelerdesın sen kıss ??

hoşbulduk kuzu dün çok yoğundum hiç giremedim akşam da ağrım sızım haddinden fazlaydı..bilgisayarı bile gözüm görmedi..sabah sınavımız vardı görev çıkmış..oraya gittik..sınavda da aksiliker peşini bırakmadı...öğrencinin biri giriş belgesini almış gitmiş..öğrenciye ulaşmaya çalıştık bir saate yakın...neyse onu hallettim eve geldim...sonra alış verişe çıktım(K) iyice sinir oldum...sinirden de bi hal oldum...çok şükür herşeyimize karışan bir görümcek olduğu için...eve geldim saat 8 gibiydi kafayı vurdum yattım...sen nasılsın?

gercekten baya yogun gecmıs canım...nıye goturdun gorumcegını canım senı sınır edecegı asikar bız bıle ögrendık onun oldugu ortamda senın huzurlu olamayacagını..neyse ıyı yapmıssın okadar yorgunlugun ustune yatmakla dınlenmıssınızdır oglusunla...ıyı canım bende cok sukur sıkıcı bır pazar saat dolduruyoruz

ay ne bileyim kuzum ya eşim tek çıkma dedi hava da sıcaktı...onunda kafası dağılmış olur dedi...bende tamam dedim...aradım aramaz olaydım...ay kredi kartı kullanmamdan tut çocuğa alacağım 10 lu sete bile karıştı ne gereği varmış 10 lu hastane çıkışının 5lisi yetmiyormuymuş kendisi iki tane beşli almış ben para tutmasını bilmiyor muşum...istesem şimdi ev bile aabilirmişim de ..aman bir sürü saydı durdu...zannediyolar ki iki kıyafetle idare ediliyo..amannnnn akşam kocişe dedim zaten bir daha tövbe...çıkarım tek başıma bilsem ki hastanelik olacam almam yanıma...gerçi pek farkı olmadı akşam aynı hastanelik olmuş gibi oldum...tek çıksaydım en azından kafam rahat olacaktı...

cok bılıyorr sanane be kendı paramı harcıyorum gereksızse bıle o benım bılecegımm ıs agzı olan herseye konusuyor bekardı dımı canım
tek gıtseydın vucudun yorulurdu canımkafan yorulmazdı neyse artık buda deneyım olmus bıdaha tek gıdersın kafana gore guzel guzel alırsın

gidebilirsem kuzu...şimdiden pazartesinin hesabını yapıyo...oyyyy Allah'ım bana yarın bol sabır versin...aynen kız sanki kendi parasını harcıyorum..kendi kazandığım paranın hesabını bile verir oldum...ay ne var ne yok topikte geçmişe bakamadım..olumsuz bişi yoktur inşallah...

nıyekı pazartesıdemı beraber cıkacaksınız eger oylesyse allah yardımcın olsunn canım..oyle olur canım senın paranla sana tutumluluk dersı verırler benım kesemı ben bılırım neye nekadar harcayacagımı sanamı dustu sende calısıyorsun maasın var bıde bunları soylerken ınsan utanır...herkes ıyı canım cok sukur doguran felanda yokbu hafta sonu herkes ıcın cok sıkıcı gecıyor sanırım

kızlar bu aada 4000 yapmışız sayfayı parti yapmadık ama olmazki
almıştır artık pozisyounu senin bebiş benimki almış pozisyonu ölece beklio bazen popoyu dayıyo kaburgamın altı nasıl şişio
hrketler sert olmaya başladı normal ma byüdüler artık
hoşgeldin canım hayırlara gitsin rüyalar burda ne okuyosak etkileniyoruz sanrım bende biraz onun etkisi var dogum hikayelerine bakmıştım yatmada nasıl güzean önce nasıl güzeldi nasıl güzeldi anlatamam rüyamda kucagıma aldıgım gibi aglamaya başladım Rabbim saglıkla kucagımızada versin zamanında inşallah
slm kızlar nasılsınız nasıl geçiyo pazar ?
kapılar boyanıo bende odaya kapattım kendimi burdayım

serapcım hoşgeldin canım takılma boşver bu ilk ve son olur dahada çagırmazssın oda ne biçim görümceymiş çagırmışsın yardımcı ol yanımda yoldaş ol diye bin pişman etmiş

,

haftasonları genellike böyle oluyo.aman doğurmayın durun durduğunuz yerde...bu arada benim göbek düşüyo aşağı kuzum şimdi tamamen göremiyorum göbek deliğimi:2:..yarın doktorda randevum var kuzum...paşamı görecem ay yer onu annesi..göz bebeğim olacak o benim herşeyim olacak hele bi gelsin...raporumu alacağım kuzu okula götürüp teslim edeceğim...okulu da özlemişim dün bunu farkettim...çok iyi oldu aslında dün ki görev benim için...tüm okul ordaydı süperdi..erkende gittik bir saate yakın oturduk konuştuk sohbet ettik...sonrada eksiklerim var kendime bişiler alcam...yarın hastanede doğumhaneye de çıkacağım ne gerekli ne gereksiz onları soracağım...oradan da bir liste gibi birşey alırsam benim için daha kolay olur diye düşündüm...bazı şeyleri veriyormuşlar...boşuna o kadar eşyayı hastaneye taşımayalım diye düşünüyorum ...

bende aksam okumustum burda dogum hıkayelerı dedıgın gıbı etkılenıyoruz bıde sabah aksam baska dusunce yokkı okumasakta gecemızde gunduzumuzde bebısleımız var hayırlıyla az kaldı canım ogunlerıde gorucez ınsallahben o anı hıc hayal edemıyorum bıle ne tapkı verırım ne derım hıc bılemıyorum

serapcım hoşgeldin canım takılma boşver bu ilk ve son olur dahada çagırmazssın oda ne biçim görümceymiş çagırmışsın yardımcı ol yanımda yoldaş ol diye bin pişman etmiş

hoşbulduk canım..neyse atlattık gitti şükür..ben şimdi yarının hesabını yapıyorum...ama artık susmam veririm cevabımı..yeter dün çok bunaldım...ben ne diyorsam sanki inat olsun diye tersini diyo...en sonunda patladım ama...patladıktan sonra sustu...

sen nasılsın canım ağrın vardı geçti mi devam ediyo mu?

Son düzenleme:

yarın daha buyuk kosturmaca var desene neyse oglusunu goreceksın tum yorgunluga degerben hıc sormadım ya ne ıstıyorlar fean ya hastaneye sorarım yada aynı hastanede dogum yapan arkadasım var ona sorarım ama onlar verıyor dıye bazı seylerı ıhmal etmeyelım kızlar temkınlı olmak lazım ınsallah norma dogum yapar hemen cıkarız ama allah vermesın arkasınıda dusunmk lazım

ben salya sümük aglarım galiba kalktıgımda bile aglamaklıydım
bi yerden sonra hadlerini bildirmmek lazım
agrım çok şükür bugün yokta şimdiden boya kokusu başımı agrıttı sonra ne olur bilmem
ellerimin kemikleri sızlıo şişmeyede başladılar sanırım en zor zamana geldim ben bundan sonra nasıl geçecek bilmiorum

ay ne bileyim kuzu..ihmal değil de o hastane de çalışanların çoğunu eşim tanıyo...pek sıkıntı çıkartacaklarını zannetmiyorum... eksiklerim benim kaldı korse falan alacak mısınız ya kafam karıştı...emzirme sütyeni almamışım onu farkettim...birde annem bi tane de gecelik al dedi pek kullanmam ama ne bilem alayım dursun dedim lazım olursa onu soracağım işte açılmaya falan bakarken hastanenin o nefret ettiğim kıyafeti var ya onu mu giyeceğiz yoksa gecelik tarzı bişi mi giyeceğiz biz kendi kıyafetlerimizden..onu sormam lazım amannnnn uzun bir liste yapmışım...bir saat röportaj yapcaz oradaki çalışanlardan biriyle..

banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu

oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo

canım doktorum elleme karnını dedi ama gerçekten kasılmaları artırıyor çünkü rahim uyarılıyor dedi..hatta ultrasona girince bile hiç zorlamadı sertleşiyor hiç uyarmayalım biz dedi 2 dk.da kaldırdı cnm..ama bazen dayanamıyorum sıpaya :))riski olmayan için sorun yok kızlar herkes için geçerli değil yani rahat olun

sus sus nereye kadar kuzu..akşam eşime dedim...valla bak şimdi susuyorum lohusalıkta gelir gereksiz gereksiz konuşurlarsa kendilerini kapının önünde bulurlar..o zaman insanın psikolojisi de değişik oluyomuş anlamam anandır bacındır...atarım kapının önüne...

yapar mı yaparsın sen diyo...şimdi susuyorum o an susamam da dedim...

kuzum boya kokusuna dikkat et...gidebeileceğin yer varsa çık evden bence bakon falan yok mu çık balkonda otur pek fazla teneffüs etme o boya kokusunu...çok şükür bende şişme yok ya uyuşukluk oluyo yazmış kızlar ben de o da yok...sadece sabah kalktığımda sol tarafımı hisssetmiyorum..

kızlar selam ben geldim dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bir güzel yerleştirdim hastane çantamıda hazırladım ama tam olarak neler koysam bilemedim galiba hastane hakkında biraz araştırma yapmalıyım sizinde dedğiniz gibi neler almalıyım neler gereksiz :18::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…